Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 21:27:00
|
|
|
|
marta82
|
Saraya tudi tebi želim, da uresničiš sanje.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 21:27:24
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Hvala!Tebi bo tudi,če si dobila zeleno luč od S.Ti tudi jaz želim iz srca,da ti rata! ni kaj.... pa po pravici povedano..trenutno še nimam neke prave volje.....otroci ..pa to..saj veš..šola...nekega lepega dne...... Ja,vem to.Samo že to je nekaj,da je S za akcijo.Pa magari čež eno leto,če ne bo šlo prej.Bo ti ratalo,verjemi mi!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 21:27:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kak pa naj živim? Že zdaj komaj shajamo,pa delama oba,pa še porodniška pa otroški.Ne,ne morem si tega privoščit.Zato pa se mi mudi tak. full stroške omejit na minimum....saj pravim...pretrpet.... saj ne da želim to...samo ne zaleti se.....lepo na izy................
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 21:28:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Saraya tudi tebi želim, da uresničiš sanje. jaz pa tebi.....da rata to kaj načrtuješ
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 21:29:17
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,vem to.Samo že to je nekaj,da je S za akcijo.Pa magari čež eno leto,če ne bo šlo prej.Bo ti ratalo,verjemi mi! mu tak drugo ne preostane
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 21:31:17
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kak pa naj živim? Že zdaj komaj shajamo,pa delama oba,pa še porodniška pa otroški.Ne,ne morem si tega privoščit.Zato pa se mi mudi tak. full stroške omejit na minimum....saj pravim...pretrpet.... saj ne da želim to...samo ne zaleti se.....lepo na izy................ Stroške že zdaj imam na minimumu.Pa zaletela se tudi ne bom,dont wory.Samo,kak ti naj povem?....Čutim,da je to to.Do zdaj takega filinga nisem pri nobenem kafiču imela,pa sem že za kar nekaj le-teh zvedla...Saj veš...Mislim,da take priložnosti ne bo več,zato pa dela tako z mano...Ne vem,kak naj še opišem,ne znam! Pa še moški ga ima,kar je fuuul dobro.Joj,sem zabluzla zaj s tem...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 21:32:32
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,vem to.Samo že to je nekaj,da je S za akcijo.Pa magari čež eno leto,če ne bo šlo prej.Bo ti ratalo,verjemi mi! mu tak drugo ne preostane Ja,če je kos deda,pol ne.Moj pa je bil takoj za,ko sem mu omenla,kake imam plane.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 21:34:14
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Matcar držim pesti. Elevitka moj dragi odpira s.p. v kratkem, mogoče pa tudi jaz kasneje (še tuhtam o tem), zato me zanima koliko računaš? Lahko na ZS. Bila na razgovoru... se slišiva konec naslednjega tedna in obe poveva koko sva se odločili... ne bi bila zaposlitev, zgolj začasno delo in odprte možnosti za naprej...bi ostala na zavodu...je pa res da dobim izkušnje, reference, nekaj everčkov...tak da boljše je ko nič, če se bo speljalo. Marta odvisno od obsega dela, pa za kako dejavnost gre ... s.p. ima tašča tako da bi se mogla z njo pogovorit, jaz sem še zaenkrat do 28.6. na porodniški (drugače ŠE zaposlena) potem imam v načrtiu iti proč.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 21:34:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,če je kos deda,pol ne.Moj pa je bil takoj za,ko sem mu omenla,kake imam plane. asica..... jaz sem takrat že ljudi imela,pa dižeja in vse
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 21:34:58
|
|
|
|
ly117
|
Saraya ti lepo prvo šolo naredi pol pa počasi naprej. Matcar jaz si tudi resnično želim da ti uspe, ker te vidim kak žariš in se grizeš za pc.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 21:35:01
|
|
|
|
arabela*
|
grem na čaj
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 21:36:09
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,točno tak.Samo se mi zdi,da je zaj komaj pravi cajt in sem dovolj zrela za taki riziko.Glej,mora bit,čim prej.Cajta nimam več dosti. kak to misliš? Porodniška,pa to...10-ga marca mi poteče. aja....ma ne sekiraj se...nima veze..boš pa lepo v miru ...na izy...porihtala Upam,drugače sem pečena.Saj veš,borza pa to... pa kaj ma veze...boš na borzi,pa še zaprosi za subvencijo.Zo se ti še bolj splača...pa DSP...kasiraš in si na konju To že,samo moram tam dat odpoved,pol pa sem pečena 6 mesecev.To sem mislila. ni mus... te enostavno 2 dni ni v službo... fašeš 2 plava in si odpuščena...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 21:36:31
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem na čaj Fajn čajčkaj.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 21:37:20
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Saraya ti lepo prvo šolo naredi pol pa počasi naprej. Matcar jaz si tudi resnično želim da ti uspe, ker te vidim kak žariš in se grizeš za pc. Ja,to pa res.Kaj pc je mišljen prst?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 21:38:12
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ni mus... te enostavno 2 dni ni v službo... fašeš 2 plava in si odpuščena... Ja pa je to njen krivni razlog pa spet ne dobi nič od borze in pol od sociale.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 21:38:47
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar To že,samo moram tam dat odpoved,pol pa sem pečena 6 mesecev.To sem mislila. ni mus... te enostavno 2 dni ni v službo... fašeš 2 plava in si odpuščena... Ja,samo vprašanje,kak bo to moja "pametna" šefica izvedla.Mogla bi probat.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 21:39:37
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,če je kos deda,pol ne.Moj pa je bil takoj za,ko sem mu omenla,kake imam plane. asica..... jaz sem takrat že ljudi imela,pa dižeja in vse Moj pa tak je diđej,tak,da glede tega ni panike...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 21:39:45
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Saraya ti lepo prvo šolo naredi pol pa počasi naprej. Matcar jaz si tudi resnično želim da ti uspe, ker te vidim kak žariš in se grizeš za pc. Ja,to pa res.Kaj pc je mišljen prst? Persional computer
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 21:39:52
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Punce, katere uporabljate PAMPERS PLENICE, dajte si sprintat bon za 2 in 1€ in izkoristite popust :) http://www.pampers.cz/cz_CZ/e-coupon.php?utm_source=google&utm_campaign=pampers_SLO&utm_medium=cpc kaj sam po en bon za obe vrednosti velja al jih lako več vnovčiš (rečimo 3 pakli plenic+ čistilni robčki, pa 3 x kuponi za 2 in 3 x za 1 €) čuj to pa nea vem. Mislim,da lahko koristiš en kupon/paket plenic oz. kupon/robčke!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 21:40:39
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Saraya ti lepo prvo šolo naredi pol pa počasi naprej. Matcar jaz si tudi resnično želim da ti uspe, ker te vidim kak žariš in se grizeš za pc. Ja,to pa res.Kaj pc je mišljen prst? Persional computer Te pa sem prav mislila,samo sem mogla preverit,saj veš...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 21:41:00
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar To že,samo moram tam dat odpoved,pol pa sem pečena 6 mesecev.To sem mislila. ni mus... te enostavno 2 dni ni v službo... fašeš 2 plava in si odpuščena... Ja,samo vprašanje,kak bo to moja "pametna" šefica izvedla.Mogla bi probat. Tega ne delaj ker bo tvoja krivda in ostaneš brez vsega.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 21:41:44
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar To že,samo moram tam dat odpoved,pol pa sem pečena 6 mesecev.To sem mislila. ni mus... te enostavno 2 dni ni v službo... fašeš 2 plava in si odpuščena... Ja,samo vprašanje,kak bo to moja "pametna" šefica izvedla.Mogla bi probat. Tega ne delaj ker bo tvoja krivda in ostaneš brez vsega. Ne,nimam namena probat,samo sem tak rekla,ker moji šefici tak ne bi potegnilo.Kura pa to...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 21:41:56
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ni mus... te enostavno 2 dni ni v službo... fašeš 2 plava in si odpuščena... Ja pa je to njen krivni razlog pa spet ne dobi nič od borze in pol od sociale. Pa ko ostaneš ti brez službe... kaj ti delodajalec da na papirju ali si sam odpoved dal ali si jo dobil ...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 21:41:58
|
|
|
|
vitabella
|
dober večer!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 21:42:43
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Saraya ti lepo prvo šolo naredi pol pa počasi naprej. Matcar jaz si tudi resnično želim da ti uspe, ker te vidim kak žariš in se grizeš za pc. Ja,to pa res.Kaj pc je mišljen prst? Persional computer Te pa sem prav mislila,samo sem mogla preverit,saj veš... Hanza.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?