|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
22.7.2010 21:56:32   
ječi12
ojla

ja sonček sj je res važno da smo zdrave. sj itak da nism na dieti zaradi jutr.sam sladkarij pač danes nism jedla.če bo to vplivalo pa tko ne vem :) no sj nism vedla kako je post zvenel,zato sm napisala....sm bla tkt tečna pa sm vidla da se na postu vidi user posted image

js sm zdj samo še na vodi. do jutr do 9h ko bo za mano test pol pa spet kej dobrega loh pojem :)

meni še nič ne teče. v prvi N mi je,ampak samo čez noč.tko da nism nč rabila. je pa pol skos tekl ja.do konca N.

tale s kihanjem je bla dobra ja :)

bravo za pilates.js grem na sprehod namest tega ;) haha....

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
22.7.2010 23:04:25   
lottyka
Dober večer vsem,

Se moram pohvaliti klima je doma user posted image user posted image user posted image v nedeljo se montira, tako da naslednji teden bom že na hladnem. Komaj čakam, sem prav srečna. Pa še znižana je bila, tko da je bila res ugodna.

aleksa žal za merkator ne vem če imajo previjalne. Bodije, obleke za bebiko in kozmetiko vem da imajo, za previjalno pa dej pokliči malo če bi kje držal. Mogoče Merkator tehnika v Črnučah (verjetno ti bo predaleč), če imajo kopalniške omarce imajo mogoče še kaj drugega.  Drugače pa mislim da imajo tudi franšize kjer lahko njihove pike izkoristiš ali dobiš, ker poznam enega ki je kupil sedežno na merkatorjevo kartico. Najboljše res da vzameš telefon v roke in kar njih direkt vprašaš.
majabar super za vizo user posted image . Kako kaj življenje tam?

emma za nakupe septembra še ni prepozno, res pa je da odvisno kaj imaš namen kupovati. Sem brala da so nekatere čakale na voziček tudi do 3 mesece, če pa boš kupovala ostalo pa je ponavadi na zalogi in ni prepozno. Jaz sem si zadala da imam nakupljeno do začetka Oktobra, tako da bom tudi še Septembra na veliko kupovala.

ljubljana hvala za nasvet o blazincah, ker ko sem te Tosamine odprla in videla debelino me je kar minilo. Verjetno so za potem ko dojiš in če veliko ven teče res vredu, za sedaj ko pa teče ravno toliko da imaš mokro majico pa res ne rabim tok debelih. Jih bom kar prišparala za pol, pa šla kupit te ki jih ti predlagaš. Sicer pa možno da je bil včeraj osamljen primer, ker danes je še vse suho user posted image in upam da tako tud ostane. Ampak vseeno pa bolje imeti par v torbici za vsak slučaj.
Pikizenc o velikosti, prvi flek je bil ene 4 cm premera, potem sem preoblekla majico in je bil naslednji ene 3 cm, pol sem pa sam majico sam mal premikala ker sem bila itak skoz doma in se čudila, tako da sem naflakala vse okrog in okrog ene 6 cm premera. Je pa prav lepo vedeti da nisem edina in da to le je normalno.

nadinne to pa vem kok je hudo če imaš težave z želodcem. jaz sem jih imela v osnovni šoli, bila kar veliko  v bolnici zaradi tega, tako da vem da ni luštno. Ampak od takrat ko se mi je uredilo pa do danes pa res nič več, tako da sem že vse pozabila, ker to je le več kot 15 let nazaj. Upam da bo tudi tebi sčasoma šlo na bolje.

Nič, grem zdej pod tuš, pol pa vodoravno, pa sanjat kako bom čez par dni lepo na hladnem spala user posted image .

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
23.7.2010 6:43:34   
ječi12
jutro.

grem na cuker test.

lep dan!

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
23.7.2010 6:54:32   
aleunam
Dobro jutro, drage moje!

Jaz že z kavico in vodo v roki. Zadnje dni grem dokaj pozno spat in rano vstanem (mi potem manjka kakšna urica spanja). Ta sončna, a sveža jutra so mi prav všeč. user posted image Na balkonu skozi gosti oreh prijetno kuka sonček, svežina je ravno prava in kava ob prebiranju RR ima poseben okus. user posted image

user posted image

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
23.7.2010 7:10:05   
nov2010
Dobrojutro luštne user posted image !

Danes vam želim predvsem ne prevroč dan. Bojda napovedujejo do 35 stopinj.
Saja če vse drži bo pa jutri že boljše, prihaja ohladitev user posted image .

Sedaj pa šibam na user posted image , da se ornk prebudim sem zadnje čase zjutraj tko zalimana.

Uživajte srečke nosečke!

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
23.7.2010 7:42:55   
aleunam
Nov2010, uživaj ob user posted image .

Ječi, fajn opravi. user posted image

Lottyka, uživaj na klimi, ko bo zmontirana, ampak pazi, da ne pretiravaš. Jaz v avtu ne morem brez nje, potem pa že čutim, da malo smrkam. Doma pa se umaknem iz sobe, ko se hladi. user posted image

Aleksa, po moje se tudi v M kaj dobi. Če lahko bone uveljavljaš tudi v M pohištvo, bi se jaz kar tja odpravila. Pa čimprej pojdi, da te datum ne prehiti. Da meni da kdo 300€ bonov, jih jutri več ni, sploh če bi bili za user posted image . user posted image
Majabar, super za vizo. user posted image Kako dolgo boš lahko tam? Enkrat si omenjala, da bi morala kmalu po porodu v Slovenijo. Koliko pa stane tam en pregled?

Paket in Recinko... Premlevam, premlevam... Nabaviti opremo in oblačilca kar pri njih - si sestaviti paket ali vzeti denar. Določeni artikli so precej dražji ali pa enakih cen kot v trgovinah:
- previjalna komoda Lana (Lip P.) je pri njih 190€, na spletni strani proizvajalca je že nekaj časa v akciji za 163€ user posted image
- tetra plenice so 15 € 10 kom, enako kot v BC
- 5-delni kompleti posteljnine (prevleka za vzglavnik in odejo, rjuha in posteljna obroba) za 40€, kar ni neka cena "brez marže"
- tudi oblačil nimajo nič kaj ceneje, niti ponudba ni blesteča. Pa tudi ne vem kakšen je to paket za novorojenčka, če imajo oblačila v velikosti 62 in več. user posted image

Pogrešam več opreme, npr. ležalnik, isofix je samo za Maxi Cosi lupinico... Se mi pa zdi dobra cena za jogi (120_x_60), prešito odejo in banjico s stojalom. Moja odločitev je, da raje vzamem denar. Me pa zanima, če lahko vseeno naročiš posamezne izdelke (jogi me res mika).

< Sporočilo je popravil aleunam -- 23.7.2010 7:47:20 >

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
23.7.2010 8:07:33   
nov2010
Aleunam - mislim da pri Recinku lahko naročiš tudi sama kaj, saj mislim da so registrirani kot spletna trgovina. tudi jaz sem opazila da imajo nekaj stvari res zelo ugodnih. Npr. Trip trap stool za hranjenje je pri njih 35 € medtem ko je se mi zdi v BC tam okoli 120.
Mislim da bom jaz kakšno stvar sigurno naročila če ne sedaj pa potlej tekom leta ko bomo res vidl bl kaj rabimo.

Ja kavica pa je res pasala, pa še tisti vsakdanji čvek s sodelovkami pa še toliko bolj user posted image .

Lep vikend vsem!

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
23.7.2010 8:14:56   
Dinki
Pajac, hvala za link za šolo za starše za Lj. porodnišnico. Moram malo poklicat kako je glede očetov in njihove prisotnosti glede na to, da je že enkrat bil zraven. Vidim, da si tudi ti šla 11 dni čez rok pri prvemu tako da jaz te popolnoma razumem o čem govoriš, da greš potem prej delat user posted image . zato pa mene moti, da mi zdaj premika rok nazaj. raje vidim, da ga pusti kot je prvotno ker grem raje prej rodit in sem potem dalj časa z user posted image  doma.

Pomivanje oken....s tem pa res nimam težav ker se jih komaj spravim enkrat na leto pomivat tko da se ni za bat, da me bo to pičilo med nosečnostjo...user posted image

sobico za novega člana še ne pripravljamo. Prvega sinka sem imela pri nama v spalnici do 11 meseca, je pa seveda spal v svoji posteljici. Tako nekako bomo prakticirali tudi zdaj. Potem bomo pa videli kdaj ga bomo dali v svojo sobico in takrat jo bomo tudi zrihtali, imamo za to predviden prostor.
Drugače pa tudi jaz nisem še ničesar kupila za novega člana user posted image  ampak zato ker že vse imam. Zagotovo bo tudi to mene prijelo, ampak za tiste luštne malenkosti bo še čas.
Strippy, dobrodošla z dopusta in pridna za pilates user posted image . Joj kile, ma jaz se sploh ne tehtam, to me zmer sam na pregledu user posted image . jaz se počutim kul in se mi zdi da tehtnica zmer sam neki laže user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
23.7.2010 8:27:05   
simonmojca
Jutro cvetoče user posted image    user posted image

mi smo pa danes doma - jeeeeejjjjjjj pa nimam pojma kaj naj delam user posted image
vstala sem malo prej, pojedla sem, zdaj bom pila user posted image .
Zdaj pa ne vem več kako naprej user posted image

Hotla sem na morje za čez vikend-sama, pol sem gruntala, da bi šla v Lepeno, ker bo user posted image  in moj brat gor nekaj delala. Pa sem hotla it gor malo težit user posted image , pa se je svakinja spomnila, da bi ona tudi šla - samo ne more iz službe prej, tako da bi lahko šle šele ob 16h (ves dan bo šel v k..a.).
Zdej bom pa verjetno šla vrt preplet pa pospravt stanovanje - na koncu bom ves vikend doma user posted image  - no pojambrala sem - zdaj pa lažje živim user posted image .

paket - jaz sem se odločila, da si ga bom sama sestavila (notri bodo pa drobnarije - zaščita za stopnišče, vrata....) vse večje stvari bom dobila, cunce tudi zato pa sem se odločila, da bom drobnarije notri namatala user posted image . Ne bom rabila živce zgubljat v BC in lekarni če sem kaj pozabila - še prej pa doma delat seznam user posted image .

Aja včeraj zvečer sva z mami šli kupit previjalno oz. plačat, dobimo jo šele konec avgusta user posted image , imajo dopust potem sem se pa še malo zmišljevala glede barv user posted image . No naročena je, taka kot jo jaz želim, ko jo dobijo jo gre mami iskat in jo pelje k moji stari mami user posted image , ker jo bo ona dala

Lp

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
23.7.2010 8:30:47   
phelps
Dobro jutro!

pilates, joj, jaz bi tudi. Pri nas je bila organizirana aerobika za nosečnice, vendar je zaradi premalo zanimanja zdaj poleti ni user posted image , upam, da bo zopet jeseni.

Sem prebrala, da ste pisale kaj jesti pred cuker testom in kaj ne. Jaz sem imela zabičano, da en dan pred tem testom ne smem jesti sladkega in sadja ter da naj pridem tešče. Sem se tega držala - ne bom delala neke revolucije v našem ZD, ker sem zadovoljna z zdravstvenim osebjem in ginekologinjo user posted image tok, tok, tok user posted image

paket, iso fix, lupinica in posteljica (kar mene zanima) je precej ceneje kot v BC. Za vse pa ne vem, oblačilc ne bom tam kupovala. Verjamem, da je kaj tudi dražje ali enakih cen kot v trgovinah.

aleunam, lepo si napisala, da ima kava ob prebiranju RR poseben okus. Tudi petkovo delovno jutro ga ima, še malo pa bo vikend user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil phelps -- 23.7.2010 8:35:24 >

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
23.7.2010 8:31:30   
ljubljana
lottyka imaš ZS

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
23.7.2010 8:40:47   
simonmojca
phelps pri nas v Gr. je isti šmorn - ni nobene telovadbe, ker jih je med poletjem premalo.
Po pravici povedano se mi pa v Lj. n da vozit user posted image  (vsak dan se v službo, pa za bedarije tudi user posted image ,b za telovadbo se mi pa ne da user posted image  madonca sem lena)

tako da strippy čestitke za močno voljo in motivacijo user posted image

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
23.7.2010 8:47:21   
Dinki
Lottyka a že pušča?? uau! meni v prvi nosečnosti ni nič pa sem pol dojila na veliko. jaz sem uporabljala potem pri dojenju od Tosame krpice/vložke in so čist Ok pa tudi spustijo ne, je pa res, da niso posamezno pakirane. Ma mene tko fascionirajo te telesne priprave na materinstvo user posted image

Ljubljana, te lahko vprašam kakšne razlike v letih imaš med svojimi otročički? Četrtič mamica, bravo user posted image

Joj ste me zapalile, si moram tudi jaz izmerit obseg trebuščka ko pridem domov user posted image

Nadinne, nič se ne sekiraj glede službe. Super bi bilo, da bi te počakali oz. bi ti podaljšali, ampak za te skrbi zdaj ni čas. Boš že našla kaj drugega čez eno leto user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Soncchhek

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
KUHAM

ne kiham

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  ja temu sem se že jaz nasmejala pa sem si rekla ma ne bom edina, ki se bo ob to spotaknila user posted image

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
23.7.2010 8:52:34   
emma83
Dobro jutro, v bistvu je zame že dober dan, ker sem pokonci od 5-ih. Kar zbudila sem se naspana, presenetljivo.

Kar se tiče nabave opreme jaz rabim še previjalno, banjico, oblekice in vso ostalo drobnarijo. Voziček, lupinico in posteljico že imam. Imam pa nekje v glavi nek strah kaj, če slučajno, končam v bolnici pred porodom, če bo slučajno (tok, tok, tok) kaj narobe. Roko na srce marsikaj preberemo in nas tudi nezavedno malo napsihira. Stvar je samo v tem, da če pustim mojemu te nakupe, bo vse takšno da bog pomagaj, pa s tem ne mislim grdo ali kaj podobnega ampak on je tak tip človeka, da pride, vidi, vzame. Nič ne primerja kvaliteto, cene, ipd. Samo za to se mi gre.

isofix bom po moje kupila rabljen, na bolhi sem že najdla enega za 75€, ampak bo še počakalo nekaj časa.

Zadnjič smo govorile o magneziju, v baby booku piše, da naj bi nosečka zaužila 300-600 mg magnezija dnevno, jaz ponavadi eno do dve šumečki po 200 mg spijem.

Moram danes avto očistiti, posesati in vse ostalo, ker greva čez vikend na krajše počitnice, se počasi kar odpravljam, je treba ogromno še narediti.

Lep dan vsem, jutri bo že bolj znosno.

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
23.7.2010 8:59:32   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: simonmojca
Hotla sem na morje za čez vikend-sama, pol sem gruntala, da bi šla v Lepeno, ker bo user posted image  in moj brat gor nekaj delala. Pa sem hotla it gor malo težit user posted image , pa se je svakinja spomnila, da bi ona tudi šla - samo ne more iz službe prej, tako da bi lahko šle šele ob 16h (ves dan bo šel v k..a.).

POJDI, če imaš priložnost! Če tvoj nima nič proti (mogoče pride za tabo), da greš sama, če imaš kam iti in predvsem, če je želja, pojdi. V ponedeljek ti bo žal, da nisi šla, verjemi. Jaz navijam, da greš, da ti ne bo žal frej vikenda.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3815
23.7.2010 9:12:59   
simonmojca
placa povsod user posted image , če grem na user posted image  so tam moj oče, mami in obe nečakinji (danes zjutraj so šli nazaj, prej so bili 3dni v Gr. da so oprali cune...). Uglavnem mene ne moti, da so moji dol HB še bolje, ne rabim nič delat, je pa problem v tem, da mi user posted image  predragi ne pusti, da bi se sama vozila (ne vem kako sem se včasih lahko in je takoj začel, da prej nisem bila user posted image  pa imela nizke posteljice....) tako, da bi nekoga rabila s sabo, moja sestra je ponucala dopust, če bi šla z mami pa očijem gor nebi mogla nazaj pridt - prevoz (razen če bi v nedeljo user posted image  šetala iz Bovca v Vrsar, da me pride iskat user posted image ). In zdaj ker mi moj ne pusti, da se sama vozim, moram tudi za v Bovec čakat sopotnika - svakinja pa šele ob 16h neha in preden pride iz Lj. (nima izpita za avto, zato je trola) bo ura 17h pa da se spakira bova štartali šele ob 18h user posted image . Prav jezna sem na vse, ker sem jih ves teden spraševala kako in kaj imajo plane, ker imam jaz frej (mi v službi težijo, da moram ponucat ves dopust pred porodniško) pa se noben ni znal razjasnit user posted image . Na koncu bom pa doma ostala in se mulala user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
23.7.2010 9:22:36   
ljubljana
Ljubljana, te lahko vprašam kakšne razlike v letih imaš med svojimi otročički?

Prvi je 11 drugi 6 tretji 2,5. Sami fantje pa bo sedaj baje pupauser posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
23.7.2010 9:25:01   
ljubljana
Kaj pa javni prevoz vlak vozi iz bleda direktno na tisti konec, tam te bo pa že lubi pobral. Če se ti seveda da.

Neposredna povezava do sporočila: 3818
23.7.2010 9:47:42   
lottyka
Dobro jutro,

ljubljana hvala.

simonmojca upam da ti uspe priti do enega ali drugega konca, čeprav jaz navijam za morje user posted image . Te bodo lepo razvajali tam, pa boš mela lep vikend.

Kako so jutra brez kave čist drugačna. Grem mal nazaj vodoravno, zunaj je že prevroče za karkoli.

Neposredna povezava do sporočila: 3819
23.7.2010 10:26:34   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana

Ljubljana, te lahko vprašam kakšne razlike v letih imaš med svojimi otročički?

Prvi je 11 drugi 6 tretji 2,5. Sami fantje pa bo sedaj baje pupauser posted image

lepo user posted image  in  prav pasala bi sprememba, da bi bila tokrat pupa user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3820
23.7.2010 10:26:54   
pikizenc
majabar - pozabla čestitat za vizo user posted image

emma83 - sej samo opazka, jaz sem totalno za da se tud lahko kej rabljeno kupi, ampak nikakor pa ne isofix ali lupinca. Se mi zdi, da potem ko sem tok časa vložila, da sem ugotavljala, kaj je čimbolj varno, bom pač novo kupila, ker rabljeno nikoli ne veš kaj dobiš. Sej verjetno je ok, ampak folk ti nikol ne bo res povedu, če je blo kdaj trčeno.

- gre katera septembra na KC LJ?

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
23.7.2010 10:30:33   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: pikizenc

- gre katera septembra na KC LJ?

jaz če bom že šla na kakšno predavanje, bom šla v KC v septembru. Ti bom še javila, mamo še cajt user posted image . Mi je pa bilo v prvo ful zanimivo vse, sama ušesa so me bila na tem predavanju user posted image

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
23.7.2010 11:17:46   
ječi12
ojla

evo pa je mimo. zdj pa upam da bojo rezultati ok....

Dinki ime tvojga malega mi je fuuuuul ušeč...na žalost mojmu ni,ker pozna eno Tito k mu je ful zmešana ženska in noče dat tega imena....user posted image  a boste zdj tut moderno izbirali?

sm vam fouš k uživate ob kavici.sm si vedno želela jutranji ritual.ampak kave ne maram,res bljek bljek....kakava tut niti ne. in pol mi ostane edin magnezij zdj med N pa cedevita...in to ni lih isto-predvidevam :)
no ampak sj si pa zvečer nardim kšn moment da je sam zame,s tem da mam mir ko mala spi pa kej preberem pa tko :)

glede paketa.js sm prvič uzela denar.tut zdj ga bom. še vedno bolje tko da mam denar,pa pol kupim od recinkota tist kar rabim,kokr da morm sestavlat paket ker stvari ne nucam.če bi jih,bi pa premisnla....

zdj pa jem piškote pa pijem eno junk pijačouser posted image  grdoooo! :)

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
23.7.2010 11:24:32   
simonmojca
majabar čestitke za viso

ljubljana a to misliš, da ko bi se vračala iz morja da bi na avtobus šla pa na bledu dol al obratno?
pol mi je bolje, da grem direkt iz Lj, do Poreča (do tja pelje-vožnja je 3-4h, pol pa me nekdo pobere v Poreču) sam da se cjazim tja in nazaj z avtobusom, pol bi se raje skregala z user posted image pa šla sama z avtom-2h imam pa sem tam user posted image .

lottyka jaz tudi navijam za morje samo je že tok ura, da ne bo nič z user posted image , ker v tej vročini se mi pa res ne da
vozit user posted image , bom počakala do večera pa šla v Bovec-Lepena, tam bo prijetno hladno.

No da se še malo pohvalim, ker se nisem znala odločit sem bila malo pridna user posted image  jejj me
sem preplela vrt (niem šla na vrt ga zrihtat skoraj že 2tedna - od morfo. user posted image  - sem bila lenčina)
zdaj pa malo pospravljam stanovanje (sej verjetno me bo kmalu minila vsa ta zagnanost-prevroče ratuje user posted image )

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
23.7.2010 11:36:42   
ljubljana
Sem mislila, da greš do grosuplja v Lj potem pa iz lj v Bovški konec z vlakom, tam te pobere tvoj lubi. 

Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?