Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 31.3.2010 9:49:41
|
|
|
|
koala
|
tasa jaz na vodi čutim da je služba tvoja. Pa suuper za razumevanje na MOM (saj si klicala v MB in ne LJ ne?? ).
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 31.3.2010 10:14:39
|
|
|
|
vitabella
|
go tasa go!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 31.3.2010 10:15:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala tasa jaz na vodi čutim da je služba tvoja. Pa suuper za razumevanje na MOM (saj si klicala v MB in ne LJ ne?? ). Naj se tvoje besede uresničijo... Ja, ja sem klicala v MB. ker ne vem če bi Jankoviču to kaj pomenlo, še srečen bi bil da polno ceno plačujem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 31.3.2010 10:47:42
|
|
|
|
koala
|
In kaj boš oblekla?? Sem prej brala da si v dilemi.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 31.3.2010 10:56:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala In kaj boš oblekla?? Sem prej brala da si v dilemi. ene črne elegantne hlače zraven pa rjav puloverček z eno veliko ogrlico ter špičake.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 31.3.2010 11:15:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: koala In kaj boš oblekla?? Sem prej brala da si v dilemi. ene črne elegantne hlače zraven pa rjav puloverček z eno veliko ogrlico ter špičake. sem si že premislila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 31.3.2010 11:30:05
|
|
|
|
koala
|
Karkoli boš oblekala po moje boš zažigala.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 31.3.2010 11:53:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Karkoli boš oblekala po moje boš zažigala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 31.3.2010 12:09:30
|
|
|
|
botrca
|
Tasa_m vso srečo... .
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 31.3.2010 12:14:10
|
|
|
|
nebo
|
Ojla, Tasa držim pestke... JAVI!!! Jaz pa sem zadnje dneve fuuulll slabo, ker ima moja N neke fore v šoli in je bogica tako nervozna, zraven pa vsi mi, tako, da ufffff......
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 31.3.2010 13:02:24
|
|
|
|
koala
|
nebo upam da se kamlu porihta in da boste spet mirni.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 31.3.2010 14:33:58
|
|
|
|
bambi14
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala tasa jaz na vodi čutim da je služba tvoja. Pa suuper za razumevanje na MOM (saj si klicala v MB in ne LJ ne?? ). ...držim pesti. Hmmmm kaj je MOM?, ...sem blond!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 31.3.2010 15:36:13
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14 IZVIRNO SPOROČILO: koala tasa jaz na vodi čutim da je služba tvoja. Pa suuper za razumevanje na MOM (saj si klicala v MB in ne LJ ne?? ). ...držim pesti. Hmmmm kaj je MOM?, ...sem blond! Mestna občina Maribor. Tasa a si že fertik? Jaz še kar pesti držim.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 31.3.2010 16:21:27
|
|
|
|
tasa_m
|
daaaaannnn Zažigala sem..sama nad sabo sem presenečena. Tja sem prišla brez kakšrne koli treme. Sta mi oba rekla...vodja kadrovske in šef prometne tehnologije da sem edina ki sem sproščena bla Sicer je to delo na terenu-KP. in mi je šefica kadrovskega oddelka rekla, da mi ona ne pusti tja ker so katastrofa razmere v katerem bi živela pa še zato ker so sami dečki. Pa sem se nasmejala in rekla, da dečke bi že obvladala, problem so pa res razmere za teden dni življenja doli. Ampak sem jim tudi na koncu rekla, da sem prepričana, da se bo kje delo našlo, če ne v KP pa tu na upravi. In sta se nasnejala in me je sam vprašala, kdaj se na borzo vpišem, da vejo. Tak da...svoj prvi razgovor sem opravila! HVALA VSEM!! Zdaj pa mi pridejo po Quinnya! Upam, da ga ne pridejo samo gledat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 31.3.2010 16:23:41
|
|
|
|
sami0804
|
Tasa a si že fertik? Jaz še kar pesti držim. [/quote] Tudi... Čakam nestrpno na dobre novice
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 31.3.2010 16:26:05
|
|
|
|
sami0804
|
ups,si me prehitela . Tak je če si novi na rr...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 31.3.2010 18:37:54
|
|
|
|
koala
|
tasa sem ti rekla da boš zažigala.Zdaj pa še pestke držim da vozek prodaš.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 31.3.2010 19:23:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala tasa sem ti rekla da boš zažigala.Zdaj pa še pestke držim da vozek prodaš. prodala še 20€ sem več dobila koala tvoje besede so zlate
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 31.3.2010 21:42:06
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 31.3.2010 21:45:06
|
|
|
|
matcar
|
Tasa,čestitke za razgovor in prodajo vozička.Jaz pa grem ju3 vpisat ob acverga v vrtec.Upam,da bom v našem plac dobla,če ne jih požerem. Jaz pa še vedno čakam odgovor iz Lidla.Upam,da me povabijo na razgovor. Ja,jaz pa vedno manj cajta.2 dni že smeti ven nosimo,ker nam ju3 kosovne pobirajo,pa še delat hodim in ni cajta za compa več dosti.Pa zadne cajte ni žive duše tukaj.Se vidi,da še Ly ni prikloplena na net.Moj pa je prej domov prišo! Tak,da zaj bo malo več cajta za net.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 31.3.2010 22:31:49
|
|
|
|
arabela*
|
tasa...čestitke za uspešno izpeljan razgovor...... ...pa za prodan quiny....
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 31.3.2010 22:32:34
|
|
|
|
arabela*
|
M je komaj sedaj zaspala,revica ni in ni mogla......pa še vreme je bilo tako,da je bila samo 15 minut zunaj.....
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 31.3.2010 22:33:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa zadne cajte ni žive duše tukaj. ma ja....vse štrajkajo....se mi zdi,ko da se sama s sabo še tu gor menim.....
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 31.3.2010 22:36:10
|
|
|
|
arabela*
|
Drugače pa....eh ni za komentirat...v petek pišem mat...učila nič,pa bi se rada ampak ne gre zraven otrok ....kile mi samo letijo dol....od tempa in živciranja.....pa saj bo boljše...upam da kmalu Grem zdaj nekaj pojest,potem pa v posteljo............ mirno noč vsem
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 31.3.2010 22:39:04
|
|
|
|
arabela*
|
Aja...nisem omenla...kako štalo mi je moj včeraj naredil.....sva se tak skregala.....da sem še danes brez glasu skoraj....mi je k bajti pripeljal avto s avtomatskim menjalnikom......zdaj pa mi zunaj stoji,ker se ne znam s tem vozit.....je kera že probala? naj me potolaži...da ne bom v prvi grabi pristala....
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.