|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
22.7.2010 14:22:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ječi12)
  Neposredna povezava do sporočila: 3776
   [Brisano sporočilo]
22.7.2010 14:28:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3777
   RE: novembrke 2010
22.7.2010 14:39:03   
ječi12
sm prej brala svoj post. in ugotovila da sm bla rahlo napadalna.ni biu moj namen,ampak sm se spičila neki doma in pol hormoni bruhajo iz meneuser posted image  tko da nč pametna nism...sam tečnauser posted image

grem se hladit pod klimo.

papa

Neposredna povezava do sporočila: 3778
22.7.2010 14:42:30   
zori82
no pa da se še js mal javim
pravkar sem zaključla pospravljanje, zdj sm pa vse 4 dala od sebe ker mi je zakuhalo. Sva pa z user posted image dale slušalke (mp3)gor plesale in pele pa še pospravle user posted image ...je blo kr veselo notriuser posted image .

uh komi čakam vikend, da se bo malo shladilo in da končno zadiham tko kot je treba ne pa na škrgeuser posted image .

strippy men se to ne zdi majhen trebuh...js mam 90cm čez popek in se mi zdi to čist normalno.
Kam pa hodiš na pilates?

Neposredna povezava do sporočila: 3779
   [Brisano sporočilo]
22.7.2010 14:56:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu zori82)
  Neposredna povezava do sporočila: 3780
22.7.2010 15:20:37   
Renesme**
Jst sem imela v prvo ko sem šla rodit obseg trebuha 98-99cm, zdaj ga imam pa 96cmuser posted image , ja pa v prvo je bil res majhen, sem pa imela tudi posteljico zadaj, pa Tinkara je imela 2,6kg....

Neposredna povezava do sporočila: 3781
22.7.2010 15:20:40   
lottyka
Dober dan vsem,

Evo ker ni več jutranje kavice tudi do našega foruma pridem kasneje user posted image . Sem pa direkt od frizerja in imam lepo novo barvo in frizuro user posted image .

Jaz sem danes končno ugotovila kam moram iti z napotnicami. Tako da mene čaka test za sladkor na polikliniki in bom šla naslednji teden, ponedeljek ali torek. Mi pa ni treba na tešče, ampak bom kar raje šla na tešče. da ne bi slučajno presegla. Bo treba pa zgodaj vstati, pravijo da je dobro da si malo čez 7 že tam. Danes mi je ati meril, ker on je sladkorni bolnik in sem mela zjutraj 5,7 kar je čist vredu, tko da ne pričakujem da bi mi kaj ugotovili.

pomovanje oken - to sem pa tud jaz že slišala da kao ni dobro stegovanje na gor. Sploh mami me ne sme videt da se kaj stegujem gor jih hitro slišim. Jaz se ji pa sam smejim nazaj, nekako ne dam veliko na to. Res pa je, da je treba počasi, ker prav čutiš kot da je trebuh v napoto in te zategne. Ker pretiravam pa ne, vzamem raje stol pol user posted image .

emma čestitak za krepke brce, tud jaz že kakšen teden občudujem kako se trebuh ob straneh trese in premika user posted image .

kislina - naddine hvala za nasvet, danes je že dan 2 brez kave in sladkarij, tudi paradižnika še nisem potem nič jedla ampak zgaga zaenkrat še vstraja. Jaz bom pa tud. Evo danes jedla sveže nabrane borovnice brez vsega, nič sladoleda čez, cukra pa itak nikol nisem dajala čez, ker me skomina.

nadinne kako je pa s sadjem in zgago? Citruse iz izkušenj vem da ne, se jih že izogibam, kaj pa ostalo? Jaz sem že mal pozabila kako je s tem, ker že dolgo nisem mela problemov.

Midva sva pa imela včeraj z mojim user posted image malo hude ure, sem mal ven padla, čist upravičeno seveda, ker je bolje stvari razčistit in zatreti v kali, kot pa da se vlečejo in danes se mi bo odkupil in greva po klimo user posted image . Mislim da si v glavi misli da sem tečna ker sem skoz na vročini in bolj malo spim in da bom boljše volje ter bolj tolerantna če bom na hladnem user posted image . Japajade, naj si kar misli, ampak če hoče klimo kupit se je pa tud ne bom branila user posted image , tako da čez 1 uro odideva na pot in upam da je niso prodali in da se vrneva s klimo. Spotoma se bova pa še pri bratu mal ustavila na kakšni hladni vodi, ker greva čisto mimo. Tako da grem malo v civilizacijo, ven iz stanovanja.

Joj stripi ti kar zavidam pilates. Jaz bi tud.

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
22.7.2010 15:33:25   
lottyka
aja evo, glavno pa pozabim. Včeraj se mi je zgodilo da mi je desna dojka začela kar konkretno spuščat, sem mela kar konkreten moker krog na majci, pa to je spuščala kar celo popoldne. A  katera ve a je to samo občasno al če ti enkrat začne se pol ponavlja. A je normalno da spušča samo 1 in ne obe? Ker če se ponavlja pol bom mogla pomoje že kar tiste blazinice kupit, če grem kam ven. Ker zna bit pa nerodno da hodiš okoli z mokro majco na bradavicah user posted image . Sem čist zgubljena. A to je o.k. če tok spušča že zdaj? 

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
22.7.2010 16:09:51   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: lottyka
kislina - naddine hvala za nasvet, danes je že dan 2 brez kave in sladkarij, tudi paradižnika še nisem potem nič jedla ampak zgaga zaenkrat še vstraja. Jaz bom pa tud. Evo danes jedla sveže nabrane borovnice brez vsega, nič sladoleda čez, cukra pa itak nikol nisem dajala čez, ker me skomina.

Meni pa user posted image  1x na dan ne naredi škode. Sem pa danes jedla za kosilo med drugim tudi mešano solato (paradižnik, paprika, kumare), pa še nimam občutka pekoče kisline. Pri meni je kakor kdaj, včeraj sem vzela mg šumečo tableto, pa je bilo takoj boljše. Danes si iz preventive nabavim Donat.user posted image

Ječi user posted image , ne se jezit na domače. user posted image
Strippy, sta že kar veliko nabavila. user posted image

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
22.7.2010 16:15:48   
Soncchhek
ječi12, meni nihče ni rekel kaj naj jem pred testi in kaj ne....jaz jem normalno, da je vse normalno.....pa nisi bila napadalna...pač normalen pogovor, vsak ima svoje mnenje. pa tudi verjamem, da dobivamo vsaka svoja navodila....tako pač je....eni rečejo tako drugi tako.....mah. samo da smo zdrave user posted image .

lottyka, jaz imam meje za cuker do 5,3 na tešče.......pa do 6,6  merjeno 90 min po obrokih ( zajtrk, kosilo, večerja). ujej iz dojke že curlja.....boš morala počasi nosit une blazinice user posted image . ja moji prijateljici je začelo nekje proti 7mem mesecu ....in je pač nosila blazinice od takrat in to je to.

stripika na pilatesu ! hudo !!!!

joj vidim da nekatere že kislina muči....to je pa tako brezveze res....joj upam da bo meni vsaj to prihranjeno....če mi že marsikaj do sedaj ni bilo.

gremo se hladit.....

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
22.7.2010 17:02:34   
lottyka
Joj Soncchhek če bo pa tole res stalno curljalo bo pa hudič user posted image , mi je kolegica danes prinesla nove Tosamine blazinice, ki so ji ostale in to so kar konkretne velikosti. Upam da obstajajo kakšne manjše. Danes ni še nič in upam da tko tud ostane.

Cuker pa vseeno upam da bo vredu user posted image . Bom jutri še enkrat zmerila, če bo doma.

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
22.7.2010 17:10:34   
aleksa83
pozdravljene!

test za cuker:mene so opozorili, da moram biti tešča,...

je katera kupovala kaj v mercatorju za dojenčka?imam neke bone, pa jih moram do 31.7 koristit. Pa sem mislila previjalno kupiti tam,... ima katera kakšena nasvet?

Sem tako lepo pila vodo s pipe, še včeraj, pol pa mi mami pove, da je voda oporečna, da so opozarjali na radiju, da je noter neka bakterija E.coli ( escherichia coli) in da se mora vsa voda prekuhavati. zdaj čakam, če me kaj zagrabi,...

Sem prej tu imela celi roman napisan, pa mi je vse zbrisalo, zdaj pa roko na srce se mi ne da toliko več pisat.

se še javim kaj, naši fantje pridno delajo, grem malo gledat kako jim gre,....

pozdravček

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
22.7.2010 17:36:49   
phelps
Pomivanje oken, ne obešanje perila, jaz na te čenče naših starih mam ne dam veliko in vse delam. Itak me med tednom že razvaja moj, ker mi vsak dan skuha (ali mami), v soboto pa skupaj počistiva stanovanje, vse je isto kot pred user posted image . Sem tudi jaz mnenja, da ti telo itak samo pove kdaj je dovolj. Meni otrdi trebuh in takrat vem, da je čas za počitek.

Danes sem bila na pregledu, vse ok, srček bije, maternični vrat zaprt, zredila sem se od prejšnjega pregleda še manj kot 1 kguser posted image . Sem imela ta opevani cuker test (btw. nič groznega ni tisto pit), če bi bilo kaj narobe, bi me  sestra že poklicala. Naslednji pregled imam 17.8.2010. Takrat dobim že napotnico za porodnišnico user posted image in vse ostale papirje za urejanje na CSD in ostalem ter ponovno vabilo za materinsko šolo... Pogledala sva si še izdelke iz tistega paketa, ki ga lahko vse dobimo od države (ali denar) in sva oba mnenja, da so solidne stvari (Lip Poljčane, Maxi Cosi - vse ceneje kot v trgovinah). Takoj po morju bova šla v Ikeo kupit posteljico, jogi, .....če pa se nama ne bo zdelo ok, bova naročila v tem paketu.

Ste dobile katalog od Baby centra? Notri je voziček Cam - ga pozna katera?

Ugotovila sem, da me je registracija za avto prišla precej manj kot sem pričakovala, tako, da lahko že ta mesec kaj kupim za Phelps, ne bo pa moj najbolj navdušen nad kako vrečko na zadnjih sedežih user posted image , ta mesec sem že dovolj dobila user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
22.7.2010 17:59:40   
majabar
Pa sem spet nazaj iz Bogote. 10 ur do tam, 7 ur tam in 11 urpotovanja nazaj. Ampak se je splacalo. Sem dobila vizo!!! Zdaj moram urediti se kot neko osebno izkaznico in z njo potem zavarovanje. Super!! Mislim,danaprej ne bo vec problemov, samo se kup papirjev in denarja. In vse lahko uredim tu, v Medellinu. Naslednji teden naj bi imela spet pregled. Ce se ne bom zavarovana, ga bova placala. Jutri grem v laboratorij napregled krvi in urina ter test za sladkorno.
Mali pridno brca in se vedno je brez imena:).

Lep dan vsem!!

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
22.7.2010 18:20:23   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Soncchhek

ojla,

ječi12, ne vem v čem bi bila fora da si en dan pred cuker testom na dieti, kot je pajac rekla ti to nič ne pomaga....takrat ti bo ob testu dejansko pokazalo kako gre v tvojem telesu....saj pa to ni noben bav bav.....pač če imaš nosečniško sladkorno oz.moteno toleranco za glukozo greš lepo na dieto....kar sploh ni slabo....naučiš se zdrave prehrane, rednega prehranjevanja....Jaz mislim ta režim ohranit še po porodu.....mogoče občasno da si kaj več privoščiš, drugače pa je tak sistem super.
Jaz sem bila opozorjena da sicer nekje po 28 tem tednu se potreba po inzulinu poveča.....tako da možno da samo z dieto ne bo šlo.....zato pa obstaja inzulin. Pač damo vse od sebe z dieto...in to je to...dokler gre.
Nič panike. Pa kakšnega stradanja pred testi ipd.

Glede gospodinjskih del.....jaz delam lažje stvari....kiham, pomivam posodo, pospravim kaj manjšega, likam bolj malo.....pucanje, obešanje perila to prepuščam mojemu.....jaz dam prat...on obesi....pobere...likava skupaj.....ipd.Pač po počutju.....

Joj je vroče....se kar lepim na stol...
Lep dan !

user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3790
22.7.2010 18:41:42   
emma83
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

IZVIRNO SPOROČILO: Soncchhek

ojla,

ječi12, ne vem v čem bi bila fora da si en dan pred cuker testom na dieti, kot je pajac rekla ti to nič ne pomaga....takrat ti bo ob testu dejansko pokazalo kako gre v tvojem telesu....saj pa to ni noben bav bav.....pač če imaš nosečniško sladkorno oz.moteno toleranco za glukozo greš lepo na dieto....kar sploh ni slabo....naučiš se zdrave prehrane, rednega prehranjevanja....Jaz mislim ta režim ohranit še po porodu.....mogoče občasno da si kaj več privoščiš, drugače pa je tak sistem super.
Jaz sem bila opozorjena da sicer nekje po 28 tem tednu se potreba po inzulinu poveča.....tako da možno da samo z dieto ne bo šlo.....zato pa obstaja inzulin. Pač damo vse od sebe z dieto...in to je to...dokler gre.
Nič panike. Pa kakšnega stradanja pred testi ipd.

Glede gospodinjskih del.....jaz delam lažje stvari....kiham, pomivam posodo, pospravim kaj manjšega, likam bolj malo.....pucanje, obešanje perila to prepuščam mojemu.....jaz dam prat...on obesi....pobere...likava skupaj.....ipd.Pač po počutju.....

Joj je vroče....se kar lepim na stol...
Lep dan !

user posted image user posted image user posted image

Sem že mislila zjutraj napisati a ona to resno, pa sem si premislila, da je ne bi užalila slučajno.

Drugače pa vroče, zdaj imam pa barvo na glavi in čakam še 15 min pol pa sprati.

Danes sem pa dobila lupinico, jeeeeeeeeeej. Počasi se nabira. Me je pa moj vprašal kam jaz to vse nameravam spraviti do poroda, trenutno je za vrati v spalnici na vozičku, ki je tudi še zapakiran v škatli. Morava klet spraviti v red in dol odnesti nekaj stvari.

Naslednji mesec ali pa šele septembra grem v šoping z mamo in taščo, bosta vsaka nekaj častile, se pa bojim, da ne bi bilo takrat že prepozno. Kaj pravite?

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
22.7.2010 19:01:37   
ljubljana
Evo še moje mere:
4.nosečnost
rok 15.11.
nosečnost 23 3/7
Višina 165 cm
Začetna teža 56 kg
teža sedaj 61 kg
obseg trebuha (popek) 84 cm

Vse mere trebuščkov so normalne, meni se zelo dolgo ni nič poznalo, pa imam posteljico zadaj in imam bolj majhen trebuh. Prijateljica, jo ima pa spredaj pa je že na pogled opazno več kot mene čez trewbuh, pa zgleda kot da je 2 meseca več noseča.

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 22.7.2010 19:15:07 >

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
22.7.2010 19:09:41   
aleksa83
Pozdravljene.
mene tudi danes vročina zdeluje,...

saj bo nekako,...

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
22.7.2010 19:11:50   
ljubljana
Blazinice za dojenje

Meni so bile super chicco in tomme tippe (ki so sploh moje najljubše, zelo tanke pakirane vsaka posebej, daš lahko v damsko torbicouser posted image ), dobi se jih pa v baby centru.
http://www.lovecnacene.si/upload%2Fproducts%2F2698%2F4%2F90534.jpg

http://www.tommeetippee.co.uk/product/breast_care_starter_kit/

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
22.7.2010 19:15:21   
pikizenc
IZVIRNO SPOROČILO: strippy

Superca, da je trebuh ta pravi, ker mi vsi govorijo da je mini user posted image , jaz imam pa raje večjega (ker me če ne skrbi, da baby ne raste dovolj) :). Na pilates hodim pa v Lj (Tanergija).

O stripy katera si ti - jaz sem isto začela, isto 3x user posted image

Sej je sam en termin tako da se nisva mogle zgrešit. Jaz sem pa opazovala ostale bušije, pa se mi zdi, da so dokaj mali in se mi je moj zdel še tok večji user posted image

Buši imam pa zdele popoldne čez popek izmerjen čisto enako kot ti.

lottyka - mislim kok ti pa pušča. Men je že tudi začela, vsake toliko opazim moker madež (recimo premer 2, 3 cm) in vedno samo eno. Sem vprašala G, če je to ok, ker se mi je začelo že pri 20t in je sestra rekla, da je normalno.

phelps - cam sem samo videla v BC in men je bil blazno glomazen

Neposredna povezava do sporočila: 3795
   [Brisano sporočilo]
22.7.2010 19:59:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pikizenc)
  Neposredna povezava do sporočila: 3796
22.7.2010 20:02:24   
nadinne
O končno vročina popušča...danes spet preveč vroče...komaj čakam soboto ko bo blaženih 22 stopinj user posted image

Jaz sem pa crknjena...sem u nulo popucala 25 kvadratov sobo, ker je bila dobesedno usrana še od beljenja...sedaj moj user posted image menja vtičnice jaz pa noge v luft, ker me prav podplati že bolijo...komaj čakam da neha delat, da mi malo zmasira noge user posted image Upam da jutri že omare damo notri pa posteljo, da končno lahko spim v svoji spalnici user posted image

Uh pilates...to je bila moja želja tudi, ampak enostavno je predrago za moj žep tako da...

phelps, cam sem videla zadnjič zunaj v parku in je lušten ampak kar velik je in malo okoren...tak videz je dajal...najbolje da si ga greš ogledat če se ti dopade. Jaz sem nad svojim Chicco-tom navdušena...pa še v oba avta gre user posted image

Aha, pridno nabirate opremo...jaz imam že skoraj vse glede opreme...voziček z lupinico, posteljico z jogijem, zibko z jogijem in vso posteljnino, en kup vreč z oblekicami (jih še ni bilo časa pogledat), kar nekaj odejic, ležalnik, nekaj igrač in pa včeraj sem prvič tudi sama nekaj kupila...en komleptek iz žamet nežno rumene barve (jopica, hlače, copatki in kapica) s kužkom user posted image ok Katja&Alen...sej ne vem a je blo drago al ne...se nisem s tem ubadala...enostavno odnesla na blagajno...če je bilo pa tako luštno da nisem mogla brez tega iz trgovine user posted image No v avgustu pa dobim še končno mojo banjico s previjano. Potem pa le še drobnarije.

Uf...obseg trebuha...raje ne povem koliko je bil že pred nosečnostjo user posted image Včeraj mi je prijateljica rekla da imam zelo čuden trebuh user posted image Da se mi malo pozna, ampak da sploh nimam nosečniške oblike trebuha...ja preveč špehca je čez a ne? user posted image

majabar...super da si dobila vizo...sedaj lahko urediš papirje in se sprostiš in uživaš na polno. Za ime se bosta pa že še domenila...še noben ni ostal brez user posted image

zgaga in sadje...ja citrusi so problem, pa lahko tudi drugo tropsko sadje in pa banana...ampak spet...odvinsno od želodca user posted image Bodite srečne da imate samo sedaj težave z zgago...jaz se s tem bojujem že 15 let! user posted image Pa sem komaj kako leto nazaj ukrotila zadeve...da ne govorim kako bogi želodec sem imela in na kakih zdravilih vse sem bila...kot kak upokojenc user posted image

trebušček...tudi jaz ga opazujem kako se premija...prav hecno izgleda user posted image

Jaz moram tudi jutri malo poklicat na CSD glede urejanja očetovstva pa izračuna porodniške in to...da vem kdaj zatežit v službi za izpisek plač...joj me kar obliva kako boga bo moja porodniška...no ja bolje kot državna a vseeno...sploh če bo to naš edini dohodek user posted image Pa moram se malo v službi pozanimat kaj mislijo z mano narediti konec novembra ko mi poteče pogodba...ali bom na cesti ali ne. Imam že nočne more zaradi tega, sploh ker sem do te službe delo iskala celi 2 leti!

Jupim moj user posted image je zaključil v spalnici...sledi masaža user posted image JEEEEE user posted image

Uživejte babe moje user posted image

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
22.7.2010 21:06:31   
Soncchhek
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
KUHAM

ne kiham

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
22.7.2010 21:25:50   
naša beba
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

saj včasih je tudi treba kihnit med kuhanjem...

< Sporočilo je popravil naša beba -- 22.7.2010 21:26:32 >

Neposredna povezava do sporočila: 3799
22.7.2010 21:29:53   
pikizenc
IZVIRNO SPOROČILO: strippy

Jaz sem una kr jo zmer popravljajo user posted image . Tokrat sem bila v cist zadnji vrsti levo (kratke crne hlace in vijola majcka). Katera si pa ti? Naslednjo sredo se morava se v zivo spoznat user posted image .

Si bila v ponedeljek slučajno?  V sredo me ni bilo, v pon. pa, rdeča majčka, spredaj pri trakovih, pa glih za glih sem še toćno prišla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?