|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 10. del
13.2.2010 7:54:47   
Dudica1
Jutroooo
Spali do zdeleeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ko sm na uro pogledala sm mislna da mi je kej na glavo padl user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 276
13.2.2010 7:55:38   
Dudica1
s tem da se je zbudu ob pol 6h pa sm mu dala flašo in je zaspal nazaj user posted image user posted image juhu

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 277
13.2.2010 7:57:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

s tem da se je zbudu ob pol 6h pa sm mu dala flašo in je zaspal nazaj user posted image user posted image juhu

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo pa spali do 6:50h je nika bila pridna spi po celo nočuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 278
13.2.2010 8:00:27   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Dudi...a se greš odkupit za parfum user posted image

dudi, katerega si dobila? user posted image

Sama sem si izbrala GABRIELO SABATINI...sem že enkrat imela en njen vonj in mi je bil zelo všeč tko da sm pol kar njo.
Niti si mi ni talo med toooolkimi parfumi iskat nekaj zame.

Gledala sem tudi DKNY  user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 279
13.2.2010 8:01:18   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: razočarana 123

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej Maj je tud spi cele noči samo za razliko smo danes spali naprej do zdej user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 280
13.2.2010 8:12:56   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: razočarana 123

Sej Maj je tud spi cele noči samo za razliko smo danes spali naprej do zdej user posted image

aja sej pr nas tud sam zdej je cel teden bila tojk boga da smo bili skoraj po cele noči pokonc, zdej je pa vse vredu user posted image  

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 281
13.2.2010 8:16:50   
Anonimen
dudica sem ti poslala ZS!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 282
13.2.2010 8:23:03   
maja1488
Jutro! Otroci so že pozajtrkovali.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 283
13.2.2010 8:23:44   
Anonimen

Jutro! Otroci so že pozajtrkovali.

user posted image user posted image user posted image

pri nas tudi zdaj pa pijem kavico user posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 284
13.2.2010 8:24:43   
Dudica1
Mi pa že gremo v lajf...v trgovino user posted image in mal okrog po trgovinah!

Uživajte dopoldne!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 285
13.2.2010 8:25:34   
Anonimen

Uživajte dopoldne!

vi tud....

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 286
13.2.2010 8:28:22   
šivilja
Noč spet popolna katastrofa - do dveh samo na joški ali pa jok, potem ena ura joka, nato pa spanje v treh kosih do 7.45

Tivoli here we come!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 287
13.2.2010 8:28:54   
maja1488

Uživajte dopoldne!

Tudi vi. Jst bom tut šla. Sama HB. Sam prej si morm grivo oprat, ker je groza od groze. Pa na banko morem.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 288
13.2.2010 8:33:16   
Anonimen

Uživajte dopoldne!

Tudi vi. Jst bom tut šla. Sama HB. Sam prej si morm grivo oprat, ker je groza od groze. Pa na banko morem.

o uživajteuser posted image

mi gremo pa ven na kosilo user posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 289
13.2.2010 9:20:38   
eelyy
Jutro!

Evo jst sem sama doma in imam še enga lumpa starega 4 leta na mirkanju,tko da upam da nama bo zneslo tko al pa tko se moram navadit,bo kmalu tko.....je pa res da me nečak že od 8 zjutraj samo sprašuje vse kar vidi(zakaj to tko,zakaj drugače..user posted image sam sploh nevem kaj nej mu odgovorim,kako je pa pri vas jim tud skos odgovarjate na 1000 vprašanj)??

majuška: Kako je zdej stemi vrtci,jst sem čist ven dogodka in sploh nisem nč spremljala zadnje dni?Ja za Peter Pana je pa tko da nerabiš vloge čakat ko sem bla tam na razgovoru prejšni mesec mi je tisti upravnik povedal" da uzemajo otroke iz njihoveg konca bolj,ampak nej bi se še 2 vrtca odprla in da je veliko možnosti,da dobi bolj bliže svojem stalnem naslovu,da tako gledajo.
Ja selila se bova ampak bova ostala v Kamniku?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 290
13.2.2010 9:25:43   
maja1488
EElyy...ja taki so, nekje od drugega leta naprej (odvisno kolko besednega zaklada imajo, da lahko sprašujejo). Če ga nimajo, pol so tečni user posted image

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 291
13.2.2010 9:38:06   
PapuaNG
jutro,

noč je bila kratka. Smo šli včeraj spet pozno spat (vsi po vrsti), je bil brat od mojega pa punca na obisku. In namesto, da bi tamal saj malo potegnil (je šel po deveti spat), je bil že ob pol sedmih poln energije user posted image No sej, zato ga je pa zdej že pobral in spet spančka. Bom vsaj v miru do konca spakirala stvari. Kok sovražim to-gremo za dva dni, stvari pa rabiš za cel kontejner. Pa skos razmišljat, da ja ne bomo kaj pozabili user posted image

Pa še vozit moram 250km, na hrvaškem pa baje še sneži. Super, da bolj ne bi moglo biti. Grem kofe do konca popit, da se mi ne bodo sredi poti oči začele zapirat user posted image Res moram mojega nekako prepričat, da gre delat ta izpit za avto!

Tako, lepo preživite vikend pa se pišemo spet jutri zvečer user posted image

PS: ubistvu že komaj čakam, da primem dva tedna staro štručko (gremo na žur za rojstvo malega od sestrične)...sem že čist pozabla, kako to zgleda user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 292
13.2.2010 9:38:25   
Anonimen
jutro.
mi bomo danes sprevode kar spustili. bova šla pa z O.jem popoldne na pustno rajanje za kakšno urico ali dve... samo midva.

rajajmo rajajmo!

user posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 293
13.2.2010 9:43:55   
Anonimen
pa še krofki za pustne šeme:

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 294
13.2.2010 9:44:51   
FLASK_A
Uživajte dopoldne!

Ojoj, kako jaz sovražim take dneve/ dopoldneve/ popoldneveuser posted image

Ellyy, jah... Če jaz Jakatu ne odgovorim bo težil dokler mu ne povem odgovora. Boljš da takoj povem. Sam pol me pa že za drugo stvar naprej gnjavi. Jah, ni kaj. Energije gre še pa šeuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 295
13.2.2010 10:40:22   
lake
Dobro jutro!

Končno mam nov adapter, in moj računalnik, jeeeeeee.

Je bil včeri čuden dan, najprej sm še enkrat ugotovila kako se moški ne znajdejo (dolga zgodba), nakar sva se z mojim fajn spičla zvečer in to pred taščo, ki je seveda na koncu potegnila z mano, prej me je pa mal čudno gledala, ker ni navajena da se taka mirna dušica kot sm jst, znam tud fajn dret. Seveda smo zbudil tT. , ki je bla vsa nervozna, in jst sm se vsedla v avto, poklicala prjatlco in šla na drink. Pršla sm domov ob enih zjutri.

Zdej pa mula noče spat.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 296
13.2.2010 10:54:31   
mama11
Mene izmozga to, ker morem skoz odgovarjat. Pa razmišljat kako naj odgovorim, da bo otrok prav razumel... Čist na vsako stvar, ki jo vidi, počnemo...ima vprašanja. Pa tut če ve za kaj se gre, hoče slišat še 1x. In če rečem drugače kakor sem recimo en teden nazaj, se razjezi in me popravi. Zdaj je najbolj slišana besedna zveza iz njenih ust: 'Dej no mami, ti nimaš pojma.'

OMG, sem mislila, da se bo samo meni zmešalo. Štrcelj, frcelj ima dobri dve leti in me lahko celo dopoldne/popoldne matra z vprašanji - mami, kaj je to, mami kaj je to - po petkrat za isto stvar, pa to stvari, ki jih itak pozna. No, tistega zadnjega - nimaš pojma - HB še ne slišim. Sem ugotovila, da je edini način, da jo zaustavim, tak, da kontriram z vprašanji - namesto, da bi odgovorila, vprašam, "kaj pa je to?". MI odgovori, to ponovim parkrat, pa imam potem vsaj pol ure mir z vprašanji...

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A
Jaz sem pa fejst zbolela. Od osmih- zlikan cel triglav cunj, pomita tla, smeti odnešene v eko otok... Vmes sem še večerjala, dala prat, pospravla iz sušilca.
HELP??!!!?! A to dolg traja???

Mah, ne, samo do tretjega brinjevca user posted image

Ja, katera je pa odprta ob sobotah?

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

pa še krofki za pustne šeme:

user posted image

Šema sem samo, če štejejo podočnjaki do kolen. Bi pa tegale čokoladnega, prosim.

Pri nas je bila noč obupna, jutro pa zaradi trmarjenja starejše tako grozno, da sem šele zdaj pozajtrkovala, ko sta z user posted image  šla gledat maškare na Ig (sva se odločila, da J. ornk pocajtamo, tako da še nekaj dni ne gre zdoma - reva uboga, že od prejšnjega petka...) - je bilo tako, da se mi je tudi hrana uprla, sem šele zdajle pozajtrkovala. Včasih pojma nimam, kaj jo daje - pust je, vse super, čokolada in krofi za zajtrk, hkrati pa tuli in se ob tla meče za take malenkosti user posted image . Ful se vidi, da je škorpijonka. HB, da sem pri J. držala noge skupaj do 21. maja, ker bi me še ena taka trma kot so bikci spravila v Polje.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 297
13.2.2010 10:58:14   
Dudica1
evo smo nazaj...

zunaj je tako toplo prav vroče zunaj pred hišo na sončku user posted image user posted image

Kmal popokam oba spat potem bomo šli pa ven!

Aja končno sem dobila pustni kostum za T. celo Lj sem obredla pa nič pol sm dobila pa pr nas user posted image
Tko da se bomo jutri malo pokazali pa še v torek v vrtcu in doma mal okrog.

Jutri mamo smuk tukaj pri nas bosta šla kar tja se mal pokazat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 298
13.2.2010 11:14:32   
FLASK_A
Lake user posted image Imaš pa pestrouser posted image Ti dam prav- ne se dat!!!

Mama11, jaz takim vprašanjima (pogojno) naredim konec če rečem kaj trapastega. Recimo- šestič vpraša kaj počnem (kuham) in mu rečem da ovce pasemuser posted image Pol mu ni pa nič jasno in mi on pove da pa ja kuham ane... Potem me pusti neki časa. Pomoje misli da nisem prisebnauser posted image

Se bom držala nasveta o brinjevcu. Tole ne sme trajatuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 299
13.2.2010 11:22:21   
KatMat
u groooooooooooooooozzzzzzzzaaaaaaaaaa kaksne cene mate vi???

tole je v trzinskemu vrtcu

Občinski svet občine Trzin na podlagi osnovne šole Trzin določa, da cene programov predšolske vzgoje mesečno na otroka s 01.10.2009 znašajo:
za I. starostno obdobje: 477,04 €
za II. starostno obdobje: 342,27€
stroški živil v ceni za otroke I. starostnega obdobja: 40,72€
stroški živil v ceni za otroke II. starostnega obdobja: 41,30€

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?