|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 10. del
12.2.2010 22:09:55   
majana79
ja ja, ko mačke ni doma... user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 251
12.2.2010 22:13:13   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

a javnega pa misliš da ne boš dobila jeseni? si obupala? user posted image

ne, ampak je bolje, da je v manjši skupini. v javni bo morda šel kasneje ali pa sploh ne, še ne vem.

glede manjše skupine se čist strinjam... če boš našla kej v centru, sporoči

sem ti že user posted image bomo vidli na sestanku, kaj bojo povedali

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 252
12.2.2010 22:13:47   
majuška10

ne, ampak je bolje, da je v manjši skupini. v javni bo morda šel kasneje ali pa sploh ne, še ne vem.

kje pa to iščete? a to je kot privat vrtec mišljeno? mi bomo z varstvom do septembra nekako pokombinirali z mojim in njegovimi starši, pol za jeseni pa pojma nimam, težko da bomo takoj dobili vrtec...
kakšna manjša skupina bi bila tudi super, sam kje pa to dobiš splohuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 253
12.2.2010 22:16:17   
majuška10
no pravkar imeli prvo bujenje po 45 minutah!!

kako je meni lepooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 254
12.2.2010 22:17:11   
majana79

sem ti že user posted image bomo vidli na sestanku, kaj bojo povedali

a tista zadnja varianta? hm, sem očitno slabo prebrala user posted image

se priporočam za poročilo user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 255
12.2.2010 22:18:49   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: majuška10

no pravkar imeli prvo bujenje po 45 minutah!!

kako je meni lepooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo to že dali čez, smo pucali nosek prvič user posted image

zdej nekaj cvili, bo očitno kmalu druga runda user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 256
12.2.2010 22:23:35   
ledenka
grem mal lenarit user posted image

majana, itak da poročilo BO user posted image

aja, vprašanje - vnetje ušes, ima AB, nima vročine - kdaj lahko gremo ven? je pa normalno živahen in se mi bo zmešalo, če bom še en teden doma user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 257
12.2.2010 22:24:41   
majana79
tnx user posted image

za ven pa ne vem... bo kakšna bolj izkušena povedala

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 258
12.2.2010 22:25:22   
maja1488
majana, majuška...dobri sta. Mislim, da se mi glih zmeša. Že cel teden ju poslušam 24/7. Danes sem bila prvič eno uro sam z Z, ko sva šle k P. Okol sedmih nimam niti tolko energije, da bi M na lep način prepričevala, da je faj in nujno zobke umivat. Se že ene 3 tedne upira, ker ni njene paste (so jo nehali delat user posted image ). Ponavadi takrat znorim, jo nap*****...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 259
12.2.2010 22:27:33   
maja1488

aja, vprašanje - vnetje ušes, ima AB, nima vročine - kdaj lahko gremo ven? je pa normalno živahen in se mi bo zmešalo, če bom še en teden doma user posted image

Počakaj, da vnetje zgine.
Pri vnetju ušes je najhujše, če pokrivaš, ker se v toplem in vlažnem okolji bakterija množi. Vsak lahek vetrič ali sapica pa škodita in poslabšata vnetje. Torej...nič kape+nič vetriča = bit doma

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 260
12.2.2010 22:32:56   
maja1488
Pa nč...če ste tko dolgočasne kr grem.

Majana...a piješ al kje si?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 261
12.2.2010 22:32:58   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

majana, majuška...dobri sta. Mislim, da se mi glih zmeša. Že cel teden ju poslušam 24/7. Danes sem bila prvič eno uro sam z Z, ko sva šle k P. Okol sedmih nimam niti tolko energije, da bi M na lep način prepričevala, da je faj in nujno zobke umivat. Se že ene 3 tedne upira, ker ni njene paste (so jo nehali delat user posted image ). Ponavadi takrat znorim, jo nap*****...

a misliš da jaz sem pa normalne volje po teh nočeh user posted image si grem dostkrat totalno na živce, ker sem izmozgana in mi gre na živce če je siten.. pa je samo eden, kaj šele če bi imela 2...  zato v tem trenutku niti pomislim ne, da bi imela še enega

upam da bo zdej vsaj enkrat na teden za kako uro dopoldne lahko varuška hodila, da bom v miru kej nardila mal odklopla

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 262
12.2.2010 22:33:44   
majana79

Pa nč...če ste tko dolgočasne kr grem.

Majana...a piješ al kje si?

dej no, nos si brišem user posted image pa spiram s sterimarjem...

user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 263
12.2.2010 22:33:49   
ledenka

Pri vnetju ušes je najhujše, če pokrivaš, ker se v toplem in vlažnem okolji bakterija množi. Vsak lahek vetrič ali sapica pa škodita in poslabšata vnetje. Torej...nič kape+nič vetriča = bit doma

qurc pa tak lajf user posted image

grem raj spat

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 264
12.2.2010 22:35:32   
maja1488
Mene izmozga to, ker morem skoz odgovarjat. Pa razmišljat kako naj odgovorim, da bo otrok prav razumel... Čist na vsako stvar, ki jo vidi, počnemo...ima vprašanja. Pa tut če ve za kaj se gre, hoče slišat še 1x. In če rečem drugače kakor sem recimo en teden nazaj, se razjezi in me popravi. Zdaj je najbolj slišana besedna zveza iz njenih ust: 'Dej no mami, ti nimaš pojma.'

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 265
12.2.2010 22:36:51   
maja1488

qurc pa tak lajf user posted image

grem raj spat

Lepe sanje ledenka. Kaj je zdej s Tudorsi? A bi jih šla iskat?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 266
12.2.2010 22:39:16   
maja1488
Grem tudi jst. Da se mal naspim pred prvo budnico.
Nočko.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 267
12.2.2010 22:40:28   
majana79

Mene izmozga to, ker morem skoz odgovarjat. Pa razmišljat kako naj odgovorim, da bo otrok prav razumel... Čist na vsako stvar, ki jo vidi, počnemo...ima vprašanja. Pa tut če ve za kaj se gre, hoče slišat še 1x. In če rečem drugače kakor sem recimo en teden nazaj, se razjezi in me popravi. Zdaj je najbolj slišana besedna zveza iz njenih ust: 'Dej no mami, ti nimaš pojma.'

ja tko pa je to user posted image nimaš kej... o mati mila kaj me še vse čaka user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 268
12.2.2010 22:40:52   
majana79
ja pol pa jst tut grem

nočko!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 269
12.2.2010 22:53:28   
majuška10

a misliš da jaz sem pa normalne volje po teh nočeh user posted image si grem dostkrat totalno na živce, ker sem izmozgana in mi gre na živce če je siten.. pa je samo eden, kaj šele če bi imela 2...  zato v tem trenutku niti pomislim ne, da bi imela še enega

upam da bo zdej vsaj enkrat na teden za kako uro dopoldne lahko varuška hodila, da bom v miru kej nardila mal odklopla

nimaš kej! majana, sva take carice, da jih lhko povsod iščejo pa jih ne bodo našliuser posted image user posted image user posted image

drgač sem pa spet sama

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 270
12.2.2010 22:53:56   
majuška10
tukaj na forumu!!!

Neposredna povezava do sporočila: 271
12.2.2010 23:28:06   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja
Ja rakice - bi mogli met navodila kako z nami delat, drgač smo pa itak ta boljše. Sem si ful želela hčerko rakico pa mam dve levinji user posted image user posted image , pa škorpjona seveda.
Punce odločitev je padla - ne bo me na večerjo - gremo se učit smučat v Bohinj za štiri dni. Škoda in juhej hkrati!

Šivilja, sam mal sta se zakalkuliralauser posted image user posted image user posted image

Ledenka, pa neeeuser posted image Spet uho! Joj, naj se kmal pocajtauser posted image Pa super da zdaj veš kako pa kja z varstvom.

Ooo, HM! Tut nov tickeruser posted image user posted image

Majana, kamilce dej zraven postelje. Tko no, da čimveč hlapov do nosu pride- pa da ne bo mogu dosečuser posted image

Majuška pa mili bože! Dej mal rdečga na dudo, bo prec tišinauser posted image

Jaz sem pa fejst zbolela. Od osmih- zlikan cel triglav cunj, pomita tla, smeti odnešene v eko otok... Vmes sem še večerjala, dala prat, pospravla iz sušilca.
HELP??!!!?! A to dolg traja???

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 272
12.2.2010 23:31:02   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: majuška10
tukaj na forumu!!!

Majuška, ne tolk vpit. Vidiš, pol se ti pa otrok zbuja. user posted image

Lahko noč vsem. Mislim da bom jutri imela muskelfiber v roki. Tega športa res nisem vajena. Likanja na dolge proge namreč.... Grem delat strečinguser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 273
13.2.2010 7:26:04   
Anonimen
jutro

spali po enem tednu končno celo noč, tak da sem se naspalauser posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 274
13.2.2010 7:28:22   
Anonimen

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil razočarana 123 -- 13.2.2010 7:29:13 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?