Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 14:55:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pridna_janja IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute janja, tista tvoja tezava je bla....... v glavnem taka, da je blo tezko resen ostat pri tej temi pa ostaneš resna?se ti ne zdi da je nekaj sumljivo ? a sem resna?
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 14:58:52
|
|
|
|
baguSka
|
pri tej temi pa ostaneš resna? a se ti zdi da je resna??
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 15:01:03
|
|
|
|
Klemy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka pri tej temi pa ostaneš resna? a se ti zdi da je resna?? Kak ste hecne, no, mater vola, gre pa ja za tako resno in življenjsko temo, da prosim malo resnosti, no!!
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 15:21:37
|
|
|
|
madela
|
Pa to je standard,na RR Če kdo izstopa od povprečja je težko ostat resen in delit pametne nasvete
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 15:33:17
|
|
|
|
ivao1
|
se tak vleče ta tema, skor ko mehika :)
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 16:49:03
|
|
|
|
silvya
|
IZVIRNO SPOROČILO: vednosam Dosti stvari ima tak moški za povedat! Mnogo več kot pa kakšni "šank" možje. Nisem rekel,da mi ni do sexa.,Halo je mi ja in tud,če bi spoznal osebo,ki bi bila ok in bi se poklopila je tudi možno,ampak poanta je v tem,da ga ne iščem sploh pa tukaj na RR ne. Želim morda le osebo,ki bi bila dobra poslušalka obenem pa tudi prijateljica,bi mi pomenilo mnogo več kot pa le sex,ki pa pride sam od sebe,to je dejstvo.Sex iskat na RR JE PA ZADNJE,KAJTI,PREVEČ SPOŠTUJEM ŽENSKE pa družine. Če bi bilo to res, ne bi tukaj iskal sogovornice, ampak bi zadeve doma uredil tako, da bi se lahko pogovarjal z ženo (partnerko).
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 22:09:01
|
|
|
|
ivao1
|
danes se pa jz počutim vednosama ....že celi dan šport pa še nogomet na večer..ah brezveze.
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 23:05:12
|
|
|
|
rija
|
jaz pa se počutim "končno" sama
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 24.2.2010 7:54:02
|
|
|
|
vednosam
|
Evo me,dobro jutro! Ste se naspale? Upam,da se neboste z levo nogo vstale,vceraj zvečer nisem mel več moči ,tako da sem šel kr spat
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 24.2.2010 8:09:37
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro! MENE JE TUDI VCERAJ ZMANJKALO na kavču!!! pa tooook sem se trudila gospodinje gledat zaspala pa med prvimi reklamami med housom
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 24.2.2010 8:09:58
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: vednosam Evo me,dobro jutro! Ste se naspale? Upam,da se neboste z levo nogo vstale,vceraj zvečer nisem mel več moči ,tako da sem šel kr spat tak smo te utrudile? Tudi tebi dobro jutro! Kaj bo danes dobrega na mizi?
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 24.2.2010 8:29:15
|
|
|
|
vednosam
|
Ma danes bo nekaj standardnega mala si je zazelela domačo pico tak da to en,dva ,tri skup zmečem,ma nek utrujen sem danes ceprav sem ze ob pol šestih se zbudil
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 24.2.2010 8:35:54
|
|
|
|
mojcaziga
|
No, tudi mi bomo imeli danes pico lp
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 24.2.2010 8:36:45
|
|
|
|
Anonimen
|
mi pa repo, krompirjeve zgance in pečenico.... vcer smo meli musako. in mam prepoved musake do nadaljnega
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 24.2.2010 8:41:07
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute in mam prepoved musake do nadaljnega Zakaj? Jaz jo imam pa takoooooooooo rada, mulc tudi, moj pa malo manj, ampak potrpi lp
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 24.2.2010 8:41:49
|
|
|
|
Anonimen
|
no..... moji dragi je nimajo takooooooooooooooooooooo radi
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 24.2.2010 8:43:08
|
|
|
|
Anonimen
|
so bli komentarji, da kako lahko iz take dooobre bolonjske omake nardim tak drek! ipd. enoglasno
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 24.2.2010 8:52:10
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute so bli komentarji, da kako lahko iz take dooobre bolonjske omake nardim tak drek! ipd. enoglasno Aja Jaz pa ne delam z bolonjsko omako, ampak samo mleto meso z malo naravnega soka, ki ga spusti med dušenjem. lp
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 24.2.2010 8:53:01
|
|
|
|
Anonimen
|
ma meni je od predvcerajsnjim ostal skor cel lonec omake. pa sem sranje iz nje naredila
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 24.2.2010 8:56:26
|
|
|
|
mojcaziga
|
no, naslednič poskusi z lazanjo, je pri moških bolj priljubljena
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 24.2.2010 8:59:03
|
|
|
|
Anonimen
|
sem naredla nek vmes. mal lazanje in mal musake.
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 24.2.2010 9:02:25
|
|
|
|
vednosam
|
Ja meni osebno je pa musaka kr vredu tak,da drugič zame naredi ,in zase če jo imaš rada. Jaz osebno mam rad vse razen nemaram zelja nobenega na nobeden način ostale stvari so mi pa kr kul. Sploh pa so mi všeč nestandardne stvari,in če imam čas nardim,vedno nekaj posebnega,ampak danes mi kr paše,ker nimam tolk časa.
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 24.2.2010 9:04:40
|
|
|
|
mojcaziga
|
No, saj moj tudi ni jedel zelja, dokler ga nisem jaz pripravila, zdaj pa z veseljem poje vse, razen rdečega zelja še ne, ampak tega pa tudi sama ne maram
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 24.2.2010 9:05:58
|
|
|
|
Anonimen
|
vednosam, lahko ti jo posljem po posti. jo mam se za 3/4 pekača
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 24.2.2010 9:15:28
|
|
|
|
RAKICA2007
|
jutro... ulala ste pa že polno v čveku
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?