Nattasha
|
Oj! Jaz ne vem kaj se dogaja, ampak moji pupi zadnje dni nič ne paše. Že drugi dan mi tečka non stop. Ok, ko ima krče nič ne rečem, ampak drugače. Samo po rokah, samo v določenem položaju, zaspi, jo odložim, spi 15 minut in jok. Pa ni to jok, to je prav ipično dretje in pol je sploh ne morem potolažit. Pol pa joka kakih 20 minut, pa se potolaži pa od utrujenosti zaspi, jo položim in ponovi vajo. Zato je na koncu sploh ne odlagam več. Sva šli ven in je prvič celo v vozičku jokala in tega nikoli ni počela, po 4 ure sva lahko šetali pa jedli in se cartali zunaj. Upam, da je samo obdobje in da bo čimprej minilo. Jaz sem že ko cota. Edino ponoči mi lepo spi. Zbudi se enkrat, poje, jo položim v posteljico in po 2 minutah spi naprej. Glede tega je res pridna. Aja no vstane pa ob pol šestih:))) Jutri mi kolegica prinese pestunjo za probat, mogoče bom celo lahko kaj naredila po stanovanju in če ji bo pasalo, bova z njo tud šle na kak sprehod...res upam, da ji bo...držite pesti. Drug teden imava posvetovalnico in mala se full lepo redi. Sicer na mojem izčrpanem mleku in enem dodatku na dan, ker ponoči mi zmanjka. Bom pa definitivno dala cepit rotavirus, in zelo se nagibam v tej smeri, da bi jo dala še za pnevmokok, glede na to, da mi gre v vrtec že takoj, ko se meni porodniška izteče. Grem malo oči zapret, čez kako uro bo spet sirena. Papa