Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.5.2010 22:50:19
|
|
|
|
tasa_m
|
stara če pa res. Mel je trenerko preko ap kr.hlače pa brezrokavnik preko pa čupa kot klovn (samo kaj ni bla pisana) pa šilt kapa gor pa špegle sončne. Če pa so ga vsi gledali...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.5.2010 22:54:14
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m stara če pa res. Mel je trenerko preko ap kr.hlače pa brezrokavnik preko pa čupa kot klovn (samo kaj ni bla pisana) pa šilt kapa gor pa špegle sončne. Če pa so ga vsi gledali... Pač mel slabi dan.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.5.2010 22:56:14
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m stara če pa res. Mel je trenerko preko ap kr.hlače pa brezrokavnik preko pa čupa kot klovn (samo kaj ni bla pisana) pa šilt kapa gor pa špegle sončne. Če pa so ga vsi gledali... Pač mel slabi dan. te ga ma večkrat ja naslednji teden še velja a ne? Upam, samo da nebo deža cel teden
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.5.2010 22:59:56
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m naslednji teden še velja a ne? Upam, samo da nebo deža cel teden Of cors.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.5.2010 23:01:06
|
|
|
|
ly117
|
Bo trba počasi proti pojstli, pa se mi ne da. Se vidi da je bila zelo mirna noč.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.5.2010 23:02:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Bo trba počasi proti pojstli, pa se mi ne da. Se vidi da je bila zelo mirna noč. aleluja, kaj bi jaz dala za eno mirno noč zadnje dni Včeraj sva jo prestavila v dnevno in sva od 2h ponoči obe na kavču spali, ker je v kinderpetu stala in kak sem do spalnice prišla je bla že auf
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.5.2010 23:06:52
|
|
|
|
ly117
|
Saj še ne vem kaka bo ta noč. Na začetku je že zgledalo slabo. Se mi je v 1 uri zbudil 2x. Zdaj pa je že tišina. HB
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.5.2010 23:07:51
|
|
|
|
ly117
|
Ja nič zdaj pa res grem ker drugač bom do pol noči bla tu gor. Nočko vsem.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 8.5.2010 23:07:55
|
|
|
|
tasa_m
|
Nič grem spat, ker bo jutro spet prehitro tu Se tipkamo jutri čez dan, zvečer grem hitro spat ker moram v ponedeljk že ob 6h vstat in šibat via Lj. Nočko Ly in hvala za klepet
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 9.5.2010 8:35:21
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 9.5.2010 8:37:16
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Nočko Ly in hvala za klepet Hvala tebi, drugač bi itaksama tu gori bluzla.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 9.5.2010 8:42:52
|
|
|
|
sami0804
|
Jutro
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 9.5.2010 9:10:02
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Jutro Nazaj.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 9.5.2010 9:24:48
|
|
|
|
sami0804
|
Juha je že na štedilniku,ostalo bo pa moralo počakati,ker sonček že vabiiii
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 9.5.2010 9:40:14
|
|
|
|
tasa_m
|
Sonček je in ti si skuštrana, sonček je ... Lija nima več vročine-..očitno je bila samo muha popoldanska šibave ven verjetno kar v mesto
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 9.5.2010 12:14:12
|
|
|
|
arabela*
|
Dan A pa je danes stara 5 let Je šla malo k babici,bojo tam imeli tortico in praznovanje na dvorišču, tak da je že cela zmešana par dni jaz pa sem bila v solariju,sedaj pa se grem malo matematiko učit,pa mi tak ni,pa pospravljat bi morala,imamo tako,da groza.. Lep dan.....upam da ne bo dežja...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 9.5.2010 20:14:37
|
|
|
|
marta82
|
A vse najboljše.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 9.5.2010 20:50:56
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 9.5.2010 21:19:47
|
|
|
|
tasa_m
|
čer A. vse njboljše!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 9.5.2010 21:40:42
|
|
|
|
arabela*
|
čer Hvala vsem za lepe želje.... Danes tak spet nisem nič naredila doma,je moj zelo hitro prišel iz austrije in sva kar šla še malo k mojim in po otroke... Tak da..vas za danes zapuščam...lep večer še naprej
< Sporočilo je popravil Saraya -- 9.5.2010 21:41:40 >
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.5.2010 8:25:48
|
|
|
|
rina22
|
A, vse najboljše še od mene Kak ste kaj? Jaz sem depresivna Vse mi gre narobe Do četrtka bi mogla eno seminarsko naredit, pa sploh ne vem, kak se naj zraven spravim, ker je full zakomplicirana Pa še danes sva s T sami in si tak ali tak ne morem nič naredit Plus tega ni nobene tu okrog, da bi vsaj lahko šle na kavico ali sprehod Ni fajn, ko nobenga ne poznaš iz okolice Mah, bo že.. Malo sem se mogla skašljat, mi bo malo lažje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.5.2010 8:49:17
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.5.2010 8:49:35
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! jutro :)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.5.2010 8:50:09
|
|
|
|
arabela*
|
Jutro Jaz sem že v elanu,zgleda, da se energija vrača.... Moj je že spokal A v vrtec..pa v trgovino je še,nazajtrkovala sva se in kofe spila,zdaj pa se grem v šolo malo matematiko učit M še spi....lenobica mala
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?