Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.5.2010 21:53:12
|
|
|
|
ly117
|
Matcar, čer. Boš rakla kaj?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.5.2010 21:57:11
|
|
|
|
tasa_m
|
ooooooooo saj ste tu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.5.2010 22:00:56
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ooooooooo saj ste tu Ja, jaz sem.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.5.2010 22:01:00
|
|
|
|
tasa_m
|
al pa ne
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.5.2010 22:04:23
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m al pa ne Sem sem.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.5.2010 22:05:48
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ly kaj bi hotela prosim glasovat? http://www.majhnikoraki.si/index.php?id=7550 Opravljeno.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.5.2010 22:14:08
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ly kaj bi hotela prosim glasovat? http://www.majhnikoraki.si/index.php?id=7550 Opravljeno. hvaaaalaaaa smo med prvih 50 pa nam je vsak glas pomemben
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.5.2010 22:16:05
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ly kaj bi hotela prosim glasovat? http://www.majhnikoraki.si/index.php?id=7550 Opravljeno. hvaaaalaaaa smo med prvih 50 pa nam je vsak glas pomemben Ni kaj hvalit.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.5.2010 22:20:50
|
|
|
|
tasa_m
|
gledam fuzbal Upam na gol zdaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.5.2010 22:25:01
|
|
|
|
ly117
|
Jaz pa muziko poslušam iz gostilne. Imajo čago. Samo skoda da ni bolj toplo in bi imela balkonske vrate odprte in boljše čula.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.5.2010 22:25:55
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m gledam fuzbal Upam na gol zdaj Se vidi da sem se preselila in nisem na takočem. Sem čisto pozabla na fuzbal.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.5.2010 22:27:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz pa muziko poslušam iz gostilne. Imajo čago. Samo skoda da ni bolj toplo in bi imela balkonske vrate odprte in boljše čula. čaki, jaz še tak zdaj ne vem ki si doma
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.5.2010 22:28:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m gledam fuzbal Upam na gol zdaj Se vidi da sem se preselila in nisem na takočem. Sem čisto pozabla na fuzbal. ti pa nisi vestna mariborčanka ne išči zdaj izgovorov
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.5.2010 22:29:50
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m gledam fuzbal Upam na gol zdaj Se vidi da sem se preselila in nisem na takočem. Sem čisto pozabla na fuzbal. ti pa nisi vestna mariborčanka ne išči zdaj izgovorov Pa jeb se meni za fuzbal. Jaz itak nimam nič od tega.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.5.2010 22:30:22
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz pa muziko poslušam iz gostilne. Imajo čago. Samo skoda da ni bolj toplo in bi imela balkonske vrate odprte in boljše čula. čaki, jaz še tak zdaj ne vem ki si doma Malo naprej, kot sem bla prej.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.5.2010 22:32:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m gledam fuzbal Upam na gol zdaj Se vidi da sem se preselila in nisem na takočem. Sem čisto pozabla na fuzbal. ti pa nisi vestna mariborčanka ne išči zdaj izgovorov Pa jeb se meni za fuzbal. Jaz itak nimam nič od tega. saj jaz tud ne, smo kako kletvico več v mojem besednjaku
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.5.2010 22:32:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz pa muziko poslušam iz gostilne. Imajo čago. Samo skoda da ni bolj toplo in bi imela balkonske vrate odprte in boljše čula. čaki, jaz še tak zdaj ne vem ki si doma Malo naprej, kot sem bla prej. ki je tam gostilna?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.5.2010 22:35:55
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz pa muziko poslušam iz gostilne. Imajo čago. Samo skoda da ni bolj toplo in bi imela balkonske vrate odprte in boljše čula. čaki, jaz še tak zdaj ne vem ki si doma Malo naprej, kot sem bla prej. ki je tam gostilna? Tam ko si včasih s taščo šla na .
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.5.2010 22:36:22
|
|
|
|
ly117
|
Aja pa ena je še pred tem.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.5.2010 22:36:55
|
|
|
|
ly117
|
No pa jim je uspelo zmagat. Spet bo živahno na ulici.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.5.2010 22:37:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 No pa jim je uspelo zmagat. Spet bo živahno na ulici.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.5.2010 22:39:10
|
|
|
|
ly117
|
No pa kdo pravi da se moški ne objemajo. Je bil lep objet trojček ( Zahovič, Milanič, in še eden. )
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.5.2010 22:42:27
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 No pa kdo pravi da se moški ne objemajo. Je bil lep objet trojček ( Zahovič, Milanič, in še eden. ) pa še skakat znajo, danes vsj Zahovič ni oblečen kot klovn, kaki je bil zadnjič ej, ko sem bla v Mb. na fuzbalu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.5.2010 22:45:02
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 No pa kdo pravi da se moški ne objemajo. Je bil lep objet trojček ( Zahovič, Milanič, in še eden. ) pa še skakat znajo, danes vsj Zahovič ni oblečen kot klovn, kaki je bil zadnjič ej, ko sem bla v Mb. na fuzbalu
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.