|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
21.7.2010 16:16:27   
Valentina85
ŽIvjo punce!
Danes sem bila pregledu. Dala sem kri in vodo. user posted image je bil tako čudno zvit, v trebuhu, da je imel noge nad glavo potem je malo porukal po trebuhu in se je stegnil user posted image   Glede na velikost in težo je rekel da bi bil PDP lahko nekaj dni kasneje, ampak zaenkrat ne bova še nič spreminjala. Dobila sem že 5. slikco, da smo še bodočemu očku pokazali slikco, ker ni mogel zraven. Ko sem vprašala za spol je rekel, da je punčka in potem vprašal kaj sem ti pa zadnjič rekel...pa pravim jaz. zadnjič ste rekel pupa...user posted image sva se tko nasmejala, da je blo prov lušno.
Tako da lahko dodate na seznam da je user posted image , čeprav je rekel da obstaja tud majhna možnost da se zmotijo,predvsem pri punčki.
Naslednji pregled je 30.8.

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
21.7.2010 18:07:27   
ljubljana
Jaz sem šla pa danes na malico v center, pa sem si vzela čas za eno dobro kavo v stari ljubljani. Sem sedela in opazovala ljudi okoli sebe, kot bi se čas ustavil. Vsi so nekaj razlagali pa hiteli... Le jaz sem mirno srkala kavico. Bo treba še kdaj ponovit.

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
21.7.2010 19:12:11   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana

Jaz sem šla pa danes na malico v center, pa sem si vzela čas za eno dobro kavo v stari ljubljani. Sem sedela in opazovala ljudi okoli sebe, kot bi se čas ustavil. Vsi so nekaj razlagali pa hiteli... Le jaz sem mirno srkala kavico. Bo treba še kdaj ponovit.

Oooo, to si pa prav predstavljam. Sem pred časom tudi jaz šla sama na kavo in samo opazovala okolico. Kot bi bila v svojem svetu. user posted image

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
21.7.2010 19:19:08   
aleunam
user posted image

NICK, STAROST,  NOSEČNOST, ŠT. OTROK, NASLEDNJI PREGLED(NP), PREBIVALIŠČE, SPOL 

user posted image   

29.10.10
- majabar, 28, 1user posted image , 0user posted image , Ljubljana/Kolumbija user posted image user posted image

XX.11.10
- orto2 user posted image  user posted image
- poona, 2user posted image , 1user posted image user posted image  user posted image
- kapesanta, 35, 3user posted image , 1user posted image , NP 5.8.10, Trbovlje user posted image user posted image

1.11.10
- aleunam, 25, 2user posted image , 0user posted image , 3D UZ 27.7.10, NP 30.7.10 user posted image user posted image
- strippy, 27, 1user posted image , 0user posted image , Ljubljana user posted image user posted image

2.11.10
 - blodinka, 21, 1user posted image , 0user posted image user posted image  user posted image
- phelps, 30, 1user posted image , 0user posted image , NP 22.7.10, Dolenjskauser posted image user posted image
- lottyka, 31, 1user posted image , 0user posted image , NP 13.8.10, Domžale user posted image user posted image
- Tory78, 32, 1user posted image , 0user posted image  , Štajerskauser posted image user posted image
- anmp2601, 30, 2user posted image , 1user posted image , Domžale user posted image user posted image
- MissLady, 2user posted image , 1user posted image user posted image  user posted image
- tejci1981, 28, 1user posted image , 0user posted image , 3D UZ 3.8.10, NP 20.8.10, Štajerska user posted image user posted image

3.11.10
- Mifene user posted image  user posted image
- zori82, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 26.7.10, 3D UZ 2.8.10, Ljubljana, user posted image user posted image

4.11.10
- daya, 31, 3user posted image , 2user posted image , NP 28.7.10 user posted image user posted image
- acegirl, 25, 1user posted image  , 0user posted image  , Zasavje user posted image user posted image
- bejo2010, 30, 2user posted image , 1user posted image , NP 26.7.10, Pomurje user posted image  user posted image

5.11.10
- Renesme**, 28, 2user posted image , 1user posted image , NP 17.8.10, Ljubljana user posted image user posted image    
- bela01, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 29.7.10, Maribor user posted image user posted image
- mami28, 30, 2user posted image , 1user posted image , Kozjansko user posted image user posted image
- dinki, 2user posted image , 1user posted image , okolica Ljubljane, NP 30.7.10 user posted image user posted image

6.11.10
- 4mybaby, 33, 1user posted image , 0user posted image , Ljubljana user posted image user posted image
- ek76, 33, 2user posted image , 1user posted image , Posavjeuser posted image user posted image
- maa2010, 28, 1user posted image , 0user posted image , Mariboruser posted image user posted image

7.11.10
- minky, 3user posted image , 2user posted image , Gorenjskauser posted image  user posted image
- coach, 1user posted image , 0user posted image , NP 12.8.10, Ljubljana user posted image  user posted image   
- nejka000, 26, 2user posted image , 1user posted image , NP 2.8.10, Sl. Konjice/Radenci user posted image user posted image

8.11.10
  - emma83, 26, 1user posted image  ,0user posted image   , NP 2.8.10, Ljubljana user posted image user posted image
- sonce79, 31, 1user posted image , 0user posted image , Štajerska user posted image  user posted image
- Pollon, 28, 1user posted image , 0 user posted image , Ljubljana user posted image  user posted image

10.11.10
- teycika, 25, 1user posted image  , 0user posted image  , user posted image user posted image

11.11.10
- Anonimnauser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image user posted image  user posted image
- Marimax, 2user posted image , 1user posted image , Ljubljanauser posted image  user posted image
- pearl, 2user posted image , 1user posted image , Maribor user posted image  user posted image
- BOSTINA, 25, 1user posted image , 0user posted image , NP 12.8.10, Zasavje,user posted image user posted image
- lillie, 27, 2user posted image , 1user posted image , Štajerska user posted image user posted image

12.11.10
- flik, 2user posted image , 1user posted image user posted image  user posted image
- ikin, 3user posted image , 2user posted image  user posted image user posted image
- anna20, 2user posted image , 1user posted image , Kranj, user posted image  user posted image
- pikizenc, 26, 1user posted image , 0user posted image , Ljubljanauser posted image user posted image
- ječi12, 2 user posted image , 1user posted image , NP 19.8.10, Ljubljana user posted image  user posted image
- Eruvande, 1user posted image , 0user posted image , NP 29.7.10, user posted image user posted image

13.11.10
 - novemberska, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 26.7.10, Ljubljana user posted image user posted image
- bucka13, 33, 2user posted image , 1user posted image , NP 5.8.10, Štajerska-Koroška user posted image  user posted image

14.11.10
- 7ka, 28, 2user posted image , 1user posted image , okolica Ljubljane user posted image  user posted image

15.11.10
- severnica77 , 4user posted image  ,1user posted image , user posted image user posted image
- Norvežanka
- sunday, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 30.7.10 user posted image user posted image
- simonmojca, 24, 1user posted image , 0user posted image , NP 6.8.10, okolica Ljubljane user posted image  user posted image

16.11.10
- ljubljana,
30, 4user posted image , 3user posted image , Ljubljanauser posted image user posted image

17.11.10
- anansie, 2user posted image , 1user posted image user posted image  user posted image
- kr ena, 2user posted image  , 1 user posted image user posted image  user posted image
- majchi, 2user posted image , 1user posted image user posted image user posted image

18.11.10
- november2010, 26, 2user posted image , 1user posted image , NP 23.7.10, Ljubljana z okolicouser posted image user posted image
- mateja81, 3user posted image , 1user posted image , Podčetrtek user posted image  user posted image
- valentina85, 1user posted image , 0user posted image , NP 30.8.10 Notranjskauser posted image user posted image

19.11.10
- Penelope84, 26, 1user posted image , 0user posted image  , Celje user posted image  user posted image
- aleksa83, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 18.8.10, Ptuj user posted image  user posted image

21.11.10
- nadinne, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 13.8.10, Gorenjskauser posted image  user posted image
- soncchhek, user posted image  user posted image
- ajne1, 3user posted image  , 2 user posted image  , user posted image  user posted image
- orlica, 2user posted image , 1user posted image , Okolica LJ, user posted image user posted image
- naša beba, 30, 1user posted image , 0user posted image , NP 27.7.10, Koroška user posted image  user posted image

22.11.10
- škorpijonček, 2user posted image , 0user posted image  ,  NP 9.8.10, Celje user posted image user posted image
- pajac, 3user posted image , 1user posted image , NP 17.8.10 user posted image user posted image
- hator, 4user posted image , 1user posted image  user posted image  user posted image

23.11.10
- zalos, 26, 1user posted image , 0user posted image , Okolica Celjauser posted image user posted image
- Urša08, 3user posted image , 2user posted image , NP 9.8.10, user posted image user posted image
- Mamab, 2user posted image , 1user posted image
- nov2010, 1user posted image  , 0user posted image  , NP 27.7.10, Gorenjska user posted image  user posted image

26.11.10
- annanas, 23, 1user posted image , 0user posted image user posted image  user posted image
- netyka, 23, 1user posted image , 0user posted image , Maribor user posted image user posted image

28.11.10
- Ribica Nemo, 30, 2user posted image , 0user posted image , Ljubljana, user posted image user posted image

29.11.10
- pesjanarka, 33, 1user posted image , 0user posted image , Okolica Ljubljane, user posted image  user posted image

30.11.10
- D0aisy, 1user posted image , 0user posted image , NP 4.8.10, Maribor user posted image  user posted image
- aluap, 29, 1user posted image , 0user posted image , 2.8.10  user posted image user posted image user posted image user posted image

NOVEMBERK user posted image  NAS JE: 77
PRIČAKUJEMO - OTROK:     -user posted image : 15     -user posted image : 14    -user posted image : 49

Z nami so bile:
- big mamma, sarar, ribica 81 user posted image user posted image user posted image
  - abv1, roža03, portorož user posted image user posted image user posted image
- alna, čirimbara, karmen7 user posted image  user posted image  user posted image  
- risa, pildek user posted image  user posted image  user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO IN Z DRUGO BARVO, DA BO RAZVIDNO OD OSTALEGA TEKSTA.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
21.7.2010 19:46:28   
pikizenc
aleunam jst sm štor s tem seznamom. Boš lahko pol enkrat meni dodala NP 19.8.. Hvala user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
21.7.2010 21:26:16   
ječi12
oj.

super za dober pregled valentina.

ljubljana paše taka kavica ane.super.

js mam malo kle na kavču se mi je ne da poslušat k noče ajat v sobi....upam da septembra to uredimo ker bo vrtec pa pol počasi novi član....

v nedeljo pa na dopust za tri tedne...najprej bova z malo en tedn same,pol pa ati še 14 dni. no upam samo da ne bo prevroče,ker če bo ne vem kako bom furala sama....bo že...

sm se pa dons basala s sladoledom v petek pa cuker test.tko da jutr sm na strogi dieti res nebi rada še na polikliniko hodila.tist je res safr.

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
21.7.2010 21:41:35   
pajac
user posted image ojla!

Evo mene ponovo...

Jah.. a veste, da jaz nisem še nič kupila za našega user posted image user posted image Zero, nič..

Mah verjetno je to posledica slabih izkušenj izpred kratkega časa..

Nagledano pa imam posteljico iz Ikee - ta najbolj enostavno, ker imamo enako na štajerskem pri tašči in se dobro obnese.. Tudi jogi bom kupila tam. Posteljnina bo iz Galeba - z vezenino račke user posted image

Barva sobice..
pri Petru je nežno zelena, sedaj pa bomo verjetno v tej sobici pustili enako, Petra pa preselili v drugo in mu naredili nekaj bolj deškega user posted image

Šola za starše
.. mislim da za očete velja 5 let (ne vem če ne rabijo imeti potrdilo, prisotnost pa vseeno morajo plačati), na materinsko pa mislim da ne bom šla... tu je razpored za ljublajnsko porodnišnico http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Ljubljana... fouš sem ti za kavico v miru.. Pri nas v službi je cela norišnica, ker en oddelek prenavljajo, pa še imam ful za nazaj naredit, ker sem zadnje 3 tedne samo nabirala delo....

Jaz kakšnih dodatkov ne uporabljam.. tu pa tam vzamem še folacin, pa kak magnezij ali kalcij... Sicer naj bi uživale stvari brez umetnih sladil (npr. Krugerjeve imajo sladila..) ampak zaradi tablete tu pa tam se ne sekiram.. Magnesol pa ima navaden cuker...

PDP  jaz ga v primeru da je otroček večji kot je pričakovano ne bi menjala.. Pri Petru sem rodila 11 dni kasneje in sem zaradi dega toliko manj bila z njim doma.. Mogoče se zdi brezveze, samo takrat ko greš nazaj delat ti je vsak dan pomemben.... Zdaj kaže da je 5 dni starejši in če se rodi prej super, sicer dobi izselitveni nalog 21.11. z 24h zapadlostjo user posted image user posted image user posted image

Spanje  a res edina še spim na trebuhu.. saj ne floh, tako s pokrčeno nogo..user posted image Saj vem da v prvi nosečnosti v tem tednu nisem mogla več brez povštra.... zdaj pa z lahkoto.... še sučem se komot..

umivanje oken in podobno
... sem tudi jaz slišala, nisem upoštevala in pridno pomivala okna do poroda.. Prav smešno je bilo, ko me je zagrabil gnezditveni nagon.. Umivala sem šipe po vsakem dežju, stanovanje pa zglancano vključno z notranjostjo omar... user posted image user posted image user posted image

joj grem še nekaj za službo naredit, pa ajat .. Še nohte bi si morala uredit pa ne morem, ker pri meni to traja in traja....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
21.7.2010 21:43:53   
aleksa83
Pozdravljene!

Uf, sem utrujena :/ , moj hrbet,... :(

jutri pa še en takšen dan, samo, da bo enkrat že narejeno, pol pa mir.

sedaj pa pod hladen tuš in ajo pajo :)

Lepo ajčkajte in lepo mi bodite!

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
21.7.2010 21:44:05   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: ječi12

oj.

super za dober pregled valentina.

ljubljana paše taka kavica ane.super.

js mam malo kle na kavču se mi je ne da poslušat k noče ajat v sobi....upam da septembra to uredimo ker bo vrtec pa pol počasi novi član....

v nedeljo pa na dopust za tri tedne...najprej bova z malo en tedn same,pol pa ati še 14 dni. no upam samo da ne bo prevroče,ker če bo ne vem kako bom furala sama....bo že...

sm se pa dons basala s sladoledom v petek pa cuker test.tko da jutr sm na strogi dieti res nebi rada še na polikliniko hodila.tist je res safr.

sem te zamudila včeraj..user posted image

Nič se ne sekiraj glede cuker testa.. Ne glede kako ješ prejšnje dni ti pokaže ali gre za sladkorno ali ne... Tako da jej normalno....

Dopust
... kaj je že to....user posted image    Uživajte....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
21.7.2010 22:06:42   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

umivanje oken in podobno... sem tudi jaz slišala, nisem upoštevala in pridno pomivala okna do poroda.. Prav smešno je bilo, ko me je zagrabil gnezditveni nagon.. Umivala sem šipe po vsakem dežju, stanovanje pa zglancano vključno z notranjostjo omar... user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela, da se pomivanje oken odsvetuje. Sicer razumljivo, da se ni dobro preveč pretegovati, ampak jaz nisem imela veliko. Sta me na koncu bolela hrbet in križ zaradi vsega skupaj, predvsem pomivanja tal.

Joj, jaz sem tak zmešana. Solata se mi je zaluštala, pa sem čutila, da me bo kislina pekla. In evo, je nisem mogla pojesti do konca. Paradižnik, očitno. user posted image  Drugače prej skoraj nisem vedela kaj to pomeni, zdaj v user posted image  pa se mi je že parkrat pojavila kislina. user posted image

Nadinne, kaj od zelenjave je nevtralno za kislino?

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
21.7.2010 22:20:00   
ječi12
aleunam meni je v prvi N kislino povzročlo use...sploh ni melo veze kaj sm jedla..in me je pekla skor celo N.tko da js mislm da če si pač to N nagnjena k temu je pač to tko.no meni je pomagal mlek,pa rennie al kaj so že uni tableti.

pajac privo N sm po poraznovanju enga rdja prišla zjutraj na polikliniko in so me označli z unim roza kartončkom in dieto. no ubogala jih nism in sm jedla kar mi je pasalo,pa useeno nikol nism mela več povišanga cukra nikol. rodila pa tut čis normalne mere in tut pol je blo ok. tko da sm skor zihr da je blo krivo nažiranje.
sicer mam pa pol še vedno popravni izpit na polikliniki če bi zdj mela povišanga.user posted image

ja pomivanje oken je res da naj nebi...ampak meni itak ne pride na misel da bi jih user posted image user posted image
bom raj kr po tleh pomivala pa kej druzga bl v moji višini....sreča da mamo mansardo user posted image

drugač pa čakam da me prime čisčenje pa gnezdenje.sj zdele je še prezgodi k pol bi se me mogl še enkrat.ampak tm enkrat konc septembra bi blo idealno user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
21.7.2010 22:31:42   
naša beba
Čer punce,
saj vsak dan berem, sam se mi ne da zmeraj kaj napisat, ker itak vem, da bo eden od naslednjih treh postov točno tak kot bi si ga želela jaz napisat...
Glede pomivanja oken je pa tako, da vse starejše mame in tete to odsvetujejo; prav tako obešanje perila; ker naj bi se s takimi gibi ko se preveč pretegujemo popkovina navila okoli glavic naših bebik. Sem pa ravno ta vikend slišala drugo razlago zakaj se odsvetuje gibe raztegovanja in nekega hudega poskakovanja... s tem je menda nevarnost, da se prehitro odlušči posteljica...
... v glavnem, pred nosečnostjo in na začetku se mi je to zdelo pač brezveze, zdaj pa že bolj upoštevam take nasvete. Mislim, saj marsikaj zdaj še čisto brez problema počnemo, ampak če pravijo, da rajš ne in nam branijo ... silit pa tudi ne mislim, da bom delala nekaj kar mi ne pustijo... saj lahko se pa ta čas pogovarjam z bebiko in jo božam, al pa se cartlam...

Nočko za danes

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
21.7.2010 22:41:10   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: naša beba

Čer punce,
saj vsak dan berem, sam se mi ne da zmeraj kaj napisat, ker itak vem, da bo eden od naslednjih treh postov točno tak kot bi si ga želela jaz napisat... 

user posted image user posted image user posted image user posted image Vseeno napiši....

Ta druga razlaga glede stegovanja pa mi je bolj sprejemljiva kot tisto o popkovini...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu naša beba)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
21.7.2010 22:45:59   
pajac

pajac privo N sm po poraznovanju enga rdja prišla zjutraj na polikliniko in so me označli z unim roza kartončkom in dieto. no ubogala jih nism in sm jedla kar mi je pasalo,pa useeno nikol nism mela več povišanga cukra nikol. rodila pa tut čis normalne mere in tut pol je blo ok. tko da sm skor zihr da je blo krivo nažiranje.
sicer mam pa pol še vedno popravni izpit na polikliniki če bi zdj mela povišanga.user posted image

A to tist cuker na tešče, ali on po pitju cukra??? user posted image Če je tko pol pa jutri ključ na hladilnik user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
21.7.2010 22:57:30   
ječi12
ja v petek mam tisto na tešče ko spiješ 2dcl pol pa eno uro čakaš in daš spet kri. pred pitjem pa prvič.

tko da to mam ja :) bom ga zaklenila,čeprou težko hladilnik raj svoja usta :)

nč nočko

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
22.7.2010 5:36:14   
maa2010

tko da to mam ja :) bom ga zaklenila,čeprou težko hladilnik raj svoja usta :)

nč nočko

mene pa je lakota ob 5.00 zjutraj primla user posted image
Joj kaj dela ta user posted image :)

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
22.7.2010 7:01:15   
november2010
Dobro jutro!
No, da dam še jaz kak glas od sebe, berem vas/nas pa itak redno.

Jaz grem danes k moji zdravnici da zaključim bolniško, jutri pa se mi končno začne dopust. V ponedeljek pa gremo za 10 dni na morje! Koooončnoooo! Tako da me ta vikend čaka pakiranje in pospravljanje. Moj itak je itak priden in dela, mali bo pa ta vikend pri očiju.

Dojenje - kot sem že najbrž omenila, moja izkušnja z dojenjem ni ravno najboljša, upam, da bo tokrat bolje.... Mi gredo pa rahlo na živce mamice, ki forsirajo dojenje v nedogled in nas druge, ki ne dojimo obsojajo pa ne vem kaj.... vsak po svoje. Kar se pa dojenja v javnosti tiče.... meni ravno ni, da bi otroka sred cityparka dojila, ne vem no, sej kako se pa tudi otrok počuti, tam med vsem tistim šundrom. Sej obstajajo tudi že prostori, kamor se mamica lahko odmakne in se tam v miru porihtata. Jaz se vedno gledala na to. da se je otrok res pri hranjenju umiril, da mu je bilo prijetno.... Če ne gre drugače. itak nahraniš. ampak če pa je varianta, da se umakneš pa se. Ne zarad zgražanja drugih al pa kej, ampak že zarad otroka in v končni fazi tud samega sebe. Moje mnenje.

Pomivanje oken - tudi jaz sem slišala da naj nosečnica ne bi pomivala oken in podobnih del... ker mi pomivanje oken že itak ne diši, se tega kar držim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
22.7.2010 7:05:32   
simonmojca
Jutro user posted image

madonca ste pridne - tok dolgo pokonci (jaz že med dnevnikom user posted image  pa se okoli 22 samo preselim v spalnico user posted image ). Zbujam se pa itak na 2-3h da grem na wc user posted image .

Pomivanje oken super, da ste povedale mi jih ne bo treba pomit user posted image  - imam izgovor (ki ga bo user posted image  brez problema poslušal user posted image )

grem user posted image  spit

lp

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
22.7.2010 7:06:39   
november2010
še Pušenjak o pomivanju oken :)
http://med.over.net/forum5/read.php?19,4729395,4732850

http://med.over.net/forum5/read.php?19,967549

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
22.7.2010 8:19:40   
nadinne
Jutro.

Uf ste se naklepetale...sploh en vem a sem si vse zapomnila user posted image

november2010, čisto enako kot je napisal Pušenjak je meni moja g rekla...vse lahko delaš če se pri tem dobro počutiš...jaz sicer oken še nisem pomivala...to čaka na jesen, perila ne obešam visoko, ker imam stojalo v višini pasu...sem pa sedaj 2 dni belila stene, pa še jih bom do konca tedna...sicer lepo počasi in ko sem utrujena počijem.

aleunam...ja s kislino je tako...lahko da te bo peklo vedno bolj zarad pritiska na želodec, pa neglede na to kaj boš pojedla...lahko pa poskusiš z izogibanjem jedem, ki še dodatno povzročajo zgago. Od zelenjave so najbolj poroblematični paradižnik, pa česenj in čebula (a to spada pod zelenjavo user posted image ), ostalo niti ne...seveda pa vsaka solata, če je močno okisana...mogoče probaj namesto kisa kak jogurt (meni sicer jogurt škoduje še bolj kot npr kisle kumarice user posted image )...pač odvisno od posameznika...morala boš testirat kaj ti paše in kaj ne...vmes pa pridno pij Donat ali kar ti pomaga umiriti zgago. Tolaži se da bo to pri tebi minilo najkasneje po porodu, meni na žalost ne user posted image

Joj moram na zajtrk...mi že tako kruli, da bom oglušela user posted image

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
22.7.2010 8:51:30   
emma83
Bro jutro.

Včeraj nisem imela nič pametnega za povedati pol se pa tudi nisem nič oglasila tukaj.

Včeraj zvečer ležim lepo na kavču pred TV-jem in user posted image začne brcat na veliko, prav videlo se je kako se trebuh premika. Vesela sem pa kot radio.

V torek sem bila pri frizerju in sem se ful postrigla, na paža, paše ko mi nič tam po vratu ne visi v tej vročini.

Kar se tiče dvigovanja in prepogibanja sem že hotela napisati, da so to vraže pa ste me prehitele s Pušenjakovim odgovorom.

Kislina: na začetku user posted image je mene zgaga ful pekla, potem se je nehalo, zdaj en teden me pa vsak dan peče, pomaga mi edino pol čajne žličke sode bikarbone. Sem svojega G vprašala glede sode in mi je rekel, da je to najbolj naravno zdravilo proti zgagi. Meni pomaga, drago pa tudi ni.

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
22.7.2010 8:59:01   
aleunam
Dan!

user posted image

Ko sem jaz imela v ponedeljek cuker test, sem bila zjutraj najbolj lačna v tej nosečnosti. user posted image  Kaj dela psiha. user posted image  Sem pa nazadnje jela v nedeljo med 19-30 in 20.00, kri pa sem dala zjutraj ob pol devetih. Nisem se pa nič ekstra držala pri hrani v nedeljo. Boljše, da jem normalno in odkrijejo morebitno sladkorno.

OK, oken več ne bom pomivala. Tista z popkovino me je kar malo prestrašila, ampak tudi sama se nekako držim "načela", da delam to, pri čem se dobro počutim. To ni ravno pomivanje oken, ampak na otroka ali v trebuhu nisem čutila nobenega pritiska, pa tudi pridno brca naprej (to mi je znak, da je še aktiven). user posted image  Najbrž pa več ne bom pomivala oken to user posted image .

Nadinne, saj vem, bo treba potrpeti glede kisline. Se pa zavedam, da vsak želodec reagira po svoje. Za čebulo, paradižnik in kumare sem že ugotovila, da mi povzročijo kislino. Pa ravno zdaj, ko imamo to na vrtu. Bo že, saj tudi ni vsak dan.

Emma83, super za močno brco. Jaz tudi včasih opazujem trebuh, pa se še nič ne vidi. Sem pa včeraj videla pri sosedi, ki je 14 pred rokom in se trebuh prav premika. user posted image

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
22.7.2010 9:01:02   
Soncchhek
ojla,

ječi12, ne vem v čem bi bila fora da si en dan pred cuker testom na dieti, kot je pajac rekla ti to nič ne pomaga....takrat ti bo ob testu dejansko pokazalo kako gre v tvojem telesu....saj pa to ni noben bav bav.....pač če imaš nosečniško sladkorno oz.moteno toleranco za glukozo greš lepo na dieto....kar sploh ni slabo....naučiš se zdrave prehrane, rednega prehranjevanja....Jaz mislim ta režim ohranit še po porodu.....mogoče občasno da si kaj več privoščiš, drugače pa je tak sistem super.
Jaz sem bila opozorjena da sicer nekje po 28 tem tednu se potreba po inzulinu poveča.....tako da možno da samo z dieto ne bo šlo.....zato pa obstaja inzulin. Pač damo vse od sebe z dieto...in to je to...dokler gre.
Nič panike. Pa kakšnega stradanja pred testi ipd.

Glede gospodinjskih del.....jaz delam lažje stvari....kiham, pomivam posodo, pospravim kaj manjšega, likam bolj malo.....pucanje, obešanje perila to prepuščam mojemu.....jaz dam prat...on obesi....pobere...likava skupaj.....ipd.Pač po počutju.....

Joj je vroče....se kar lepim na stol...
Lep dan !

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
22.7.2010 10:36:52   
Renesme**
No ravno sem eno okno pomila, sem hotela še enega- je usran, pa bom rajši počakala, da ga zamenjajouser posted image .
Kar se delanja tiče, jaz delam, recimo da, vse, ampak se pa res vsake toliko uležem in odpočijem, ker me začnejo noge in križ boletuser posted image

Gnezdenje- jao, pri meni je prisotno že odkar vem, da sem noseča, kaj šele bo zadnji mesec, ko te res prime, pomoje bodo vsi stran bežali, ker bom user posted image user posted image !

Moj user posted image  je pa mal ritem spremenil, na mojo žalost, zdaj brca ob 5ih zjutraj, enkrat popoldne, pa po 20,21h zvečer, no včeraj je imel ob 23ih cele akrobacije notri, mislim, da se je obračaluser posted image - je možkomentiral- spet bo nočno deteuser posted image , jaz pa bi raje user posted image , ta prvič je imela točno tak ritem, pa še noč in dan je zamenjala in 2 meseca nisem niiiič spala, no shujšala sem 10kg, ki pa sem jih potem takoj nazaj dobila, ko sem začela čokolado jestiuser posted image .

Grem pospravljat, tako mal na izi, že 14 dni eno sobo pospravljam, mogoče pa danes bouser posted image

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
22.7.2010 11:27:47   
ječi12
vpliva vpliva hrana na cuker test brez skrbi.sm dala prejšno nosečnost čez kot nosečnica s sladkorno in kr neki vem o tem....plus tega vsaka normalna sestra nosečnicam reče da nej ne jejo sladkarij pred testom...torej če to rečejo more neki bit na tem ane?
tko kot živci vplivajo na povišan sladkor,kdo bi si mislu ampak res. mam doma tasta k si meri cuker vsak dan in kr neki ve o tem....in če ma kdaj pregled se tut približno nebi nč cukra dotaknu. pa je že itak sladkorni bolnik....
je pa res da če maš kšno orng sladkorno se pač ne pozna tut če ješ en dan prej sladkarije al pa ne.
ampak tuki pri nosečnicah ne gre za take stvari.
no sicer pa ni point da bi ful pazla,ampak sladkarij pa res ne bom ta dan jedla.me ne bo nč stalo če jih ne bom....bom pa velik pridobila če bo test ok....polno pregledov k jih sicer nebi mela ipd...

kaj kuhate dons? razmišlam da bi kr makarone....jih že nismo dolg.

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?