|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
8.4.2010 8:21:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu zvesta)
  Neposredna povezava do sporočila: 1226
   [Brisano sporočilo]
8.4.2010 8:24:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu bambi14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1227
   RE: FEBRUARČKI 2010
8.4.2010 8:33:59   
niwci
bambi samo da se poštima.Si sploh ne predstavljam kako more bit, če ti user posted image zboli in od slabega počuja skozi joka... user posted image
Jaz sem ti pa lih en dan ZS poslala. Dejte mi povedat, kje kupite poprovo meto in komarčka? Jaz sem po vseh trgovinah iskala in nisem nikjer našla. Trgovine s kakimi naravnimi izdelki pa nimamo v bližini.

user posted image tudi za vse ostale, ki se bojujete z raznimi prehladi in drugimi nevšečnostmi. Jaz tudi upam, da ne kaj staknemo do torka, ko imamo prvo cepljenje.

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
8.4.2010 9:05:33   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Bambi - tudi za vaju in vse bolančke - veliko toplih želja, da se čimprej pozdravite!

user posted image

podpis

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
8.4.2010 9:09:27   
mucica2
jst mam pa danes pregled pri G...komaj čakam da bo mimo...pa račun za Manjo grem odpret...da bomo gor šparali za malo..nekaj denarja je že dobila, nekaj pa bova mi2 vsak mesec še prispevala pa bo...

A je katera za svojega user posted image že odprla račun pa kje?

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
8.4.2010 9:50:00   
Cappy96
Živjo!

IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

No zaradi tega me nič ni tu gor,....bolana deca je user posted image , raje vidim, da letajo okoli in delajo ****rije.

Tole pa 100% drži. Naša tavelka ima pa virusno pljučnico in je taka bogica user posted image . Jaz pa upam, da Anže ni kaj od nje pokasiral. Ima vneto učko (sva v posvetovalnici v torek dobila kapljice), včeraj pa mu je začelo še iz noska tečt in malo pokašljuje, vročine nima.
Tako, da tudi jaz vsem bolančkom želim hitro okrevanje, zdravi pa naj ostanejo zdravi!!!

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
8.4.2010 9:57:41   
Cappy96
Jaz sem tudi v dilemi glede cepljenja za rota... Lana ni bila cepljena, samo zdaj ko pa res vse prinese iz vrtca, se pa kar nagibam k temu, da bi malega cepili. Naslednjo posvetovalnico imamo 11.5.

Ko bodo otroci zdravi, bi se vam pa tudi jaz pridružila na kakšni kavici! Do Domžal imam približno 20 minut, do Lj pa še par več, tako da ni panike!

Čau

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
8.4.2010 11:28:13   
vaney
Pridružujemo se bolančkom...Anže nam je ponoči zakuhal sto na uro, gremo popoldne k zdravniku. Upam, da ne bo še Daša kaj dobila. In držim pesti, da postanete oz. ostanete zdravi, vse lepše in lažje!!!

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
8.4.2010 12:12:30   
smuki
Ojla!
Evo mene po dolgem času... sem si končno našla par minut, da tud kaj napišem, ne le mimogrede preberem user posted image
Najprej user posted image user posted image user posted image za vse bolančke. Upam, da se vsi čim prej pozdravijo. Mene je tud kr groza tega, da mi bo tako zbolela, da bo treba v bolnico. Smrka mi namreč že cca 3 tedne - en dan bolj drug dan manj. Včeraj, ko smo imeli pediatra sem ga prosila, če ji lahko mal pljučke posluša, pa je rekel, da je vse OK. Me je bilo kr mal strah, kr včasih kr hrope, najhuje pa je ponoči.
In zaradi tega prehlada oz. smrkanja tud jst nikol ne vem, al naj grem sploh ven, kadar mal piha (če je hladno ni problem, jo bolj oblečem), sam greva včasih vseeno.
Pol pa še to ja, kako je obleč, da ji ne bo vroče oz. da jo ne bo zeblo, ker tako kot je že ena rekla, da na sončku je ful vroče, v senčki pa piha in je takoj hladneje. Včeraj dopoldan sem jo še v tanjši pajac oblekla (spodaj pa body, majčka, hlačke, nogavičke, kapica) in mi je zaspala v vozičku. Bila je že kr vroča ampak očitno ji je pasalo, ker je spala 3 ure (sem jo zamikala mal v senčko, da ni bila direkt na soncu). Zdaj če je nad 15 stopinj zunaj ji ponavadi oblečem namesto pajaca kak debelejši puloverček ali jakenco, spodaj pa včasih še žabe, ali pa jo kr zavijem v deknco. Jo tipam vmes pa je vedno topla, razen rokice ima vedno hladne.
Mah, sej ni čudno, da je skoz prehlajena, ker je pa tako vreme.
No, včeraj sva imeli kontrolo - v enem mesecu je pridobila 1330g in zrastla za 5cm. Bile pohvaljene.
Sem pa mal vprašala, če je to normalno, da je ona non stop pokakana. Če ji menjam planico ni nujno, da je polulana, pokakana je sigurn (se mi še ni zgodilo, da bi se samo polulala), kljub temu, da se včasih previjemo tudi na 2 uri. Problem imamo namreč s tem, da ima non stop vneto rito. Ampak je rekel pediater, da glede na to, da se lepo redi ima vso pravico, da se toliko pokaka in da je planični izpuščaj pač nekaj normalnega.
Dobile smo tudi eno kremico za izpuščaje po obrazu, saj so se ji tisti mozolčki spremenili v suho kožo (včasih je izgledalo že kot da je opečena). Rekel je, da je po vsej verjetnosti kakšna alergija (ni pa nič rekel, da naj kaj posebej pazim pri prehrani) in da se bo verjetno še ponovilo. Upam, samo, da bo to zdaj v enem tednu izginilo, drugače morava nazaj.

Aja, pa mislila sem že, da nas bodo krči počas zapustili, saj je bilo med prazniki par dni kr znosno, sem se zmotila... so prišli nazaj, zlasti zvečer. user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
   [Brisano sporočilo]
8.4.2010 13:03:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mucica2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1235
8.4.2010 13:21:06   
mucica2

IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

jst mam pa danes pregled pri G...komaj čakam da bo mimo...pa račun za Manjo grem odpret...da bomo gor šparali za malo..nekaj denarja je že dobila, nekaj pa bova mi2 vsak mesec še prispevala pa bo...

Za oba pri novi KBM, so dali darilno ob odprtju računa nekaj denarja (mislim da 50 evrov) in še ene kocke smo dobili. Super!

sm jst tud tam odprla user posted image

20.02.2010 - Manja

Neposredna povezava do sporočila: 1236
8.4.2010 13:24:57   
punsha
Vidim, da je več user posted image prehlajenih user posted image . Tudi naš je še vedno. Sicer malo - na čase malo pokašlja, kaka solzica mu priteče iz učka (mu zdravim s svojim mlekom - par kapljic po učku - to pač priporoča patronažna). In pa nekaj hrope. Ampak mislim da je to od noska. Kaj pa vem. Upam da se ne motim. Vseno hodiva ven, saj nič ne piha, toplo je. Oblečem ga pa v žabice, hlače, nogavičke, copatke, bodi, majčka, jaknica in kapica. Potem ga pa ves čas šlatam user posted image . Jaknico mu pa odpnem, če je vroče.
Zanima me, ali katera kaj uporablja izdelke od Justa? Ok, jaz nič ne poznam, ampak sem malo brala, pa slišala, in vsi fuuuul pohvalijo. Saj ne vem, kdaj se pa to lahko pri otrocih začne uporabljat? Gotovo potem, kasneje al kako? No za kašelj sem mu pa segrela kamilice in dala v bombažno vrečkico in položila spredaj. Čez povila in ga oblekla. No o očinkih še nič ne vem, sem prejle prvič to naredila.
Danes imava pa fizioterapijo. Zadnjič so kazali kako ga dvigovati, pestovati, oblačiti, se igrati. Kaj pa vem kaj bo pa danes.Imava čez eno urico.

Neposredna povezava do sporočila: 1237
8.4.2010 13:26:55   
punsha

Za oba pri novi KBM, so dali darilno ob odprtju računa nekaj denarja (mislim da 50 evrov) in še ene kocke smo dobili. Super!

sm jst tud tam odprla user posted image

Mi bomo odprli pri GBD

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
8.4.2010 17:34:26   
valentinčica30
Vsi bolančki upam da se hitro pocajtate. Tut vi Vaney, a je sam virozica al kej resnejšega. Preverjam da vidim kdaj bo varno na kvico pridet.

Danes sem svojo sosedo, ki je bolj slab šofer vozila v NM, je mela dentalno operacijo, smo se še mal v trgovincah ustavile. Zapravila itak preveč in moj bo spet penil kouser posted image . Sam jst ne kupujem tok malemu pač pa za naši dve pupi, ki itak zmeri kej rabita.
Mali je bil super duper priden.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
8.4.2010 20:30:26   
vaney
Mi (Anže) imamo škrlatinko, tako da, valentinčica, stran od nas, žal...Me prav skkrbi, da je ne bi še Daša dobila, ker je ful nalezljiva. Ne ve, kje user posted image jo je on staknil, v vrtcu niso nič omenjale, da jo imajo. Ah, no, ja, bo že...

grem počivat, me verjetno čaka napooooren vikend...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
   [Brisano sporočilo]
8.4.2010 20:54:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu vaney)
  Neposredna povezava do sporočila: 1241
8.4.2010 21:17:43   
Smrketa13
Glede cepljenja za rota virus sva se midva odločila, da ga ne bova dala. Sva rekla, da bova dala samo obvezna...

Oblačim ga v bodi, žabice, nogavičke, hlače pa puloverček (ne un ta debel), pol ga dam pa za zunaj še v zimsko vrečo...pa se mi ne zdi, da mu je prevroče..

Jutri bo še lep dan, z malčkom greva v Volčji potok dinozavre pogledat... pa upam da bo več spal k dons. Od 11 zjutraj je že pokonc pa še nič ne kaže, da bo kej kmal zaspal, gleda k sova user posted image

Tut jaz želim vsem, da se čimprej pozdravte.... mene ful skrbi kaj bo enkrat, ko bo moj zbolel user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
8.4.2010 21:18:59   
valentinčica30
Vaney upam, da čimprej pridete k sebi, javi da gremo en krog. Pa malega pocrtej mora bit pravi bošček, sama sem jo tut prebolela in obe moje punci tut, smo jo ravno tako v vrtcu staknili.

Neposredna povezava do sporočila: 1243
8.4.2010 21:55:11   
bili83

A je katera slučajno že kupila Pamperske iz Muellerja št.3? Zanima me, če je notri tudi tista mrežica kot pri enki in dvojki in kakšna je razlika s trojko baby-dry (vijolične)?

jaz sem imela baby-dry trojko (to so tiste z muppetki), pa so nama ponoči premočile. Te imajo mrežico, če se ne motim. Zdaj pa uporabljava trojko simply-dry (oranžne), so brez mrežice in so superuser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1244
9.4.2010 8:23:15   
Aja1
Jaz se še od Neje spomnim, da vijolične (active fit) imajo mrežco, zelene (baby dry) pa ne.

Katero št. plenic uporabljate? Mi smo še na 2. Še en paket kupim 2, potem pa počasi 3.

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
9.4.2010 10:01:34   
Kati81
Jaz kupujem pamperske Premium care, sedaj imam še pol paketa 2, pol grem pa na 3.
Sem zadnjič kupila Lionstar ker so imeli samo še te v našem merkatorju, pamperske so vse šle, k so ble v akciji in te Lionstar so katastrofa, čist trda plenica rata in dons ponoči je bil moker do glave, takoj prepušča., sem mislila da k je 3 bo zdržala pa ni, mi pampers 2 bolj zdrži.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
9.4.2010 13:33:50   
mucica2
mi smo pa komaj iz 1 na 2 (kak teden dober šele), heheuser posted image

zdej mamo pa št. 2 pampers iz mullerja, in sicer rumene pa baby dry

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
9.4.2010 13:48:31   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Jaz se še od Neje spomnim, da vijolične (active fit) imajo mrežco, zelene (baby dry) pa ne.

Katero št. plenic uporabljate? Mi smo še na 2. Še en paket kupim 2, potem pa počasi 3.

Mi smo še vedno na št. 1 user posted image user posted image user posted image Saj naša Iza še 4 kg nima ... no ja, počasi bomo pa le šli na 2. Zaenkrat imamo Pampers Premium Care ...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
9.4.2010 13:50:09   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: Smrketa13

Glede cepljenja za rota virus sva se midva odločila, da ga ne bova dala. Sva rekla, da bova dala samo obvezna...

Oblačim ga v bodi, žabice, nogavičke, hlače pa puloverček (ne un ta debel), pol ga dam pa za zunaj še v zimsko vrečo...pa se mi ne zdi, da mu je prevroče..

Jutri bo še lep dan, z malčkom greva v Volčji potok dinozavre pogledat... pa upam da bo več spal k dons. Od 11 zjutraj je že pokonc pa še nič ne kaže, da bo kej kmal zaspal, gleda k sova user posted image

Tut jaz želim vsem, da se čimprej pozdravte.... mene ful skrbi kaj bo enkrat, ko bo moj zbolel user posted image

Hehehe, mi gremo pa v ponedeljek, če bo še lepo vreme v Volčji potok dinozavre gledat ... hehe, Iza je še premajhna, bolj gresta ati pa mami na izletk auser posted image user posted image user posted image user posted image

Hi hi, mida tud naši praviva, da je sovica, kadar ima tako velike učke in ji ni za spat ... najhujš je, kadar je ponoči sovasta, mami pa vsa zaspana ... user posted image

(odgovor članu Smrketa13)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
9.4.2010 13:50:49   
Jada82
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolančke!!!!!! Čimprej naj se bogi user posted image pozdravijo!!!!!!

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?