![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.3.2010 21:23:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mene pa taaaaak zebe! Mene pa za čuda ne. mene tud ne nekaj... sem pa malo prehlajena...že par dni in grlo....
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.3.2010 21:24:45
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mene pa taaaaak zebe! Mene pa za čuda ne. Pa zgleda sem od tamalih fasala,pa mojega. Mah...bo že... Verjetno. Pa ti maš tudi skoz nekaj. Sicer pa pri 3 tak ni čuda.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.3.2010 21:25:17
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mene pa taaaaak zebe! Mene pa za čuda ne. mene tud ne nekaj... sem pa malo prehlajena...že par dni in grlo.... Mene je prej začelo nekaj pečt v prsih,pa kašljam spet ko kojn.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.3.2010 21:26:47
|
|
|
|
marta82
|
Samo pozdravim vas in vam zaželim lep večer in mirno noč.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.3.2010 21:26:50
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mene pa taaaaak zebe! Mene pa za čuda ne. Pa zgleda sem od tamalih fasala,pa mojega. Mah...bo že... Verjetno. Pa ti maš tudi skoz nekaj. Sicer pa pri 3 tak ni čuda. Ja,samo res.je blo samo vprašanje časa.Pa malo sem mogla kaj gor pobrat še danes v B,pa pri P v soboto.Je bla čakalnica polna bolančkov.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.3.2010 21:27:17
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Samo pozdravim vas in vam zaželim lep večer in mirno noč. Čer in nočko,Marta!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.3.2010 21:27:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja matematika je pa pri meni tudi........... Se spomnim da sem se v zadnjem letniku jo tolk učila in vadla kot vsa leta skup ne. Naredla sem jo pa. Saj ti jo boš tudi. ma naj gre nekam...na trgovski je bila mačji kašelj..proti tukaj.... ...kaj šele na faksu računajo
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.3.2010 21:29:02
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja matematika je pa pri meni tudi........... Se spomnim da sem se v zadnjem letniku jo tolk učila in vadla kot vsa leta skup ne. Naredla sem jo pa. Saj ti jo boš tudi. ma naj gre nekam...na trgovski je bila mačji kašelj..proti tukaj.... ...kaj šele na faksu računajo To pa jaz ne vem,kaj tam računajo.Meni je že SŠ znanstvena fantastika pri MAT.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.3.2010 21:29:34
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja matematika je pa pri meni tudi........... Se spomnim da sem se v zadnjem letniku jo tolk učila in vadla kot vsa leta skup ne. Naredla sem jo pa. Saj ti jo boš tudi. ma naj gre nekam...na trgovski je bila mačji kašelj..proti tukaj.... ...kaj šele na faksu računajo Nebi vedla.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.3.2010 21:30:39
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja matematika je pa pri meni tudi........... Se spomnim da sem se v zadnjem letniku jo tolk učila in vadla kot vsa leta skup ne. Naredla sem jo pa. Saj ti jo boš tudi. ma naj gre nekam...na trgovski je bila mačji kašelj..proti tukaj.... ...kaj šele na faksu računajo To pa jaz ne vem,kaj tam računajo.Meni je že SŠ znanstvena fantastika pri MAT. Same pametne tu gori skačemo.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.3.2010 21:37:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Meni je že SŠ znanstvena fantastika pri MAT. pa še res je.....
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.3.2010 21:38:33
|
|
|
|
arabela*
|
Imam 3 sendviče in obstgarten vanilija in jagoda ...tak malo za lušte
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.3.2010 21:39:43
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Imam 3 sendviče in obstgarten vanilija in jagoda ...tak malo za lušte Jaz pa sem nam malo prej pohan sir pa pomfri naredla,pa zeleno solato.Mnjami!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.3.2010 21:40:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Imam 3 sendviče in obstgarten vanilija in jagoda ...tak malo za lušte Jaz pa sem nam malo prej pohan sir pa pomfri naredla,pa zeleno solato.Mnjami! mater...to je še boljše............
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.3.2010 21:41:25
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Imam 3 sendviče in obstgarten vanilija in jagoda ...tak malo za lušte Jaz pa sem nam malo prej pohan sir pa pomfri naredla,pa zeleno solato.Mnjami! mater...to je še boljše............ Igen!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.3.2010 21:41:31
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya obstgarten Jaz jih imam tudi 3, pa se ne hvalim z njimi. Kaj sladoled maš?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.3.2010 21:42:15
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Imam 3 sendviče in obstgarten vanilija in jagoda ...tak malo za lušte Jaz pa sem nam malo prej pohan sir pa pomfri naredla,pa zeleno solato.Mnjami! mater...to je še boljše............ Igen! To si bom pa jaz naredila ko bom na svojem oz, ko bom preseljena.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.3.2010 21:42:18
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya obstgarten Jaz jih imam tudi 3, pa se ne hvalim z njimi. Kaj sladoled maš? Razkuri jo,ja...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.3.2010 21:42:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Imam 3 sendviče in obstgarten vanilija in jagoda ...tak malo za lušte Jaz pa sem nam malo prej pohan sir pa pomfri naredla,pa zeleno solato.Mnjami! mater...to je še boljše............ Igen! To si bom pa jaz naredila ko bom na svojem oz, ko bom preseljena. kdaj greš v akcijo?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.3.2010 21:44:06
|
|
|
|
arabela*
|
Nič babike,jaz vas za danes zapuščam...grem sošolki še ene vaje prepisat v zvezek,potem pa ........mirno in lepo noč vsem matcar....še za tebe nekaj...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.3.2010 21:45:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya obstgarten Jaz jih imam tudi 3, pa se ne hvalim z njimi. Kaj sladoled maš? jaz ga jem...nimam ga spravljenega ne lušta se mi sladoled
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.3.2010 21:45:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Imam 3 sendviče in obstgarten vanilija in jagoda ...tak malo za lušte Jaz pa sem nam malo prej pohan sir pa pomfri naredla,pa zeleno solato.Mnjami! mater...to je še boljše............ Igen! To si bom pa jaz naredila ko bom na svojem oz, ko bom preseljena. pa taščo vsako nedeljo na kosilo povabi....
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.3.2010 21:45:33
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya obstgarten Jaz jih imam tudi 3, pa se ne hvalim z njimi. Kaj sladoled maš? Razkuri jo,ja...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.3.2010 21:45:43
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Nič babike,jaz vas za danes zapuščam...grem sošolki še ene vaje prepisat v zvezek,potem pa ........mirno in lepo noč vsem matcar....še za tebe nekaj... Opa! Lepa igra! Sem potrdila prijateljstvo od tistega tipčka! Nočko,Saraya!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.3.2010 21:46:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Razkuri jo,ja... ............tralalahopsasa.....................sem hladna ko led......tralalahopsa..se mi sladoleda nič ne lušta.....
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMaterinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.