Jada82
|
Oj hoj. Mi smo pa že nazaj iz alergološke .... božica naša Izabela, so jo 6krat špiknili. Kožni testi niso pokazali alergije ... čakamo še krvne .. čez cca. 14 dni dobimo po pošti ... mislim, da ni alergije, sem prav vesela. Potem smo šli še malo po trgovinah in je ves čas spala ... vmes smo se ustavili na počivališču in jedli, mi2 McDonalds hrano iz McDrivea, mala pa svoj mlekec Je blo super. Potem doma pa sva tudi šle še ven na vrt. Rada je zunaj. Samo zdaj pa že piha in sem jo notri prinesla. Se ati zdaj z njo igra. Ful je že živahna. Evo, smo v 7. tednu, pa se že precej smejčka, spušča glasove, kot bi se pogovarjala, glavo ful vzdiguje .... super. Edino ti krčki jo zmotijo, da potem joka joka joka Aja, super punce, da ste se uspele dobit in vozičkat in kofetkat ... sem vam kar malo fouš Jaz tudi, kadar sama vozičkam, sem kar na telefonu ... ko en bučman. No ja, bo že ... mi gremo jutri na obisk h kolegom na drugi konec in ima prijateljica 7 mesecev staro hčerko in bova vozičkali Imam pa še vprašanja za vas: kdaj se začne otročke mazat s kako kremo za obraz ... npr., da jih sonček ne opeče? Pa katero priporočate? Aja, pa še to: a vaši otročki ponoči spijo pri prižgani luči? Jaz nočno lučko pustim prižgano ... pa potem, ko res trdno spi, ugasnem .... Kako jih pa zdaj, ko je topleje oblečete za ven? U še nekaj: jaz sem se sedaj začela še redit, namesto, da bi hujšala ... sladkarije še kar laufajo ... pa še dojim ne ... moram pa izgubit ene 7 kg, da bom zadovoljna ... še nikol v življenju mi ni blo treba tolk shujšat in me kar skrbi ... joj. joj joj , mislim, da se moram vpisat v kakšno vadbo al pa kej ... NO, lep dan vam želim še naprej, mi se mormo počas pripravit za kopat našo Izo ... spet bo jok in stok ... ji ni preveč všeč No, če bo kakšen odziv, bom vesela
|