Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 12.2.2010 22:09:55
|
|
|
|
majana79
|
ja ja, ko mačke ni doma...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 12.2.2010 22:13:13
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: majana79 a javnega pa misliš da ne boš dobila jeseni? si obupala? ne, ampak je bolje, da je v manjši skupini. v javni bo morda šel kasneje ali pa sploh ne, še ne vem. glede manjše skupine se čist strinjam... če boš našla kej v centru, sporoči sem ti že bomo vidli na sestanku, kaj bojo povedali
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 12.2.2010 22:13:47
|
|
|
|
majuška10
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: majana79 a javnega pa misliš da ne boš dobila jeseni? si obupala? ne, ampak je bolje, da je v manjši skupini. v javni bo morda šel kasneje ali pa sploh ne, še ne vem. glede manjše skupine se čist strinjam... če boš našla kej v centru, sporoči kje pa to iščete? a to je kot privat vrtec mišljeno? mi bomo z varstvom do septembra nekako pokombinirali z mojim in njegovimi starši, pol za jeseni pa pojma nimam, težko da bomo takoj dobili vrtec... kakšna manjša skupina bi bila tudi super, sam kje pa to dobiš sploh
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 12.2.2010 22:16:17
|
|
|
|
majuška10
|
no pravkar imeli prvo bujenje po 45 minutah!! kako je meni lepooo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 12.2.2010 22:17:11
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: majana79 a javnega pa misliš da ne boš dobila jeseni? si obupala? ne, ampak je bolje, da je v manjši skupini. v javni bo morda šel kasneje ali pa sploh ne, še ne vem. glede manjše skupine se čist strinjam... če boš našla kej v centru, sporoči sem ti že bomo vidli na sestanku, kaj bojo povedali a tista zadnja varianta? hm, sem očitno slabo prebrala se priporočam za poročilo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 12.2.2010 22:18:49
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: majuška10 no pravkar imeli prvo bujenje po 45 minutah!! kako je meni lepooo mi smo to že dali čez, smo pucali nosek prvič zdej nekaj cvili, bo očitno kmalu druga runda
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 12.2.2010 22:23:35
|
|
|
|
ledenka
|
grem mal lenarit majana, itak da poročilo BO aja, vprašanje - vnetje ušes, ima AB, nima vročine - kdaj lahko gremo ven? je pa normalno živahen in se mi bo zmešalo, če bom še en teden doma
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 12.2.2010 22:24:41
|
|
|
|
majana79
|
tnx za ven pa ne vem... bo kakšna bolj izkušena povedala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 12.2.2010 22:25:22
|
|
|
|
maja1488
|
majana, majuška...dobri sta. Mislim, da se mi glih zmeša. Že cel teden ju poslušam 24/7. Danes sem bila prvič eno uro sam z Z, ko sva šle k P. Okol sedmih nimam niti tolko energije, da bi M na lep način prepričevala, da je faj in nujno zobke umivat. Se že ene 3 tedne upira, ker ni njene paste (so jo nehali delat ). Ponavadi takrat znorim, jo nap*****...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 12.2.2010 22:27:33
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka grem mal lenarit majana, itak da poročilo BO aja, vprašanje - vnetje ušes, ima AB, nima vročine - kdaj lahko gremo ven? je pa normalno živahen in se mi bo zmešalo, če bom še en teden doma Počakaj, da vnetje zgine. Pri vnetju ušes je najhujše, če pokrivaš, ker se v toplem in vlažnem okolji bakterija množi. Vsak lahek vetrič ali sapica pa škodita in poslabšata vnetje. Torej...nič kape+nič vetriča = bit doma
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 12.2.2010 22:32:56
|
|
|
|
maja1488
|
Pa nč...če ste tko dolgočasne kr grem. Majana...a piješ al kje si?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 12.2.2010 22:32:58
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 majana, majuška...dobri sta. Mislim, da se mi glih zmeša. Že cel teden ju poslušam 24/7. Danes sem bila prvič eno uro sam z Z, ko sva šle k P. Okol sedmih nimam niti tolko energije, da bi M na lep način prepričevala, da je faj in nujno zobke umivat. Se že ene 3 tedne upira, ker ni njene paste (so jo nehali delat ). Ponavadi takrat znorim, jo nap*****... a misliš da jaz sem pa normalne volje po teh nočeh si grem dostkrat totalno na živce, ker sem izmozgana in mi gre na živce če je siten.. pa je samo eden, kaj šele če bi imela 2... zato v tem trenutku niti pomislim ne, da bi imela še enega upam da bo zdej vsaj enkrat na teden za kako uro dopoldne lahko varuška hodila, da bom v miru kej nardila mal odklopla
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 12.2.2010 22:33:44
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Pa nč...če ste tko dolgočasne kr grem. Majana...a piješ al kje si? dej no, nos si brišem pa spiram s sterimarjem...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 12.2.2010 22:33:49
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka grem mal lenarit majana, itak da poročilo BO aja, vprašanje - vnetje ušes, ima AB, nima vročine - kdaj lahko gremo ven? je pa normalno živahen in se mi bo zmešalo, če bom še en teden doma Počakaj, da vnetje zgine. Pri vnetju ušes je najhujše, če pokrivaš, ker se v toplem in vlažnem okolji bakterija množi. Vsak lahek vetrič ali sapica pa škodita in poslabšata vnetje. Torej...nič kape+nič vetriča = bit doma qurc pa tak lajf grem raj spat
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 12.2.2010 22:35:32
|
|
|
|
maja1488
|
Mene izmozga to, ker morem skoz odgovarjat. Pa razmišljat kako naj odgovorim, da bo otrok prav razumel... Čist na vsako stvar, ki jo vidi, počnemo...ima vprašanja. Pa tut če ve za kaj se gre, hoče slišat še 1x. In če rečem drugače kakor sem recimo en teden nazaj, se razjezi in me popravi. Zdaj je najbolj slišana besedna zveza iz njenih ust: 'Dej no mami, ti nimaš pojma.'
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 12.2.2010 22:36:51
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka grem mal lenarit majana, itak da poročilo BO aja, vprašanje - vnetje ušes, ima AB, nima vročine - kdaj lahko gremo ven? je pa normalno živahen in se mi bo zmešalo, če bom še en teden doma Počakaj, da vnetje zgine. Pri vnetju ušes je najhujše, če pokrivaš, ker se v toplem in vlažnem okolji bakterija množi. Vsak lahek vetrič ali sapica pa škodita in poslabšata vnetje. Torej...nič kape+nič vetriča = bit doma qurc pa tak lajf grem raj spat Lepe sanje ledenka. Kaj je zdej s Tudorsi? A bi jih šla iskat?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 12.2.2010 22:39:16
|
|
|
|
maja1488
|
Grem tudi jst. Da se mal naspim pred prvo budnico. Nočko.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 12.2.2010 22:40:28
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Mene izmozga to, ker morem skoz odgovarjat. Pa razmišljat kako naj odgovorim, da bo otrok prav razumel... Čist na vsako stvar, ki jo vidi, počnemo...ima vprašanja. Pa tut če ve za kaj se gre, hoče slišat še 1x. In če rečem drugače kakor sem recimo en teden nazaj, se razjezi in me popravi. Zdaj je najbolj slišana besedna zveza iz njenih ust: 'Dej no mami, ti nimaš pojma.' ja tko pa je to nimaš kej... o mati mila kaj me še vse čaka
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 12.2.2010 22:40:52
|
|
|
|
majana79
|
ja pol pa jst tut grem nočko!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 12.2.2010 22:53:28
|
|
|
|
majuška10
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 majana, majuška...dobri sta. Mislim, da se mi glih zmeša. Že cel teden ju poslušam 24/7. Danes sem bila prvič eno uro sam z Z, ko sva šle k P. Okol sedmih nimam niti tolko energije, da bi M na lep način prepričevala, da je faj in nujno zobke umivat. Se že ene 3 tedne upira, ker ni njene paste (so jo nehali delat ). Ponavadi takrat znorim, jo nap*****... a misliš da jaz sem pa normalne volje po teh nočeh si grem dostkrat totalno na živce, ker sem izmozgana in mi gre na živce če je siten.. pa je samo eden, kaj šele če bi imela 2... zato v tem trenutku niti pomislim ne, da bi imela še enega upam da bo zdej vsaj enkrat na teden za kako uro dopoldne lahko varuška hodila, da bom v miru kej nardila mal odklopla nimaš kej! majana, sva take carice, da jih lhko povsod iščejo pa jih ne bodo našli drgač sem pa spet sama
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 12.2.2010 22:53:56
|
|
|
|
majuška10
|
tukaj na forumu!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 12.2.2010 23:28:06
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Ja rakice - bi mogli met navodila kako z nami delat, drgač smo pa itak ta boljše. Sem si ful želela hčerko rakico pa mam dve levinji , pa škorpjona seveda. Punce odločitev je padla - ne bo me na večerjo - gremo se učit smučat v Bohinj za štiri dni. Škoda in juhej hkrati! Šivilja, sam mal sta se zakalkulirala Ledenka, pa neee Spet uho! Joj, naj se kmal pocajta Pa super da zdaj veš kako pa kja z varstvom. Ooo, HM! Tut nov ticker Majana, kamilce dej zraven postelje. Tko no, da čimveč hlapov do nosu pride- pa da ne bo mogu doseč Majuška pa mili bože! Dej mal rdečga na dudo, bo prec tišina Jaz sem pa fejst zbolela. Od osmih- zlikan cel triglav cunj, pomita tla, smeti odnešene v eko otok... Vmes sem še večerjala, dala prat, pospravla iz sušilca. HELP??!!!?! A to dolg traja???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 12.2.2010 23:31:02
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majuška10 tukaj na forumu!!! Majuška, ne tolk vpit. Vidiš, pol se ti pa otrok zbuja. Lahko noč vsem. Mislim da bom jutri imela muskelfiber v roki. Tega športa res nisem vajena. Likanja na dolge proge namreč.... Grem delat strečing
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 13.2.2010 7:26:04
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro spali po enem tednu končno celo noč, tak da sem se naspala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 13.2.2010 7:28:22
|
|
|
|
Anonimen
|
< Sporočilo je popravil razočarana 123 -- 13.2.2010 7:29:13 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?