|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 10.del
11.3.2010 8:37:02   
tasa_m
lepo zasneženo jutro user posted image

vitabella ne, nisi edina user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
11.3.2010 8:37:51   
marta82
Vitabella a za nazaj bereš, da si tiho?user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
11.3.2010 8:38:10   
vitabella
jeeee zdaj se veselim nad vašo depresijo, ker to pomeni, da nisem sama samcata v dreku! madona sem jaz v redu!

ti nebo, nam pa dobro zvišuješ povprečje user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
11.3.2010 8:39:49   
vitabella
ma ne berem nazaj, drugje sem bla, ker sem navajena da je tu zjutraj tuga, danes pa ste se nabrale? marta kako kaj varstvo tistega fanta ko sta s Tinejem k njemu hodila?
tasa pa tvoja skrivnost, kaj zdaj?

ly, uživaj zadnje dneve ... al pa hitro še enga otročka narest!

(odgovor članu vitabella)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
11.3.2010 8:40:18   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: matcar
Tolko bom že gledala,da ne bom brez vsega.Samo tja pa ne grem,niti mrtva ne...user posted image
user posted image user posted image user posted image

ti si tak kot jaz, jaz se vse samo še pisno z njim dogovarjam. Druge poti nimam, ker vidim da kar se ustno zmenima, ne drži. Tak, da hvala lepa..samo pisno še.
Sem mu poslala sporazumno odpoved in opomin pred tožbo, pa še sploh ni prevzel pisma. Sem dala z povratnico, zato vem. Ampak ni panike, v torek poteče rok, pa grem na sodišče, dam tožbo not pa še na del. inšekcijo, pa se naj pol tam zagovarja. Meni se ni več z njim za kregat.
Aja, pa še na davčno ga bom prijavila, ker daje lažne podatke dol.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
11.3.2010 8:41:04   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella
ni še za povedat user posted image user posted image malo še počakajte, jaz tudi čakam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1306
11.3.2010 8:41:31   
vitabella

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: matcar
Tolko bom že gledala,da ne bom brez vsega.Samo tja pa ne grem,niti mrtva ne...user posted image

ti si tak kot jaz, jaz se vse samo še pisno z njim dogovarjam. Druge poti nimam, ker vidim da kar se ustno zmenima, ne drži. Tak, da hvala lepa..samo pisno še.
Sem mu poslala sporazumno odpoved in opomin pred tožbo, pa še sploh ni prevzel pisma. Sem dala z povratnico, zato vem. Ampak ni panike, v torek poteče rok, pa grem na sodišče, dam tožbo not pa še na del. inšekcijo, pa se naj pol tam zagovarja. Meni se ni več z njim za kregat.
Aja, pa še na davčno ga bom prijavila, ker daje lažne podatke dol.

opa opa to so pa hude!!!! da kaj takšnega obstaja ... kaj zdaj ti si zaposlena al ne?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
11.3.2010 8:43:06   
nebo
Ja saj vsi ki berete in si mislita da imam službo, ja saj vem redni prihodki pa to, samo ko pa je tako sranje, vem, da bom delala cele dneve, ali pa si bom nosila domov, in se bom lahko na glavo postavila, ker delo bo moralo biti narejeno in tu ni pardona. Noben me ne bo vprašal kaj in koga imam doma...samo delo in delo...včasaih sem cele noči delala doma...halo....sedaj pa ni niti stimulacije, niti nadur, no koristila bom lahko nadure, samo KDAJ???

TAKO, DA ENIM JE HUDO KER NIMATE SLUŽB, ENIM PA KER JO IMAMO, PA VENDARLE JE SRAČKANJE....PA FULLL ODPUŠČAJO...

AMPAK JAZ SEM ŠE DOMA!!!!!!!!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1308
11.3.2010 8:44:11   
nebo

ni še za povedat user posted image user posted image malo še počakajte, jaz tudi čakam user posted image

buuuuuuuuuuu, jaz nea raja čakam veš....user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
11.3.2010 8:45:25   
vitabella

IZVIRNO SPOROČILO: nebo

Ja saj vsi ki berete in si mislita da imam službo, ja saj vem redni prihodki pa to, samo ko pa je tako sranje, vem, da bom delala cele dneve, ali pa si bom nosila domov, in se bom lahko na glavo postavila, ker delo bo moralo biti narejeno in tu ni pardona. Noben me ne bo vprašal kaj in koga imam doma...samo delo in delo...včasaih sem cele noči delala doma...halo....sedaj pa ni niti stimulacije, niti nadur, no koristila bom lahko nadure, samo KDAJ???

TAKO, DA ENIM JE HUDO KER NIMATE SLUŽB, ENIM PA KER JO IMAMO, PA VENDARLE JE SRAČKANJE....PA FULLL ODPUŠČAJO...

joj nebo, ne bit huda! mi smo ponosne nate user posted image , no vsaj jaz!

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
11.3.2010 8:45:32   
tasa_m
opa opa to so pa hude!!!! da kaj takšnega obstaja ... kaj zdaj ti si zaposlena al ne?
na žalost tak mi je fajn zakuhal.
Glih včeraj sem iz DURSa dobila, da mi ni plačal že od 1.1.2009 prispevkov! Me pa še ima prijavljeno ja...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1311
11.3.2010 8:46:08   
tasa_m

sorry pol ampak nebom povedala user posted image user posted image saj še čist malo.
Raje drži pesti user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
11.3.2010 8:47:03   
tasa_m

ja, saj vem, da ni lahko..ampak saj veš v današnjem svetu štejejo redni prihodki, če jih nimaš si velik revež user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
11.3.2010 8:47:24   
nebo

joj nebo, ne bit huda! mi smo ponosne nate user posted image , no vsaj jaz!

joj saj nisem huda, samo zadnjič sem bila v službi na obisku in naslednje 4 mesece me ne vidijouser posted image user posted image , ker so sami buhtelni...

pa šolo moram narediti..pa bo, vse bo...še podiplomca bom vpisala na pravu pa bo...user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1314
11.3.2010 8:47:57   
ly117
Jaz pa vas že zapuščam, morem it v to čudovito belino. Se tipkamo .

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
11.3.2010 8:47:58   
nebo

sorry pol ampak nebom povedala user posted image user posted image saj še čist malo.
Raje drži pesti user posted image

dobro te pač ne bom nič delala danes...jojojojo

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
11.3.2010 8:48:16   
marta82

ma ne berem nazaj, drugje sem bla, ker sem navajena da je tu zjutraj tuga, danes pa ste se nabrale? marta kako kaj varstvo tistega fanta ko sta s Tinejem k njemu hodila?

Ja sva bila parkrat in je bilo lušno.:-) Zdaj sva pa tako na bolniški.
Pa zraven si iščem kakšno boljšo varianto, oni pa tudi "dolgoročnejšo" varuško.user posted image Saj je res fajn, samo je treba nekaj kar se finančno bolj splača pa da si lahko uredim zavarovanje in te zadeve, saj veš.
Tak da...naslednji teden imam svetovalko pa bom videla kaj bo rekla glede javnih del (so neka nova pravila in lahko pod določenimi pogoji že po 3 mesecih prijave začneš z njimi) pa o s.p. še vedno resno razmišljam, ampak čakam, da pridejo sredstva pa da najprej dragi odpre, da je vsaj en kolikor toliko reden dohodek preden se kaj špilam.

Pa ti? Se ti kaj kaže na tem področju?

BE NICE!

Neposredna povezava do sporočila: 1317
11.3.2010 8:48:24   
nebo

ja, saj vem, da ni lahko..ampak saj veš v današnjem svetu štejejo redni prihodki, če jih nimaš si velik revež user posted image

to pa je res ja...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
11.3.2010 8:49:19   
koala
Jutro!

Vitabella nisi edina.....user posted image user posted image user posted image
tasa ti maš pa res eno veliiko sranje...kriza kaj vse si eni privoščijo....

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
11.3.2010 8:50:13   
ly117

Hvala bom jih probala maximalno izkoristit. Še kakšen pa bo moral počakat.

Nakloftale pa ste.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

Neposredna povezava do sporočila: 1320
11.3.2010 8:50:40   
marta82
Vitabella a se kaj pripravljaš za strokovnega?user posted image

BE NICE!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
11.3.2010 8:51:50   
tasa_m
koala ti si tudi brez zaposlitve?

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
11.3.2010 8:54:16   
vitabella

IZVIRNO SPOROČILO: koala

Jutro!

Vitabella nisi edina.....user posted image user posted image user posted image
tasa ti maš pa res eno veliiko sranje...kriza kaj vse si eni privoščijo....

koala ti si tudi brez službe? pa ne no...

marta, jaz sem poslala uni dve prošnji ko si mi ti tu gor link prilimala-pa itak še odgovora ne... pa prejšnji teden eno, pa itak ko da bi denar pošti zastonj dala ... nič ne pride nazaj, kaj šele povabilo na razgovor ... gledam pa okrog če ima kdo male otročke, pa vsi raje dajejo v vrtec... škoda. če drugače ne, jaz verjamem vate in da ti zgrata, potem pa se boma zmenle naprej user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
11.3.2010 8:55:43   
vitabella

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

ko bi se vsaj... bi v zadnjem letu vsaj neki zase naredla, pa kr odlašam pa odlašam, če pa ni prihodnosti v tem.... sem pa vidla da se v mb da po novem psihologijo študirat, sam kaj ko imama študenta že doma, oba pa ne morema ...

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
11.3.2010 8:59:30   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

ko bi se vsaj... bi v zadnjem letu vsaj neki zase naredla, pa kr odlašam pa odlašam, če pa ni prihodnosti v tem.... sem pa vidla da se v mb da po novem psihologijo študirat, sam kaj ko imama študenta že doma, oba pa ne morema ...

Ja, jaz sem tudi brez motivacije, ker ne vidim prihodnosti tu. Bo treba res kaj drugega pogruntat. Ni druge.user posted image

BE NICE!

Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.