nosecka26
|
Ja ni kej, zamiramo pa zato, ker se počasi druga za drugo vračamo v službo. Jaz ta teden tamalega v vrtec uvajam, jutri bo tretji dan, pa moram rečt da je kar korajžen-joka zaenkrat še ni bilo, sem ga danes pripeljala na zajtrk in čez eno uro nazaj prišla, jutri ga bom za dve uri pustila, v petek do kosila, v ponedeljek naj bi pa že spal v vrtcu, tako da bom šla potem v miru v službo marca. Upam samo, da ne bomo veliko bolni. Drugače pa nama več energije kot vse skupaj vzame iskanje novega doma, ker pri takih ljudeh ne moremo več živeti. Ne vem, po teh dogodkih ki so se dogajali zadnje čase od njih lahko pričakujeva le najslabše. Ena opcija je (meni se najbolj dopade, ker bi lahko čim hitreje šli), da se zakreditirava in kupiva stanovanje, druga je ta, da se spet zakreditirava kupiva parcelo za 40.000€ in zidava (mi je tudi všeč, ampak kaj ko to traja leta). Ker sva ugotovila da so stanovanja presneto draga (150.000€ tro sobno na gorenjskem), in za tak denar ali malenkost več imava lahko že hišo, s predpostavko da bi veliko delali sami....ah čisto sva že zmešana, pa od ogledov parcel in od kalkuliranja glede denarja, jaz hočem čim prej it mi ni važno, moj pa mal bremza vse skupaj z njegovimi idejami okoli hiše Mi imamo ponoči še zmeraj budnice, tako da sem čist počena, hodim ko en zombi, oči mi skup vleče, sploh zdaj, ko moram itak vstajat pol 7h, da tamalega v vrtec na zajtrk dovozim, kaj bo šele potem ko bom v službi lunka: Bravo za Julijo in njene prve korake!!! 3sonček3: Tudi Sanja je prava frajerka glede hoje oz. prvih samostojnih korakov. Mi nimamo take sreče da bi se kaj dolgo zamotil z igranjem. Ti pa verjamem da je spala do 9h, ker nekaj časa nazaj je naš tamal tudi tkole do pol devetih ali 9h spal, zdej je pa cel raztur ko se že ta tretji teden zbuja sredi noči, pa podnevi težko zaspi. Mama mia kaj bodo v vrtcu delali ko bo čas za spanje.
|