Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 9.3.2010 7:08:33
|
|
|
|
tasa_m
|
jutro. Saraya zdaj bi mogla dat nekega sneženega moža ne sončka
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 9.3.2010 8:25:37
|
|
|
|
marta82
|
Jutro. Sem klicala zdravnico. Pravi, da razsaja rotavirus in da pri njem ni v tako hudi obliki, ker je cepljen. Se pa lahko kar vleče in niha iz boljšega na slabše. Driska se mu je malo pomirila (mu dajem Linex), ima pa vročino, sicer ni visoka (38,2) ampak je bolj utrujen in slabovoljen. Jaz sem še tudi preveč "švoh", da bi skrbela zanj tako da je danes mož ostal doma. Pa oba že več kot 14 dni kašljava in je P priporočala naj mu dajem Prospan. Pa še jaz ga bom. Ne vem pa še če se bo obdržal. Ok dovolj jamranja. Kako ste ve in mulčki?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 9.3.2010 8:28:00
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Mi smo po sterem. Trkam na les.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 9.3.2010 8:45:15
|
|
|
|
nebo
|
Jutro! Vidim, da ste nekaj bogi tukaj...pa saj ni čudno, če pa je vreme tako, pa še po svetu sami neke katastrofe, jojojo prejojo... Ampak nam ne preostane nič drugega, kot da gledamo lepo pozitivno naprej, vse se bo uredilo, in vse bo super.... Pošiljam vsem en velik , da se pozdravite... Midvapa greva malo po bajti poramat....čao bao....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 9.3.2010 8:45:37
|
|
|
|
botrca
|
Jutro Jan je šel danes v vrtec...končno...upam, da bo zdržal celi teden. Mi smo tudi zdravi, samo mene križ boli kot hudič...drugače pa smo ok.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 9.3.2010 9:10:44
|
|
|
|
botrca
|
Ženske, kako pa vaše diete? Še katera sploh hujša?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 9.3.2010 9:22:44
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ženske, kako pa vaše diete? Še katera sploh hujša? Pri meni zdaj spet napreduje, ko sem na priseilnem postu. Torej od takrat, ko sem začela hujšat (6. jan) imam približno -8 kg. Pa ti?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 9.3.2010 9:25:32
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ženske, kako pa vaše diete? Še katera sploh hujša? No tak kot veš jaz hujšala nisem, sem se pa danes zjutraj zvagala in imam 2kg majn.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 9.3.2010 10:17:25
|
|
|
|
arabela*
|
Me pa smo porihtal..bile pri P..M bila cepljena,bila zelo pridna,pa pohvalila jo je P,ker lepo že stavke tvori zunaj pa je vreme za bruhat,nas je fajn zasnežilo,ker sneži že od sedmih zdaj pa kofe spijem,pa sendviče pojem in šibam v šolo za dve uri in potem popoldne spet
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 9.3.2010 10:18:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 No tak kot veš jaz hujšala nisem, sem se pa danes zjutraj zvagala in imam 2kg majn. sem prebrala 20 in me je skoraj ruknilo
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 9.3.2010 10:22:48
|
|
|
|
arabela*
|
mene pa je včeraj zvečer tak vsekalo v ledvici,da se komaj zravnem...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 9.3.2010 10:24:01
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya mene pa je včeraj zvečer tak vsekalo v ledvici,da se komaj zravnem...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 9.3.2010 11:27:27
|
|
|
|
marta82
|
Ma zdaj smo pa res vse neke boge...pa jamramo tu gor...ko upokojenke, ko se dobijo v čakalnici pri dohtarju.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 9.3.2010 11:37:20
|
|
|
|
koala
|
tasa sem kar debelo pogledala ko sem videla koliko si dobila računa za vrtec. A vlogo za znižano plačilo si oddala? bolančki pozdravite se!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 9.3.2010 11:42:13
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 No tak kot veš jaz hujšala nisem, sem se pa danes zjutraj zvagala in imam 2kg majn. sem prebrala 20 in me je skoraj ruknilo Ta pa je dobra. Če bi mela 20 kg majn bi verjetno zgledala tak kot ti.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 9.3.2010 13:08:47
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Dober dan, se še me spomnite ja, vem da sem vas čisto zanemarila....... ampak enostavno mi ne znese bit za računalnikom, oz se mi ne da od utrujenosti. Trenutno sem na bolniški saj je V fasala adeno virus prejšnji teden, danes pa ko sma imeli kontrolo pa je P še ugotovila da ima vneto desno uho. Tak da smo kar bolani nekaj, jaz pa tudi kašljam in kiham in uho me boli. Mislim da bom še jaz jutri obiskala svojo zdravnico. No, pa da ne bom samo jamrala pa se bogo delala. Drugače smo po starem, pestro je in se skozi nekaj dogaja. Tak na hitro sem spreletela nekaj zadnjih strani vašega pisanja.......... Iy a se seliš? Neboš več moja soseda Matcar kako....... kaj zaj delaš ali si še na porodniški? Saraya......... jaz imam tudi zdaj nohte , sem se le upogumila Botrca.......... pa kaj je z tvojim križem Ma ja, toliko vas je da vsake sploh ne morem komentirat .......... Edino nekaj me še zanima. Kako je kaj Rubin in njena pikica?
< Sporočilo je popravil Vrtnica79 -- 9.3.2010 13:12:49 >
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 9.3.2010 14:01:20
|
|
|
|
arabela*
|
vrtnica........malo te bo treba skregat...ker tako poredko prideš sem
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 9.3.2010 14:05:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Saraya......... jaz imam tudi zdaj nohte , sem se le upogumila jaz pa ne več...ima zdaj svoje...,pa še ne ljubi se mi hodit skozi tja,da mi to dela,pa še drago je
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 9.3.2010 14:05:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala A vlogo za znižano plačilo si oddala? samo res?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 9.3.2010 14:46:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala tasa sem kar debelo pogledala ko sem videla koliko si dobila računa za vrtec. A vlogo za znižano plačilo si oddala? sem dala ja, saj zato me čudi. Pa saj smo se z upravo oz tajnico pogovorile. Če mene vprašate so moje liste oz. podatke izgubili, ker kak sem se predstavila je takoj vedela katera sem in kako je L. ime Ne vem, če bi se glih za 3 enote, ki jih imajo po MB. ravno mene zapomnila in Lijo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 9.3.2010 15:08:58
|
|
|
|
botrca
|
Tasa_m ukrepaj čimprej, ker če ne boš bankrotirala.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 9.3.2010 15:09:19
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya vrtnica........malo te bo treba skregat...ker tako poredko prideš sem ti, ti, ti...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 9.3.2010 15:10:32
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Botrca.......... pa kaj je z tvojim križem Slabo...zelo slabo...no zdaj hodim lahko ampak ne dolgo...v upanju da me bodo malo bolj resno začeli jemat, sem šla v akcijo po drugo mnenje. Bomo videli kaj bo iz tega.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 9.3.2010 15:11:31
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ma zdaj smo pa res vse neke boge...pa jamramo tu gor...ko upokojenke, ko se dobijo v čakalnici pri dohtarju. Če pa smo res boge... ...saj bo minlo ko pride pomlad in poletje...tudi otroci bodo manj bolani in bo nam tudi lažje.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 9.3.2010 15:12:40
|
|
|
|
botrca
|
Grem po Jana v vrtec, pol pa k sestri na obisk...mama pride na dopust pa jo greva pozdravit. Se tipkamo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.