mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Leela in tiste, ki so že imeli malčki norice....Z koža ful smrdi . Pa jo ful umivam...sicer samo z vodo odkar so norice. Nazadnje sem jo v sredo z milom. A to zaradi sušenja noric tko smrdi al kaj? Sta imeli obe hkrati, pa pri nobeni nisem nič takega porajtala. Kako je z Z, so inhalacije kaj pomagale? IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Je g. Maja včeri nesu na pošto. IZVIRNO SPOROČILO: KatMat nasa christjana vas pozdravlja....ce hoce katera osnutek kaj se jim dogaja naj mi pove posljem na zs njeno sporocilo...ker ne bo vec pisala na rr ker dohtarji berejo in ji tezijo...predvsem velik berejo na nedonosenckih pa tudi tukaj in jih pol poslusa WTF Kje imajo pa čas... ni čudno, da so potem take ČAKALNE VRSTE... ja, to je za vse tiste dohtarje, ki nas imajo čas brat . Katmat, ali katera druga, ki je dobila ZS, pošljite prosim, mene zanima, kako jim gre. Upam, da boljše IZVIRNO SPOROČILO: lake Ta sirup za apetit ma ogeben okus, T. je začela kr jokat ko sm ji ga dala, tko da sm ga probala in je . Jaz sem ga dobivala kot otrok - sicer starejša, kakšna 4-5 let, ampak tisti je bil dober. Pozanimaj se, če nimajo še kakšnega drugega. Sicer pa tudi določene začimbe odpirajo apetit - npr. cimet. IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 Oj babike....Katmat me je kregala, da me nič ni, pa se morem še tule mal pofočkat. Še od mene IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 kake norice je imel pa pod pleničko? Z ima zdaj že dul takin napol suhih, sam pod pleničko še ne, pa so ble prve tam. Ja, pod pleničko so se sušile dlje. IZVIRNO SPOROČILO: k.tja premišljujem, da bi šla do svojega zdravnika po antibiotik zase... ali pa mogoče kakšen antidepresiv. mislim, da bi mi eno in drugo znalo pomagati. pridejo taki dnevi. IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 Še za en nasvet bi vas prosila...morda pa katera ve. Koliko časa ima center za soc. delo pravico, da te terja za neupravičeno prejeto pomoč?? Jaz se se aprila 2006 prijavila na Zavod za zaposlovanje, prejemala sem socialno pomoč do oktobra, zdaj, praktično 4. leta kasneje me pa terjajo za 170 EUR, ki naj bi jih neupravičeno prejela, zakaj pa je bilo neupravičeno je pa pojasnjeno tako, da bi morala biti najmanj odvetnik, da bi razumela za kaj se gre. Spomnim se pa tudi ne kaj dosti, ker je toliko časa nazaj. Nimam pojma. A to so enaki roki kot pri položnicah - mislim, da moraš potrdila o plačilu hraniti 5 let. IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG Predlagala je geox, superfit pa še neki, sem pozabila. Geox, Superfit, Deichman Elephanten. Pri nas je bila noč spet kuku - zahteva po dudi na 2 uri. Potem jo je napad kašlja zbudil malo čez pol sedmo, potem je seveda pred pol deveto že šla spat... še kar spi... včeraj je čez dan spala 6,5 ur, pa še bi, če je ne bi ob 19h moj zbudil, da je dobila večerjo in jo je zrihtal za spat. V bistvu je bila čez dan budna 6 ur... saj ni čudno, da se še nič ne plazi, saj samo spi
|