Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.5.2010 8:51:03
|
|
|
|
ly117
|
Rina sabo boljše. Drugač pa kako je kaj tvoja pikica.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.5.2010 8:52:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Kak ste kaj? Jaz sem depresivna Vse mi gre narobe Do četrtka bi mogla eno seminarsko naredit, pa sploh ne vem, kak se naj zraven spravim, ker je full zakomplicirana Pa še danes sva s T sami in si tak ali tak ne morem nič naredit Plus tega ni nobene tu okrog, da bi vsaj lahko šle na kavico ali sprehod Ni fajn, ko nobenga ne poznaš iz okolice Mah, bo že.. Malo sem se mogla skašljat, mi bo malo lažje ne tako črno gledat....saj se bo vse uredilo.....je pa res da je kriza uskladiti šolo,če imaš otroka doma.Meni full...ampak bo vse šlo,boš videla.malo jo zaposli,naj se igra,ti pa tačas delaj... Glede kofetkov,pa bo tak sedaj toplp,pa prideš v mesto lahko
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.5.2010 8:52:31
|
|
|
|
ly117
|
Jaz sem pa komaj pri jutranji .
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.5.2010 8:53:40
|
|
|
|
arabela*
|
nič lep dan vsem in se tipkamo
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.5.2010 8:58:49
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nič lep dan vsem in se tipkamo Enako.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.5.2010 9:11:35
|
|
|
|
rina22
|
ly in saraya, hvala vama ja, res bo kmalu toplo in bova kdaj pa kdaj prišle v mesto ly, timeja je že prava navihanka Se mi zdi, da čas tak teče poleg nje.. Se že vstaja, želi hodit, samo se še seveda drži Pa palzi se že, samo ni še ugotovila po vseh štirih in se plazi tak bolj po ritki Full smešno se napravlja Samo vseeno pa pride po celem stanovanju. Pa še full hitro gre tak Pa govori zloge... Res se mi zdi, da res čas tak leti, ko maš otroka.. Kak pa je Luka?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.5.2010 9:15:58
|
|
|
|
ly117
|
Luka je tudi nonstop v gibanju. Je v fazi da bi samo hodo in me prime za roko in me pelje 2 kroga po stanovanju. Seveda se me pa nonstop drži kot kak klop. Drugač pa je ok in me jezi po starem.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.5.2010 9:21:14
|
|
|
|
rina22
|
Kak fajn Zdaj je res super, ko se že tak vejo zamotit s čim, ne? Ko se že zaigrajo in podobno To, da pa hoče bit vedno ob tebi, pa vzami samo kot plus
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.5.2010 9:30:34
|
|
|
|
rina22
|
Uživajte v današnjem dnevu Se tipkamo kaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.5.2010 9:53:38
|
|
|
|
koala
|
rina saj bo . Z zamudo a vseeno iz srca A vse naj naj ob upihnjeni peti svečki.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.5.2010 9:55:54
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 To, da pa hoče bit vedno ob tebi, pa vzami samo kot plus Saj ne jemlem kot nimus samo včasih tudi paše da ne skače samo po meni. Drugač pa ja je faj ko se že sami zaigrajo.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.5.2010 9:56:29
|
|
|
|
ly117
|
Midva tudi grema v svert tak da lep dan in se tipkamo zvečer.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.5.2010 20:11:35
|
|
|
|
botrca
|
Čer , včeraj smo bili odsotni celi dan, smo šli na koroško k moji sestrični na birmo. Imeli smo se super, ker smo imeli kar pri njih doma piknik. Vreme je bilo svetovno, prišli smo domov okrog 19h. Danes pa jovo na novo, po starem. Jutri grem na eno preiskavo za križ in me je ful strah, ker je baje boleča in neprijetna. Malo bom tudi ležala tam. Upam, da bom čim prej doma. Jan gleda mojstra Miho, počasi greva jest pa spat. Jutri gre v vrtec. Lepo bodite, papa
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.5.2010 21:18:25
|
|
|
|
matcar
|
Čer! Ja,sem še med živimi,zaenkrat. Ma,sem ful utrujena zadne cajte,ne vem,kaj je to z mano.Pa ginekološko imam neke težave,bi mogla k G malo pogledat it,pa mi moj še vedno ni papirov na firmo odneso,tak da še nimam zavarovanja urejenega.Pa modrostni zob me spet mantra.Mah,brez veze.Se vidi,da sem magično 30-tko že prestopla. Drugače smo ok,otroci rastejo.Saš bi samo hodo,se pa je plazit začel konkretno.Maks je po starem,nagajivec pravi.Lea pa tudi ok,v šoli super,zelo lepe ocene in vedenje. Zaj pa se grem dol poknit,ker mi je slabo nekaj.Se ju3 tipkamo. Nočko vsem skupaj!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.5.2010 21:19:11
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.5.2010 21:20:43
|
|
|
|
ly117
|
Luka je pa ponoči dobil še zadnjo enko.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.5.2010 22:08:30
|
|
|
|
tasa_m
|
Dober večer, vas na hitro pozdravim, ker sem utrujena v nulo. Ma sem se tam v Komendi zgubila, j.e.b.e.š navigacijo, če mi napiše da sem prispela na cilj te pa mi to reče na sredi ceste No, saj pol ko sem klicala v L. da sem se zgubila in da bom zamudila, in ko mi je povedala kam točno moram it em videla da je imela navigacija prav, samo pozabla mi je rečt da moram levo zavit (ma niso imeli ene same table za L.) No, so pa vsi vedli kdo sem ker sem edina se zgubila...so se meli za kaj smejat Drugače pa so nas postregli v nulo, ko smo imeli varstvo pri delu smo dobili sendviče pa voda gazirana je bila stalno na mizi ( 0,5l ) pol po haccpu pa so nas postregli še z picami Bravo, bravo... Zdaj pa grem spat, zjutraj šibam po Lijo ker je v Lenartu še ostala in jo pelam v vrtec. Se tipkamo kaj. Nočko
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 10.5.2010 22:09:32 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.5.2010 22:54:28
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ma sem se tam v Komendi zgubila, j.e.b.e.š navigacijo, če mi napiše da sem prispela na cilj te pa mi to reče na sredi ceste
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 11.5.2010 8:37:11
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ma sem se tam v Komendi zgubila, j.e.b.e.š navigacijo, če mi napiše da sem prispela na cilj te pa mi to reče na sredi ceste
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 11.5.2010 10:16:45
|
|
|
|
koala
|
botrca dobro opravi danes, pa naj ne bo preveč boleče. Ti si nekaj pisala da začneš z drugo stopnjo nemščine, ne? A maš ti to preko borze? Ker jaz sem VČERAJ dobila vprašalnik(za razvrstitev) ki je moral bit DANES na Ptuju matcar upam da se ti zdravje porihta Luka za nov zobek. rina si danes kaj bolje? tasa, se zgodi da se zgubiš kljub navigaciji, mene je zadnič naša tri krat okoli ene bajte peljala, preden se je odločila za nadaljni, HB pravi odcep. Pa super da so v L lepo poskrbeli za vas.
< Sporočilo je popravil koala -- 11.5.2010 10:18:39 >
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 11.5.2010 10:20:44
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala matcar upam da se ti zdravje porihta Tudi jaz Luka za nov zobek. Se podpišem rina si danes kaj bolje? Hvala, da vprašaš Malce je bolje, ampak se mi vseeno zdi, da ni moj teden
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 11.5.2010 11:34:53
|
|
|
|
tasa_m
|
Rina saj dnevi hitro letijo tak da bo tedna hitro konec Pošiljam en velik objemček Moja sestrična je v porodni če bo vse po sreči bomo danes dobili novega člana družineeee
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 11.5.2010 13:19:55
|
|
|
|
koala
|
A. se tudi priporoča za kak klik št. pleničke 7638... tasa vam itak ni konkurenca
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 11.5.2010 14:19:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala A. se tudi priporoča za kak klik št. pleničke 7638... tasa vam itak ni konkurenca kliiiikniiiillllllaaaaa
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?