Jessy
|
Hello! Prodajam 5,5 mesečnega dojenčka , fantka, ponoči zelo aktivnega! Kdo kupi? Sam res, no! Danes sva bila pokonci 3 ure!!! Se mi je skoraj malce odpeljalo. To je tako, kot bi delala skoraj 3 šihte skupaj! NORIŠNICA!!! Zdaj je načrtno šel šele drugič spat, kar bo zadnjič pred nočnim spanjem. Sem ga imela namenoma do konca budnega, da vidimo, če je kaj na tem, da morda podnevi preveč spi, ker mi spi po 3x, včasih tudi 4x dnevno, okrog 1 ure, včasih tudi eno rundo po 2 uri. Res me zanima, če bo kaj bolje. Zoey, menim, da so tvoje prijateljice naredile zelo podlo potezo!!! Tudi jaz sem mnenja, da če se zmenite, da nekam greste, vse ENAKO plačate, neglede na to ali gre ena že isti dan domov ali pa ostane do konca. Mislim, halo? Jaz se gvišnu skregam z njimi zarad tega! Joj, eni otročki imajo že drugi zobek!!! Ali so prišli spodaj ven ali zgoraj? Tobija nenormalno gloda vse stvari po vrsti in prav drži, če mu drsaš po njih. Žal, Calgela ni za dobiti!! Imam že natuhtano, da kupim Dentinox gel iz Mullerja, če ima tudi lokalni anestetik, če ga pa nima, si zrihtam iz Italije Dentinale, ker ga full hvalijo. Nosečka, če opažaš, da mu korenje nagaja, počakaj kakih 14 dni ali še kak teden dlje, pa mu ga ne dajaj, nato pa ponovno poskusi. Običajno take težavice minejo v nekem času. Nahrbtnik: Midva ga imava že izbranega in ga najbrž že ta teden kupiva. Ker nismo neki planinci, bomo zadovoljni že z manj specialnim nahrbtnikom, zato ga bova vzela v BC, tegale: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=179233 Če pa le malce pobrskaš po googlu, pa ponujajo bolj vrhunske variante, ki se mi zdijo primerne za planince, kjer so otroci dlje časa notri. Mi bomo bolj v slabem vremenu koristili in če bom šla kdaj po stopnicah peš v vrtec po Nejo, namesto po cesti z vozičkom. 3Sonček3, a ti govoriš o Frutolinu, Podravkinem??? Nisem imela pojma, da se ga dela z vodo!!! Sicer ga še nisem kupila, a sem ga pred leti sama jedla, pa sem ga na mleko dajala. Ta je pa dobra! Koliko pojedo? Meni poje cca 120 ml hrane za kosilo. Običajno skuham bolj kalorično kosilo, ker naredim zakuho z gresom, polento, rižem, kuskusom, rezanci ali čim podobnim, zato se mi zdi količina čisto primerna. Sadja mi poje manj, nekje od 80 do 100 ml, oz. pol hruške ali 1 manjšo banano ali 3/4 jabolka. Toliko nekje. Se pa močno strinjam s tisto, ki je napisala, da mu po kosilu ne ponuja mleka (sem že pozabila, katera je to rekla, pa se mi ne da iskati za nazaj)!!! To napako sem jaz delala pri Neji in je strašno dolgo želela po vsakem obroku tudi mleko, kar mi je čez čas že presedalo, pa tudi nobenega drugega otroka nisem videla, da bo to hotel. Tudi jaz dam kosilo, malico ali pač kar se takrat pripravi in dam za popiti čaj ali vodo. Potem pa lahko že čez 1 uro dobi nov obrok, če je bilo prej premalo, običajno takrat podojim. Striktna sem le pri kosilu, za malico naredim tudi izjemo in podojim, če mi res zelo malo poje (par žličk, če mu ni všeč). Upam, da nisem česa pozabila!