lucika
|
zvezdici, objemček zate! ti verjamem, da je hudo, ko se joče. sploh če ni dodatnih rok, da malo prevzamejo...a to ne pomeni, da si slaba mama, ne niti pomislit na to! super mami si, marsikatera bi raje požrla vse in šla po lažji poti, čeprav ve, da ne bi bila prava. toliko. zdaj pa nasveti za krče:) jaz dajem colikind in je res super. tu in tam pa še vmes bimbi gas. zaenkrat ga samo toliko zvija, da jamra in se pol naprda in je ok. pravkar se mi je nasral, da sem ga komaj spucala. je iz plenice na vse strani teklo, upam, da ni kaj narobe...no, v glavnem, krčev takih da bi jokal, nima. tavečjega sva pa največkrat šla kar kopat. v čebričku se je lepo namakal in mu je pasalo, če ga je zvijalo. pa fen sva imela ob previjalni prižgan, ne za toploto, za zvok. baje tud obstaja en cd z šumenjem sesalcev fenov, centrifugami..zanimivo, za sprobat je. no, nam je takrat kr fen palil. še na obiskih smo ga dali in je bilo... ok, mogoče katera z očmi zavija, a tole nam je dejansko pomagalo.... kaj pa pestunja, ne pali? sara, darilo za birmo? ja skuter, a ne? hecam se...menda ja vsi ne pričakujejo tega... ne vem, ura se baje kupi, pa evri:) in ko smo glih pri tem, je že dala katera otroka krstit, in če še ne, kdaj boste? midva razmišljava, da bi na poletje počakali, pa pol kr eno piknik varianto nekje...
|