zoey
|
A se spet kregamo Svobodno izražanje mnenj, brez obsodb prosim Jao, ta moj modelček ... se upira spanju kot da podira Guinnessov rekord Prejšnji teden sem imela končno dojenčka, zdaj imam pa spet 3-letnika Zdaj ko sem ga naštimala za ven, je pa mrknil, brez kakršnih koli znakov, kdo bi ga razumel ... Ponoči se pa spet zbuja ob 1h, pa potem ob 5h, ob pol 7h je pa model naspan in pripravljen na igro, mati pa nekako ne A lahko naslednja, ko bo delala seznam še za Arnčka vpiše? Men se je vse nekaj zamaknilo, pa nima energije glihat, pliiiiiiizzzzzzzzzz 3m, 6080g, 64,6 cm V soboto sva bila na obisku pri dvojčih, smo dali vse 3 na tla, pa je bila akcija. Kaki cukri Zvečer je šla mati na en pir (za mleko, seveda), pa mal na koncert, pol je bila pa že zmatrana V nedeljo smo uživali v dežku, je prav pasalo, zdaj pa spet motovilimo okoli. Ju3 imava končno fizioterapijo Se mi pa zdi, da sem ga že kar naglihala, bom ju3 videla, kaj bo tetka rekla. Zvečer se najemo, skopamo, poigramo, še mal papice in crkljanja, pa muzika, solna lučka in zibka. Včasih se pa gospodiča še malo z vozičkom vozi, če ga preveč razganja. Zdaj zaspi okoli 9h, ga bova pa poskusila prej uspavat, ker baje bolje spijo, če grejo prej Bova poskusila, če mu pa ne bo sedlo, bomo pa po starem delali. Ta naš otrok pa kar ne sračka ... Ju3 bom poskusila s sladkimi kamilicami No, zdaj je pa spregledal in greva ven.