Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 11.3.2010 8:37:02
|
|
|
|
tasa_m
|
lepo zasneženo jutro vitabella ne, nisi edina
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 11.3.2010 8:37:51
|
|
|
|
marta82
|
Vitabella a za nazaj bereš, da si tiho?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 11.3.2010 8:38:10
|
|
|
|
vitabella
|
jeeee zdaj se veselim nad vašo depresijo, ker to pomeni, da nisem sama samcata v dreku! madona sem jaz v redu! ti nebo, nam pa dobro zvišuješ povprečje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 11.3.2010 8:39:49
|
|
|
|
vitabella
|
ma ne berem nazaj, drugje sem bla, ker sem navajena da je tu zjutraj tuga, danes pa ste se nabrale? marta kako kaj varstvo tistega fanta ko sta s Tinejem k njemu hodila? tasa pa tvoja skrivnost, kaj zdaj? ly, uživaj zadnje dneve ... al pa hitro še enga otročka narest!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 11.3.2010 8:40:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tolko bom že gledala,da ne bom brez vsega.Samo tja pa ne grem,niti mrtva ne... ti si tak kot jaz, jaz se vse samo še pisno z njim dogovarjam. Druge poti nimam, ker vidim da kar se ustno zmenima, ne drži. Tak, da hvala lepa..samo pisno še. Sem mu poslala sporazumno odpoved in opomin pred tožbo, pa še sploh ni prevzel pisma. Sem dala z povratnico, zato vem. Ampak ni panike, v torek poteče rok, pa grem na sodišče, dam tožbo not pa še na del. inšekcijo, pa se naj pol tam zagovarja. Meni se ni več z njim za kregat. Aja, pa še na davčno ga bom prijavila, ker daje lažne podatke dol.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 11.3.2010 8:41:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella tasa pa tvoja skrivnost, kaj zdaj? ni še za povedat malo še počakajte, jaz tudi čakam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 11.3.2010 8:41:31
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tolko bom že gledala,da ne bom brez vsega.Samo tja pa ne grem,niti mrtva ne... ti si tak kot jaz, jaz se vse samo še pisno z njim dogovarjam. Druge poti nimam, ker vidim da kar se ustno zmenima, ne drži. Tak, da hvala lepa..samo pisno še. Sem mu poslala sporazumno odpoved in opomin pred tožbo, pa še sploh ni prevzel pisma. Sem dala z povratnico, zato vem. Ampak ni panike, v torek poteče rok, pa grem na sodišče, dam tožbo not pa še na del. inšekcijo, pa se naj pol tam zagovarja. Meni se ni več z njim za kregat. Aja, pa še na davčno ga bom prijavila, ker daje lažne podatke dol. opa opa to so pa hude!!!! da kaj takšnega obstaja ... kaj zdaj ti si zaposlena al ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 11.3.2010 8:43:06
|
|
|
|
nebo
|
Ja saj vsi ki berete in si mislita da imam službo, ja saj vem redni prihodki pa to, samo ko pa je tako sranje, vem, da bom delala cele dneve, ali pa si bom nosila domov, in se bom lahko na glavo postavila, ker delo bo moralo biti narejeno in tu ni pardona. Noben me ne bo vprašal kaj in koga imam doma...samo delo in delo...včasaih sem cele noči delala doma...halo....sedaj pa ni niti stimulacije, niti nadur, no koristila bom lahko nadure, samo KDAJ??? TAKO, DA ENIM JE HUDO KER NIMATE SLUŽB, ENIM PA KER JO IMAMO, PA VENDARLE JE SRAČKANJE....PA FULLL ODPUŠČAJO... AMPAK JAZ SEM ŠE DOMA!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 11.3.2010 8:44:11
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: vitabella tasa pa tvoja skrivnost, kaj zdaj? ni še za povedat malo še počakajte, jaz tudi čakam buuuuuuuuuuu, jaz nea raja čakam veš....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 11.3.2010 8:45:25
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ja saj vsi ki berete in si mislita da imam službo, ja saj vem redni prihodki pa to, samo ko pa je tako sranje, vem, da bom delala cele dneve, ali pa si bom nosila domov, in se bom lahko na glavo postavila, ker delo bo moralo biti narejeno in tu ni pardona. Noben me ne bo vprašal kaj in koga imam doma...samo delo in delo...včasaih sem cele noči delala doma...halo....sedaj pa ni niti stimulacije, niti nadur, no koristila bom lahko nadure, samo KDAJ??? TAKO, DA ENIM JE HUDO KER NIMATE SLUŽB, ENIM PA KER JO IMAMO, PA VENDARLE JE SRAČKANJE....PA FULLL ODPUŠČAJO... AMPAK JAZ SEM ŠE DOMA!!!!!!!!! joj nebo, ne bit huda! mi smo ponosne nate , no vsaj jaz!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 11.3.2010 8:45:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella opa opa to so pa hude!!!! da kaj takšnega obstaja ... kaj zdaj ti si zaposlena al ne? na žalost tak mi je fajn zakuhal. Glih včeraj sem iz DURSa dobila, da mi ni plačal že od 1.1.2009 prispevkov! Me pa še ima prijavljeno ja...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 11.3.2010 8:46:08
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: vitabella tasa pa tvoja skrivnost, kaj zdaj? ni še za povedat malo še počakajte, jaz tudi čakam buuuuuuuuuuu, jaz nea raja čakam veš.... sorry pol ampak nebom povedala saj še čist malo. Raje drži pesti
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 11.3.2010 8:47:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ja saj vsi ki berete in si mislita da imam službo, ja saj vem redni prihodki pa to, samo ko pa je tako sranje, vem, da bom delala cele dneve, ali pa si bom nosila domov, in se bom lahko na glavo postavila, ker delo bo moralo biti narejeno in tu ni pardona. Noben me ne bo vprašal kaj in koga imam doma...samo delo in delo...včasaih sem cele noči delala doma...halo....sedaj pa ni niti stimulacije, niti nadur, no koristila bom lahko nadure, samo KDAJ??? TAKO, DA ENIM JE HUDO KER NIMATE SLUŽB, ENIM PA KER JO IMAMO, PA VENDARLE JE SRAČKANJE....PA FULLL ODPUŠČAJO... AMPAK JAZ SEM ŠE DOMA!!!!!!!!! ja, saj vem, da ni lahko..ampak saj veš v današnjem svetu štejejo redni prihodki, če jih nimaš si velik revež
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 11.3.2010 8:47:24
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ja saj vsi ki berete in si mislita da imam službo, ja saj vem redni prihodki pa to, samo ko pa je tako sranje, vem, da bom delala cele dneve, ali pa si bom nosila domov, in se bom lahko na glavo postavila, ker delo bo moralo biti narejeno in tu ni pardona. Noben me ne bo vprašal kaj in koga imam doma...samo delo in delo...včasaih sem cele noči delala doma...halo....sedaj pa ni niti stimulacije, niti nadur, no koristila bom lahko nadure, samo KDAJ??? TAKO, DA ENIM JE HUDO KER NIMATE SLUŽB, ENIM PA KER JO IMAMO, PA VENDARLE JE SRAČKANJE....PA FULLL ODPUŠČAJO... AMPAK JAZ SEM ŠE DOMA!!!!!!!!! joj nebo, ne bit huda! mi smo ponosne nate , no vsaj jaz! joj saj nisem huda, samo zadnjič sem bila v službi na obisku in naslednje 4 mesece me ne vidijo , ker so sami buhtelni... pa šolo moram narediti..pa bo, vse bo...še podiplomca bom vpisala na pravu pa bo...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 11.3.2010 8:47:57
|
|
|
|
ly117
|
Jaz pa vas že zapuščam, morem it v to čudovito belino. Se tipkamo .
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 11.3.2010 8:47:58
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: vitabella tasa pa tvoja skrivnost, kaj zdaj? ni še za povedat malo še počakajte, jaz tudi čakam buuuuuuuuuuu, jaz nea raja čakam veš.... sorry pol ampak nebom povedala saj še čist malo. Raje drži pesti dobro te pač ne bom nič delala danes...jojojojo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 11.3.2010 8:48:16
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella ma ne berem nazaj, drugje sem bla, ker sem navajena da je tu zjutraj tuga, danes pa ste se nabrale? marta kako kaj varstvo tistega fanta ko sta s Tinejem k njemu hodila? tasa pa tvoja skrivnost, kaj zdaj? ly, uživaj zadnje dneve ... al pa hitro še enga otročka narest! Ja sva bila parkrat in je bilo lušno.:-) Zdaj sva pa tako na bolniški. Pa zraven si iščem kakšno boljšo varianto, oni pa tudi "dolgoročnejšo" varuško. Saj je res fajn, samo je treba nekaj kar se finančno bolj splača pa da si lahko uredim zavarovanje in te zadeve, saj veš. Tak da...naslednji teden imam svetovalko pa bom videla kaj bo rekla glede javnih del (so neka nova pravila in lahko pod določenimi pogoji že po 3 mesecih prijave začneš z njimi) pa o s.p. še vedno resno razmišljam, ampak čakam, da pridejo sredstva pa da najprej dragi odpre, da je vsaj en kolikor toliko reden dohodek preden se kaj špilam. Pa ti? Se ti kaj kaže na tem področju?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 11.3.2010 8:48:24
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ja saj vsi ki berete in si mislita da imam službo, ja saj vem redni prihodki pa to, samo ko pa je tako sranje, vem, da bom delala cele dneve, ali pa si bom nosila domov, in se bom lahko na glavo postavila, ker delo bo moralo biti narejeno in tu ni pardona. Noben me ne bo vprašal kaj in koga imam doma...samo delo in delo...včasaih sem cele noči delala doma...halo....sedaj pa ni niti stimulacije, niti nadur, no koristila bom lahko nadure, samo KDAJ??? TAKO, DA ENIM JE HUDO KER NIMATE SLUŽB, ENIM PA KER JO IMAMO, PA VENDARLE JE SRAČKANJE....PA FULLL ODPUŠČAJO... AMPAK JAZ SEM ŠE DOMA!!!!!!!!! ja, saj vem, da ni lahko..ampak saj veš v današnjem svetu štejejo redni prihodki, če jih nimaš si velik revež to pa je res ja...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 11.3.2010 8:49:19
|
|
|
|
koala
|
Jutro! Vitabella nisi edina..... tasa ti maš pa res eno veliiko sranje...kriza kaj vse si eni privoščijo....
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 11.3.2010 8:50:13
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella ly, uživaj zadnje dneve ... al pa hitro še enga otročka narest! Hvala bom jih probala maximalno izkoristit. Še kakšen pa bo moral počakat. Nakloftale pa ste.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 11.3.2010 8:50:40
|
|
|
|
marta82
|
Vitabella a se kaj pripravljaš za strokovnega?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 11.3.2010 8:51:50
|
|
|
|
tasa_m
|
koala ti si tudi brez zaposlitve?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 11.3.2010 8:54:16
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Jutro! Vitabella nisi edina..... tasa ti maš pa res eno veliiko sranje...kriza kaj vse si eni privoščijo.... koala ti si tudi brez službe? pa ne no... marta, jaz sem poslala uni dve prošnji ko si mi ti tu gor link prilimala-pa itak še odgovora ne... pa prejšnji teden eno, pa itak ko da bi denar pošti zastonj dala ... nič ne pride nazaj, kaj šele povabilo na razgovor ... gledam pa okrog če ima kdo male otročke, pa vsi raje dajejo v vrtec... škoda. če drugače ne, jaz verjamem vate in da ti zgrata, potem pa se boma zmenle naprej
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 11.3.2010 8:55:43
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Vitabella a se kaj pripravljaš za strokovnega? ko bi se vsaj... bi v zadnjem letu vsaj neki zase naredla, pa kr odlašam pa odlašam, če pa ni prihodnosti v tem.... sem pa vidla da se v mb da po novem psihologijo študirat, sam kaj ko imama študenta že doma, oba pa ne morema ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 11.3.2010 8:59:30
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Vitabella a se kaj pripravljaš za strokovnega? ko bi se vsaj... bi v zadnjem letu vsaj neki zase naredla, pa kr odlašam pa odlašam, če pa ni prihodnosti v tem.... sem pa vidla da se v mb da po novem psihologijo študirat, sam kaj ko imama študenta že doma, oba pa ne morema ... Ja, jaz sem tudi brez motivacije, ker ne vidim prihodnosti tu. Bo treba res kaj drugega pogruntat. Ni druge.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezenMorda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.