lottyka
|
Dober dan vsem, Evo ker ni več jutranje kavice tudi do našega foruma pridem kasneje . Sem pa direkt od frizerja in imam lepo novo barvo in frizuro . Jaz sem danes končno ugotovila kam moram iti z napotnicami. Tako da mene čaka test za sladkor na polikliniki in bom šla naslednji teden, ponedeljek ali torek. Mi pa ni treba na tešče, ampak bom kar raje šla na tešče. da ne bi slučajno presegla. Bo treba pa zgodaj vstati, pravijo da je dobro da si malo čez 7 že tam. Danes mi je ati meril, ker on je sladkorni bolnik in sem mela zjutraj 5,7 kar je čist vredu, tko da ne pričakujem da bi mi kaj ugotovili. pomovanje oken - to sem pa tud jaz že slišala da kao ni dobro stegovanje na gor. Sploh mami me ne sme videt da se kaj stegujem gor jih hitro slišim. Jaz se ji pa sam smejim nazaj, nekako ne dam veliko na to. Res pa je, da je treba počasi, ker prav čutiš kot da je trebuh v napoto in te zategne. Ker pretiravam pa ne, vzamem raje stol pol . emma čestitak za krepke brce, tud jaz že kakšen teden občudujem kako se trebuh ob straneh trese in premika . kislina - naddine hvala za nasvet, danes je že dan 2 brez kave in sladkarij, tudi paradižnika še nisem potem nič jedla ampak zgaga zaenkrat še vstraja. Jaz bom pa tud. Evo danes jedla sveže nabrane borovnice brez vsega, nič sladoleda čez, cukra pa itak nikol nisem dajala čez, ker me skomina. nadinne kako je pa s sadjem in zgago? Citruse iz izkušenj vem da ne, se jih že izogibam, kaj pa ostalo? Jaz sem že mal pozabila kako je s tem, ker že dolgo nisem mela problemov. Midva sva pa imela včeraj z mojim malo hude ure, sem mal ven padla, čist upravičeno seveda, ker je bolje stvari razčistit in zatreti v kali, kot pa da se vlečejo in danes se mi bo odkupil in greva po klimo . Mislim da si v glavi misli da sem tečna ker sem skoz na vročini in bolj malo spim in da bom boljše volje ter bolj tolerantna če bom na hladnem . Japajade, naj si kar misli, ampak če hoče klimo kupit se je pa tud ne bom branila , tako da čez 1 uro odideva na pot in upam da je niso prodali in da se vrneva s klimo. Spotoma se bova pa še pri bratu mal ustavila na kakšni hladni vodi, ker greva čisto mimo. Tako da grem malo v civilizacijo, ven iz stanovanja. Joj stripi ti kar zavidam pilates. Jaz bi tud.
|