![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.3.2010 21:18:27
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya mater...čist brez glasa sem....če bi me slišale...bi se me vstrašle Ma dokler maš prste cele si za nas čisto uporabna.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.3.2010 21:18:46
|
|
|
|
ly117
|
Nočko Saraya.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.3.2010 21:18:48
|
|
|
|
matcar
|
Saraya,kak pa gre to z dopustom,če si v porodniški? Ti glih tak pripada? Ker drugače še imam lanskega celega,pa letošnjega,novega.Kolko pa je dopusta? kak se to računa?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.3.2010 21:19:09
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya mater...čist brez glasa sem....če bi me slišale...bi se me vstrašle Ma dokler maš prste cele si za nas čisto uporabna.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.3.2010 21:19:41
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Nič ovčke moje.......grem se še malo z "možekom" družit....baućičauči do jutri Nočko,Saraya!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.3.2010 21:20:44
|
|
|
|
matcar
|
Jaz bom tudi šla počasi.Me bo vsak cajt vrglo. Nočko,babike!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.3.2010 21:20:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,kak pa gre to z dopustom,če si v porodniški? Ti glih tak pripada? Ker drugače še imam lanskega celega,pa letošnjega,novega.Kolko pa je dopusta? kak se to računa? odvisno od podjetja....ampak po večini bi ti naj polovica dni pripadala od lani....kar reči naj ti ga izplačajo
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.3.2010 21:21:02
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,kak pa gre to z dopustom,če si v porodniški? Ti glih tak pripada? Ker drugače še imam lanskega celega,pa letošnjega,novega.Kolko pa je dopusta? kak se to računa? Kolko jaz vem bi mogla imet lanskega in letošnjega še celega. Mislim da je 20 dni osnovnih pol pa še dobiš na delovna leta pa za otroke.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.3.2010 21:21:35
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,kak pa gre to z dopustom,če si v porodniški? Ti glih tak pripada? Ker drugače še imam lanskega celega,pa letošnjega,novega.Kolko pa je dopusta? kak se to računa? odvisno od podjetja....ampak po večini bi ti naj polovica dni pripadala od lani....kar reči naj ti ga izplačajo Kaj pa letošnji?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.3.2010 21:21:37
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,kak pa gre to z dopustom,če si v porodniški? Ti glih tak pripada? Ker drugače še imam lanskega celega,pa letošnjega,novega.Kolko pa je dopusta? kak se to računa? Vem, da bi morala lanskega 10 dni porabiti lani, drugače ti ta del propade. Ostaleda pa lahko porabiš mislim da do julija. Ampak raje preveri, ker nisem prepričana. Jaz sem se to zanimala, ko sem bila še optiimistka in sem mislila, da bom imela po porodniški službo.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.3.2010 21:21:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,kak pa gre to z dopustom,če si v porodniški? Ti glih tak pripada? Ker drugače še imam lanskega celega,pa letošnjega,novega.Kolko pa je dopusta? kak se to računa? aja...pa verjetno si dobila domov od njih kak list kjer točno piše,koliko še imaš dopusta...ker to ti po zakonu pripada,samo če boš tiho...bojo tud oni
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.3.2010 21:22:45
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,kak pa gre to z dopustom,če si v porodniški? Ti glih tak pripada? Ker drugače še imam lanskega celega,pa letošnjega,novega.Kolko pa je dopusta? kak se to računa? Kolko jaz vem bi mogla imet lanskega in letošnjega še celega. Mislim da je 20 dni osnovnih pol pa še dobiš na delovna leta pa za otroke. Bom preverla.Ker če je tak,grem kuj na dopust še malo...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.3.2010 21:22:52
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,kak pa gre to z dopustom,če si v porodniški? Ti glih tak pripada? Ker drugače še imam lanskega celega,pa letošnjega,novega.Kolko pa je dopusta? kak se to računa? odvisno od podjetja....ampak po večini bi ti naj polovica dni pripadala od lani....kar reči naj ti ga izplačajo Vprašanje če se ji to splača. Zato bi pa bilo fajn da bi jo poklicala in lanski dopust v celoti izkoristla in če nebo imela prekinitve dela si pa letošnjega prenese na delovno mesto.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.3.2010 21:23:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,kak pa gre to z dopustom,če si v porodniški? Ti glih tak pripada? Ker drugače še imam lanskega celega,pa letošnjega,novega.Kolko pa je dopusta? kak se to računa? aja...pa verjetno si dobila domov od njih kak list kjer točno piše,koliko še imaš dopusta...ker to ti po zakonu pripada,samo če boš tiho...bojo tud oni Kaki list? Na tej firmi ni niti plačilne liste,niti za dohodnino ne dajo,nič...vse je po kaubojsko.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.3.2010 21:24:25
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,kak pa gre to z dopustom,če si v porodniški? Ti glih tak pripada? Ker drugače še imam lanskega celega,pa letošnjega,novega.Kolko pa je dopusta? kak se to računa? odvisno od podjetja....ampak po večini bi ti naj polovica dni pripadala od lani....kar reči naj ti ga izplačajo Vprašanje če se ji to splača. Zato bi pa bilo fajn da bi jo poklicala in lanski dopust v celoti izkoristla in če nebo imela prekinitve dela si pa letošnjega prenese na delovno mesto. To pa moram S vprašat.On obvlada te zadeve.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.3.2010 21:24:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,kak pa gre to z dopustom,če si v porodniški? Ti glih tak pripada? Ker drugače še imam lanskega celega,pa letošnjega,novega.Kolko pa je dopusta? kak se to računa? odvisno od podjetja....ampak po večini bi ti naj polovica dni pripadala od lani....kar reči naj ti ga izplačajo Kaj pa letošnji? ja....ampak če prenehaš delat,lahko delodajalec vrne samo polovico....saj pravim.odvisno od podjetja... jaz naših nisem driblala s tem,ker so bili vedno fuull fer okol plačila,še na bolniški in porodniški sem dobila vse z regresiom vred..plačano,pa božičnico,tak da mi je bilo konckonca vseeno.Po zakonu pa tui pripada...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.3.2010 21:25:42
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,kak pa gre to z dopustom,če si v porodniški? Ti glih tak pripada? Ker drugače še imam lanskega celega,pa letošnjega,novega.Kolko pa je dopusta? kak se to računa? aja...pa verjetno si dobila domov od njih kak list kjer točno piše,koliko še imaš dopusta...ker to ti po zakonu pripada,samo če boš tiho...bojo tud oni Kaki list? Na tej firmi ni niti plačilne liste,niti za dohodnino ne dajo,nič...vse je po kaubojsko. Zato bi pa bilo faj da jo pokličeš ali pa se greš tja osebno zmenit. Saj vem da ti ni faj ampak tolko pa le glej da na koncu ne boš ostala brez vsega.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.3.2010 21:25:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,kak pa gre to z dopustom,če si v porodniški? Ti glih tak pripada? Ker drugače še imam lanskega celega,pa letošnjega,novega.Kolko pa je dopusta? kak se to računa? aja...pa verjetno si dobila domov od njih kak list kjer točno piše,koliko še imaš dopusta...ker to ti po zakonu pripada,samo če boš tiho...bojo tud oni Kaki list? Na tej firmi ni niti plačilne liste,niti za dohodnino ne dajo,nič...vse je po kaubojsko.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.3.2010 21:25:56
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,kak pa gre to z dopustom,če si v porodniški? Ti glih tak pripada? Ker drugače še imam lanskega celega,pa letošnjega,novega.Kolko pa je dopusta? kak se to računa? odvisno od podjetja....ampak po večini bi ti naj polovica dni pripadala od lani....kar reči naj ti ga izplačajo Kaj pa letošnji? ja....ampak če prenehaš delat,lahko delodajalec vrne samo polovico....saj pravim.odvisno od podjetja... jaz naših nisem driblala s tem,ker so bili vedno fuull fer okol plačila,še na bolniški in porodniški sem dobila vse z regresiom vred..plačano,pa božičnico,tak da mi je bilo konckonca vseeno.Po zakonu pa tui pripada... Regres sem jaz tudi do zdaj dobila plačan,sicer ne celega,ampak se mi ni dalo še s tem driblat.Dobila pa sem ga le.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.3.2010 21:26:47
|
|
|
|
arabela*
|
grem...nočka...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.3.2010 21:27:19
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,kak pa gre to z dopustom,če si v porodniški? Ti glih tak pripada? Ker drugače še imam lanskega celega,pa letošnjega,novega.Kolko pa je dopusta? kak se to računa? aja...pa verjetno si dobila domov od njih kak list kjer točno piše,koliko še imaš dopusta...ker to ti po zakonu pripada,samo če boš tiho...bojo tud oni Kaki list? Na tej firmi ni niti plačilne liste,niti za dohodnino ne dajo,nič...vse je po kaubojsko. Zato bi pa bilo faj da jo pokličeš ali pa se greš tja osebno zmenit. Saj vem da ti ni faj ampak tolko pa le glej da na koncu ne boš ostala brez vsega. Tolko bom že gledala,da ne bom brez vsega.Samo tja pa ne grem,niti mrtva ne...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.3.2010 21:27:44
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,kak pa gre to z dopustom,če si v porodniški? Ti glih tak pripada? Ker drugače še imam lanskega celega,pa letošnjega,novega.Kolko pa je dopusta? kak se to računa? odvisno od podjetja....ampak po večini bi ti naj polovica dni pripadala od lani....kar reči naj ti ga izplačajo Vprašanje če se ji to splača. Zato bi pa bilo fajn da bi jo poklicala in lanski dopust v celoti izkoristla in če nebo imela prekinitve dela si pa letošnjega prenese na delovno mesto. To pa moram S vprašat.On obvlada te zadeve. Če nimaš prekinitve delovnega razmerja in greš iz ene službe v drugo se dopust prenese. 100%.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.3.2010 21:27:44
|
|
|
|
marta82
|
Nič punce jaz se počasi poslavljam. Grem še malo z dragim tv bulit pa spat. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.3.2010 21:27:56
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem...nočka... Jaz tudi! Nočko,Saraya in cse ostale,ki ste na zvezi z mano!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.3.2010 21:28:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Če nimaš prekinitve delovnega razmerja in greš iz ene službe v drugo se dopust prenese. 100%. drži!
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.