Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 27.2.2010 21:44:53
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Elevitka .. ono o divjosti otroka mi je všeč.. Grem perilo obesit..cmokec Ej kaj mate to neke ZS kaj pa jaz, meni ne boš poslala kakega nagega dečka?????????? če pa je res ˝vun pesji˝ nebo ZS so kontakt za moje usluge... ti nimaš ne d.o.o., ne d.d ne s.p. in ne k.d. ... tak da ga neš dobila
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 27.2.2010 21:46:20
|
|
|
|
elevitka
|
tasa... ti si na istem ko nebo
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 27.2.2010 21:46:37
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: nebo Elevitka .. ono o divjosti otroka mi je všeč.. Grem perilo obesit..cmokec Ej kaj mate to neke ZS kaj pa jaz, meni ne boš poslala kakega nagega dečka?????????? če pa je res ˝vun pesji˝ nebo ZS so kontakt za moje usluge... ti nimaš ne d.o.o., ne d.d ne s.p. in ne k.d. ... tak da ga neš dobila Saj ni problema si ga bova s Taso odprli, samo, da dobima ZS...povej Tasa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 27.2.2010 21:47:41
|
|
|
|
nebo
|
Tiste ki ste delale diplomo z grafi, dajte mi povedat, kako ste delale grafe, v wordu ali v excelu in nato prenesle v word in tam komentirale??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 27.2.2010 21:58:25
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Tiste ki ste delale diplomo z grafi, dajte mi povedat, kako ste delale grafe, v wordu ali v excelu in nato prenesle v word in tam komentirale?? jaz sem jo delala v excelu in potem vstavila v word (določene verzije worda podpirajo tudi izdelavo excelove tabele in grafov) in potem komentirala v wordu
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 27.2.2010 21:59:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka tasa... ti si na istem ko nebo kaj pa če mam kak s.p.*?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 27.2.2010 22:00:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Saj ni problema si ga bova s Taso odprli, samo, da dobima ZS...povej Tasa točno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 27.2.2010 22:01:05
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo Saj ni problema si ga bova s Taso odprli, samo, da dobima ZS...povej Tasa točno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 27.2.2010 22:01:57
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: nebo Tiste ki ste delale diplomo z grafi, dajte mi povedat, kako ste delale grafe, v wordu ali v excelu in nato prenesle v word in tam komentirale?? jaz sem jo delala v excelu in potem vstavila v word (določene verzije worda podpirajo tudi izdelavo excelove tabele in grafov) in potem komentirala v wordu Vidim, da obvladaš, boš kuj ti to meni naredila... , rabim enih 30 grafov pa roka...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 27.2.2010 22:04:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Vidim, da obvladaš, boš kuj ti to meni naredila... , rabim enih 30 grafov pa roka... Moj pa ima v čet. zagovor diplome
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 27.2.2010 22:05:31
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: nebo Tiste ki ste delale diplomo z grafi, dajte mi povedat, kako ste delale grafe, v wordu ali v excelu in nato prenesle v word in tam komentirale?? jaz sem jo delala v excelu in potem vstavila v word (določene verzije worda podpirajo tudi izdelavo excelove tabele in grafov) in potem komentirala v wordu Vidim, da obvladaš, boš kuj ti to meni naredila... , rabim enih 30 grafov pa roka... nebo ... jaz sem jih mela dobrih 40 A4 strani ... računovodstvo pač (samo računanje kazalnikov in primerjave med leti)
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 27.2.2010 22:07:37
|
|
|
|
tasa_m
|
Naša Lija, ki je bila danes kot papež z to rutico na glavi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 27.2.2010 22:13:08
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Naša Lija, ki je bila danes kot papež z to rutico na glavi Lepa deklica ni kaj..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 27.2.2010 22:13:52
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo Vidim, da obvladaš, boš kuj ti to meni naredila... , rabim enih 30 grafov pa roka... Moj pa ima v čet. zagovor diplome PIFLAR, jaz računam na september.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 27.2.2010 22:14:42
|
|
|
|
elevitka
|
Kak je zlata kaj zdaj že samostojno kobaca okoli ?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 27.2.2010 22:16:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo PIFLAR, jaz računam na september.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 27.2.2010 22:17:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Kak je zlata kaj zdaj že samostojno kobaca okoli ? ne, nena še gre čist sama. Se pa že spušča in naredi okoli 5-10 korakov sama. Samo kaj ko hoče stalno v ovinek in jo vrže
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 27.2.2010 22:23:05
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Kak je zlata kaj zdaj že samostojno kobaca okoli ? ne, nena še gre čist sama. Se pa že spušča in naredi okoli 5-10 korakov sama. Samo kaj ko hoče stalno v ovinek in jo vrže hehehe ja ravnotežja nima še . Pa joka potem ko pade ? naš za vsak drek tuli... če mu igrača pade
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 27.2.2010 22:26:57
|
|
|
|
elevitka
|
Nič... moje ure so vun... vse ste itak pobegnile nekam... grem tud jaz uho gret! NOČKA VSEM
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 27.2.2010 22:35:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka hehehe ja ravnotežja nima še . Pa joka potem ko pade ? naš za vsak drek tuli... če mu igrača pade ne, je nehala jokat. Ko sem ji mleko delala mi je s kavča na nos zletela je malo zajokala pa po vseh 4 pridrvela v kuhno.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 27.2.2010 22:36:27
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Nič... moje ure so vun... vse ste itak pobegnile nekam... grem tud jaz uho gret! NOČKA VSEM NOČKO, jaz tudi grem- Sem zdaj še slike na FB devala. Pa pogledat sem morala, če je moja stvaritev uspela. Sem vedela,da bodo mi enkrat prav prišle še vse barve kaj sem jih decembra kupla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 28.2.2010 8:17:44
|
|
|
|
marta82
|
Jutro. Nebo grafe sem delala v excelu in jih potem prenesla v word. Za dober denar ti jih jaz naredim. Hec. Povej če ti kaj ne bo šlo pa ti lahko malo pomagam (ali pa moj mož, če tudi jaz kaj ne bom znala). Elevitka dobila zs. Je dragi rekel, da ko bo tako daleč jo bo kontaktiral. Čaka namreč na sredstva za samozaposlitev (ki naj bi bila aprila). Tista računovodkinja, ki jo ima (oz. jo je imel prej) je iz Lenarta in je rekel, da če ne bi bilo dražje bi seveda raje imel eno iz Mb. Nebo in Elevitka točne cene vama še ne morem povedat, ker še sploh ne vem kdaj bom to odprla. Neka varianta je, da bi par mesecev delala v Celju pri eni ki že ima varstvo, potem bi pa najela prostore (pri meni doma je premalo prostora in peto nadstropje brez dvigala) in odprla s.p ( v Mb ali bližnji okolici). Ampak saj vesta - vse je odvisno od financ. Če bi vidve pripeljali vajina malčka je to že začetek. Se pa cene gibljejo med 250 in 300 € na mesec (za občasno varstvo pa med 3 in 5 € na uro) - tudi pri meni bi bilo tu nekje (ne glede na živahnost otroka ). Če se bosta res odločili za to varianto mi sporočita pa se bomo lahko bolj konkretno pogovarjale - kakšno so vajine želje, potrebe, zmožosti in bomo našle kakšno dobro varianto. Ker jaz bi res z velikim veselje čuvala eno skupinico otročkov, samo moram že prej vsaj kakšno "rezervacijo" imet, ker se bojim najet prostore in odpet s.p. pa šele potem iskat otroke, ker nikoli ne veš kako dolgo bo trajalo, da jih dobiš. Sem pa ful prilagodljiva, tako da mi javita če in ko bosta varstvo potrebovali in se bomo dogovorile (za ostale tudi velja).
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 28.2.2010 11:06:39
|
|
|
|
tasa_m
|
Dober dan! Naša noč končno super , sem ugotovila da če jo dam spat okoli 20h da mi spi vso noč, če jo damo spat okoli 19h pa se zbudi že med 23 in 24 uro Kje ji je tu logika nimam pojma Drugače pa nič novega, Lija spi, ata gleda TV. Zjutraj pa smo delali Liji odtis nogice+rokice ki potem pride v 3D varianti. En odtis imamo, ko je bila stara 2 meseca, za zdaj še pr enem letu. Potem gremo na kosilo k tašči, upam da bo nehalo pihat da bomo lahko šli vsaj na kak sprehod okol 3. ribnikov?! Sonček se že kaže, zdaj naj neha še veter pihat, pa bo idealno. Nič, grem cote pospravit dokler je še mir, ker drugače mi pomagačica vse povsod nameče in pospravi po svoje. Lep dan vsem skupaj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 28.2.2010 11:19:55
|
|
|
|
tasa_m
|
ROK (nebo) vse najboljše za 7. mini roj.dan! ** poljubčki **
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 28.2.2010 19:51:44
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Jutro. Nebo in Elevitka točne cene vama še ne morem povedat, ker še sploh ne vem kdaj bom to odprla. Neka varianta je, da bi par mesecev delala v Celju pri eni ki že ima varstvo, potem bi pa najela prostore (pri meni doma je premalo prostora in peto nadstropje brez dvigala) in odprla s.p ( v Mb ali bližnji okolici). Ampak saj vesta - vse je odvisno od financ. Če bi vidve pripeljali vajina malčka je to že začetek. Se pa cene gibljejo med 250 in 300 € na mesec (za občasno varstvo pa med 3 in 5 € na uro) - tudi pri meni bi bilo tu nekje (ne glede na živahnost otroka ). Če se bosta res odločili za to varianto mi sporočita pa se bomo lahko bolj konkretno pogovarjale - kakšno so vajine želje, potrebe, zmožosti in bomo našle kakšno dobro varianto. Ker jaz bi res z velikim veselje čuvala eno skupinico otročkov, samo moram že prej vsaj kakšno "rezervacijo" imet, ker se bojim najet prostore in odpet s.p. pa šele potem iskat otroke, ker nikoli ne veš kako dolgo bo trajalo, da jih dobiš. Sem pa ful prilagodljiva, tako da mi javita če in ko bosta varstvo potrebovali in se bomo dogovorile (za ostale tudi velja). dober večer! marta vdim da si ti to zelo resno zastavila in mi jer ful všeč. to bi tudi jaz delala, seveda ne pred avgustom. tako da če boš rabla partnerja v avgustu za delitec astroškov in bremen in za čuvanje, bi jaz bila zelo vesela ponudbe . ker sama si jaz ne upam, mi je prevelik riziko. sicer vem, da si rekla, da boš delala z eno kolegico, ampak omenim pa lahko ne? v glavnem imej me v mislih, če se boš odločila za to pot!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?