Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 23.2.2010 9:40:13
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela ja tam se težko sušijo. Ene 3 sem mu mogla z ant. mazilom namazat ostale pa ne. pa na dlaneh in med prstki so se mu tudi dolgo časa sušile, ker je imel vlažne roke. Katero antib. mazilo pa imaš? Jst mem...če se ne motim (ne da se mi dvignit riti in it do kopalnice) Betrion
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 23.2.2010 9:40:18
|
|
|
|
Anonimen
|
sem se vam mislila že včeraj kaj oglasiti, a me je Clive Owen premamil v svoj filmski svet. itak, da sem bila potem "modroglavka" in nisem mogla zaspat. ko mi je le uspelo pa se je oglasil alarm za U.jev antibiotik in je bilo konec nočnega spanja. premišljujem, da bi šla do svojega zdravnika po antibiotik zase... ali pa mogoče kakšen antidepresiv. mislim, da bi mi eno in drugo znalo pomagati. nisem vas utegnila prebrati, a sem zasledila še nekaj bolanih: zanje , da se čimprej pozdravite!!! zdaj pa_O. si je zamislil, da je toliko star kot U. in si lahko predstavljate, da imam z-majčka dvojčka in tisoč skurjenih živčkov! ne verjamem, da nam bo zmoglo do konca tedna vzpostaviti pravo zdravstveno stanje... že jokata,...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 23.2.2010 9:42:36
|
|
|
|
Anonimen
|
ktja: upam da se kmalu pocajtate
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 23.2.2010 9:42:39
|
|
|
|
christiana21
|
ledenka z.s. imaš Še za en nasvet bi vas prosila...morda pa katera ve. Koliko časa ima center za soc. delo pravico, da te terja za neupravičeno prejeto pomoč?? Jaz se se aprila 2006 prijavila na Zavod za zaposlovanje, prejemala sem socialno pomoč do oktobra, zdaj, praktično 4. leta kasneje me pa terjajo za 170 EUR, ki naj bi jih neupravičeno prejela, zakaj pa je bilo neupravičeno je pa pojasnjeno tako, da bi morala biti najmanj odvetnik, da bi razumela za kaj se gre. Spomnim se pa tudi ne kaj dosti, ker je toliko časa nazaj.
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 23.2.2010 9:42:49
|
|
|
|
maja1488
|
Jst bi tut šla z vami na kofe
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 23.2.2010 9:44:20
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Katero antib. mazilo pa imaš? Jst mem...če se ne motim (ne da se mi dvignit riti in it do kopalnice) Betrion Altargo 1% dudi imaš ZS
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 23.2.2010 9:44:24
|
|
|
|
ledenka
|
christiana za KG
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 23.2.2010 9:45:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 ledenka z.s. imaš Še za en nasvet bi vas prosila...morda pa katera ve. Koliko časa ima center za soc. delo pravico, da te terja za neupravičeno prejeto pomoč?? Jaz se se aprila 2006 prijavila na Zavod za zaposlovanje, prejemala sem socialno pomoč do oktobra, zdaj, praktično 4. leta kasneje me pa terjajo za 170 EUR, ki naj bi jih neupravičeno prejela, zakaj pa je bilo neupravičeno je pa pojasnjeno tako, da bi morala biti najmanj odvetnik, da bi razumela za kaj se gre. Spomnim se pa tudi ne kaj dosti, ker je toliko časa nazaj. C: ne bi vedela.... sam da po tolikem času te terjajo, ma kaj a so .....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 23.2.2010 9:46:46
|
|
|
|
Leela
|
k.tja te čist razumem. Jaz sem tudi imela enega zmajčka in enega, ki je mislil, da je tudi christiana piši PapuiNG ZS ona bi ti znala pomagat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 23.2.2010 9:48:03
|
|
|
|
ajetam*
|
Jutro, smo spali do devetih, vmes je 2x jedel, ampak napredujemo s spanjem. Zdajle moram pa mal pospravt, pol greva pa na sprehod. Komaj čakam, da bo topleje, da bomo z našimi malčki zunaj sedele na kavici. Christiana, velikokrat pomislim na K.G. upam, da ji gre na bolje Katmat, al pa ena k že ima sporočilo od C., naj prosim še meni pošlje.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 23.2.2010 9:48:21
|
|
|
|
Dudica1
|
leela zs
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 23.2.2010 9:49:50
|
|
|
|
maja1488
|
Christiana...žal ne znam pomagat. Kaj pa če bi se obrnila na brezplačno pravno pomoč? Vem. da imajo nekatere občine to možnost, pa csd šiška tdui..
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 23.2.2010 9:50:09
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake IZVIRNO SPOROČILO: majana79 lake, prideta okol 12, gremo do tržnice? Ja lahko. Mal čez, tm ob ene polenih, a je vredu? uuuuuuuuuu, jaz bi tudi, samo ne vem če mi bo zneslo. Če mi rata sporočim Majani, OK? Zdele kuham repo za kosilo, pa mafini se pečejo, pa H. kosilo je tudi že na stand by. Še perilo zrihtam in počakam Mercator. Pol je treba pa še krompir pa klobaso skuhat. Ma sem tako pridna, da se bom še srečala. H. ima že prvi lepotni spanec za sabo pa še kar zeha.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 23.2.2010 9:54:38
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam* Katmat, al pa ena k že ima sporočilo od C., naj prosim še meni pošlje. še meni prosim, ena volunterka
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 23.2.2010 9:54:40
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 majana zadnjič si pisala kateri tonik maš pa sem pozabila pa ne da se mi nazaj iskat,dej še enkrat povej no. Ta od Aok sem vidla da ma malo alkohola notr,sej ne vem mogoče mi pa ne bi delal problemov. Green line lift stimulative, taka skor prozorna embalaža je odvisno je tut na kerem mestu je alkohol, če je dost na koncu je vseeno lahko ok tnx...ja na 3 mestu je tam na planetu lepote. Ma bom kaj našla...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 23.2.2010 9:54:46
|
|
|
|
ajetam*
|
K.tja našo tud vsake toliko časa kaj pič, pa Jakoba oponaša, se plazi, govori bababa, za znoret. Najboljš je ignorirat in se normalno z njim pogovarjat kot , da ni nič.
< Sporočilo je popravil ajetam* -- 23.2.2010 9:55:06 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 23.2.2010 9:57:21
|
|
|
|
Dudica1
|
AJA KJE SE TO DOBITE OB POL 1H??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 23.2.2010 9:59:32
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 Sicer dvomim, da nam uspejo slediti na vseh forumih, pa še gnečo imajo trenutno v bolnici, ampak bolje preventiva, kot pa, da drezam v osje gnezdo, sicer pa tu itak tolk natipkate v celem dnevu, da po moje ne uspejo sledit kaj pišete Chrstiana, kaka banda Dej potem na FB piši, tam noben ne vidi od njih! kako naj vse to napišem na fb? tam so pa tudi ljudje, ki nočem, da berejo določene stvari. Aha, ja potem pa bomo tako v stiku. Bo najbolje za vse. Christiana, PIKICEPOKICE ZA VSE VAS!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 23.2.2010 10:00:15
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 AJA KJE SE TO DOBITE OB POL 1H?? v mestu, jaz moram na tržnico alkohol na tretjem mestu je kar visoko... rajši potem tega vzemi, k ga imam jaz
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 23.2.2010 10:00:41
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: lake IZVIRNO SPOROČILO: majana79 lake, prideta okol 12, gremo do tržnice? Ja lahko. Mal čez, tm ob ene polenih, a je vredu? uuuuuuuuuu, jaz bi tudi, samo ne vem če mi bo zneslo. Če mi rata sporočim Majani, OK? zmenjeno
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 23.2.2010 10:01:56
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 AJA KJE SE TO DOBITE OB POL 1H?? v mestu, jaz moram na tržnico alkohol na tretjem mestu je kar visoko... rajši potem tega vzemi, k ga imam jaz no bom še prav gor na embalaži pogledala. Aha ker jaz bom pa pri bežigradu
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 23.2.2010 10:13:49
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, samo na hitro, ker mi mulo že teži tukaj...sva bila na fth in je bil pohvaljen, da lepo napreduje in ne potrebujemo več rednih terapij, samo še kontrole po telefonu Sem pa vprašala, kako je s čevlji in je rekla, da cicibanove odsvetuje, ker so pretrdi in imajo podložen podplat. Najboljši čevlji so tisti, ki so čim mehkejši (predvsem podplat) in ki nimajo podloženega podplata. Predlagala je geox, superfit pa še neki, sem pozabila. Čevlji morajo biti čim mehkejši zato, da otrok razvije mišice v gležnju, tako naj bi bilo najmanj poškodb kasneje. Dobre so tudi vaje na stopnicah-da leze gor in dol ter plezanje čez ovire (da se uči ujeti se na roke). Za poganjalčka je tudi rekla, da je ok, ampak mora biti primerno velik-da ne steguje nogice, ampak so lepo pokrčene. Aja, a lahko še meni ena pošlje christianino sporočilo? majana, kati? Se je pa zvečer do enih zbujal na pol ure in jokal, stokal...ko se je malo sprdel, je pa počasi nazaj zaspal. Ušeska pomoje niso, ker je potem lepo spal naprej, brez zbujanja...očitno je bilo res nekaj težko prebavljivega...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 23.2.2010 10:16:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: ajetam* Katmat, al pa ena k že ima sporočilo od C., naj prosim še meni pošlje. še meni prosim, ena volunterka ja zdej pa tud mene zanima a lahko tudi meni ena pošlje, prosim!!!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 23.2.2010 10:19:15
|
|
|
|
majuška10
|
oj! Dobro jutro... Po dolgem času se spet javljam in sicer moja bolezen še ni izzvenela, po gnojni angini se je pripasla še viroza....upam da sem zdaj pokasirala za nazaj in vsaj 5 let za naprej...Mišek moj raste sto na uro, pa še bolj pridno je... Kako veselje je gledat otročička ki nonstop pravi mam mam mam.... drgač nam pa leze ven 8 zobek kako ste kaj ve in vaši malčki? ogromno ste spet napisale...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 23.2.2010 10:23:18
|
|
|
|
ledenka
|
bo katera vzela tevice na CleCle? me zanima, če so primerne za visoko nart.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?