|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
4.5.2010 11:08:42   
Jessy
Lenčy, povpraševanje in ponudba ne pride v enem dnevu, ampak rabiš ene tri dni. Res ti bo te dni tečnaril, a ko telo spozna, kaj hoče, ti bo naredilo še več mleka, če boš to želela.
V stanovanju +imamo nekje med 21 in 23°C. Včeraj ni bilo več kot 22°C, ker je bilo zunaj kar toplo in potem radiatorji niso bili topli, ampak le mlačni. Sem ga vseeno slekla, a ko je imel nogice hladne, sva se šla oblečt v pižamo. Je pa bil okrog po ure razgaljen, v bodiju z dolgimi rokavi.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 876
4.5.2010 11:11:55   
Jessy
NM, tudi jaz tako pravim kot ti, da je prav, da se pove svoja mnenja, izkušnje, pa tudi nasveti so dobrodošli, nikakor pa mi ni všeč, da je za nekatere samo njihov način sveti in vse ostalo je fuj in fej. Tega pa ne prenesem. Ker če ljudje gledajo samo v eno smer, potem nima smisla, da tukaj kaj klepetamo, saj jih bo vsake toliko kakšna dobila po glavi, ker je izven tistih meril, potem pa ne bo nobena nobene stvari več napisala. Vsaj jaz ne, ker se ne maram kregat in potem raje ne pišem.

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 877
4.5.2010 11:17:36   
NM
Naša Nika se predvsem v dopoldanskem času zelo veliko smeje, tudi vriska zraven. Nasmeh za lepši dan!

user posted image

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 878
4.5.2010 11:22:23   
Pikapolonica80
Muellerjeve plenice - Lenčy, tud meni so zanič, sem takoj ko sem porabila vse ( jih kr ni pa ni hotlo zmanjkat user posted image ) takoj prešaltala na Pamperske in ne kupim nobenih drugih več. Nekaterim puncam so pa všeč.

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 879
4.5.2010 11:23:37   
Pikapolonica80
Aja pa govorim o Pamperskah iz Muellerja, ki so čisto druge kot tiste ki jih kupiš v Šparu, Merkatorju,...

(odgovor članu Pikapolonica80)
Neposredna povezava do sporočila: 880
4.5.2010 11:35:26   
lenčy
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica80

Aja pa govorim o Pamperskah iz Muellerja, ki so čisto druge kot tiste ki jih kupiš v Šparu, Merkatorju,...

se strinjam s tabo, js kupujem sm tamuser posted image  te muellerjeve pa res ne vem kdaj bodo zmanjkale, pa sem komaj eno porabilauser posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

Neposredna povezava do sporočila: 881
4.5.2010 11:37:08   
lenčy
NM zelo lep nasmehuser posted image  Aleks se je intenzivno začel smejati šele ta teden, prej pa samo v spanju. ravno prej sva se smejala na previjalni. je bil vesel, ko se je rešil polne pleniceuser posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 882
4.5.2010 11:39:04   
Jessy
Jaz sem bila z Mullerjevimi plenicami pri Neji zelo zadovoljna. Mene ne moti, če je plenica debelejša in bolj trda, važo mi je, da ne premoči. Mullerjeve mi res niso premočile. Zdaj pa kupujem Hoferjeve in sem tudi z njimi zadovoljna. Sicer imam še en paket Mullerjevih za porabiti, a ker so večja številka, mu jih dajem za ponoči, da mu zdrži celo noč. Zaenkrat nimam pripomb čez njih. user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 883
4.5.2010 11:42:08   
Jessy
NM, kakšen lep nasmešek!!! user posted image

Zoey, sem ti pozabila povedati, da če je otrok dojen, ni nič narobe, če ne kaka en teden!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 884
4.5.2010 11:49:20   
NM
Hvala, bom povedala Niki, naj se še naprej veliko smejčka.

Men je patronažna glede kakanja rekla, da dam prevreto sladkano vodo, če pet dni skupaj ne kaka, je "naravno" odvajalo. Mislim na dojenega otročka.

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 885
4.5.2010 11:49:29   
Pikapolonica80
Hmm, zdej sem se spomnila ena je včeraj vprašala pa sem pozabila katera je bila...Kdaj začnejo dojenčki jesti manj obrokov?? Ali se njihovo število sploh zmanjša pred uvedbo goste hrane? Sej se ne bom preveč pritoževala, hvala bogu da hoče jest! ampak zanima me če bom še celo poletje ko natempirana bomba naokol hodila user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 886
4.5.2010 11:56:43   
girl79
Čao mamice user posted image ,

Se že dolgo nisem javila, je imel moj dragi prejšnji teden dopust in smo prav uživali, smo šli vsak dan kam na izlet ali pa smo imeli kakšen obisk, tako da naša Neža je bila tudi že prvič na morju user posted image

Glede debat zadnjih nekaj dni je moje mnenje da nič ne škodi če vsaka pove svoje mnenje, zaradi mene se lahko delijo tudi nasveti, jaz sem pač taka da vsak nasvet poslušam potem se pa odločim ali ga bom tudi upoštevala ali pa bo šel čez eno uho pač noter skozi drugo pa ven....se tudi sploh ne sekiram če nekdo drug pač misli drugače kot jaz. Mislim pa da je vsak otrok drugačen in nekateri rabijo več reda, drugi manj, eni več crklanja in nošenja, drugi manj, vsak pa naj pač dela kakor misli da je najbolje za otroka in/ali zanj....

Sicer pa ima naša Neža danes 2 mesecauser posted image user posted image user posted image user posted image se moram pa pohvalit, da je ponoči prav priden otrok, sploh več ne zajoka ko se zbudi lačna, ampak začne samo malo mahat okrog sebe pa jamrat, tako da se jaz zbudim in jo dam na joško, po koncu dojenja jo pa položim nazaj v zibelko in zaspi nazaj čez nekaj časa, no podnevi je pa sicer malo manj pridna, zelo malo spi in zahteva kar precej pozornosti, v gugalniku je včeraj prvič zdržala sama cca. pol ure, drugače ji je pa zelo všeč če se z njo pogovarjamo in tudi že kaj nazaj pove (aaa,oooo)user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 887
4.5.2010 11:58:34   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: NM

Men je patronažna glede kakanja rekla, da dam prevreto sladkano vodo, če pet dni skupaj ne kaka, je "naravno" odvajalo. Mislim na dojenega otročka.

To je tudi meni rekla, le da mi je rekla, naj ne dajem navadnega sladkorja ampak grozdni sladkor, ki se dobi v lekarni. Zaenkrat mi ga še ni bilo treba kupiti in upam, da tudi ne bo treba.

Glede obrokov...Otroci bodo čez dan skoraj vedno jedli na 3-4 ure. Ko uvedeš gosto hrano, boš enkrat manj dojila, čeprav boš še kar nekaj časa po gosti hrani ponudila še dojko. Vsaj jaz sem tako delala, če sem bila doma. Pri nas so se zmanjšali edino nočni obroki. Sicer pa naj bi tudi otroci jedli vsaj 5x na dan, tolikokrat ti pa najbrž tudi zdaj je, ko se doji.

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 888
4.5.2010 11:59:37   
girl79
pikapolonica- če se prav spomnim sem nekje prebrala, pa se zdaj ne spomnim več kje, da zečnejo pri nekje 2 mesecih jesti 5-6x na dan....no moja pikica je danes stara 2 meseca pa nam je le 2x do zdaj uspelo da je jedla samo 6x v celem dnevu (t.j. 24urah), običajno pa je 7x ali 8x.... ja bi tudi meni pasalo da bi začela jesti npr. 6x na dan, ker zdaj imam vedno za vse samo cca. 2 uri časa, ker skoraj eno uro se dojimo, potem sta cca. 2 uri fraj, potem pa že spet dojenje...

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 889
4.5.2010 12:02:37   
Jessy
Girl79, vidim, da sta najina dvomesečnika zelo podobna. Tudi Tobija ponoči nič ne joka, ko se zbudi lačen, ampak nekaj pogodrnja in motovili z rokami, tako da ko to slišim, ga pristavim in ko poje, že spi naprej. Razen izjemoma, ko se mu zazdi, da je ob 4h že dan in morava za uro in pol vstati. user posted image
Tudi Tobija spušča glas o in nekaj podobnega a-ju. Včasih bi še kaj več povedal in nastane neka čudna mešanica glasov in krikov. user posted image  Prav zanimiv je! Pa nekaj podobnega kot aguuuu tudi reče. user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 890
4.5.2010 12:18:23   
girl79
čaj za dojenje - jaz pijem tistega od Teekanne - eno ali dve šalici na dan in imam mleka dovolj, samo ne bi si pa upala trdit da je to zaradi čaja ravno...   sicer pa mislim da je normalno je mleka ponoči več, ker si ti lepo spočit, pa malo na dlje časa dojiš....

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 891
4.5.2010 12:30:20   
Pikapolonica80
Je meni bo fino če se bo s časoma zmanjšalo na 5 obrokov, zdaj jih je 7x al pa 8x Girl tko kot pri tebi, s tem da dopoldne je 3xuser posted image potem normalno naprej in ponoči enkrat. Tko pa je vedno tako da se kam odpravim in se mal zavleče kaka gužva al pa kej, pa potem oči doma rešuje situacijo z dudo pa stiskanjem, ker dve uri lufta ni nič da bi kaj poštimal.

Sem ravno premišljevala sploh ne vem kdaj bom naslednjič lahko šla k frizerju? razen če jo vzamem s sabo pa tam zizo ven če bo treba user posted image . Tko da komaj čakam da bo vsaj en obrok goste hrane, ker to pomeni da našo pupo lahko tud kdo drug namesto mene nahrani user posted image . Juhuu

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 892
4.5.2010 12:35:48   
Pikapolonica80
NM - user posted image user posted image user posted image za lep nasmeh!

Neposredna povezava do sporočila: 893
4.5.2010 12:41:11   
pikanogavička
To, kar je napisala zoey je smisel tega foruma. Zoey - zadela si žebljico na glavico.

Pri nas doma so se ponovno oglasile pošasti. Na vsake tolko pridejo ponoči in zbudijo starejšega sina. Potem je seveda totalna štala, ker ne more nazaj zaspati. Gleda ko čuk in pravi, da učk ne bo zaprl. Kliče me na 1/2h in je: lačen, žejen, tišči ga lulat in ne ve kaj bi sam s sabo. Mami in ati pa koma user posted image . Ne pomaga ne čarobni prašek, ki ga posujemo po vseh kotih in pred vrata, ne čarobni urok, ki preprečuje pošatim vstop v sobico in ne nočna lučka, ki se je bojijo user posted image . Punce, men je zmanjkalo idej. Ne vem več, kako naj malega prepričam, da pošasti ne bo v njegovo sobico.

Za našega najmlajšega člana smo dobili osebno izkaznico in drug teden pičimo na morje user posted image . Še dobro, da sem ga pravi čas dala slikat, ker je spet poln pikic in odrgnin od nohtkov. Ma, mu rastejo s svetlobno hitrostjo.

Glede pleničk pa: meni so bile pri tavelikem mulcu müllerjeve ok. Zdej, pri tamalem mulcu uporabljam dm-ove in so tudi ok. Imela pa sem 1 paket Pampersk in so mi smrdele ko user posted image .

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 894
4.5.2010 13:22:05   
lunka1
kontracepcija - zanima me, kakšno boste boste uporabljale tiste, ki dojite (če jo sploh boste)?

(odgovor članu pikanogavička)
Neposredna povezava do sporočila: 895
4.5.2010 13:36:52   
Pikapolonica80

IZVIRNO SPOROČILO: lunka1

kontracepcija - zanima me, kakšno boste boste uporabljale tiste, ki dojite (če jo sploh boste)?

Tud mene matra ja user posted image prej 1 leto nisem mela nič zdele pa rajši ne bi raskirala user posted image user posted image . Jutri imam prvi pregled in se bom mal pomenila, ker za karkoli se ogrejem, nazadnje berem o samih minusih pa naj gre za obroček ali za kontracepcijsko inekcijo, drugega pa itak ne smemo user posted image

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 896
4.5.2010 13:37:59   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: lunka1

Kondomi! user posted image

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 897
4.5.2010 13:41:04   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: lucika

obljubljam, da se bom popravila, če se še sploh dauser posted image

user posted image user posted image mislim da to ni potrebno, če kdo pričakuje kaj takega...user posted image

forum je namenjen izmenjavi mnenj in tudi dobivanju nasvetov...če komu recimo ni všeč njegov problem...

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 898
4.5.2010 13:42:41   
girl79
kontracepcija - meni je ginekologinja dala tabletke cerezette, ki so bojda edine, ki se jih lahko jemlje tudi če dojiš, tako da jaz sem jih kar vzela, mi nekak tisti obročki niso preveč všeč, kondomi pa tudi ne, no samo tabletk pa tudi še nisem začela jest, je bilo zdaj res tak fajn, ko nisem rabla nič jemat, pa še menstruacije nisem imela, no upam da je vsaj nekaj časa tudi še ne bom user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 899
4.5.2010 13:46:19   
Čmrlika
Aja še to, sara2007, upam, da se vrneš in nas začneš brat oziroma ponovno klepetat pod svojim nickom, res me zanima zakaj si se spremenila avanonimno?user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.