|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: FEBRUARČKI 2010
7.4.2010 9:00:18   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

IZVIRNO SPOROČILO: slomak

a mi bo ratal pokazat našo Stello user posted image

user posted image

Čudovito!

Res, zelo je luštna!!!!

podpis (lepo ste nardili) user posted image user posted image user posted image

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
7.4.2010 9:01:33   
mucica2
punce uživajte v kofetkanju user posted image

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
7.4.2010 9:25:37   
niwci

IZVIRNO SPOROČILO: niwci

Še neki bi vas vprašala. Zanima me, kakšna so vaša mnenja glede cepljenja proti rotavirusu, koliko vas bo dalo cepit otroke in zakaj ja oz ne. Mi smo zelo neodločeni, sploh pa še ker ne vemo ali bo šla takoj v vrtec ali ne...

Sem ZA cepljenje:- ker imam starejšega otroka v vrtcu (lahko kaj prinese domov)
- ker sama delam z otroci in lahko kaj prinesem domov
- ker je rota v. zoprna bolezen, ki lahko otroka spravi tudi v bolnico, če se le da se poskušamo izognit boleznim in sem pripravljena plačati za to.

Tudi Lana smo cepili in do sedaj ni imel rote, imel je edino eno dvodnevno virozico (z malo driskice in povišano T), ko so ostali okoli njega fejst bruhali in sračkali. Po mojem je bila ravno rota, ki smo se ji elegantno ognili.

Priporočam cepljenje, naj vam ne bo škoda denarja za to kar lahko preprečite.

Sicer pa - dobro jutro (sem bolj zgodnja danes).user posted image

Jaz še ne vem, glede cepljenja, mi je pa ena kolegica rekla, da ko so njihovo hčerko cepili, je imela grozne stranske učinke ... so jo mogli peljat v bolnico, so že mislili, da se je črevesje nekaj okoli obrnilo user posted image user posted image user posted image user posted image No, potem operacija vseeno ni bila potrebna ... tako da še razmišljam glede cepljenja ..

Ja saj mene rano zaradi teh stranskih učinkov zanima. Vem da je bolezen res huda, če jo stakne... Samo sem že sama tako proti raznim umetnim dodatkom, zdravilom n cepivom... Nimamo več dosti časa za razmisle. V ponedeljek moramo povedat, kaj smo se odločl.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
7.4.2010 9:26:01   
niwci

user posted image

Čudovito!

Res, zelo je luštna!!!!

Lepa pupika! In ksko ons pozira user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
7.4.2010 9:43:07   
Aja1
Mi moramo pa jutri povedat, ali bomo cepili.user posted image

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
7.4.2010 9:43:53   
Aja1

user posted image

lušna pozerka. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
7.4.2010 9:44:32   
slomak
hvala punce,

nč grem se prštimat za na kofe user posted image

življenje je lepše z našo zvezdico doma (20.02.2010)

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
7.4.2010 9:46:37   
Tinca Malinca

hvala punce,

nč grem se prštimat za na kofe user posted image

uživajte! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
7.4.2010 11:32:59   
valentinčica30
IZVIRNO SPOROČILO: bili83

valentinčica, tole me pa res zanima... kak ti je pa ratalo, da je mali v enem mesecu pridobil skoraj 2 kiliuser posted image  Kaj je na dodatku, ali se samo doji? Pa te pediatrinja ni kregala?

Mal je sicer pogledala in glede na to da se samo doji zaenkrat ni rekla nič, tazen vprašala me je koliko obrokov dnevno ima. Je cca. 7 x kar je še v mejah normale. Sicer pa je tudi srednja tako napredovala po dojenju, kile so se ustavile ko smo začeli z gosto hrano. Sicer pa pediatrinja pravi da je ok, ker je tudi zrastel kar neki.

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
   [Brisano sporočilo]
7.4.2010 11:58:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu valentinčica30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1210
7.4.2010 13:33:08   
Kati81
Punce, super je bilo na kavici, upam, da se kmalu še kje dobimo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
7.4.2010 13:46:35   
mavo
O, Kati, ti si bila pa hitro domauser posted image . Ja, je blo res fajn, moramo še kdaj ponovit. Mogoče se naslednjič ne bom zgubila sredi Tivolijauser posted image

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
7.4.2010 14:00:29   
Kati81
Mavo, ja jaz sem full hitr, k sem blizu, pa odzad po Večni poti sem res hitr.

Ne ne boš se zgubila.

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
7.4.2010 14:05:07   
bili83
zimska, valentinčica pa imata res prave jedceuser posted image user posted image  naš je v dveh mesecih pridelal 2310 g in bil tudi ful pohvaljen. sem ga pa danes tehtala in smo že na cca. 6400user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
7.4.2010 14:12:20   
Kati81
Evo še naši podatki
1.2.2010 3000g 51cm
3.2.2010 2800g
1.3.2010 3830g
1.4.2010 5700g 55cm

Dolžina mi ni glih všeč, po mojih meritvah je večji, sam tam ga merijo s pleničko gor  tko da ni glih relavantno.

Tud mi smo lepo pridelali kg, je rekla dr da navzgor ni omejitev, še dobro!

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
7.4.2010 17:37:45   
Jada82
Oj hoj. Mi smo pa že nazaj iz alergološke .... božica naša Izabela, so jo 6krat špiknili. Kožni testi niso pokazali alergije ... čakamo še krvne .. čez cca. 14 dni dobimo po pošti ... mislim, da ni alergije, sem prav vesela. Potem smo šli še malo po trgovinah in je ves čas spala ... vmes smo se ustavili na počivališču in jedli, mi2 McDonalds hrano iz McDrivea, mala pa svoj mlekec user posted image user posted image user posted image Je blo super. Potem doma pa sva tudi šle še ven na vrt. Rada je zunaj. Samo zdaj pa že piha in sem jo notri prinesla. Se ati zdaj z njo igra. Ful je že živahna. Evo, smo v 7. tednu, pa se že precej smejčka, spušča glasove, kot bi se pogovarjala, glavo ful vzdiguje .... super. Edino ti krčki jo zmotijo, da potem joka joka joka user posted image

Aja, super punce, da ste se uspele dobit in vozičkat in kofetkat ... sem vam kar malo fouš user posted image user posted image user posted image Jaz tudi, kadar sama vozičkam, sem kar na telefonu ... ko en bučman. user posted image No ja, bo že ... mi  gremo jutri na obisk h kolegom na drugi konec in ima prijateljica  7 mesecev staro hčerko in bova vozičkali user posted image

Imam pa še vprašanja za vas: kdaj se začne otročke mazat s kako kremo za obraz ... npr., da jih sonček ne opeče? Pa katero priporočate?
Aja, pa še to: a vaši otročki ponoči spijo pri prižgani luči? Jaz nočno lučko pustim prižgano ... pa potem, ko res trdno spi, ugasnem ....
Kako jih pa zdaj, ko je topleje oblečete za ven?

U še nekaj: jaz sem se sedaj začela še redit, namesto, da bi hujšala ... sladkarije še kar laufajo ... pa še dojim ne ... moram pa izgubit ene 7 kg, da bom zadovoljna ... še nikol v življenju mi ni blo treba tolk shujšat in me kar skrbi ... joj. joj joj , mislim, da se moram vpisat v kakšno vadbo al pa kej ... user posted image

NO, lep dan vam želim še naprej, mi se mormo počas pripravit za kopat našo Izo ... spet bo jok in stok ... ji ni preveč všeč user posted image

No, če bo kakšen odziv, bom vesela user posted image user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
7.4.2010 18:15:06   
zvesta
naša Saraja pa je zbolela....smrka in kašlja :(

sva imele danes tehtanje, pa sem prosila, da jo P še pregleda...

saturacijo je imela 96, na meji... zdaj imava Berudual na 6 ur, pa kapljice za nos.... in zdaj ob 7h spet kontrolo pri P... držite pesti, da bo vse OK

jutri pa ima UZ glavice in ledvičk...

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
7.4.2010 18:48:05   
Smrketa13
Tut men je blo dons super na kavici, pa lepo vreme...res super user posted image  
Mavo, klinček sem ti pozabila vrniti user posted image

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
7.4.2010 19:15:43   
valentinčica30
Jaz svojega malega dam spat lepo v temico. Imam uno lučko za v utičnico, ki daje zlo medlo svetlobo, tok da se lahk ponoč normalno giblješ. Ob njej lepo popapava zvečer in ga dam lepo v posteljico in spiuser posted image user posted image user posted image user posted image . Pri nobeni od malih dveh mi to ni ratal pri njem pa mi, to so pa izkušnje.user posted image user posted image user posted image
Kremice za sončenje zaenkrat še ne uporabljam, ker ga zaenkrat še ne izpostavljam direktno soncu.

Oblečen je v janico in bodi al majčko spodi pa žabice in hlače, skratka tak kot jaz. Sicer pa je v vozeku več kot dovolj zaščiten, vsaj po moje. Kapico nosimo samo v skrajnem primeru, saj je tudi to moje dete alergično na karkoli na glavi in se ko mu jo nataknem se sam dere.

(odgovor članu Smrketa13)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
7.4.2010 19:51:53   
niwci
O lepo da ste kufetkale. Mi smo se pa danes kar lepo vozičkali, k je bil tako lep sonček in nam je bilo tudi super...

Jst tudi še ne uporabljam nobenih kremic, za ven pa jo oblečem v bodi, čez pa šemajko in hlačke, pa copatke in kapico. Pokrijem z dekico, pa še v zimski vreči jo še imamo. Je res malo preveč, ma včasih piha in je kar vredu. Drugi teden pa imamo še cepljenje in jo še malo bol čuvamo

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
7.4.2010 19:55:15   
mavo

IZVIRNO SPOROČILO: Smrketa13

Tut men je blo dons super na kavici, pa lepo vreme...res super user posted image  
Mavo, klinček sem ti pozabila vrniti user posted image

kar imej ga, jih imam doma še celo škatlo, ti ga podarimuser posted image . Zdaj jih sploh več ne potrebujem, ker nisem še niti enkrat cote obesila, odkar smo v Lj. Vse šiba direktno v sušilcauser posted image

Zvesta, a mi lahko napišeš, katere kapljice za nos si dobila za Sarajo, prosim! Naša ima namreč tudi stalno zamašen nos in ji ven samo svinjarijo vlečem. Pa imam operil P doma, samo se mi zdi, da takim malim še ne smeš dajatuser posted image

Jada, kar se oblačenja za ven tiče, smo po mojem vse v dilemi. Danes je bilo na sončku tako vroče, da so se ljudje v kratkih rokavih sprehajali, jaz sem pa imela malo v zimski vrečiuser posted image . Res je bila odpeta, oblečena je bila pa podobno, kot je napisala Valentinčica. Po mojem smo imele vse tri podobno napravljene. Mah, kaj pa vem, če pa veter zapiha, je pa kar mraz, pa v senci tudi.
Zdaj grem pa seznam nardit, gremo jutri v Ikeo. Spet bo šlo po dnarju, ajojuser posted image

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu Smrketa13)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
7.4.2010 21:12:57   
Kati81
Joj punce, mene je pa v Tivoliju dons kar mal v obraz opeklo, sem šele prej videla ko sem šla pod tuš in valda pred ogledalo, in to po eni strani bolj, kot drugi.

No ja se vsaj vidi da sem bila na sončku, tko da res pazite svoje otročke, ker to sonce ni nedolžno.

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
7.4.2010 21:14:08   
zvesta
mavo, neke antibiotične kapljice so... se dobijo samo na beli recept...

drugače smo pa dobro... na kontroli smo bili pohvaljeni, zdravila naj vzamemo samo še po potrebi... mi je kar kamen padel od srca...

no, eden še čaka, da vidimo, kako bo jutri z ledvičko...

< Sporočilo je popravil zvesta -- 7.4.2010 21:15:11 >

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
7.4.2010 22:02:37   
bambi14
oj,

večer.

Mi2 pa sma bla v bolnici zaradi bronhoilitisa.user posted image Je kašljal že prej 1 teden, ker je dobo od ta velike 20 mesečnice ampak iz nedelje na ponedeljek je ponoči temp. narasla na 38 in kašljal je tak, da sem mislila, da se bo zadušil. Sem ga odložila v posteljico in je po 10 mi n začel tako kašljat in zraven jokat, da se mi je paralo srce, dežurala sem celo noč, ob 5 zjutraj sma z dragim menjala dežurstvo in sem šla za 2 uri spat, Dopolne pa k dežurnemu: saturacija 95, šumi v pljučih,....sem se prestrašla. No in sma dobila napotnico za v bolnico in tam ostala do danes popoldan. Tam so nam aspirirali nos( vtikali dolgo tanko cevko v nos in ven vlekli sluz), inhalacije z berodualom na 4-6 ur in se je porihtal za domov. Sedaj še kašlja ampak upam na najboljše. Na pediatriji je vse polno nekih čudnih virusnih bronhitisov, pa drisk, bruhanja,...upam, da nisem še kaj od tega staknila.user posted image

No zaradi tega me nič ni tu gor,....bolana deca je user posted image , raje vidim, da letajo okoli in delajo ****rije.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
8.4.2010 8:15:12   
MATEJKA_
krema za obraz - tako mali še ne smejo biti izpostavljeni direktnemu soncu, tako, da sončne kreme še ne potrebuješ... za kasneje pa priporočam tisto od muistele - je vredna svojega denarja. kljub visokemu faktorju se zelo lepo maže (kar ne morem rečt za nekatere druge, ki sem jih sprobala) in res odlično zaščiti.
oblačenje - body, majčka, jopica, hlačke in zokni, kapica + koca.
naš tud spet šmrka in malo pokašljuje, ampak upam, da bo tokrat samo pri tem ostalo, da ne bomo spet v bolnici pristali s kakšnih bronhitisom, kot pred 3 tedni...

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?