Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 23.2.2010 15:12:40
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 FOUŠ! Vse kofetkaste pridem...ko ne bomo več nori. A to sploh bo kdaj? bo bo, slej ko prej A misliš, da mi norost ni v krvi? Hvala prjatlca....sem vedla, da me ti drugače vidiš! veš kako pravjo takes one, to know one al pa gliha vkup štriha
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 23.2.2010 15:25:49
|
|
|
|
ledenka
|
kuham se mi zdi, da sam še kuham... what a life!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 23.2.2010 15:30:14
|
|
|
|
Anonimen
|
evo sem dobila sesavc od delfina in sem ga sprobala, mi je kar vredu uglavnem boljš kot un k sem ga imela prej
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 23.2.2010 15:42:05
|
|
|
|
christiana21
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Kaj se dogaja? Jezna, katmat sem že povedala... poslala sem vam povabilo v skupino na facebooku
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 23.2.2010 16:18:34
|
|
|
|
Anonimen
|
popravek pri sesavcu super je sem šla spraznit posodo, madonca je blo svinjarije sploh pa las, pa sem zjutraj sesala C: sem potrdila hvala ti!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 23.2.2010 16:33:14
|
|
|
|
Dudica1
|
evo nas doma in dobila sem kremce
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 23.2.2010 16:34:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 evo nas doma in dobila sem kremce
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 23.2.2010 16:41:04
|
|
|
|
Dudica1
|
pri nas je ful lep sonček Gužve pa ni blo nobene edino tam v bežigradu je blo mal za popiz*** maja kje si ti pošiljam naročilo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 23.2.2010 16:57:48
|
|
|
|
PapuaNG
|
Mi pa zgleda dobivamo nov zobek. Čeprav ni nikjer nič čutit niti videt. Ima eno stran lička čist rdečo, tečen je ko driska, če se ga ne nosi, pa še takrat dostkrat jamra, pa malo je vroč. Ne sicer zelo, malenkost pa. Sem šla v lekarno po calpol, če bo zvečer spet kriza, je tašča prišla malega popazit (balzam za dušo hahaha). Aja, pa ustnice notri vleče, ima tak izraz na obrazu kot jaz, ko me zob boli. Tko da upam, da tole hitro ven pokuka
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 23.2.2010 18:28:35
|
|
|
|
majana79
|
papua, delimo usodo.. pri nas je isto, samo se že tri dni vleče
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 23.2.2010 18:36:16
|
|
|
|
ledenka
|
pa sem nazaj s pilatesa sem mislila, kolk bo za prebrat
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 23.2.2010 18:44:54
|
|
|
|
Dudica1
|
jaz sem pa danes leteča,sem bla spet v logatcu ...T je že pojedu večerjo...si je zaželel jajčni namaz pa sem mu ga nardila ane Maj pa čaka na atija da se zrihtata
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 23.2.2010 19:15:40
|
|
|
|
PapuaNG
|
Jst sem pa malega že pospravila v posteljo, ker je bil prej tako zelo zaspan. No, zdej pa vandra po posteljici Se bo že utrudil. Sem mu dala še žličko calpola, za vsak slučaj, da se ne bo zbujal na pol ure. Aja, od včeraj zna ploskati Sicer ga je treba spodbuditi, ampak potem pa gre. Moj danes itak spet dela, tko da je daljinec v moji pristojnosti
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 23.2.2010 19:27:36
|
|
|
|
Dudica1
|
S. Jaz sem si pa umila obraz z tanovimi kremmi in sem zaenkeat zadovoljna...ful lepo diši
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 23.2.2010 19:44:56
|
|
|
|
Leela
|
sem dobila od maje goodie bag . še enkrat hvala. F. je posteljca razpadla, bom mogla po hitrem postopku novo nabavt. Je bila že stara in očitno prevečkrat razstavljena.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 23.2.2010 19:53:54
|
|
|
|
Anonimen
|
bravo, S.! pa zobek naj čimprej pokuka ven! mi smo pa zdaj vsi na antibiotikih. in zdaj nekako verjamem, da bomo do vikenda že boljši in bomo šli lahko kam na obisk pošnofat. sem smešna, ker hodim okrog z vato v nosu (da ne kapljam povsod). se že sonček kaže_tako ali drugače. Christiana, hvala za povabilo! ampak upam, da bodo samo še lepe stvari za klepet! razočarana, super za sesalec. mene tudi vsakič kar zmrazi, koliko umazanije se nabere. pa če sesam vsak dan,... moram ven iz LJ. nujno. ledenka, super za pilates! kuhanje je pa tako ali tako način življenja. danes sem za razliko od kupljenih piščančjih kroketkov kar doma zapacala... in jih je O. mnogo rajši jedel, ker je pomagal droptiniti... mogoče tole kuhanje še vzljubim počasi... maja_ne znoret! pa kup in za tvoji punčki! saj bi še svoja fantiča postavila v vrsto za kandidate, a sem se že pri rojstvu odločila, da se v njuno ljubezen ne bom vmešavala. sicer pa današnji nasvet iz ene borilne risanke (joj, čist samo to vrtijo!): it is better to love and loose than love a looser. grem mulčke spravit spat, potem pa (če ne bo Clive spet na kakšnem sporedu) vas pridem še malo pogledat... a potem, ko bo pomlad pa malo manj prehladov pa teh bolezni, se bom tudi jaz lahko pridružila na kakšni kavici?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 23.2.2010 19:54:41
|
|
|
|
Anonimen
|
F. je posteljca razpadla uf, upam, da ni bilo F.ja v njej!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 23.2.2010 19:55:34
|
|
|
|
majana79
|
dudi, zdej pa vsak dan redno uporabljat maja, hvala, jaz sem tudi šele prej dobila papua, a sta se naša dva zmenila?! je bil naš tudi že tako utrujen, zdaj pa po posteljici paradira utrujena sem, on pa očitno nič in tuli, ker noče bit noben pri njemu
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 23.2.2010 20:05:31
|
|
|
|
Dudica1
|
majana bom bom,mal me mogoče na kakšnem koncu srbi samo pomoje ko se koža navadi bo okej.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 23.2.2010 20:06:31
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja F. je posteljca razpadla uf, upam, da ni bilo F.ja v njej! joj pa res! Vsaka stvar je za nekaj dobra...bo pa dobil novo posteljico
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 23.2.2010 20:06:55
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja F. je posteljca razpadla uf, upam, da ni bilo F.ja v njej! ma je bil, hb je bil moj zraven, Je dno padlo ene 20 cm. Se je samo ustrašil. k.tja pozdravite se čimprej
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 23.2.2010 20:10:03
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: k.tja F. je posteljca razpadla uf, upam, da ni bilo F.ja v njej! joj pa res! Vsaka stvar je za nekaj dobra...bo pa dobil novo posteljico aneda sem ugotovila, da prav stare stvari je brezveze imet ali kupovat (tukaj kar razkiraš). Ponavadi se kaj raztrga, razpade, plastika popoka itd.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 23.2.2010 20:10:19
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 majana bom bom,mal me mogoče na kakšnem koncu srbi samo pomoje ko se koža navadi bo okej. hm... mogoče imaš pa tam bolj suho kožo, ko te srbi po katerem izdelku te je začela srbet?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 23.2.2010 20:13:40
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 majana bom bom,mal me mogoče na kakšnem koncu srbi samo pomoje ko se koža navadi bo okej. hm... mogoče imaš pa tam bolj suho kožo, ko te srbi po katerem izdelku te je začela srbet? ne vem ker sem uporabila vse tri,gel,tonik in kremo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 23.2.2010 20:14:41
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: k.tja F. je posteljca razpadla uf, upam, da ni bilo F.ja v njej! joj pa res! Vsaka stvar je za nekaj dobra...bo pa dobil novo posteljico aneda sem ugotovila, da prav stare stvari je brezveze imet ali kupovat (tukaj kar razkiraš). Ponavadi se kaj raztrga, razpade, plastika popoka itd. ja maš prav ja.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?