Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 29.3.2010 9:47:22
|
|
|
|
koala
|
sami poznam neješčost, včasih se mi je že mešalo. Moram priznat da odkar spet hodi v vrtec je veliiiiiiiiiiiiiko bolše. Kolk pa sta tvoja otročka stara?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 29.3.2010 10:00:39
|
|
|
|
sami0804
|
Mitja je pet (15.11.2004),Sara pa dve(12.1.2008).Jaz se glede hrane ravno ne sekiram,ker sem mnenja,da vsak otrok poje koliko rabi,razen seveda redkih izjem.Težava pa nastane,ker smo imeli hude težave z zaprtjem.Pojavila se je pri obeh ob koncu dojenja.Pri Mitji je težava že izzvenela,s Saro pa se ravnokar srečujemo s to nadlogo.V vrtcu pa je zaenkrat še samo Mitja,Sara je še doma.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 29.3.2010 10:03:33
|
|
|
|
koala
|
O tvoja Sara in moj Alex pa sta skoraj isto stara, moj je rojen 2.2.2008, a tako pridni sta bili da sta se do zdaj dojili? Super. Jaz sem morala /za moje pojme/ prehitro nehat. Alexu je pri zaprtju ful pomagalo nehomogenizirano mleko.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 29.3.2010 10:16:56
|
|
|
|
sami0804
|
Jaz sem za moje pojme ta prvega hitro odstavila,oz.se je sam pri 13 mesecih,mi je blo prav težko,samo,ker sem hodila v službo,mi je po eni strani tudi pasalo.Ker zdaj po drugi porodniški nisem šla več delat,mi je blo tudi vseeno,kolko časa boma zizali,pa še moj zadnji otrok je,pa v dojenju res uživam.Ja,tak da zdaj končujeva počasi...Sama je sicer še ne bi odstavila,mi je pa fajn da bo konec,ker se mi zdi ravno prav stara,da neha. Ja,glede zaprtja:pri Mitji sem imela že cele spiske prepovedane in priporočene hrane,pomagalo pa nič.Nam je živce rešil Prorektal-S.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 29.3.2010 10:23:50
|
|
|
|
koala
|
Res super da je dojenje tako dolgo lavfalo. Jaz sem morala nehat tudi pri 13-ih mesecih, no 13 in pol je bil star ker sem imela zdravstvene težave. Upam da prebavo hitro porihtata.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 29.3.2010 10:33:00
|
|
|
|
sami0804
|
Saj bo,vse ob svojem času,se mi zdi Drugače,jaz sem imela PDP 8.2.2008,pa je bla naša pač malo bolj hitra..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 29.3.2010 10:43:24
|
|
|
|
koala
|
Jaz sem pa imela rok januarja 28-tega, pa je malemu bilo preveč lepo da bi šel iz trebuščka. Na tvoj PDP pa sva midva šla iz porodnišnice.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 29.3.2010 12:42:05
|
|
|
|
ly117
|
Dan. Kak ste? No midva sma bila zdaj na sončku, zdaj sem se malo pri mami oglasla da vidim če še migate in ene ste prav pridne. No jaz sem še vedno brez neta in bom počasi začela pič , ker 10 do 14 dni je že mimo in od njih ne duha ne sluha. No toliko, spihala sem se . Tak zdaj pa gremo po vrsti. Tinej bravo za samostojno hojo . Vsem novim čvekicam še z moje strani dobrodošle in upam da bomo kaj več rekle ko me bojo priklučli. Saraya ti si itak carica in boš vidla da boš maturo naredla z levo roko. Matcar upam da ti do srede hirro mine. Tasa ti pa kr pridno laufaj pa še kaki krog za mene še. Upam da nisem kero pozabla, če pa sem pa mi naj oprosti. Če se boste zmenle za kavo mi prosim javite. Mislim da je to to. Bodite pridne in se tipkamo spet ob priložnosti. Čav,bav.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 29.3.2010 12:50:20
|
|
|
|
sami0804
|
No,jaz se za sedaj poslavljam,gremo kosilo pojest,pol ma tamalo spat dat..Pa-pa.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 29.3.2010 12:54:39
|
|
|
|
bambi14
|
oj, no jaz mam tudi 2 : - Ela Nina 4.8.2008 in - Tomas 4.2.2010, prva je v vrtcu kolk pač je, trenutno pa je doma na bolniški, baje da ima angino- no jaaaa, to je dr. ocenla po manj kot 1s, ko je mala slučajno odprla usta- grrrr in dobili smo AB. Danes popoldne po spanu imam s5 kontrolo in mi je kuj slabo, ker se mala dere samo ko vidi dr. pusti pa ji itak nič. Se trudim menjat in upam, da mi bo uspelo, ker tako težko grem z maleno k dr. Pa jaz sem tudi blizu Au, sp. Kungota. Grem si nekaj skuhat za jest, danes sem sama z obema in kuham za sebe, ker tak noče nič jest- jao ta bolezen, smo itak že totalno pod mejo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 29.3.2010 20:36:17
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 29.3.2010 20:37:37
|
|
|
|
matcar
|
V petek sem cel dan na razpolago,ker bomo v soboto pihali svečko. Tak,da za kafe samo povejte,kdaj lahko katera,pa seveda lokacijo in uro.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 29.3.2010 20:42:32
|
|
|
|
matcar
|
Mi pa spet ne spimo kaj dosti,mislim Saš ga sračka 100/h spet.Mu zgleda gre 2-gi zobek ven.Še podnevi mi noče spat,sraka mala. Bambi in Sami,da se še vama jaz malo predstavim.Sem mamica 3-h otrok,Lea je bila marca stara 9 let,Maks je dobri 2 leti,Saš pa bo v petek star 1 leto.Imamo pa še enega/no v planu. Trenutno sem še zaposlena,koristim dopust,po dopustu pa bom brezposelna al pa tudi ne.Sem pristna mariborčanka,iz Studenc doma.Upam,da sem povedala vsaj nekaj o sebi.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 29.3.2010 20:47:43
|
|
|
|
matcar
|
Aja,sem pozabla povedat.V sredo delam zjutraj,če bo katera kaj mimo hodla.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 29.3.2010 21:22:09
|
|
|
|
marta82
|
Da vas še jaz malo pozdravim.... Čer. Saj vas tu pa tam pridem prebrat, ampak ne kom entiram kaj dosti, ker enostavno zmanjka časa. Ko pridem iz službe vsako prosto minuto preživim s Tinejem, zvečer pa dam vse od sebe in upam, da bom čimprej zaspala, ker se ob 5.00 vstajam (danes je bila kar kriza, ko se je ura prestavila). Drugače se mam pa fajn. Služba je super, samo v pogodbi bo moral tam pred določen čas en ne stat pa bi bila čisto srečna. Malo motivacije sem dobila za strokovnega, tak da zdaj zbiram energijo, da se bomzačela učit (najbrž ob večerih pa čez vikend kakšno urico). Tinej je nekaj prehlajen, drugače pa uživa doma z atijem, ob ponedeljkih pa z babico. Meni čas v službi hitro mine, ampak sem vseeno že deset minut pred koncem v nizkem štartu za šprint k Tineju (no pa možeku tudi).
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 29.3.2010 21:24:27
|
|
|
|
matcar
|
Marta,super,da ti je všeč v službi.Mogoče pa bo enkrat ne tam spredaj stal. Kaj veš? Kako pa je Tinej sprejel,da te ni?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 29.3.2010 21:28:24
|
|
|
|
matcar
|
Nič še grem malo pred tv,pa aji-aji. Nočko vsem!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 29.3.2010 21:29:01
|
|
|
|
sami0804
|
Dober večer!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 29.3.2010 21:39:07
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Marta,super,da ti je všeč v službi.Mogoče pa bo enkrat ne tam spredaj stal. Kaj veš? Kako pa je Tinej sprejel,da te ni? Čisto ok. Nobenih težav. Ker je moža enako navajen kot mene in je bil že prej večkrat sam z njim. Babico pa itak obožuje, ker se sto na uro ukvarja in igra z njim. Bolj problem bo, ko bo moral kam v varstvo, zdaj pa zanj ni velike spremembe.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 30.3.2010 8:13:45
|
|
|
|
botrca
|
Dobro jutro
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 30.3.2010 8:23:44
|
|
|
|
sami0804
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 30.3.2010 9:03:13
|
|
|
|
koala
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 30.3.2010 9:24:11
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala botrca držim pestke da Jan ne zboli. je doma, ampak ni tako hudo kašlja in iz nosu mu teče pa ga imam rajši doma da ne še bolj zboli. Upam, da se bo hitro pozdravil.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 30.3.2010 9:31:55
|
|
|
|
koala
|
botrca tudi jaz upam da se Jan hitro pozdravi. Kako pa je tvoj križ?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 30.3.2010 9:55:43
|
|
|
|
arabela*
|
jutro Naspali smo sem.....A je ostala doma....je včeraj bruhala in dobila vročino...sicer je trenutno nima.... Je super ko sta obe doma,kot da ju ni Jaz pa bi grem malo pospravit,potem pa nekaj skuhat...popoldne tak šola.... Dragi pa nam je šel po avteka.....v LJ
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.