emma83
|
Dobro jutro, v bistvu je zame že dober dan, ker sem pokonci od 5-ih. Kar zbudila sem se naspana, presenetljivo. Kar se tiče nabave opreme jaz rabim še previjalno, banjico, oblekice in vso ostalo drobnarijo. Voziček, lupinico in posteljico že imam. Imam pa nekje v glavi nek strah kaj, če slučajno, končam v bolnici pred porodom, če bo slučajno (tok, tok, tok) kaj narobe. Roko na srce marsikaj preberemo in nas tudi nezavedno malo napsihira. Stvar je samo v tem, da če pustim mojemu te nakupe, bo vse takšno da bog pomagaj, pa s tem ne mislim grdo ali kaj podobnega ampak on je tak tip človeka, da pride, vidi, vzame. Nič ne primerja kvaliteto, cene, ipd. Samo za to se mi gre. isofix bom po moje kupila rabljen, na bolhi sem že najdla enega za 75€, ampak bo še počakalo nekaj časa. Zadnjič smo govorile o magneziju, v baby booku piše, da naj bi nosečka zaužila 300-600 mg magnezija dnevno, jaz ponavadi eno do dve šumečki po 200 mg spijem. Moram danes avto očistiti, posesati in vse ostalo, ker greva čez vikend na krajše počitnice, se počasi kar odpravljam, je treba ogromno še narediti. Lep dan vsem, jutri bo že bolj znosno.
|