Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 20:19:50
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Punce,jutri pa grem gledat en kafič v Dobrovce! Držite pesti,da je to TO! Seveda bomo držale. Jaz pa še posebej. Samo povej ob kolkih. Ly kaj maš službo v dobrem ? Ja,saj jo ti tudi imaš.Remeber? Kaj se smeješ? Če pa je res!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 20:20:14
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Punce,jutri pa grem gledat en kafič v Dobrovce! Držite pesti,da je to TO! Seveda bomo držale. Jaz pa še posebej. Samo povej ob kolkih. Ly kaj maš službo v dobrem ? Ja,saj jo ti tudi imaš.Remeber? matcar... kaj ti to šihte talaš ?...daj meni tudi kaj
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 20:21:00
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Punce,jutri pa grem gledat en kafič v Dobrovce! Držite pesti,da je to TO! Seveda bomo držale. Jaz pa še posebej. Samo povej ob kolkih. Ly kaj maš službo v dobrem ? Ja,saj jo ti tudi imaš.Remeber? matcar... kaj ti to šihte talaš ?...daj meni tudi kaj Če verjameš,da sem na tebe danes tudi študirala.Resnično!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 20:23:15
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Punce,jutri pa grem gledat en kafič v Dobrovce! Držite pesti,da je to TO! Seveda bomo držale. Jaz pa še posebej. Samo povej ob kolkih. Ly kaj maš službo v dobrem ? Ja,saj jo ti tudi imaš.Remeber? matcar... kaj ti to šihte talaš ?...daj meni tudi kaj Če verjameš,da sem na tebe danes tudi študirala.Resnično! a zato je mene tak kolcalo rabi kdo računovodske usluge ?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 20:23:36
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 20:23:57
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Punce,jutri pa grem gledat en kafič v Dobrovce! Držite pesti,da je to TO! Seveda bomo držale. Jaz pa še posebej. Samo povej ob kolkih. Ly kaj maš službo v dobrem ? Ja,saj jo ti tudi imaš.Remeber? Kaj se smeješ? Če pa je res! Smajliji so bili bolj na tasin post sam sem kr tebe citirala. Je pa tasa trofla.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 20:24:04
|
|
|
|
elevitka
|
Čer Saraya
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 20:24:43
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka rabi kdo računovodske usluge ?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 20:25:53
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Punce,jutri pa grem gledat en kafič v Dobrovce! Držite pesti,da je to TO! Seveda bomo držale. Jaz pa še posebej. Samo povej ob kolkih. Ly kaj maš službo v dobrem ? Ja,saj jo ti tudi imaš.Remeber? matcar... kaj ti to šihte talaš ?...daj meni tudi kaj Če verjameš,da sem na tebe danes tudi študirala.Resnično! a zato je mene tak kolcalo rabi kdo računovodske usluge ? Ja,zakaj pa misliš,da sem na tebe študirala,hanza,če ne za to? Veš,da bom rabla to tudi!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 20:26:15
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čer Kontra!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 20:26:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka rabi kdo računovodske usluge ? delaš računovodstvo?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 20:27:53
|
|
|
|
matcar
|
Aja,pa pozabla sem povedat,da je lokal velik 80 kvad.m.,pa eno sobo ima posebej.Tak,da bo to najbrž kr igralnica.Če bo ratalo seveda!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 20:28:12
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka rabi kdo računovodske usluge ? delaš računovodstvo? Ja.. pa taščpa ma računovodski s.p. sam strank premalo za obe
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 20:28:16
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka rabi kdo računovodske usluge ? delaš računovodstvo? Naša Elevitka je računovodkinja!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 20:29:03
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka rabi kdo računovodske usluge ? delaš računovodstvo? Ja.. pa taščpa ma računovodski s.p. sam strank premalo za obe Pa stranke se ful lahko dobijo.Bomo ti že zrihtali,brez brige!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 20:31:46
|
|
|
|
elevitka
|
Matcar se dobijo ja ... takih ko ne plačajo je puno ... zato jih je skenslala.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 20:31:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka rabi kdo računovodske usluge ? delaš računovodstvo? Ja.. pa taščpa ma računovodski s.p. sam strank premalo za obe aha...mi z našim računovodjo nismo glih zadovoljni..pa malo iščemo včasih varjante
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 20:33:32
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Matcar se dobijo ja ... takih ko ne plačajo je puno ... zato jih je skenslala. To pa bi verjela,ja.Malo morje je folka,ko ne plačuje nič,ne samo računovodij.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 20:34:21
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka rabi kdo računovodske usluge ? delaš računovodstvo? Ja.. pa taščpa ma računovodski s.p. sam strank premalo za obe aha...mi z našim računovodjo nismo glih zadovoljni..pa malo iščemo včasih varjante kako dejavnost pa opravljate ?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 20:35:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka kako dejavnost pa opravljate ? sp imamo..prevozi
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 20:37:48
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka kako dejavnost pa opravljate ? sp imamo..prevozi aham .. no če bo potreba ... bom vesela :)
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 20:38:15
|
|
|
|
arabela*
|
grem fižol posadit
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 20:38:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka kako dejavnost pa opravljate ? sp imamo..prevozi aham .. no če bo potreba ... bom vesela :)
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 20:38:55
|
|
|
|
elevitka
|
grem nekaj pojest pa T. nahranit pa dat spat (če mi bo uspelo) se nacrtam nazaj...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 20:39:15
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka kako dejavnost pa opravljate ? sp imamo..prevozi aham .. no če bo potreba ... bom vesela :) Ja,pa na mene tudi moraš računat!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?