Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 21:08:26
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,ful je na izi vse,mi je všeč.Pa kolko sem po telefonu ga prebrala,ni neki komplikator,mora bit fajn ded.mater,kako dela z mano!?Nem mela mira,če ne grem tja,to je enkrat ena! vem...kaki občutki so to....težko opisat......nekomu..... Ne,ne moreš tega nobenemu opisat.Zdaj komaj vidim,kak je blo tebi.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 21:09:04
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,točno tak.Samo se mi zdi,da je zaj komaj pravi cajt in sem dovolj zrela za taki riziko.Glej,mora bit,čim prej.Cajta nimam več dosti. kak to misliš? Porodniška,pa to...10-ga marca mi poteče.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 21:09:32
|
|
|
|
ly117
|
Matcar kaj boš ponoči lahko spala, ali te bojo živčeki dajali.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 21:10:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ne,ne moreš tega nobenemu opisat.Zdaj komaj vidim,kak je blo tebi. še zdaj me stisne malo...ko te berem oz. poslušam.......
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 21:10:49
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar kaj boš ponoči lahko spala, ali te bojo živčeki dajali. Ne,mislim,da ne bom mogla spat,vsaj ne to noč.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 21:11:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,točno tak.Samo se mi zdi,da je zaj komaj pravi cajt in sem dovolj zrela za taki riziko.Glej,mora bit,čim prej.Cajta nimam več dosti. kak to misliš? Porodniška,pa to...10-ga marca mi poteče. aja....ma ne sekiraj se...nima veze..boš pa lepo v miru ...na izy...porihtala
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 21:12:16
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar kaj boš ponoči lahko spala, ali te bojo živčeki dajali. Ne,mislim,da ne bom mogla spat,vsaj ne to noč. Saj sem si mislila.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 21:12:23
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ne,ne moreš tega nobenemu opisat.Zdaj komaj vidim,kak je blo tebi. še zdaj me stisne malo...ko te berem oz. poslušam....... Mater,te mora bolet.Ej,ne mi zamerit,samo vam lahko to komot povem,komu drugemu ne bi mogla tak oz. se tak o tem pogovarjat!Ne bit jezna na mene zaradi tega!Bo mi še večja kriza.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 21:13:21
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,točno tak.Samo se mi zdi,da je zaj komaj pravi cajt in sem dovolj zrela za taki riziko.Glej,mora bit,čim prej.Cajta nimam več dosti. kak to misliš? Porodniška,pa to...10-ga marca mi poteče. aja....ma ne sekiraj se...nima veze..boš pa lepo v miru ...na izy...porihtala Upam,drugače sem pečena.Saj veš,borza pa to...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 21:13:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ne,ne moreš tega nobenemu opisat.Zdaj komaj vidim,kak je blo tebi. še zdaj me stisne malo...ko te berem oz. poslušam....... Mater,te mora bolet.Ej,ne mi zamerit,samo vam lahko to komot povem,komu drugemu ne bi mogla tak oz. se tak o tem pogovarjat!Ne bit jezna na mene zaradi tega!Bo mi še večja kriza. zakaj bi bila jezna?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 21:13:35
|
|
|
|
marta82
|
Matcar držim pesti. Elevitka moj dragi odpira s.p. v kratkem, mogoče pa tudi jaz kasneje (še tuhtam o tem), zato me zanima koliko računaš? Lahko na ZS. Bila na razgovoru... se slišiva konec naslednjega tedna in obe poveva koko sva se odločili... ne bi bila zaposlitev, zgolj začasno delo in odprte možnosti za naprej...bi ostala na zavodu...je pa res da dobim izkušnje, reference, nekaj everčkov...tak da boljše je ko nič, če se bo speljalo.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 21:13:45
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar kaj boš ponoči lahko spala, ali te bojo živčeki dajali. Ne,mislim,da ne bom mogla spat,vsaj ne to noč. Saj sem si mislila. Mater,kak me dobro poznate!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 21:14:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,točno tak.Samo se mi zdi,da je zaj komaj pravi cajt in sem dovolj zrela za taki riziko.Glej,mora bit,čim prej.Cajta nimam več dosti. kak to misliš? Porodniška,pa to...10-ga marca mi poteče. aja....ma ne sekiraj se...nima veze..boš pa lepo v miru ...na izy...porihtala Upam,drugače sem pečena.Saj veš,borza pa to... pa kaj ma veze...boš na borzi,pa še zaprosi za subvencijo.Zo se ti še bolj splača...pa DSP...kasiraš in si na konju
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 21:14:44
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ne,ne moreš tega nobenemu opisat.Zdaj komaj vidim,kak je blo tebi. še zdaj me stisne malo...ko te berem oz. poslušam....... Mater,te mora bolet.Ej,ne mi zamerit,samo vam lahko to komot povem,komu drugemu ne bi mogla tak oz. se tak o tem pogovarjat!Ne bit jezna na mene zaradi tega!Bo mi še večja kriza. zakaj bi bila jezna? Ja,zaradi tega.Mene bi razžiralo,če bi bla kdaj tak,ko si bla ti.Resno!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 21:15:44
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Matcar držim pesti. Elevitka moj dragi odpira s.p. v kratkem, mogoče pa tudi jaz kasneje (še tuhtam o tem), zato me zanima koliko računaš? Lahko na ZS. Bila na razgovoru... se slišiva konec naslednjega tedna in obe poveva koko sva se odločili... ne bi bila zaposlitev, zgolj začasno delo in odprte možnosti za naprej...bi ostala na zavodu...je pa res da dobim izkušnje, reference, nekaj everčkov...tak da boljše je ko nič, če se bo speljalo. Hvala,Marta!Jaz pa držim tebi pesti,da ti uspe to,kar si si zamislila.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 21:16:32
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,točno tak.Samo se mi zdi,da je zaj komaj pravi cajt in sem dovolj zrela za taki riziko.Glej,mora bit,čim prej.Cajta nimam več dosti. kak to misliš? Porodniška,pa to...10-ga marca mi poteče. aja....ma ne sekiraj se...nima veze..boš pa lepo v miru ...na izy...porihtala Upam,drugače sem pečena.Saj veš,borza pa to... pa kaj ma veze...boš na borzi,pa še zaprosi za subvencijo.Zo se ti še bolj splača...pa DSP...kasiraš in si na konju To že,samo moram tam dat odpoved,pol pa sem pečena 6 mesecev.To sem mislila.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 21:16:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ne,ne moreš tega nobenemu opisat.Zdaj komaj vidim,kak je blo tebi. še zdaj me stisne malo...ko te berem oz. poslušam....... Mater,te mora bolet.Ej,ne mi zamerit,samo vam lahko to komot povem,komu drugemu ne bi mogla tak oz. se tak o tem pogovarjat!Ne bit jezna na mene zaradi tega!Bo mi še večja kriza. zakaj bi bila jezna? Ja,zaradi tega.Mene bi razžiralo,če bi bla kdaj tak,ko si bla ti.Resno! veš kak je bilo? V enem trenutku je življenje izgubilo ves smisel.Vse za čim sem se trudila...je zblaznelo.Jokala sem ko dež...ko sem 2šefa" takrat klicala..da me več ne bo tja...on pa me prosil...eh..ne bom o tem raje zdaj
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 21:18:26
|
|
|
|
matcar
|
Ne,nima se smisla o tem pogovarjat,ker je meni hudo samo,ko te poslušam oz. berem.Zato pa se zdaj tolko bolj krivo počutim.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 21:19:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar To že,samo moram tam dat odpoved,pol pa sem pečena 6 mesecev.To sem mislila. odpovedni rok imaš...koliko dni? kaj pa če se z I zmeniš..saj veš...moja situacija takrat..pa to?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 21:20:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ne,nima se smisla o tem pogovarjat,ker je meni hudo samo,ko te poslušam oz. berem.Zato pa se zdaj tolko bolj krivo počutim. ne...mogoče si zaradi tega še bolj želim,da tebi uspe...res...iz srca
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 21:21:57
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar To že,samo moram tam dat odpoved,pol pa sem pečena 6 mesecev.To sem mislila. odpovedni rok imaš...koliko dni? kaj pa če se z I zmeniš..saj veš...moja situacija takrat..pa to? Po pogodbi en mesec.Samo v mojem primeru to ne velja,ker sem jih na sodišče zvlekla,pa iztožla,da brez veze.Zato pa ne grem nazaj.Vbistvu ji jaz rok postavim,v kolkem času mi mora papirje poslat in odjavit.Saj to sem že I omenla,ja.Ja,če mi ju3 rata kaj,pol tak ne bo frke,si kr sp odprem,pa je to to.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 21:23:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Po pogodbi en mesec.Samo v mojem primeru to ne velja,ker sem jih na sodišče zvlekla,pa iztožla,da brez veze.Zato pa ne grem nazaj.Vbistvu ji jaz rok postavim,v kolkem času mi mora papirje poslat in odjavit.Saj to sem že I omenla,ja.Ja,če mi ju3 rata kaj,pol tak ne bo frke,si kr sp odprem,pa je to to. ja nekaj bo treba....magari teh 6 mescev pretrpet
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 21:23:29
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ne,nima se smisla o tem pogovarjat,ker je meni hudo samo,ko te poslušam oz. berem.Zato pa se zdaj tolko bolj krivo počutim. ne...mogoče si zaradi tega še bolj želim,da tebi uspe...res...iz srca Hvala!Tebi bo tudi,če si dobila zeleno luč od S.Ti tudi jaz želim iz srca,da ti rata!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 21:25:01
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Po pogodbi en mesec.Samo v mojem primeru to ne velja,ker sem jih na sodišče zvlekla,pa iztožla,da brez veze.Zato pa ne grem nazaj.Vbistvu ji jaz rok postavim,v kolkem času mi mora papirje poslat in odjavit.Saj to sem že I omenla,ja.Ja,če mi ju3 rata kaj,pol tak ne bo frke,si kr sp odprem,pa je to to. ja nekaj bo treba....magari teh 6 mescev pretrpet Kak pa naj živim? Že zdaj komaj shajamo,pa delama oba,pa še porodniška pa otroški.Ne,ne morem si tega privoščit.Zato pa se mi mudi tak.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 21:26:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Hvala!Tebi bo tudi,če si dobila zeleno luč od S.Ti tudi jaz želim iz srca,da ti rata! ni kaj.... pa po pravici povedano..trenutno še nimam neke prave volje.....otroci ..pa to..saj veš..šola...nekega lepega dne......
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?