Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 12:58:10
|
|
|
|
madela
|
Osamljenost je sama po sebi huda,te razumem.Ampak le ta se ne konča iz danes na jutri.Marsikaj v življenju je treba spremenit.Me veseli,da si se odločil,ne podpirat več službe v tujini.Eto,prvi korak si že naredil Če boš vztrajal,boš v vsakem primeru pridobil...tudi če se tvoja žena odloči,da bo še naprej delala v tujini.Potem boš vsaj vedel na čem si in boš z mirno in čistjo vestjo začel znova.
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 13:26:36
|
|
|
|
urška
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika , saj si prišel na forum poštenih in zvestih ženičk, benika, tole je čista iluzija, pa saj veš to a ne?
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 13:28:09
|
|
|
|
urška
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika ki se že 10 strani delajo norca iz tebe. no tole bi pa znalo še kako držat....
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 13:33:03
|
|
|
|
benika
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška IZVIRNO SPOROČILO: benika , saj si prišel na forum poštenih in zvestih ženičk, benika, tole je čista iluzija, pa saj veš to a ne? A bejž ga Vem, vem.
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 13:38:27
|
|
|
|
urška
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika IZVIRNO SPOROČILO: urška IZVIRNO SPOROČILO: benika , saj si prišel na forum poštenih in zvestih ženičk, benika, tole je čista iluzija, pa saj veš to a ne? A bejž ga Vem, vem. ko sem to prebrala, sem se tolk smejat začela, da nisem mogla kaj, da ne bi citirala, da še kdo to vidi in prebere.
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 13:52:06
|
|
|
|
tasika12
|
Za moje ime lahko sklepaš po nicku; lahko pa ti poveš svoje, pa da vidim če te poznam, samo kot praviš da si priseljenec potem verjetno res ne. Razen če hodiš z otrokm kaj na sprehod ( ha ha) potem mogoče. Pa lep sončen dan.
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 14:06:30
|
|
|
|
oka
|
Vednosam a se tvoje ime slučajno začne na A? Aleš, Ajo npr?
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 14:07:00
|
|
|
|
Anonimen
|
oka, mail ima na "matej"
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 14:07:41
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute oka, mail ima na "matej" kak pa ti to veš
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 14:09:32
|
|
|
|
Anonimen
|
rija, ne skrbi IZVIRNO SPOROČILO: vednosam Sedaj!Me boste,verjetno napadli,ampak resnično si želim ženske,ki je enako osamljena,kot jaz,kajti žena dosti potuje,kajti dela v tuji letalski družbi,in resnično po teh letih nevem več kaj naj nardim,ne iščem in nočem prevare,le neko žensko družbo,vendar neobračam se zdaj k temu,da bi tu našel,želim le kak pogovor in seveda komentarje kaj bi nardili vi.ALI SE ŠE SPLOH SPLAČA VZTRAJAT IN DRŽAT NAZAJ? kajti resnično nebo konca,denar mi več ne pomeni nič,če ni ljubezni oziroma je vendar na daljavo. Lahko mi pišete tudi nam gmail zarad lažje komunikacije ------->matej0101@gmail.com
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 14:11:56
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute oka, mail ima na "matej" kak pa ti to veš ja ja rija, nisi edina k ves!!
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 14:13:38
|
|
|
|
oka
|
oka, mail ima na "matej"user posted image Pa da spremenim vprašanje: Ali si bil tu gor prijavljen z nickom Ajo, Aleš... Se mi zdiš presneto znan.
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 14:16:41
|
|
|
|
RAKICA2007
|
na, pa ste ga prestrašile . . . ti ti ti to pa ni lepo
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 14:17:10
|
|
|
|
vednosam
|
Moje ime je matej zaenkrat še pa tudi na sprehode grem kdaj pa kdaj z malo ampka k trem ribnikom in tam okoli
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 14:18:03
|
|
|
|
vednosam
|
pridem potem nazaj imamo kosilo proti večeru bom gor
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 14:20:14
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute oka, mail ima na "matej" kak pa ti to veš ja ja rija, nisi edina k ves!! ja, ja....saj v tem je keč: oćitno jaz edina NE VEM
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 14:21:56
|
|
|
|
Anonimen
|
c-c-c-c....rija. vidis, ko povrsno beres! ljubezen pa taka!
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 14:25:11
|
|
|
|
baguSka
|
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 14:26:12
|
|
|
|
Klemy82
|
Ka ste ja nore, čist ste okupirale ubogega človeka, od začetka sem še nekaj brala zraven, zdej se mi pa ne da tega špeha brat. No, vednosam, vsaj sam nisi več, imaš cel harem RR-jevk, ki te animirajo.
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 14:29:43
|
|
|
|
baguSka
|
zdej se mi pa ne da tega špeha brat a ti misls da sm ga jst!?
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 14:32:42
|
|
|
|
Klemy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka zdej se mi pa ne da tega špeha brat a ti misls da sm ga jst!? ej... ti ne veš, kakšen folk vse klika tukaj po RR... mrbit ga pa kdo je? (v tem primeru prosim za brifing )
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 14:34:13
|
|
|
|
Anonimen
|
klemy, bedarije v glavnem
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 14:44:11
|
|
|
|
pridna_janja
|
me čudi to da ko sem jaz imela resne težave in spraševala so mislili vsi da se delam norce ,glede tole temo pa jaz mislim da neki ni vredu da se res nekdo dela norce
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 14:45:02
|
|
|
|
Anonimen
|
janja, tista tvoja tezava je bla....... v glavnem taka, da je blo tezko resen ostat
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 14:52:49
|
|
|
|
pridna_janja
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute janja, tista tvoja tezava je bla....... v glavnem taka, da je blo tezko resen ostat pri tej temi pa ostaneš resna?se ti ne zdi da je nekaj sumljivo ?
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?