Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 28.2.2010 20:35:07
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 28.2.2010 20:44:29
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 28.2.2010 20:46:06
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čer Nazaj. Kaj bo dobrega?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 28.2.2010 20:53:17
|
|
|
|
elevitka
|
Dober večer !
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 28.2.2010 20:53:55
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 28.2.2010 20:55:12
|
|
|
|
ly117
|
Čer elevitka in matcar.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 28.2.2010 20:55:52
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Jutro. Nebo in Elevitka točne cene vama še ne morem povedat, ker še sploh ne vem kdaj bom to odprla. Neka varianta je, da bi par mesecev delala v Celju pri eni ki že ima varstvo, potem bi pa najela prostore (pri meni doma je premalo prostora in peto nadstropje brez dvigala) in odprla s.p ( v Mb ali bližnji okolici). Ampak saj vesta - vse je odvisno od financ. Če bi vidve pripeljali vajina malčka je to že začetek. Se pa cene gibljejo med 250 in 300 € na mesec (za občasno varstvo pa med 3 in 5 € na uro) - tudi pri meni bi bilo tu nekje (ne glede na živahnost otroka ). Če se bosta res odločili za to varianto mi sporočita pa se bomo lahko bolj konkretno pogovarjale - kakšno so vajine želje, potrebe, zmožosti in bomo našle kakšno dobro varianto. Ker jaz bi res z velikim veselje čuvala eno skupinico otročkov, samo moram že prej vsaj kakšno "rezervacijo" imet, ker se bojim najet prostore in odpet s.p. pa šele potem iskat otroke, ker nikoli ne veš kako dolgo bo trajalo, da jih dobiš. Sem pa ful prilagodljiva, tako da mi javita če in ko bosta varstvo potrebovali in se bomo dogovorile (za ostale tudi velja). dober večer! marta vdim da si ti to zelo resno zastavila in mi jer ful všeč. to bi tudi jaz delala, seveda ne pred avgustom. tako da če boš rabla partnerja v avgustu za delitec astroškov in bremen in za čuvanje, bi jaz bila zelo vesela ponudbe . ker sama si jaz ne upam, mi je prevelik riziko. sicer vem, da si rekla, da boš delala z eno kolegico, ampak omenim pa lahko ne? v glavnem imej me v mislih, če se boš odločila za to pot! Vitabella itak te imam v mislih, ne rabiš rečt. Ampak to pomeni, da bi morale ful otrok nabrat (vsaka jih mora imeti 6, da ostane neka solidna plača - ne gre pa to za kakšne konkretne zaslužke). Če ne drugega bi za začetek potrebovala nekoga, ki bi vskočil če slučajno zbolim ali v kakšnih takih nujnih primerih in če ne boš imela službe in boš pripravljena bom zelo vesela. Ko se nabere dovolj otrok bi pa z veseljem bolj dolgoročno sodelovala s tabo. Kaj več se je pa tako preko foruma težko zmenit. Se morava kdaj na kavi dobit. Sem pa drugače zmenjena s prijateljico, ja - dogovorili sva se, da iščeva službo in če bova do poletja obe brez bova na tak način sodelovali.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 28.2.2010 20:56:48
|
|
|
|
marta82
|
Čer punce.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 28.2.2010 20:57:23
|
|
|
|
matcar
|
Se samo malo javim,da me ne bote za pogrešano razglasile.Imam pa eno slabo novico.Namreč ta kafič v Dobrovcih se prodaja skupaj s trgovinami in ga bo moj kolega kupo.Mi je vse dol padlo danes.Pa da je mera še polna,mi je še Saš zbolel,pa varstva več nimam-so se vaše teorije izpolnile. Tak,da ju3 grem delat,pa da mu to vse povem,ker se mi zdi glupo,da ga zaj kličem.Ima pa revež že 3 dni skozi nad 38 vročino,danes pa je še kašljat začel,pa malo mu iz noseka teče. Mater,da mi mora it vse narobe.Aja,pa ta kafič laufa fuuuul,mimogrede. Zmantrana pa sem tak,da komaj še držim oči odprte,pa sedim na stolu.Mene bo tak pobralo,malo še...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 28.2.2010 21:00:14
|
|
|
|
ly117
|
Čer marta.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 28.2.2010 21:01:12
|
|
|
|
ly117
|
Kak to misliš da nimaš varstva? Pa škoda za lokal.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 28.2.2010 21:03:34
|
|
|
|
marta82
|
Matcar kdo pa je do zdaj čuval otroke? Pa ne more več al kaj? Škoda za lokal. Saj se bo še kaj našlo. Vsaka stvar je za nekaj dobra.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 28.2.2010 21:03:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Se samo malo javim,da me ne bote za pogrešano razglasile.Imam pa eno slabo novico.Namreč ta kafič v Dobrovcih se prodaja skupaj s trgovinami in ga bo moj kolega kupo.Mi je vse dol padlo danes.Pa da je mera še polna,mi je še Saš zbolel,pa varstva več nimam-so se vaše teorije izpolnile. Tak,da ju3 grem delat,pa da mu to vse povem,ker se mi zdi glupo,da ga zaj kličem.Ima pa revež že 3 dni skozi nad 38 vročino,danes pa je še kašljat začel,pa malo mu iz noseka teče. Mater,da mi mora it vse narobe.Aja,pa ta kafič laufa fuuuul,mimogrede. Zmantrana pa sem tak,da komaj še držim oči odprte,pa sedim na stolu.Mene bo tak pobralo,malo še... ni mi jasno...zakaj pa so ga v najem dajali
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 28.2.2010 21:04:18
|
|
|
|
marta82
|
Ly kako je pa kaj z vašo misijo: iskanje stanovanja?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 28.2.2010 21:04:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čer Nazaj. Kaj bo dobrega? nič....omembe vredno
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 28.2.2010 21:05:25
|
|
|
|
arabela*
|
babe..imam napotnico za otorinolaringologa za A..že lep čas doma,napisala nama je P....je baje v Vošnjakovi kar...a mislite da se je treba naročit ali lahko kar greva se pokazat tja?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 28.2.2010 21:05:52
|
|
|
|
marta82
|
Naj vas še enkrat spomnim...Če bo katera vedela, da se oddaja kakšna hiša v Mb z bližnjo okolico (po zmerni ceni) naj mi prosim javi!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 28.2.2010 21:05:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kak to misliš da nimaš varstva? Pa škoda za lokal. Tak,lepo.Moja mama začne ju3 s terapijami.In to celo dodpoldan,ker ima predpisano za noge,križ,ramena,kolke...Tak,da je moj ata sam,pa še tja jo more peljat in potem po njo it.Tašča pa je tudi sama,ker gre tast ju3 na teren za nedoločen čas in tudi ne more met obeh,lahko samo enega pazi.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 28.2.2010 21:07:08
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Se samo malo javim,da me ne bote za pogrešano razglasile.Imam pa eno slabo novico.Namreč ta kafič v Dobrovcih se prodaja skupaj s trgovinami in ga bo moj kolega kupo.Mi je vse dol padlo danes.Pa da je mera še polna,mi je še Saš zbolel,pa varstva več nimam-so se vaše teorije izpolnile. Tak,da ju3 grem delat,pa da mu to vse povem,ker se mi zdi glupo,da ga zaj kličem.Ima pa revež že 3 dni skozi nad 38 vročino,danes pa je še kašljat začel,pa malo mu iz noseka teče. Mater,da mi mora it vse narobe.Aja,pa ta kafič laufa fuuuul,mimogrede. Zmantrana pa sem tak,da komaj še držim oči odprte,pa sedim na stolu.Mene bo tak pobralo,malo še... ni mi jasno...zakaj pa so ga v najem dajali To tudi mene zanima,zakaj.Je tudi kolega čudno gledal danes,ko sma se menla.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 28.2.2010 21:07:40
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Matcar kdo pa je do zdaj čuval otroke? Pa ne more več al kaj? Škoda za lokal. Saj se bo še kaj našlo. Vsaka stvar je za nekaj dobra. Eden je bil doma pri mojih,eden pa je bil pri tašči in tastu.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 28.2.2010 21:07:54
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kak to misliš da nimaš varstva? Pa škoda za lokal. Tak,lepo.Moja mama začne ju3 s terapijami.In to celo dodpoldan,ker ima predpisano za noge,križ,ramena,kolke...Tak,da je moj ata sam,pa še tja jo more peljat in potem po njo it.Tašča pa je tudi sama,ker gre tast ju3 na teren za nedoločen čas in tudi ne more met obeh,lahko samo enega pazi. A daj...sranje no.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 28.2.2010 21:08:46
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya babe..imam napotnico za otorinolaringologa za A..že lep čas doma,napisala nama je P....je baje v Vošnjakovi kar...a mislite da se je treba naročit ali lahko kar greva se pokazat tja? Naročit se moraš.Je pa v tretjem nadstropju,drugi vhod pri DR.Žigerju-mimogrede,je med boljšimi za otroke.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 28.2.2010 21:10:01
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Naj vas še enkrat spomnim...Če bo katera vedela, da se oddaja kakšna hiša v Mb z bližnjo okolico (po zmerni ceni) naj mi prosim javi! Za eno sem vedla,samo že pred časom.Lahko pa se malo pozanimam,pa ti javim.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 28.2.2010 21:10:16
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ly kako je pa kaj z vašo misijo: iskanje stanovanja? Ko bo pogodba podpisana vam bom takoj povedala, prej pa nič ker osel gre samo enkrat na led.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 28.2.2010 21:10:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya babe..imam napotnico za otorinolaringologa za A..že lep čas doma,napisala nama je P....je baje v Vošnjakovi kar...a mislite da se je treba naročit ali lahko kar greva se pokazat tja? Naročit se moraš.Je pa v tretjem nadstropju,drugi vhod pri DR.Žigerju-mimogrede,je med boljšimi za otroke. ziher..ti to? Da vem...da je ne vlačim jutri za džabe tja
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?