zoey
|
Čer mamke! Ata in sine že meditirata v postelji, sine sicer še nekaj brunda, ampak upam, da ga bo zmanjkalo. Sem ga nafilala s 3 vrstami kapljic, ima da pomaga Ga je ful krčilo zdaj 2 uri, fant ima močan glas, tako da je tale skoraj tišina prav boža boža za ušeska Hvala Plamen še za 4., jih bo Rožca ju3 dostavila Mi2 sva šla danes 1. na izlet v Ljubljano, huh je to enega pakiranja in poln avto robe Jaz sem imela pregled pri G, spet je blestel, tako da upam, da sva zaključila Niti pogledal ni odpustnega lista. Vzel mi je bris, ker mi ga je pač moral, zaradi slabih izvidov prej, to je bilo pa to. Ga vprašam glede bolečin v maternici, a je to še krčenje ali že priprava na M (srčno upam, da ne!), pa je rekel, da težko reče ... Pol ga pa JAZ vprašam, kaj pa kontracepcija ( a ni to ena od točk tega pregleda?!?), pa reče - a jo rabite? Ja za nekaj časa pa že, a ne, razen če mi zagotovi, da je dojenje 100%. Ampak je samo rekel, da bi bilo fajn kako leto počakati z naslednjim, in me odpokal ven. Nič o možnostih, predlogih. J.A.O. Pa se mi sploh ni dal še karkoli rečt, je pa res poden od podna. Arne je imel ta čas sprehajalko, se je imel fajn, potem nas je šlo pa 5 bab, 2 dojenčka in 1 nerojenček na kofi in je bil dan spet lep. Sem pa stradala sina do doma, je na koncu začel jokat, pa se mi res ni joške ven metalo, grda mama No, saj v avtu je zaspal, tako da ni bilo prehudih travm, po moje Jessy - jaz sem tudi že kar nasolirana, bo treba mal na naš konc prit Al pa kar direktivca na Štajersko Če bo nočka OK, pa če bo vreme, pa greva s prijateljico in njenim tamaučkom ju3 na morje. Tam pa obljubim, da ga ne bom stradala do doma Mirno nočko vsem