Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 30.3.2010 11:30:05
|
|
|
|
bambi14
|
Dan, piha , pa vseeno uživajte. IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: koala botrca držim pestke da Jan ne zboli. je doma, ampak ni tako hudo kašlja in iz nosu mu teče pa ga imam rajši doma da ne še bolj zboli. Upam, da se bo hitro pozdravil. ...no pri nas je isto stanje: nos, kašelj,....ampak drugače baje ok, je rekla včeraj dr. na kontroli. V vrtec pa je take še ne upam dat,...bo pač še malo akcije doma, kaj češ.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 30.3.2010 11:35:57
|
|
|
|
sami0804
|
Pri nas tudi več al manj piha,ni nič fajn zunaj bit . Bambi 14 tebi pa se kar dogaja zdaj,si mislim,te kar občudujem...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 30.3.2010 12:31:50
|
|
|
|
matcar
|
Dan! Jaz sem tudi Maksa dala v varstvo k tašči,ker ju3 delam,mojga pa tak ne bo,prej kot zvečer enkrat. Mi je pa danes vrtec kazal pa reko:Tu šou peš.Pa kazal na vrtec.Upam,da bo pol ok,ko bo res šou tja. Jaz pa sem se tak najedla,da bom počla vsak cajt.Zato pa grem malo postlo gret,pol pa na sprehod pa po regrad,ker ga že sanjam. Lepo bodite!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 30.3.2010 12:35:22
|
|
|
|
sami0804
|
Ravnokar smo za kosilo jedli:zrezke naravno popečene in veliko skledo regratove solate...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 30.3.2010 13:03:56
|
|
|
|
tasa_m
|
Dan, še vedno med živimi. Zadnje dni mi ni več za računalnik, ko pridem iz laufarije, vidim sam tuš pa posteljo. Malo še pogleama z T. kak film te pa via postelja. Lija je neka prehlajena ampak ni sile. Danes imajo predstavo za starše,tak da greva ob 17h v vrtec gledat male "ribice" Jutri imam razgovor in nimam kaj za oblečt. Za ****. Vse elegantne hlače mi ne grejo zapret čez boke . Trebuh sem lepo dol dobila, boki pa so od ostali. Tak da nimam pojma, kaj naj jutri oblečem. Ker da si pa grem zdaj nove hlače kupit na silo pa ne vidim smisla. Ker elegantnih hlač si res nebi rada na silo kupovala,ker če si jih kupim jih imam pol za lep čas, ne za 2 al pa 3-krat Nič grem pod tuš pa proti vrtcu. Lep sončen dan še naprej
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 30.3.2010 13:04:39 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 30.3.2010 21:02:49
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 30.3.2010 21:32:37
|
|
|
|
sami0804
|
Lep pozdrav
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 30.3.2010 21:42:08
|
|
|
|
botrca
|
Čer , na hitro da vam se javim...gledam film na pop tv... Nič kaj posebej novega, Jan je malo boljši...moj dela, jaz pa sem sama. Grem si vzet nekaj za jest pa pred tv...malo na fb...tukaj je zadnje čase tuga. papa
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 30.3.2010 21:43:04
|
|
|
|
botrca
|
Sami0804 in bambi14 dobrodošli tudi iz moje strani...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 30.3.2010 21:44:07
|
|
|
|
botrca
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 30.3.2010 21:51:49
|
|
|
|
sami0804
|
Evo,posoda končno oprana,perilo v pralnem stroju in kruh v pečici,pa cela ura mira samo za mene...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 30.3.2010 21:52:53
|
|
|
|
sami0804
|
Pa hvala za dobrodošlico,čeprav ste zadnje dni res tihe...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 30.3.2010 22:40:18
|
|
|
|
tasa_m
|
Lahko noč! Jutri pa od 13h dalje držite pesti. Imam razgovor in bi bila te službe ZELOOOOOO vesela, ker je "idealna" oz. idealen delovni čas. PROOOOSSSSIIIIIMMMM
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 31.3.2010 7:49:16
|
|
|
|
sami0804
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 31.3.2010 8:14:43
|
|
|
|
vitabella
|
dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 31.3.2010 8:36:43
|
|
|
|
koala
|
tasa že držim pesti. Naj bo sčužba tvooooooooja.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 31.3.2010 8:47:15
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala tasa že držim pesti. Enako
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 31.3.2010 8:48:05
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 31.3.2010 8:49:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Lahko noč! Jutri pa od 13h dalje držite pesti. Imam razgovor in bi bila te službe ZELOOOOOO vesela, ker je "idealna" oz. idealen delovni čas. PROOOOSSSSIIIIIMMMM držim......
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 31.3.2010 8:50:38
|
|
|
|
arabela*
|
Me smo se naspale...zdaj pa pijem kavico..... Malečke se pridno igrata za zdravnice.... A še je vedno doma,sicer ji je boljše,vročine več nima......
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 31.3.2010 8:54:51
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ..zdaj pa pijem kavico..... Sma že dve. Vreme je pa pri nas .Sonce in dež,vse na kupu,blek...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 31.3.2010 9:04:23
|
|
|
|
tasa_m
|
HVALA vam punce. Saj vam ne znam povedat kak sem živčna . Sploh ne vem kaj naj delam, da bo mi ura hitreje minla?! Skačem po računalniku, iščem kaj so tale dela ki jih obsega ta služba, najdem nič pametnega tak da... Vem,da nebom dobila ker nimam izkušenj na svojem področju in mi niti veze nebodo pomagale, ampak vseeno upam pa lahko Edini minus kaj je tu trenutno je ta, da se trenutno za leto dni odpira delo na terenu (7-14 dni/mesec v KP in mi to ne diši, ker 14dni da ne vidim Lije, pol umrem).
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 31.3.2010 9:09:56
|
|
|
|
koala
|
tasa ne vrži že zdaj puške v koruzo!! Morda pa vseeno dobiš. Kar se pa terenskega dela tiče (če sem prav razumela je delo v Kopru?) pa saj po avtocesti si tik-tak v MB, jaz bi se pripeljala domov pa magari za dve uri.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 31.3.2010 9:12:05
|
|
|
|
sami0804
|
Živčna sem tudi jaz,pa te sploh ne poznam,tak da,jaz se lahko postavim v tvojo kožo(ja samo jaz sem na trnih tudi ko me čakajo lepše zadeve.Zadnjič me je črvičilo,ko sem šla v vrtec za materinski dan..) V glavnem,ponavadi se ti vedno zgodi tisto,česar ne pričakuješ-torej ne pričakuj službe,pa bo tvoja .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 31.3.2010 9:29:06
|
|
|
|
tasa_m
|
Koala ja, to sem tudi jaz rekla...peljem se domov pa magari za 2 urci. sami hvala ti. Sem pa klicala zdaj na MOL pa sem povedala, da plačujem polno cena vrtca in mi je obljubila da bo šla takoj poiskat mojo vlogo za znižanje plačila in bo dala na upravo vrtca, da mi dajo akontacijo. Je bila prav šokirana ker plačujem polno ceno. No in tudi na MOLu in upravi bodo držale pesti Morala sem povedat ker sem po eni strani full srečna in še obe sta mi par toplih besed povedli. Ne morem verjet koliko ti ahko pomenijo tople besede, pa čeprav ne poznaš osebe v živo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.