![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.3.2010 21:08:54
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Upam da res. Nazaj... Ma,sem si mogla lase posušit.Zgledam pa tak vun,ko da me smrt voha.Mater,podočnjaki do podna.Si bom počasi po njih hodla.Pa bleda ko stena...Grrrrr! Najprej se ti moram malo , drugač pa .
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.3.2010 21:09:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Meni pa je danes potekla! ej..kak si ti zrihtala sedaj? denarno mislim? odpoved al kako....skleroza,saj veš... Pred enim tednom sem ji poslala prošnjo,da da ona meni odpoved,razlog pa navede zmanjšan obseg dela.Pa da pričakujem odgovor.Pa še nisem nič dobila.Jaz pa ji še nisem dala odpovedi. Kaj pa če bi jo poklicala? Nimam št. več.Pa nem je klicala.Je lažje po pošti poslat. pa si vse to tak uradno napisala....mislem,ker sta na bojni nogi,pa to......
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.3.2010 21:10:12
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pred enim tednom sem ji poslala prošnjo,da da ona meni odpoved,razlog pa navede zmanjšan obseg dela.Pa da pričakujem odgovor.Pa še nisem nič dobila.Jaz pa ji še nisem dala odpovedi. aha Bom vidla,kaj se bom ju3 z Simonom zmenla.Mi je pa I rekla,da mu je že sama rekla,da me naj zaposli,pa ga je strah,da bom v bolniški,ker imam 3 trokece.Jaz pa glih oba bolana doma.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.3.2010 21:10:21
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Meni pa je danes potekla! ej..kak si ti zrihtala sedaj? denarno mislim? odpoved al kako....skleroza,saj veš... Pred enim tednom sem ji poslala prošnjo,da da ona meni odpoved,razlog pa navede zmanjšan obseg dela.Pa da pričakujem odgovor.Pa še nisem nič dobila.Jaz pa ji še nisem dala odpovedi. Kaj pa če bi jo poklicala? Nimam št. več.Pa nem je klicala.Je lažje po pošti poslat. Samo sem vprašala. Ker praktično veš pri čem si.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.3.2010 21:10:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Upam da res. Nazaj... Ma,sem si mogla lase posušit.Zgledam pa tak vun,ko da me smrt voha.Mater,podočnjaki do podna.Si bom počasi po njih hodla.Pa bleda ko stena...Grrrrr! kaj če bi se ti malo spočila..pa to....pa na relax?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.3.2010 21:10:52
|
|
|
|
marta82
|
Matcar samo to moraš uredit, a ne? Drugače jutri že plave sekaš al kako?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.3.2010 21:11:07
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Upam da res. Nazaj... Ma,sem si mogla lase posušit.Zgledam pa tak vun,ko da me smrt voha.Mater,podočnjaki do podna.Si bom počasi po njih hodla.Pa bleda ko stena...Grrrrr! Najprej se ti moram malo , drugač pa . Ti se kr smej,ja.Bi se me vstrašla zaj,če bi me vidla.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.3.2010 21:11:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Bom vidla,kaj se bom ju3 z Simonom zmenla.Mi je pa I rekla,da mu je že sama rekla,da me naj zaposli,pa ga je strah,da bom v bolniški,ker imam 3 trokece.Jaz pa glih oba bolana doma. pa bi delala tam tak redno...pa to...? boš sfolgala?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.3.2010 21:11:51
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pred enim tednom sem ji poslala prošnjo,da da ona meni odpoved,razlog pa navede zmanjšan obseg dela.Pa da pričakujem odgovor.Pa še nisem nič dobila.Jaz pa ji še nisem dala odpovedi. aha Bom vidla,kaj se bom ju3 z Simonom zmenla.Mi je pa I rekla,da mu je že sama rekla,da me naj zaposli,pa ga je strah,da bom v bolniški,ker imam 3 trokece.Jaz pa glih oba bolana doma. Kdo pa je Simon, če smem vprašat?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.3.2010 21:12:14
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Meni pa je danes potekla! ej..kak si ti zrihtala sedaj? denarno mislim? odpoved al kako....skleroza,saj veš... Pred enim tednom sem ji poslala prošnjo,da da ona meni odpoved,razlog pa navede zmanjšan obseg dela.Pa da pričakujem odgovor.Pa še nisem nič dobila.Jaz pa ji še nisem dala odpovedi. Kaj pa če bi jo poklicala? Nimam št. več.Pa nem je klicala.Je lažje po pošti poslat. pa si vse to tak uradno napisala....mislem,ker sta na bojni nogi,pa to...... Ja,ja,vse uradno,brez skrbi.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.3.2010 21:12:42
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pred enim tednom sem ji poslala prošnjo,da da ona meni odpoved,razlog pa navede zmanjšan obseg dela.Pa da pričakujem odgovor.Pa še nisem nič dobila.Jaz pa ji še nisem dala odpovedi. aha Bom vidla,kaj se bom ju3 z Simonom zmenla.Mi je pa I rekla,da mu je že sama rekla,da me naj zaposli,pa ga je strah,da bom v bolniški,ker imam 3 trokece.Jaz pa glih oba bolana doma. Kdo pa je Simon, če smem vprašat? Šef moj,od I frajer.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.3.2010 21:12:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Matcar samo to moraš uredit, a ne? Drugače jutri že plave sekaš al kako? ja jaz vem da sem dala odpoved točno en mesec pred pretekom porodniške...oz malo prej...drugač so problemi.. Matcar..kaj pa dopust..ti še pripada kaj dni?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.3.2010 21:13:28
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Bom vidla,kaj se bom ju3 z Simonom zmenla.Mi je pa I rekla,da mu je že sama rekla,da me naj zaposli,pa ga je strah,da bom v bolniški,ker imam 3 trokece.Jaz pa glih oba bolana doma. pa bi delala tam tak redno...pa to...? boš sfolgala? Ja,še lažje bi blo,ker bi delala samo med tednom.Pa vse se da zmenit.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.3.2010 21:14:02
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Matcar samo to moraš uredit, a ne? Drugače jutri že plave sekaš al kako? ja jaz vem da sem dala odpoved točno en mesec pred pretekom porodniške...oz malo prej...drugač so problemi.. Matcar..kaj pa dopust..ti še pripada kaj dni? Imam še celi dopust od leta 07 dalje.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.3.2010 21:14:09
|
|
|
|
ly117
|
mi danes dela rr počasi, bom spet penzijo zraven dočakala.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.3.2010 21:14:49
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Matcar samo to moraš uredit, a ne? Drugače jutri že plave sekaš al kako? Ne,ker ne ve,da mi je danes poteklo.Nisem nič datuma napisala.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.3.2010 21:14:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Meni pa je danes potekla! ej..kak si ti zrihtala sedaj? denarno mislim? odpoved al kako....skleroza,saj veš... Pred enim tednom sem ji poslala prošnjo,da da ona meni odpoved,razlog pa navede zmanjšan obseg dela.Pa da pričakujem odgovor.Pa še nisem nič dobila.Jaz pa ji še nisem dala odpovedi. Kaj pa če bi jo poklicala? Nimam št. več.Pa nem je klicala.Je lažje po pošti poslat. pa si vse to tak uradno napisala....mislem,ker sta na bojni nogi,pa to...... Ja,ja,vse uradno,brez skrbi. si te kar predstavljam...da ji pošlješ en list gor pa piše....stupid cow....pa to...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.3.2010 21:15:15
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Upam da res. Nazaj... Ma,sem si mogla lase posušit.Zgledam pa tak vun,ko da me smrt voha.Mater,podočnjaki do podna.Si bom počasi po njih hodla.Pa bleda ko stena...Grrrrr! kaj če bi se ti malo spočila..pa to....pa na relax? Ni cajta!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.3.2010 21:15:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Bom vidla,kaj se bom ju3 z Simonom zmenla.Mi je pa I rekla,da mu je že sama rekla,da me naj zaposli,pa ga je strah,da bom v bolniški,ker imam 3 trokece.Jaz pa glih oba bolana doma. pa bi delala tam tak redno...pa to...? boš sfolgala? Ja,še lažje bi blo,ker bi delala samo med tednom.Pa vse se da zmenit. super
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.3.2010 21:15:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ni cajta! moraš si ga vzet,drugač boš pregorela...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.3.2010 21:16:15
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya si te kar predstavljam...da ji pošlješ en list gor pa piše....stupid cow....pa to... Saj najraje bi ji tak napisala...pa to...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.3.2010 21:16:24
|
|
|
|
arabela*
|
mater...čist brez glasa sem....če bi me slišale...bi se me vstrašle
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.3.2010 21:16:46
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya si te kar predstavljam...da ji pošlješ en list gor pa piše....stupid cow....pa to...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.3.2010 21:17:19
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 mi danes dela rr počasi, bom spet penzijo zraven dočakala. Mene je že 2x ven vrglo,pa gor nisem mogla...tak,da...nisi edina,na žalost.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.3.2010 21:17:29
|
|
|
|
arabela*
|
Nič ovčke moje.......grem se še malo z "možekom" družit....baućičauči do jutri
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.