![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.3.2010 8:37:49
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Najprej da povem da smo spali fenomenalno. L je spal od pol9 pa do pol5. Pol je nekaj malo popapal in zaspal nazaj do nekje pol8, naprej pa je mene budil in skakal po meni tak da sma se vstala ob 8-ih.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.3.2010 8:38:22
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella se pridružujem tasi in vam želim en lep, vesel, poln sonca 8. marec! Jaz tudi in velik podpis.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.3.2010 9:08:38
|
|
|
|
koala
|
botrca tudi po dopolnjenem drugem letu so lahko cepljeni proti pnevmokokom z razliko da do dopolnjenega 24 meseca dobijo 2 oziroma 3 doze, po dopolnjenem 24-tem mesecu pa le eno. Moj sine je bil po dopolnjenme 24-tem mesecu cepljen. tasa kot ti je botrca povedala je to cepljenje samoplačniško, cena pa je odvisna od vrste cepiva (mislim da sta n za otroke na voljo dve različni) in zavoda, po mojih informacijah se cene cepljenja gibljejo med 65 in 85 evrih za dozo. Koliko doz pa otrok potrebuje pa je odvisno od starosti. Moj je bil cepljen na stroške zavarovalnice zaradi ponavljajočih se vnetij srednjega ušesa. marta tema ki si jo odprla na čveku se mi pa zdi težka. Zdaj sem sicer prepričana da svojega otroka brezpogojno ljubim in da nič na svetu ne more spremeniti mojih čustev do njega, samo kaj bi pa bilo če bi popolnoma poteptal moja načela in ignoriral vse kar sem/sva mu privzgojila pa resnično ne vem. Pa ne govorim o tem da bi zašel v drogo (sem prepričana da bi mu takrat stala ob strani), ampak če bi denimo postal posiljevalec, morilec,... takrat pa res ne vem. Bolančki pozdravite se!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.3.2010 9:24:45
|
|
|
|
vitabella
|
aja punce ki ste iskale marto po fb, verjetno niste probale uporabiti imena in priimka brez šumnikov, npr. č je c, š je s in pd!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.3.2010 11:47:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella aja punce ki ste iskale marto po fb, verjetno niste probale uporabiti imena in priimka brez šumnikov, npr. č je c, š je s in pd! nikjer je ni....
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.3.2010 11:48:41
|
|
|
|
arabela*
|
Zunaj pa spet ta mraz.....grrr M spi še,potem pa tak gremo v mesto,pa po A.....
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.3.2010 11:49:47
|
|
|
|
arabela*
|
V nedeljo gremo na ribičijo na RD....k 6 letni punčki... zbiram predloge,kaj kupit za darilo...,ker pojma nimam
< Sporočilo je popravil Saraya -- 8.3.2010 11:50:05 >
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.3.2010 11:50:53
|
|
|
|
arabela*
|
kaj če je M malo prehlajena....ne dosti....tud prestavijo cepljenje...?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.3.2010 13:08:35
|
|
|
|
tasa_m
|
Kaj pa to ko sem dobila vrtca za Lijo 293€ za mesec Februar ?? Kaj se naj obesim ali naj obesim zaposlene na upravi vrtca!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.3.2010 13:52:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kaj pa to ko sem dobila vrtca za Lijo 293€ za mesec Februar ?? Kaj se naj obesim ali naj obesim zaposlene na upravi vrtca! tasa_m...to je nemogoče taka cena.....edino če si res imela izredno velike dohodke lani......mogoče pa imaš za 2 mesca skupaj
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.3.2010 14:31:55
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kaj pa to ko sem dobila vrtca za Lijo 293€ za mesec Februar ?? Kaj se naj obesim ali naj obesim zaposlene na upravi vrtca! Halo, kaj so normalni.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.3.2010 14:34:25
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kaj pa to ko sem dobila vrtca za Lijo 293€ za mesec Februar ?? Kaj se naj obesim ali naj obesim zaposlene na upravi vrtca! Halo, kaj so normalni. Ziher so se zmotili. Edino če nam imata bajne plače oz. velike dohodke. A nam ti kaj skrivaš? Ma daj, ker če toliko plačuješ je privat varstvo ceneje. Nemogoče.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.3.2010 15:45:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kaj pa to ko sem dobila vrtca za Lijo 293€ za mesec Februar ?? Kaj se naj obesim ali naj obesim zaposlene na upravi vrtca! tasa_m...to je nemogoče taka cena.....edino če si res imela izredno velike dohodke lani......mogoče pa imaš za 2 mesca skupaj kaj bom imela za 2.meseca skupaj, če pa je začela hodit Februarja v vrtec. oz. 4.dni v Januarju, ko sem pol morala plačat 62€ Ja, sem imela CELIH 5000€ prihodkov!
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 8.3.2010 15:46:02 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.3.2010 15:46:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kaj pa to ko sem dobila vrtca za Lijo 293€ za mesec Februar ?? Kaj se naj obesim ali naj obesim zaposlene na upravi vrtca! Halo, kaj so normalni. Ziher so se zmotili. Edino če nam imata bajne plače oz. velike dohodke. A nam ti kaj skrivaš? Ma daj, ker če toliko plačuješ je privat varstvo ceneje. Nemogoče. jaa, moj minus na tekočem računu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.3.2010 15:46:45
|
|
|
|
marta82
|
Zdaj je pa še Tinej zakuhal. Bom jutri poklicala njegovo zdravnico in vprašala, če naj ga mož pripelje pokazat. Še vedno driska vse kar popije, je pa itak zelo malo. Jaz sem tudi po dveh dneh ravnokar pojedla par žlic juhe pa že čutim, da se ne bo obdržala. Mam vsaj prisilni post.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.3.2010 16:55:39
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca Tasa_m kaj nisi rekla, da si bila pri zdravniku? In kaj ti je rekel? Kakšne tablete pa jemlješ? botrca, sem bla ja. Prvo je sumila na revmo, zdaj pa sumi na išias. Dobila sem Nalgesin ampak ker mi ni pomagal, mi je dala Movalis. Sicer ne čutim, da bi kaj bistveno pomagal ampak vsaj za malo bolečina mine.. To pa je tudi nekaj. Lepo bodite, grem malo fračo v vrtec pelat. Aja, pa da ne pozabim... Za vsako rr-jevko podarjam virtualno rožico.. danes je naš praznik pa te ni poslala na slikanje ali na magnetno resonanco? Te tablete so zame kot sapica ...jaz imam ful močne. Hvala za rožico in lep dan, pa ne samo današnji tebi in vsem ženskam tega sveta.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.3.2010 16:57:13
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kaj pa to ko sem dobila vrtca za Lijo 293€ za mesec Februar ?? Kaj se naj obesim ali naj obesim zaposlene na upravi vrtca! kam jo pa voziš v vrtec da je tako drago? Ja tej sta imela dohodke take...ne vem, sama vesta kako in kaj. Če je prišlo do pomote, se pozanimaj.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.3.2010 16:58:53
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kaj če je M malo prehlajena....ne dosti....tud prestavijo cepljenje...? Eni P ja, eni ne...lahko pa tudi sama odkloniš če hočeš. Jaz sem 1x odklonila, ker ga je hotela cepit kljub kašlju in malo mu je iz nosa teklo in mi je prestavila za 14 dni...nič takega.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.3.2010 20:06:11
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.3.2010 20:25:00
|
|
|
|
matcar
|
Čer
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.3.2010 20:27:58
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Čer Kontra.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.3.2010 20:34:57
|
|
|
|
matcar
|
Še od mene vse najlepše za danešnji praznik vsem RR-jevkam!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.3.2010 20:39:28
|
|
|
|
matcar
|
Mi pa smo danes imela pregled z Maksom v B in bo dobil očala.Pa levo očko mu navzven vleče.Dioptrije pa ima -1,0do+2,0 z cilindrom 70 stopinj.Desna pa je ok,tako da bo imel samo na levi dioptrijo.Je bil pa zeeeeelo priden in ga je Z lahko končnoooo pregledala.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.3.2010 20:42:25
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mi pa smo danes imela pregled z Maksom v B in bo dobil očala.Pa levo očko mu navzven vleče.Dioptrije pa ima -1,0do+2,0 z cilindrom 70 stopinj.Desna pa je ok,tako da bo imel samo na levi dioptrijo.Je bil pa zeeeeelo priden in ga je Z lahko končnoooo pregledala. Priden Maks.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.