|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 10.del
27.2.2010 21:44:53   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: nebo

Elevitka user posted image ..

ono o divjosti otroka mi je všeč..user posted image

Grem perilo obesit..cmokec

Ej kaj mate to neke ZS kaj pa jaz, meni ne boš poslala kakega nagega dečka??????????user posted image

če pa je res ˝vun pesji˝

nebo ZS so kontakt za moje usluge... ti nimaš ne d.o.o., ne d.d ne s.p. in ne k.d. ... tak da ga neš dobila user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 451
27.2.2010 21:46:20   
elevitka
tasa... ti si na istem ko nebouser posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 452
27.2.2010 21:46:37   
nebo

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Elevitka user posted image ..

ono o divjosti otroka mi je všeč..user posted image

Grem perilo obesit..cmokec

Ej kaj mate to neke ZS kaj pa jaz, meni ne boš poslala kakega nagega dečka??????????user posted image

če pa je res ˝vun pesji˝

nebo ZS so kontakt za moje usluge... ti nimaš ne d.o.o., ne d.d ne s.p. in ne k.d. ... tak da ga neš dobila user posted image

Saj ni problema si ga bova s Taso odprli, samo, da dobima ZS...povej Tasauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 453
27.2.2010 21:47:41   
nebo
Tiste ki ste delale diplomo z grafi, dajte mi povedat, kako ste delale grafe, v wordu ali v excelu in nato prenesle v word in tam komentirale??

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 454
27.2.2010 21:58:25   
elevitka

Tiste ki ste delale diplomo z grafi, dajte mi povedat, kako ste delale grafe, v wordu ali v excelu in nato prenesle v word in tam komentirale??

jaz sem jo delala v excelu in potem vstavila v word (določene verzije worda podpirajo tudi izdelavo excelove tabele in grafov) in potem komentirala v wordu

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 455
27.2.2010 21:59:48   
tasa_m

tasa... ti si na istem ko nebouser posted image
user posted image user posted image user posted image

kaj pa če mam kak s.p.*? user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 456
27.2.2010 22:00:17   
tasa_m
Saj ni problema si ga bova s Taso odprli, samo, da dobima ZS...povej Tasauser posted image user posted image user posted image
točno user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 457
27.2.2010 22:01:05   
nebo

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

točno user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 458
27.2.2010 22:01:57   
nebo

jaz sem jo delala v excelu in potem vstavila v word (določene verzije worda podpirajo tudi izdelavo excelove tabele in grafov) in potem komentirala v wordu

Vidim, da obvladaš, boš kuj ti to meni naredila...user posted image user posted image , rabim enih 30 grafov pa roka...user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 459
27.2.2010 22:04:10   
tasa_m
Vidim, da obvladaš, boš kuj ti to meni naredila...user posted image user posted image , rabim enih 30 grafov pa roka...user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj pa ima v čet. zagovor diplome user posted image user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 460
27.2.2010 22:05:31   
elevitka

nebo ... jaz sem jih mela dobrih 40 A4 strani ... računovodstvo pač (samo računanje kazalnikov in primerjave med leti)

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 461
27.2.2010 22:07:37   
tasa_m
Naša Lija, ki je bila danes kot papež z to rutico na glavi user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 462
27.2.2010 22:13:08   
nebo

Naša Lija, ki je bila danes kot papež z to rutico na glavi user posted image  user posted image  user posted image

Lepa deklica ni kaj..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 463
27.2.2010 22:13:52   
nebo

user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj pa ima v čet. zagovor diplome user posted image user posted image

PIFLAR, jaz računam na september.user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 464
27.2.2010 22:14:42   
elevitka
Kak je zlata

kaj zdaj že samostojno kobaca okoli ?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 465
27.2.2010 22:16:20   
tasa_m
PIFLAR, jaz računam na september.user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 466
27.2.2010 22:17:02   
tasa_m

Kak je zlata

ne, nena še gre čist sama. Se pa že spušča in naredi okoli 5-10 korakov sama. Samo kaj ko hoče stalno v ovinek in jo vrže user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 467
27.2.2010 22:23:05   
elevitka

Kak je zlata

ne, nena še gre čist sama. Se pa že spušča in naredi okoli 5-10 korakov sama. Samo kaj ko hoče stalno v ovinek in jo vrže user posted image

hehehe ja ravnotežja nima še . Pa joka potem ko pade ? naš za vsak drek tuli... če mu igrača pade user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 468
27.2.2010 22:26:57   
elevitka
Nič... moje ure so vun... vse ste itak pobegnile nekam... grem tud jaz uho gret!

NOČKA VSEM

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 469
27.2.2010 22:35:10   
tasa_m
hehehe ja ravnotežja nima še . Pa joka potem ko pade ? naš za vsak drek tuli... če mu igrača pade user posted image
ne, je nehala jokat.
Ko sem ji mleko delala mi je s kavča na nos zletela user posted image je malo zajokala pa po vseh 4 pridrvela v kuhno.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 470
27.2.2010 22:36:27   
tasa_m

Nič... moje ure so vun... vse ste itak pobegnile nekam... grem tud jaz uho gret!

NOČKA VSEM
NOČKO, jaz tudi grem-

Sem zdaj še slike na FB devala. Pa pogledat sem morala, če je moja stvaritev uspela. Sem vedela,da bodo mi enkrat prav prišle še vse barve kaj sem jih decembra kupla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 471
28.2.2010 8:17:44   
marta82
Jutro.

Nebo grafe sem delala v excelu in jih potem prenesla v word. Za dober denar ti jih jaz naredim.user posted image user posted image Hec. Povej če ti kaj ne bo šlo pa ti lahko malo pomagam (ali pa moj mož, če tudi jaz kaj ne bom znala).

Elevitka dobila zs. Je dragi rekel, da ko bo tako daleč jo bo kontaktiral. Čaka namreč na sredstva za samozaposlitev (ki naj bi bila aprila). Tista računovodkinja, ki jo ima (oz. jo je imel prej) je iz Lenarta in je rekel, da če ne bi bilo dražje bi seveda raje imel eno iz Mb.

Nebo in Elevitka točne cene vama še ne morem povedat, ker še sploh ne vem kdaj bom to odprla. Neka varianta je, da bi par mesecev delala v Celju pri eni ki že ima varstvo, potem bi pa najela prostore (pri meni doma je premalo prostora in peto nadstropje brez dvigala) in odprla s.p ( v Mb ali bližnji okolici). Ampak saj vesta - vse je odvisno od financ. Če bi vidve pripeljali vajina malčka je to že začetek.user posted image Se pa cene gibljejo med 250 in 300 € na mesec (za občasno varstvo pa med 3 in 5 € na uro) - tudi pri meni bi bilo tu nekje (ne glede na živahnost otrokauser posted image ). Če se bosta res odločili za to varianto mi sporočita pa se bomo lahko bolj konkretno pogovarjale - kakšno so vajine želje, potrebe, zmožosti in bomo našle kakšno dobro varianto. Ker jaz bi res z velikim veselje čuvala eno skupinico otročkov, samo moram že prej vsaj kakšno "rezervacijo" imet, ker se bojim najet prostore in odpet s.p. pa šele potem iskat otroke, ker nikoli ne veš kako dolgo bo trajalo, da jih dobiš. Sem pa ful prilagodljiva, tako da mi javita če in ko bosta varstvo potrebovali in se bomo dogovorile (za ostale tudi velja).user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 472
28.2.2010 11:06:39   
tasa_m
Dober dan!

Naša noč končno super user posted image , sem ugotovila da če jo dam spat okoli 20h da mi spi vso noč, če jo damo spat okoli 19h pa se zbudi že med 23 in 24 uro user posted image Kje ji je tu logika nimam pojma user posted image

Drugače pa nič novega, Lija spi, ata gleda TV.
Zjutraj pa smo delali Liji odtis nogice+rokice ki potem pride v 3D varianti. En odtis imamo, ko je bila stara 2 meseca, za zdaj še pr enem letu. user posted image

Potem gremo na kosilo k tašči, upam da bo nehalo pihat da bomo lahko šli vsaj na kak sprehod okol 3. ribnikov?!
Sonček se že kaže, zdaj naj neha še veter pihat, pa bo idealno. user posted image

Nič, grem cote pospravit dokler je še mir, ker drugače mi pomagačica vse povsod nameče in pospravi po svoje.

Lep dan vsem skupaj.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 473
28.2.2010 11:19:55   
tasa_m
ROK (nebo) vse najboljše za 7. mini roj.dan!

user posted image

** poljubčki **

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 474
28.2.2010 19:51:44   
vitabella

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Jutro.

Nebo in Elevitka točne cene vama še ne morem povedat, ker še sploh ne vem kdaj bom to odprla. Neka varianta je, da bi par mesecev delala v Celju pri eni ki že ima varstvo, potem bi pa najela prostore (pri meni doma je premalo prostora in peto nadstropje brez dvigala) in odprla s.p ( v Mb ali bližnji okolici). Ampak saj vesta - vse je odvisno od financ. Če bi vidve pripeljali vajina malčka je to že začetek.user posted image Se pa cene gibljejo med 250 in 300 € na mesec (za občasno varstvo pa med 3 in 5 € na uro) - tudi pri meni bi bilo tu nekje (ne glede na živahnost otrokauser posted image ). Če se bosta res odločili za to varianto mi sporočita pa se bomo lahko bolj konkretno pogovarjale - kakšno so vajine želje, potrebe, zmožosti in bomo našle kakšno dobro varianto. Ker jaz bi res z velikim veselje čuvala eno skupinico otročkov, samo moram že prej vsaj kakšno "rezervacijo" imet, ker se bojim najet prostore in odpet s.p. pa šele potem iskat otroke, ker nikoli ne veš kako dolgo bo trajalo, da jih dobiš. Sem pa ful prilagodljiva, tako da mi javita če in ko bosta varstvo potrebovali in se bomo dogovorile (za ostale tudi velja).user posted image

dober večer!

marta vdim da si ti to zelo resno zastavila in mi jer ful všeč. to bi tudi jaz delala, seveda ne pred avgustom. tako da če boš rabla partnerja v avgustu za delitec astroškov in bremen in za čuvanje, bi jaz bila zelo vesela ponudbe user posted image . ker sama si jaz ne upam, mi je prevelik riziko. sicer vem, da si rekla, da boš delala z eno kolegico, ampak omenim pa lahko ne? v glavnem imej me v mislih, če se boš odločila za to pot!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?