Jessy
|
Madonca, saj nisem mogla verjeti, da ste se danes tako lepo razpisale! Končno bomo tudi tukaj zaživele! Mi je bilo že prav dolgčas! Vse skoraj pišete o vnetih učkih. Jaz sem tudi mislila, da ima vnetega, ker se mu je taka zelenkasta služ nabrala v kotičkih, pa je rekla patronažna, da je treba na začetku malce pomasirati veke, potem pa se solzni kanali odprejo in teh težav ni več. Se pa masira od zunanje strani po veki, kar mal močneje pritisneš in pelješ do notranje strani očesa, potem pa še po nosku dol. To se naredi od 10 do 15 x, kadar vidiš, da se mu kaj nabira, vključno z zastalo solzico. Moram rečt, da pri nas to čist lepo funkcionira in je čist ok. Pupsa, a veš, da skor ni človeka, ki ne bi imel klamidijo!??! Tak, da naj ti ne bo nič nerodno!!! Boš pa lahko šla na dieto, če se je hočeš znebiti. Ma, jaz jo imam sigurno, ker mi skozi na sladko vleče, ker se klamidija futra z njo. Ženske, dajte si naštimat tickerje, da bo kazalo starost otroka, pa če se le da tudi njegovo ime, ker jaz si tako težko zapomnim imena in samo za ene tri vem, kako je ime otrokom. Če pa na tickerju piše, si pa zapomnim, ko ene 194902x preberem ime. Jassika, jaz tudi nisem mogla verjeti drugim, ki so govorile, da jih med EA nič ne boli in sem bila zelo skeptična in sem se bala, da me bo bolelo. Potem sem pa sama izkusila in spoznala, da je to tako fajn stvar. Res nisem mogla verjeti, da prav ničesar nisem čutila. Komot bi vmes cajtenge brala. Sem pa preklela tist šiv tam spodaj, ker me je tolk bolel in matral enih 14 dni, pa na ta veliko potrebo sem tudi strašno težko šla, tako da grem raje 20x rodit z EA, kot še enkrat trpet to dvoje po porodu. Jaz se ne mislim tam spodaj pedenat za pregled, razen bikini si bom poštimala, pa če bo pregosta džungla, jo bom malce postrigla, brila se pa še ne bom. Saj, ko kake tetke pridejo na pregled, najbrž niso spedenane odspod, tak da najbrž težko najde vhod v jamo. Pri meni jo bo malce lažje najdu.