![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 7.3.2010 20:48:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 ja pa res....
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 7.3.2010 20:50:43
|
|
|
|
ly117
|
Saraya ti boš pa res imela naslednj teden gužvo.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 7.3.2010 20:51:38
|
|
|
|
arabela*
|
Matcar...veš da na Moša pijade..tam blizu "tvojega"kafiča en fitnes obstaja?Imam na fb enega tipčka med frendi in me je povabil,da se pridružim.,je tam osebni trener...pa vredu je,je rekel,da je baje na novo....študiram za na pomlad da bi malo migala.....
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 7.3.2010 20:51:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Saraya ti boš pa res imela naslednj teden gužvo. norišnica...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 7.3.2010 20:53:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar kako si ti kaj pa tvoja dva sončka? Tak-tak. Je malo boljše z Saš-em,Maks pa še ful grdo kašlja,upam,da bodo AB prijeli.Jaz pa sem se danes po dolgem času naspala.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 7.3.2010 20:53:57
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Saraya ti boš pa res imela naslednj teden gužvo. norišnica... Ja si najšla primernejši izraz kot jaz.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 7.3.2010 20:54:36
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar kako si ti kaj pa tvoja dva sončka? Tak-tak. Je malo boljše z Saš-em,Maks pa še ful grdo kašlja,upam,da bodo AB prijeli.Jaz pa sem se danes po dolgem času naspala.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 7.3.2010 20:55:14
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya dru tedn pa tak ne vem...imam polno da bom komaj dohajala....vse dni dvakrat dnevno šola....pa učenje matematike še v šoli,pa pouk,pa jutri pišem angleščino, pa v četrtek je tekmovanje iz GPO,v petek matematiko test......v soboto dopoldan pa predtest za maturo..aja pa še v torek imam z M zgodaj zjutraj posvetovalnico.( a so cepljeni pri letu in pol?) Upam,da boš vse uspela porihtat.So cepljeni,ja.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 7.3.2010 20:56:08
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Matcar...veš da na Moša pijade..tam blizu "tvojega"kafiča en fitnes obstaja?Imam na fb enega tipčka med frendi in me je povabil,da se pridružim.,je tam osebni trener...pa vredu je,je rekel,da je baje na novo....študiram za na pomlad da bi malo migala..... Vem,ja.Pa ful ima poceni.Mi je en gost reko,da naj grem tja,ker je njegov kolega.Si za akcijo?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 7.3.2010 20:57:57
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Matcar...veš da na Moša pijade..tam blizu "tvojega"kafiča en fitnes obstaja?Imam na fb enega tipčka med frendi in me je povabil,da se pridružim.,je tam osebni trener...pa vredu je,je rekel,da je baje na novo....študiram za na pomlad da bi malo migala..... Vem,ja.Pa ful ima poceni.Mi je en gost reko,da naj grem tja,ker je njegov kolega.Si za akcijo? Jaz bi se vam tudi pridružla, ker si moram kondicijo nabrat.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 7.3.2010 21:00:25
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Matcar...veš da na Moša pijade..tam blizu "tvojega"kafiča en fitnes obstaja?Imam na fb enega tipčka med frendi in me je povabil,da se pridružim.,je tam osebni trener...pa vredu je,je rekel,da je baje na novo....študiram za na pomlad da bi malo migala..... Vem,ja.Pa ful ima poceni.Mi je en gost reko,da naj grem tja,ker je njegov kolega.Si za akcijo? Jaz bi se vam tudi pridružla, ker si moram kondicijo nabrat. Jupi!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 7.3.2010 21:01:19
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa si grem nekaj za jest nacoprat,pridem nazaj...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 7.3.2010 21:01:32
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Matcar...veš da na Moša pijade..tam blizu "tvojega"kafiča en fitnes obstaja?Imam na fb enega tipčka med frendi in me je povabil,da se pridružim.,je tam osebni trener...pa vredu je,je rekel,da je baje na novo....študiram za na pomlad da bi malo migala..... Vem,ja.Pa ful ima poceni.Mi je en gost reko,da naj grem tja,ker je njegov kolega.Si za akcijo? Jaz bi se vam tudi pridružla, ker si moram kondicijo nabrat. Jupi!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 7.3.2010 21:02:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Matcar...veš da na Moša pijade..tam blizu "tvojega"kafiča en fitnes obstaja?Imam na fb enega tipčka med frendi in me je povabil,da se pridružim.,je tam osebni trener...pa vredu je,je rekel,da je baje na novo....študiram za na pomlad da bi malo migala..... Vem,ja.Pa ful ima poceni.Mi je en gost reko,da naj grem tja,ker je njegov kolega.Si za akcijo? ja...samo naj bo malo bolj toplo in grem..... ti bom poslala predlog za prijateljstvo in ga potrdi.....če te bo kaj zanimalo....
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 7.3.2010 21:02:36
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa si grem nekaj za jest nacoprat,pridem nazaj... Ja men se tudi je. Bom verjetno kar kokice dokonca popoapala. Pol pa še mogoče malo sladoleda.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 7.3.2010 21:07:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja men se tudi je. Bom verjetno kar kokice dokonca popoapala. Pol pa še mogoče malo sladoleda.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 7.3.2010 21:08:43
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja men se tudi je. Bom verjetno kar kokice dokonca popoapala. Pol pa še mogoče malo sladoleda. Kaj pa tebe zdaj jezi? Ga nimaš ali kaj?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 7.3.2010 21:10:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja men se tudi je. Bom verjetno kar kokice dokonca popoapala. Pol pa še mogoče malo sladoleda. Kaj pa tebe zdaj jezi? Ga nimaš ali kaj? nimam.....
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 7.3.2010 21:13:58
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja men se tudi je. Bom verjetno kar kokice dokonca popoapala. Pol pa še mogoče malo sladoleda. Kaj pa tebe zdaj jezi? Ga nimaš ali kaj? nimam..... Zdaj bom pa malo zlobna.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 7.3.2010 21:34:24
|
|
|
|
ly117
|
Kam ste pa zdaj vse poniknile?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 7.3.2010 21:59:19
|
|
|
|
ly117
|
Nočko vsem.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 7.3.2010 22:06:55
|
|
|
|
botrca
|
Nočko tudi od mene...jutri zgodaj vstanemo, ker greva Jana dat cepit proti klopnemu še 3. dozo, pa da ne naletimo na gužvo in bolančke rajši gremo prej. Pa še jaz grem v mesto po opravkih. Nočko vsem...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 7.3.2010 22:14:58
|
|
|
|
matcar
|
Nočko,tudi od mene!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.3.2010 7:31:07
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Tasa_m kaj nisi rekla, da si bila pri zdravniku? In kaj ti je rekel? Kakšne tablete pa jemlješ? botrca, sem bla ja. Prvo je sumila na revmo, zdaj pa sumi na išias. Dobila sem Nalgesin ampak ker mi ni pomagal, mi je dala Movalis. Sicer ne čutim, da bi kaj bistveno pomagal ampak vsaj za malo bolečina mine.. To pa je tudi nekaj. Lepo bodite, grem malo fračo v vrtec pelat. Aja, pa da ne pozabim... Za vsako rr-jevko podarjam virtualno rožico.. danes je naš praznik
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.3.2010 8:00:49
|
|
|
|
vitabella
|
se pridružujem tasi in vam želim en lep, vesel, poln sonca 8. marec!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.