Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 27.2.2010 19:58:40
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Matcar...na tisto cifro si kaj klicala? Ne,sem čisto pozabla.Moram si napisat iz ZS-ja številko.Pa pomoje je že tak oddano.Al ne?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 27.2.2010 20:05:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Punce,evo mene! Kaj naj vam rečem? Svetovno je,noter je v nulo porihtano,veliko,veliko skladišče,garderoba in extra soba,lahko za kadilce ali kaj drugega.Edino vrt zunaj bi blo treba malo porihtat.Je pa tudi kr velik,kakih 5 miz je lahko komot zunaj,pa še prehod se lahko zapre,pa lahko dam nekaj igral tam za otroke.Z eno besedo,FENOMENALNO!!!!!Edino ta varščina me mantra.Sem pa druga kandidatka,ki je bila tam. SUPER! Varščina, koliko pa je?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 27.2.2010 20:06:57
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Punce,evo mene! Kaj naj vam rečem? Svetovno je,noter je v nulo porihtano,veliko,veliko skladišče,garderoba in extra soba,lahko za kadilce ali kaj drugega.Edino vrt zunaj bi blo treba malo porihtat.Je pa tudi kr velik,kakih 5 miz je lahko komot zunaj,pa še prehod se lahko zapre,pa lahko dam nekaj igral tam za otroke.Z eno besedo,FENOMENALNO!!!!!Edino ta varščina me mantra.Sem pa druga kandidatka,ki je bila tam. SUPER! Varščina, koliko pa je? 4000 ojrov.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 27.2.2010 20:09:28
|
|
|
|
tasa_m
|
Večer vsem skupaj. Kak pa je danes pasal sonček, upam da ga bo čimveč naslednji teden. Dopoldan smo bili eno urco veni, pol pa so moji prišli in odpelali Lijo v Dravograd na fuzbal, midva z T. pa sva imela generalko. Sma pucala kot nora. Ob 15h smo dobili obisk, ob 16.15 pa so moji L. nazaj pripelali. Je baje bila ful pridna Marta a boš pazla ? A to na svojem domu ali kje? Nič, grem nekaj ustvarjat. Se mogoče še kaj glasim, če pa mi nebo pa pridem nazaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 27.2.2010 20:09:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar 4000 ojrov. ojej, to pa ni tako malo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 27.2.2010 20:11:34
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar 4000 ojrov. ojej, to pa ni tako malo Nop!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 27.2.2010 20:12:15
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa grem DSDS gledat.Pridem kaj med reklamami nazaj.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 27.2.2010 20:15:29
|
|
|
|
arabela*
|
gremo otroke rihtat za spanje...pridem
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 27.2.2010 20:18:05
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Super matcar ... grem jaz nekaj jest ... dokler se obisk ne prisveti ... če utegnem pridem nazaj ma kaj te imate tak pozno obiske kolega (je samski) te pa pride da skupaj komentiramo pevce na DSDS
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 27.2.2010 20:19:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka kolega (je samski) te pa pride da skupaj komentiramo pevce na DSDS a vi tud to gledate? Moj tudi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 27.2.2010 20:21:19
|
|
|
|
elevitka
|
ja tasa... gledajo... jaz vskočim če mi moj tečkasti otrok dovoli ... tuli spet ko nor ... grem ga poskusit uspavat, pol pa dsds med reklamami se javim
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 27.2.2010 20:26:48
|
|
|
|
ly117
|
Danes sem preutrujena za klepet. Se mi resnično ne da. Grem v posteljo. Nočko vsem.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 27.2.2010 20:29:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ja tasa... gledajo... jaz vskočim če mi moj tečkasti otrok dovoli ... tuli spet ko nor ... grem ga poskusit uspavat, pol pa dsds med reklamami se javim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 27.2.2010 20:30:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Danes sem preutrujena za klepet. Se mi resnično ne da. Grem v posteljo. Nočko vsem. NOLKO Ly, spočij si! Jaz pa sem zdaj vsem slikice razposlala, zdaj pa grem ustvarjat! Se tipkamo še kaj :)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 27.2.2010 20:46:54
|
|
|
|
marta82
|
Tasa zaenkrat bom čuvala enega januarčka (s Tinejem bova hodila na njihov dom), iščem pa variante, da bi imela skupinico.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 27.2.2010 20:56:46
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Tasa zaenkrat bom čuvala enega januarčka (s Tinejem bova hodila na njihov dom), iščem pa variante, da bi imela skupinico. mi se mogoče pridružimo poleti kaj si hecn skor 40 minut je rabil da je zaspal... men bo križ vun pado... ni več lahki
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 27.2.2010 20:57:45
|
|
|
|
elevitka
|
aja Saraya in Marta imata ZS !
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 27.2.2010 21:02:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka kolega (je samski) te pa pride da skupaj komentiramo pevce na DSDS a vi tud to gledate? Moj tudi. kaj je sploh to?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 27.2.2010 21:04:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka aja Saraya in Marta imata ZS ! hvala. ..vidla...smo na liniji....bomo vidli,kaj bojo gospod rekli
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 27.2.2010 21:13:36
|
|
|
|
nebo
|
Ahoj, čveke kako? Elevitka nekam aktivna si ti to meni postala.. Jaz sem se ravno nabasala krompirčka pečenega v pečici, zaj pa grem N spakirat.. Sem brala za Matcar, ja kaj naj rečem.. Marta koliko pa imaš ti kaj cene tega varvanja??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 27.2.2010 21:21:51
|
|
|
|
elevitka
|
Saraya DSDS (Deutschland sucht den Superstar) isto ko pri nas bo... Slovenija ima talent ... pojejo Nebo ... ja sem rekla da mam dost da se bom malemu gospodu po robu postavila... ker drugač se mi bo zmešalo Marta... mene to tud zanima kake so kaj cene tvojih storitev varovanja... bolj je ˝divji˝otrok ... višja je postavka ? te tak nimam dovoloj keša jaz... moj je res hudičev
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 27.2.2010 21:28:11
|
|
|
|
nebo
|
Elevitka .. ono o divjosti otroka mi je všeč.. Grem perilo obesit..cmokec Ej kaj mate to neke ZS kaj pa jaz, meni ne boš poslala kakega nagega dečka??????????
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 27.2.2010 21:41:51
|
|
|
|
tasa_m
|
elevitka kaj pa jaz ZS ;)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 27.2.2010 21:42:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ej kaj mate to neke ZS kaj pa jaz, meni ne boš poslala kakega nagega dečka?????????? čuj, saj jaz tud nisem nič dobila tak da ne se jezit
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 27.2.2010 21:44:32
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ej kaj mate to neke ZS kaj pa jaz, meni ne boš poslala kakega nagega dečka?????????? čuj, saj jaz tud nisem nič dobila tak da ne se jezit si vidla ti to - čakaj ti bom jaz enega poslala onim pa nič veš ne povej..
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?