|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
22.4.2010 9:04:47   
strumf
jagode: mi je moja mami rekla, da sem bila jaz kot dojenček alergična na jagode. in naš mali je dobil neke pikice po ličkih. in vsak reče, ja to pa se čisti. jaz ok, pač se čisti. potem pa grem za foro pogledat kakšno marmelado jaz to zjutraj jem. sem mislila da malinovo in lej ga zlomka džem iz JAGOD. seveda sem jo nehala jesti in stanje se popravlja. torej našemu jagode ne odgovarjajo, jaz pa sem to marmelado tako veselo jedla user posted image user posted image . dobil pa je rdeče pikice po ličkih, ki sedaj počasi izginjajo.

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 651
22.4.2010 10:28:17   
soni
Strumf-midve uporabljava kapljice iz lekarne Deteljica. Tudi pri meni je bila takšna končna cena kot pri tebi. Poleg teh kapljic sva tudi na Novalacu AC, pa moram reći, da je bilo včeraj stanje boljše, danes zjutraj pa ji tudi jaz še nisem dala kapljic in samo navadno Novalac mleko, pa se že dve uri zvija, bogica. Tako, da zgleda, da se postopek ne sme preveč prekiniti, vsaj upam, da je samo to. Sem ji pa prva dva dni dajala po 5 kapljic, včeraj pa že po deset.
Včeraj je imela krizo samo od sedmih zvečer, pa še to ne tako hudo.

Valen- tudi mi smo veseli, da se stanje izboljšuje. user posted image

Koliko jih oblečete za ven?

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 652
22.4.2010 10:38:13   
sanosan
Lepo pozdravljene!

Še ena, ki je marca postala mamica. In sicer 31.3., tako da smo ujeli še zadnji vlak za marec. Rok sem sicer imela 30.3., ampak je skoraj kazalo, da bi lahko bil prvi april user posted image .

To je že moj 3. otroček, tako da smo že kar utečeni. Starejša dva (4,5 in 2,5) sta novega člana super sprejela in nimamo problemov z ljubosumjem. Skratka smo zelo ponosni, tako mamica in ati, kot tudi bratec in sestrica, da smo dobili še enega fantiča.

lp

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 653
22.4.2010 11:30:20   
Jessy
Sanosan, čestitke in dobrodošla! user posted image user posted image user posted image

Soni, jaz sem ga pred parimi dnevi oblekla za ven v podložene hlače, nogavice, copatke, na vrhu pa bodi z dolgim rokavom, ena majčka in pletena jopica + kapa.
Včeraj, ko je bilo bolj toplo, je bil le v bodiju z dolgimi rokavi, plišastemu pajacku + kapa. V vozičku sem ga še z dekico pokrila.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu sanosan)
Neposredna povezava do sporočila: 654
   [Brisano sporočilo]
22.4.2010 12:21:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 655
22.4.2010 12:54:08   
lenčy
medva pa sva prišla do dejstva, da bo treba nabavit vetrovne kapljice koroških lekarn. imava kuminin sirup in čaj iz kamilic, kumine in janeža pa nič ne pomaga preveč-krčki so še vedno prisotni. najbolj pa me moti to, da ga zbujajo in zelo nekvalitetno spi.
zdj pa ne vem, iz kje naj jih naročim, iz katerih lekarn, ker jih je polno? prosim za odgovor, da jih še danes naročim....

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 656
22.4.2010 13:15:38   
Pikapolonica80
Hej,

Punce če katero zanima glasba za vaše otročke, imate na tej spletni trgovini kar precej zanimivega:

http://www.panika.si/index.php?page=shop.browse&category_id=6&option=com_virtuemart&Itemid=1

Jaz sem naročila 4CD lovely baby classics, odlomke glasbe pa lahko poslušate kjer so predstavljeni posamezni CD-ji. Meni so tako lepe user posted image , sigurno bodo pomirjujoče delovale name, kar pomeni posledično tudi na našo pikico user posted image .

Za ven, pa sedaj ko so bili lepi dnevi sem jo oblekla v dva bodija, tanke stunfke, hlačke, čez debele štunfke in še jopico in tanko kapico, v vozičku pa še pokrila z dekico. Kako bi jo oblekla recimo danes ko je bolj hladno nimam pojma user posted image .

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 657
22.4.2010 13:19:49   
Pikapolonica80
Drugače pa se mi zdi da je danes ena čudna energija v zraku, sicer je naša spala super celo noč, vse do 9h zjutraj, od takrat naprej pa ne bi nič več spala, pa čist ji je dolgčas, pa samo dudo bi user posted image , kar ni ravno v njej podobno, ker je precej umirjena in dobre volje...

Sem pa že dobila te AD3 kapljice, pa mam kar strah ji jih dat, če jo bo slučajno zvijalo po njih user posted image , sej vem v naprej dramatizirat je brez veze...kakorkoli jutri začnemo z eno in potem naprej če bo imela kakšne težave, so mi kolegice priporočile Oleovit kapljice,ki se dobijo v neki Škofjeloški lekarni.

(odgovor članu Pikapolonica80)
Neposredna povezava do sporočila: 658
22.4.2010 14:19:48   
lucika
valen, vem, da si zdaj še bolj občutljiva in kr gledaš kaj tvoje dete zmore in zna....ma, če skupaj potegneš povprečnega mesec starega otroka, znajo kakat in lulat, se jokat ko so lačni, zvijajo jih krči. pa mogoče kateri reagira na druge ljudi, da mal usta odpre ali se nasmeji. pa še to redko redko ali popolnoma naključno.
saj se grdo čuje, a povprečen enomesečnik še živi v popolnoma svojem svetu in ni za pričakovati, da ga bodo kaj kmalu zanimale igrače. to o igranju z igračami in petju pesmic je en larifari, da ne boš slučajno nasedla. mamice čebljamo in pojemo in mahamo otroku z igračo pred nosom...njemu je pa gladko vseeno za to.
važno da dobi hrano, da se ga previje in da se ga nažuli in nastiska, ko si to zaželi. osnovne potreba pravzaprav. ostalo so bolj marketinške fore:)

ne zdaj v luft skakat ostale. eni so pač malo hitrejši, drugi so pa tud taki, da se jim niti za cartat ni.
tak da nič bat, vse ob svojem času...

meni se moj prav smili v košku, če je buden. v ležalniku je kot kupček nesreče, ker itak gleda tja v tri dni...na tla ga pa še tudi ne dam, ker bo gledal po luftu...tak da za igrače še definitivno ni.

(odgovor članu Pikapolonica80)
Neposredna povezava do sporočila: 659
22.4.2010 14:26:32   
ti.ha
Pozdravljene!

Valen, tudi jaz imam včasih take pomisleke... in sem čisto na tleh. Naša zaradi krčev joka po vsakem hranjenju. Skozi cel dan. Tudi ponoči ko se naje. Od vsega se mi že po malem rola... Pa bo jutri stara 2 meseca in ni videti konca...

Nisem gledla nazaj... je imela katera čiščenje po porodu? Mene najbrž to čaka...

Lp.

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 660
22.4.2010 14:27:28   
MUREN
Sanosan-pozdravljena! Kakšen je bil 3. porod? težji od ostalih dveh? Hitrejši???

Pikapolonica 80-tud mi danes nič ne spimo, ponoči ja, cel dopoldne pa je spala samo 2 uri...se pozna vozičkanje drugač! AD3 kapljice tud mi dajemo, pa jo mal zvija, zato dam med hranjenjem, ko podre kupčka, pa se mi zdi boljše...

Mi se tako smejkamo, pa spuščamo glasove aaaaa, eeeeehhh, veeeee...prav smešna je...ampak prava smejka, karkoli narediš se ti nasmeje, ko ni lakote-seveda!

Nč se mi ne da kuhat...nimam več idej. Kaj kej ve kuhate? Danes bom nardila zelenjavno juho, pa malancane pohane, krompir. Najtežje se je odločit, kaj bomo jedli.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 661
22.4.2010 14:29:26   
MUREN
ti.ha -jst sem mela čiščenje po 1. porodu. Nič hujšega, nič ne čutiš, ne boli, samo je pa smotano spet v bolnico it-ena stvar več. Jst sem zjutri šla, pa sem pop šla domov po viziti. Je pa res, da moraš potem 3 dni počivat zlo...

(odgovor članu MUREN)
Neposredna povezava do sporočila: 662
22.4.2010 15:03:31   
mamika25
Ojla punce!

Na hitro da se javim... tudi sama sem bila med marčevkami, pa sem potem rodila 13 dni čez rok. Doma imamo zdaj fantka, ki mu je ime Maj, imel pa je 4310g in 55 cm, porod boleč (vakum), glavica velika - 38cm, mami cela boga.

Zvezdici ...nisem mogla sporočit, ker sem zgubila številko, zato se zdaj javljam tukajuser posted image .

Toliko da veste, jaz sem mamica šele 11 dni, nekatere tu že skoraj 2 mesecauser posted image , nekako se privajamo en na drugega, dojenje je tako-tako, bolj slabo napredujemo na teži, malo se dojimo, malo črpamo, malo dodajamo.
Imamo pa mirne dneve in burne noči, upam, da se nam bo ritem kmalu vzpostavil, ker sem že precej utrujena...

Toliko od mene,...

(odgovor članu MUREN)
Neposredna povezava do sporočila: 663
22.4.2010 15:06:53   
pikanogavička
pikapolonica80 dober nakup user posted image . Ta muzika je res zakon - taka fino pomirjajoča. Eno obdobje je tastarejši obvezno zaspal ob Raimondu Lapu.

soni tudi jest sem bila totalno zmedena glede oblačenja in še sebe nisem znala obleč, kaj šele tamaučka. Včerej, ko je bilo toplo, pa sem ga takole oblekla: hlačke, žabice, copatke, 2xbombažni dolgi rokav, vetrovka in kapica. Če je fino zapihalo sem ga pokrila z dekico (na košari nimam prekrivala)

valen prebrala sem tvojo zgodbo in zelo sem vesela, da je Valentina taka borka - bravo Valentina user posted image .
Sem se pa pošteno nasmejala Luciki, ker je tko lepo napisala glede igrač in veliko truda, ki ga mamice vložimo za animiranje naših mladičkov, pa čeprav so samo 1 mesec stari in živijo še v svojem svetu. Luci - fino te je brat in - se strinjam s tabo.

Dones se mi pa totalno nič ne ljubi. Še dobro, da je ostalo kosilo od včeraj in mi ne bo treba kuhat za user posted image .

A katera ve, kako hitro ti naredijo osebno izkaznico. Mi bi radi šli na morje, pa jo morem dat delat za tamaučka.

(odgovor članu MUREN)
Neposredna povezava do sporočila: 664
22.4.2010 16:14:30   
Anonimen
Danes sem opazila, da je naš mali hripavuser posted image Že nekaj časa imamo probleme z zamašenim noskom...ga spiram z fiziološko pred vsakim obrokom in pumpam ven tako z baby vacom, kot s tisto ročno pumpico, pa ne potegnem ven kaj bistvenega, slišim pa, kako mali hrope, hrka, kot da bi imel smrklja na litre notriuser posted image ,težko je, ker ne more normalno dihat skozi nos, potem pa posledično pogoltne ogromno zraka zdej je pa še hripav ratal...upam da ni kaj resnega. Pa ne vem, ali je to le prehlad, ali naj ga peljem k pediatru,ker nekajkrat na dan tudi kašlja. Prvo posvetovalnico imava pa šele 4.5.
Zadnjih nekaj dni smo slabo spali, ker se je ponoči nonstop zbujal, ker je težko dihal.
Mislim, da je to tudi posledica suhega zraka ki ga imava v spalnici. Včeraj sem mu dala pred posteljo kamilično paro, pa še v sobo sem privlekla likalnik in tam likala zvečer z ogromno pare, pa je bilo danes ponoči precej bolje. Je spal od 11h pa do pol 5h, vmes se je le malo zbudil za dudo okoli 3h., pa še potem je spal do 9h zjutraj, tko da malo je pa le pomagalo.
Ali katera ve za kakšen dober vlažilec zraka? Ker podnevi ful zračim, samo je pa nova soba in sva jo lani poleti kirtala, belila, pa očitno tolk stene vlago nase vežejo in je zrak grozen. Že midva se zjutraj zbudiva čist s suhimi usti, kaj šele tamaliuser posted image

(odgovor članu pikanogavička)
  Neposredna povezava do sporočila: 665
22.4.2010 19:21:16   
Pikapolonica80
Nosečka24 - Midva imava vlažilec zraka Boneco, pa sva zelo zadovoljna. Letos pozimi je bilo prvič da sva jo prebrodila brez kakršnegakoli prehlada, bolečega ali suhega grla. V glavnem super je. Drugače pa jih prodajajo en kup, samo glej da ne bo slučajno na vročo paro. Takšni niso ok! Sva ga pa kupila v Bigbang-u.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 666
22.4.2010 19:59:28   
Janci F
Janci
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Jaz imam pa eno prošnjo in sicer bi vas prosila, če lahko izpolnite anketo, ki jo potrebujem za seminarsko nalogo.

Anketo najdete tukaj http://soncek.eu.org/ankete/index.php?sid=21629&lang=sl in prosila bi vas, če lahko link pošljete naprej še prijateljem (predvsem tistim, ki so že starši) in jih v mojem imenu prosite, če jo lahko izpolnijo.

Že v naprej se vam zahvaljujem za izpolnitev ankete.

Vsem, ki ste si vzele čas in rešile anketo se iskreno zahvaljujem.

Želim vam veliko prijetnih trenutkov z vašimi sončki.

P.S. Če katera še želi odgovoriti na anketo, jo lahko še vedno najdete na zgornjem linku.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 667
22.4.2010 21:15:59   
zoey
Ojla!
Naš junak je včeraj 1. spal 4 ure, potem še 3, mal pred 6 je bilo pa konec veselja, ampak sem bila že naspana user posted image Kako se organizem hitro prilagodi, glede na prejšnji režim na uro pa pol, je tole milina user posted image
Sva bila danes na izletku na morje in je bilo ful lušno. Pri nas je bila prava zima, tam pa prijetnih 22 stopinj. Sprehodek, kosilo, kavica, super dan je bil, otroka pridna, moj mali je mal jokcal, ampak ni bilo sile. Zdaj pa že spi kot angelček, ga je zdelal morski zrak user posted image Sem ga pa 1. previjala v vozičku in ga je model mali markiral user posted image Se je že prijateljček pred njim polulal med previjanjem po klopi, pa naš ni smel zaostajati user posted image
Oooo, jagode. Jaz se jih še nisem upala jest, ampak jih bom počasi uvedla. V bistvu nisem še nobenega svežega sadja jedla, razen 2 banan user posted image Počasi bom začela, sploh zdaj, ko bom imela še 4. kapljice, hvala Plamen user posted image Jih še nisem uspela it iskat k Rožcini mami. Dans je itak tolk prerukan od vozičkanja, da ga je minimalno krčilo user posted image
user posted image pa ful zdeluje alergija in je čist neuporaben, pride domov, pa samo spi user posted image Ful je revček. Pa je dal bioresonanco lani jeseni skoz, pa ni nič bolje. Ampak vsaj nima želje po user posted image , zdaj ko je 6 tednov mimo in bo treba začet migat user posted image
Jaz bom zdaj poskusila ostat pokonci do naslednjega hranjenje, potem pa upam, da bomo spali. Mirno nočko vsem.

http://www.foto-as.com/wp/

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 668
23.4.2010 9:43:10   
Zvezdici
Dobro jutro!

valen - jaz tudi večkrat pomislim na vaju in sem res vesela, da sta končno doma!! Posledice tudi jaz upam, da bodo minimalne!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz, pa sem prišla malo pojamat.
Mala se nonstop joka in jaz sem že čisto na koncu z živci user posted image . Vem, da mi ne mora drugače povedati, da jo kaj matra, ampak ima tak histerični jok zaradi krčov ponoči in podnevi, da je joj. Se mi mala res smili, po drugi strani, pa me roke bolijo ker jo moram nonstop tolažiti, ker se drugače ne pomiri, in sem prav zmatrana. Zdaj bi res krvavo rabila nekoga, ki bi malo vsaj malo miril namesto mene user posted image .
zraven imam, pa še prav slabo vest, ker sem tako živčna, ker mala vse čuti in saj ne mora drugače. Imam občutek, kot da sem res slaba mama user posted image .
Prav na jok mi gre, ker ne vem več kako ji pomagat. Nobene kapljice ji niso pomagale, tudi masiranje ji ne paše kaj dosti.
Res ne vem več kaj bi lahko naredila. Se mi tako smili ko se zvija, zraven jo pa še jaz delam bolj živčno. user posted image

Ali mislite, da lahko kapljice biogaia in vetrovne kapljice kombiniram??

Bom nehala jamrati.. sem morala nekam dati malo iz sebe.

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 669
23.4.2010 9:56:08   
soni
Punce hvala za odgovore glede oblačenja.

Sedaj pa sem že pri drugi dilemi. Kapljice iz lekarne Deteljica so se mi zdele kar v redu, sedaj pa nisem več takšnega mnenja, zato vas prosim, če gre katera slučajno v Avstrijo po kapljice Antiflat, da bi jih prinesla še zame. Se toplo priporočam.

Drugače pa vam želim lep dan.

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 670
23.4.2010 10:13:24   
sanosan
Pozdravljene!

Muren - tretji porod je bil hiter, ko sem prišla v porodnišnico in so me pregledali sem bila 2 do 3 cm odprta in ko mi je babica predrla mehur so se mi začeli moji popadki, ki so trajali dobro uro. Vse sem predihavala stoje, kar se mi zdi, da je še pospešilo spuščanje in ni bilo hudo oz. je bil najlepši porod do zdaj, ker sem bila najbolj prisebna od začetka do konca in še rezana nisem bila za razliko od prvih dveh. Porod je trajal dobro urco (v knjižici imam napisano 1 ura). Prav toliko je trajal moj drugi porod (s to razliko, da sem bila do konca odprta, ko sem prišla v porodnišnico), prvi pa 2 uri. Sem med hitrimi, kar se poroda tiče, tako da se po meni ne moreš ravno ravnat.
Je bilo pa hudo po porodu naslednje štiri dni, ko sem imela krče, ki so bili tako močni kot tisti popadki, ki so na 5 minut, tako da me je to bolj zdelalo kot porod sam. Bi šla rodit še ene parkrat, če bi se lahko kako izognila teh krčev po porodu.

Drugače pa je mali piščanček zelo priden, opazila pa sem zadnja dva dni, da že bolj opazuje okolico. Je pravi mali radovednež.

Glede oblačenja sem jaz tudi zmedena, ker sta stareša dva rojena septembra in oktobra in smo takrat na sprehod hodili toplo oblečeni. Zdaj pa prava zmeda, ali je premalo ali je preveč. Načeloma mu oblečem dva bodija z dolgimi rokavi, pa žabice in hlačke, čez tople nogavičke in jaknico ter kapico. Dekica je seveda prisotna in jo uporabljam po občutku, ker je v globoki košari pokrit s pregrinjalom.

Tako, moj čas je potekel, me čaka še ene par stvari za naredit, potem pa na potep.

lp

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 671
23.4.2010 10:27:50   
Anonimen
Avstrijo po kapljice Antiflat

bom jst probala mojega vprašat, če ima kje kako lekarno v bližini!!!

drugače imam pa ene nemške, ki jih full hvalijo, če ti pridejo u poštev lohk pošlem, imam dvojne

(odgovor članu soni)
  Neposredna povezava do sporočila: 672
23.4.2010 10:50:46   
Jessy
Zvezdici, si prepričana, da joka zaradi krčev??? Kaj pa, če jo kaj boli? Morda ušesa? Ne vem, samo ugibam! Jaz bi najbrž kaj k zdravniku zavila, pa čeprav brez veze.

Sanosan, ti si pa res ekspresna! user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 673
23.4.2010 11:49:51   
plamen
Hello!

Jaz od G, spet bouser posted image user posted image user posted image .
Včeraj smo imeli pediatra, imamo 4200g in zrasli smo 5 cm. Dala mi je pa samo D3 kapljice, sem prosila, pa se je samo zasmejalauser posted image .

zvezdici - user posted image user posted image te popolnoma razumem. Moj sicer ne joka, ampak že ko je malo več, ko vem da je previt, sit, mi je hudo ko ga zvija oz. sračka ali pa neznan razlog. In kadar sem dopoldne sama sem kar utrujena, sploh ko se mi kakšen dan želi samo crkljat na jošku in bi skoz vlekel. Bi mogla cevko napeljatuser posted image . Popoldne in čez vikende, ko ga dam mojemu mi je pa super. Verjamem, da ti je težko, ti kar nam pojamraj, zato smo pa tukaj in žal ti drugače, kot da ti stojimo ob strani, tudi ne moremo pomagati. Morda pa res pokliči pediatra in povej, pa ti bo povedal ali jo prineseš pokazati. Boš vsaj pomirjena. Jaz sem bila čist fertik, ko se je Tristanu zaletavalo in tudi živčna sem bila, jokala,.. je pa mali to zgleda čutil par dni kasneje,... Tile naši user posted image so res bogi, ko ne znajo povedati kaj jim je.

Čakam da se sonček zbudi, da pojeva in gremo ven, imava tata na dopustu in uživamo skupaj. Jutri pa gremo na prvi daljši izlet čez vikend, v Gorico. Vožnja v avtu mu je všeč in upam, da se obnese.

Lep vikend mamice!!!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 674
23.4.2010 12:28:28   
Anonimen
Ja jst sem tudi včeraj imel P, ampak sem zajebalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tako da imamo drugi datum zdaj 4.5.

Sem pa Zari menjala AM, sem prešla iz Aptamila na Hipp in se mi zdi da je boljše, čeprav je itak še pehitro, ker telo rabi pač en mesec da se navadi na drugo mleko. Sem ga pa kupila v Muellerju in pride 600g škatla 7.95EUR in če skupaj preračunam me pride cenejš kakor Aptamil.

Sem pa danes full jezna ko ris. Moj user posted image bo boter enemu fantku ( vnuku od mojega očima) in smo to zvedeli včeraj birma bo pa čez en teden!!!!!!!!!!! Mislim lahko bi prej vsaj povedali, ampak boli njih za to. Ok sicer smo vedeli da bo moj boter ampak je bilo nazadnje rečeno čez 2 leti a včeraj pa da po vsej verjetnosti drug teden. In boso spet šli euri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aja pa prosim za nasvet kaj kupit še takemu smrkavcu za birmo??????????? Aja pa ne predrago!

(odgovor članu plamen)
  Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.