|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: FEBRUARČKI 2010
16.2.2010 13:07:51   
punsha
No midva sva iz sprehoda. Jooj, kako je to fino! Jaz prav uživam, mali pa celo pot zunaj gode, je prav hecen user posted image . Ali vaši malčki tudi toliko glasov spuščajo? Sploh hecen je zvečer, ko gre v posteljico. Tam se pa enkrat oglaša kot konjiček, potem kot ovca, račka, pujsek, murnček... ja vse sorte glasov imauser posted image .

Še ena tema, se z njo ubadam zadnje dni... Ali boste ve svojim sončkom kje odprle kakšen varčevalni račun? Midva z mojim user posted image mu misliva odpreti, ampak še ne veva kje. Se mi zdi zelo fino da ima kje. Pa gor bo dobil pač nakazano kar je zanj - denar od občine, potem od socialne (za paket sem vzela denar), pa pač otroške doklade... potem pa pač kar pride še tako za zraven - ob rojstnem dnevu, pa kaka babica in dedek kdaj kaj prispevata... Samo res ne vem kje se kaj splača. Dobro da je moj user posted image bolj za te zadeve, da se malo poglobi user posted image .

In kako ste ve kaj danes? Imate tudi tak lep sončen dan? Pa malčki, so pridni? Pri nas je danes prav vredu, ga moram pohvalit user posted image .
Popoldne gremo pa na obisk k Enejevi sestrični. Je tudi dojenčica, stara 3 mesece.

Pridne bodite, počivajte, cartajte svoje sončke in se pustite razvajatuser posted image

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 51
16.2.2010 13:10:07   
t*e*j*k*a
HEj!

Tudi mi nič ne polivamo - hvala bogu. Drugače pa jemo na dve uri podnevi in na 3-4 ure ponoči.
Krči so prisotni predvsem zvečer ko je treba it spat in takrat se oba dereta in stokata, včasih traja tja do enih zjutraj in potem lepo zaspita. Podnevi večinoma prespita.
V četrtek imam posvetovalnico, malo prehitro, ampak potem grejo na dopust in so nas raje dali prej. Jutri se prvič kopamo-to bo še pestrouser posted image

Bradavice- me bolijo ko začneta vleč, potem pa ko jo zmehčata je ok. Dodajamo za enkrat še ne, oba lepo papata pri mamiciuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 52
16.2.2010 14:33:25   
Kati81
Naš mali pikec pa kšlja. Sej ni tko hudo sam vseeno ni prijetno.

Kdaj naj bi ga peljala k zdravniku? Nima vročine ne hrpe in ne piska.

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 53
16.2.2010 14:58:36   
Aja1
Kar malo pozabljam, da imamo še tole temo odprto.

Punce - kako kaj vaši spijo ponoči? Naša noč danes je bila kar pestra. Ona bi skos visela na zizi (pa ne vleče skoz). Ko sem jo odložila v posteljico, pa jok. Danes tudi že cel dan v rokah. Pa tako sem jo pohvalila par dni nazaj.... Zgleda, da bo tole Neja2. user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 54
16.2.2010 14:59:24   
Aja1

IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

Če samo malo kašlja, ga jaz ne bi vozila v ZD med dodatne viruse. Hitro naj se pozdravi.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 55
16.2.2010 15:21:30   
Kati81

IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

Če samo malo kašlja, ga jaz ne bi vozila v ZD med dodatne viruse. Hitro naj se pozdravi.

Ma sem sama istega mnenja. Upam da bo šlo na bolje.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 56
17.2.2010 7:51:24   
valentinčica30
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Kar malo pozabljam, da imamo še tole temo odprto.

Punce - kako kaj vaši spijo ponoči? Naša noč danes je bila kar pestra. Ona bi skos visela na zizi (pa ne vleče skoz). Ko sem jo odložila v posteljico, pa jok. Danes tudi že cel dan v rokah. Pa tako sem jo pohvalila par dni nazaj.... Zgleda, da bo tole Neja2. user posted image

Mi kar lepo skupi spimo, ker bi drugače živce zgubila, ker ga v postelji sršeni pikajouser posted image user posted image . Podnevi se da razpravljat, se crta ja, sicer pa kak je dan. Včasih super včasih groza, skoda komentarja.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 57
17.2.2010 9:08:17   
Kati81
No moj mali še vedno kašlja, ponoči je bil čist bogi zdej je pa ok.
Prejšnjio noč smo jedli samo 2x, ob 2 in ob 5.30, danes pa 4x, no ja vsaj po 2 uri skupaj sem spala.
Drugače je pa zdaj čist priden, lepo leži in gleda v svet.

Neposredna povezava do sporočila: 58
17.2.2010 10:47:33   
MATEJKA_
plenice - mit tud široko povijamo, čeprav ima kolke 1a. v mb P in pediatri prakticirajo, da se široko povija v vsakem primeru do 3. meseca, ker se je po njihovih raziskavah v 70% primerov v roku 3 mesecev drugače stanje kolkov poslabšalo. ker pa so takrat kolki že bolj ali manj zreli, so korekcije zelo boleče in težke. zato vztrajajo pri širokem povijanju tudi pri 1a kolkih.

leon je na 3-4h (običajno na 3), ponoči ima običajno 1 obrok, razen tu pa tam, ko ima 2... to se dogaja tu pa tam, k ga nosek fejst jezi, pa se zaradi tega non stop zbuja, pol pa očitno še lačen postane.

polivanje - no, naš veno melnkost bruhne, ker se med hranjenjem vedno poaka in ga moram pol na poln želodec previjat, kar mu seveda ne paše. ne glede kako pazim pri dvigovanju nog, brez tega pač ne gre. ampak ker to niso neke velike količine, sploh ni panike. mi ga je patronažna včeraj tehtala, je v roku 2 tednov dobil 445 g gor, kar je odlično user posted image

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 59
17.2.2010 11:32:45   
punsha
Hej user posted image

No tako, včeraj smo dobili tehtnico, res je hitro prišla. Sem ga tehtala...prej se je povprečno redil po 40g na dan - je veliko ja, ampak glede na to, da je nedonošenček so rekli da je vredu. No sedaj sem ga pa tehtala in se redi zadnji 15 dni po 22g na dan. Tako da predvidevam, da je to posledica bruhanja in polivanja. Sicer je normalno, če se redi 20 - 30g dnevno. Bom malo spremljala, pa bomo videli kako je. Moram pa povedat, da sedaj 2 dni ni bruhal user posted image , je samo polival, ampak to me ne skrbi. Ja sem prav vesela.

Se je pa danes ponoči spet zbujal na 2 uri. Je očitno še čisto odvisno od dneva koliko spi. Včasih na 4 ure, drugič pa na 2. No tudi mi bomo enkrat spali celo noč user posted image .

Danes bom pa mogoče voziček skupaj sestavila, da se bomo šli malo peljati. Do sedaj sem ga nosila v pestunji. Bom videla, če bo čas, ko sem takoooo zasedena user posted image .

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 60
17.2.2010 15:03:03   
ninček1
hej!

Mi smo se tudi vagali in smo dobili v desetih dnevih 500g gor.Tako, da smo že na 3500.Mali je pravi požeruh.Samo je in je in je, na uro in pol ali 2.Se mi zdi, da sploh več nimam časa za nič. Dojiva se kako uro, potem se crkljava, potem se previjava, potem spet crkljava, potem smo spet lačni.....Komaj čakam vsakič da je ura 5 , da pride ati domov, da se malo menjava.Se pa mali pri atiju hitro pomiri, skoraj prej kot pri meni.Po mojem ga uspava atijev globoki glasuser posted image .

Mi smo tudi včeraj manj polivali, očitno je odvisno od dneva.....je pa dobil mozoljčke po ličkih.Ko se je rodil je imel čisto čisti obraz, zdaj pa je kot pubertetnikuser posted image user posted image

Danes pa gremo malo v mesto, da si mamica nekaj kupi za dušouser posted image user posted image user posted image Mislim, da sem nazadnje šopingirala z mucicouser posted image user posted image ......

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 61
17.2.2010 18:53:47   
Jada82
Punce, sam tolk, da vas pozdravim! user posted image user posted image Vidim, da ste kar bolj začele biti aktivne na temi ... upam, da se vam kmalu pridružim, rok imam jutri, ampak nič še ne izgleda ...
Sicer pa ko takole berem vaše izkušnje, si še bolj želim držati tudi mojega user posted image v rokah. Se imate prav lepo! user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar tako naprej, pa se kmalu bolj redno beremo user posted image

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 62
18.2.2010 8:31:06   
valentinčica30
jutro!
Mi smo tut dones lepo spali, se je zbudu samo 2xuser posted image user posted image user posted image . Časa pa mi pri treh in enem velikem otroku kar zmankuje, pa še vedno sem mal utrujena. Sicer pa hodimo na kratke sprehode, vendar maš junak ni ne vem kaj navdušen nad vozičkomuser posted image , bo zgleda treba sling nabavit.
Ve ste se že kej vozičkale?

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 63
18.2.2010 8:58:38   
MATEJKA_
midva še se nisva nič vozičkala in sem že prav jezna zaradi tega. problem pa je v tem, ker so pločniki pri nas še tako zaledeneli in polni snega, da z vozičkom tak ne morem ven, slinga ali kaj takega pa nimam, pa tud v bistvu ne bi upala, ker je vse zaledenelo... ja, tako naše cestne službe delujejo - v bistvu ne delujejo...

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 64
18.2.2010 9:00:19   
MATEJKA_
naš pa se je danes zbudil ob 23h (spat je šel ob 19h) , pol pa ob 4.30. in ker mi je to zdaj že nekajkrat nardil, ga bom danes problaa ob 21h zbudit, pa upam, da bo pol v večjem kosu dalje spal...user posted image bomo videli... za mene je namreč 23h že sredi noči user posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 65
18.2.2010 9:44:59   
t*e*j*k*a
Joj kok ste lahk vesele, ko vam malčki tok spijo.
Pri nas je danes ponoči blo tako, da je Nik bedel do polnoči, potem je zaspal in se je Neja zbudila in bedela do štirih zjutrajuser posted image user posted image . Sem kot en zombi in ne vem kje se me kaj drži. Pol pa komaj zaspimo in ob šestih zjutraj zopet hranjenjeuser posted image . Še vedno ju morem zbujat za hrano, čeprav smo se začeli lepo redit (30-40 na dan). Zdej imata oba več kot 2500 in upam, da ko pridemo na tri kile, da ne bo treba več zbujat.

Danes imamo posvetovalnico, pa bomo vidli, kaj bo zdravnik rekuuser posted image

čao

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 66
18.2.2010 12:10:55   
dskubin
Evo tudi mene tukaj, nam je crknu disk, pa sem bla mal odrezana od sveta user posted image

Zaenkrat smo super, Dane je priden, spi in je (tok tok tok), Diti pa tudi samo še vsake tolko malo pokašlja (izvidi so pokazali, da ni bil RSV)user posted image Otroka sta bratca zelo lepo sprejela, pestujeta ga, prinašata njemu dudico, mami kremico, pomagata pri previjanju, pojeta mu uspravanke user posted image

Tko da se največ ukvarjam z mojimi šivi, ki me zategujejo in bolijo kot user posted image , zgledajo pa tudi user posted image , se ni G prav nič potrudila s šivanjem, najhujše od vsega pa so moje ragade na bradavicah - isti user posted image , kot pri Dražu, z ene mi prav kri teče user posted image Bom zelo vesela vsakega nasveta, meni pri taprvemu ni uspelo najt nič, kar bi res pomagalo. Pa sem vseeno vztrajala in ga dojila do 9m, ampak pri temu nikoli uživala, ker sem vedno videla zvezde. Sele pri hčeri sem videla, kako je lahko to opravilo prijetno, zdej pa spet ta user posted image Sem pa dobila danes info, da imajo v Avstriji neko mazilo Garmastan, a je mogoce katera kaj zasledila o tej kremci, ker jaz bom spet poskusila vse živo, da bi se znebila teh nadležnih ragad.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 67
18.2.2010 15:07:05   
niwci
Evo  pa se vam pridržuem tudi jaz in se že veselim klepetanja o novih dogodivščinah. Sicer se še privajamo na novega člana in je ka pestro, ko čez dan zaspi tudi po 3h skpaj (ti jih pa ne uspeš izkorisit za nadoknadit spanec) ponči pa bi samo jedli...
Danes še poebno dolgo spi in me je že kar strah noči user posted image

Zdej pa grem izkorisit mal počika...če bo še ratalo user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 68
18.2.2010 15:53:09   
Kati81
http://www.baby-center.si/uploads/Pampers_kupon.pdf

Še tukaj!
Kupon za plenice!

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 69
19.2.2010 7:58:22   
valentinčica30
Jutro, spet sem prva!

Ja naš je lepo spal, zbujal sice na 3 ure vendar lepo zaspal nazaj, razen ob 4 ko sva se oba z mojim zbudila in smo pol skupi debatirali do 5. Naša neumnost namesto da bi spaliuser posted image user posted image user posted image .
Zdej smo pa zlomljeni. Mali naš pa sladko spančka.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 70
19.2.2010 9:58:24   
tasa3
lep pozdrav, še tukaj pozdravim...
nas je bil pa danasnjo noč najbolj priden - jedel ob 9:30, 2 in 4:30, se pravi dva krat ponociuser posted image user posted image

ker do zdej je blo pa kr pestro - non stop bi se dojil

smo pa zdaj dva dni odkar mu ne dajem vec dodatka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 71
19.2.2010 15:10:30   
punsha
Ojlauser posted image
danes je pa tak deževen dan. Sem mislila, da bom prehitela dež in šla z malim še malo ven, pa je že zjutraj padal. Sem bila pa danes že ful pridna. Sem vse zlikala, še 1x dala prat, obesila cunje, pospravila, preoblekla posteljo... aja, pa risala sem. Moj mali čmrlj tako gleda, pa sem narisala 4 slikice, tako da so malo večji kontrasti in res ful spremlja ko mu kažem.

Jaz pa ne vem kaj naj naredim, da bi naenkrat malo več pojedel. Danes se prav heca iz mene. Poje po 30, potem je pa spet po urci lačen. Jaz bi ga kar malo pustila, da bi bil bolj lačen in bi več pojedel. Tako bi potem gotovo tudi dlje spal al kako? No ja, očitno danes rabi, da se še malo crklja. Ma sam res ga nebi rada scrkljala no. On pa že točno ve, kdaj ga dam v posteljico. Takrat vedno kar renči kot en kuža user posted image . Ga imam v naročju ko poje, potem pa samo da ga položim v zibelko je pa tako. Sedaj sem ga pa pustila kar na kavču. Tam je pa vredu. Hm, očitno mu zibelka ni všeč user posted image

(odgovor članu tasa3)
Neposredna povezava do sporočila: 72
19.2.2010 17:57:20   
Zofy

IZVIRNO SPOROČILO: punsha
On pa že točno ve, kdaj ga dam v posteljico. Takrat vedno kar renči kot en kuža user posted image . Ga imam v naročju ko poje, potem pa samo da ga položim v zibelko je pa tako. Sedaj sem ga pa pustila kar na kavču. Tam je pa vredu. Hm, očitno mu zibelka ni všeč user posted image

Pri nas je identično!! In jaz tudi upam, da ne bo scrkljan. V svoji zibki spi max 2 uri na nočuser posted image Ampak me tolaži, ko vidim, da nisem edina...
Evo, zdaj se je podojil in ga imam na levi roki, z desno pa tipkam. Če ga bom odložila v posteljo, se bo takoj zbudil in začel protestirat user posted image .

Kar se pa pogostega hranjenja tiče je meni že pri Juliji patronažna rekla, da če je razmak manj kot 1 uro, naj jo probam z dudo zamotit in ji dat šele npr. po eni uri jest. Je pa moj bivši sošolec uvedel špartansko varianto in dajal dojenčku na 4 ure pit po flaški (ona si je črpala), da so imeli pod kontrolo koliko spije - menda 250ml na obrok, pa je imel manj kot 6m. No, sama nisem pristaš takšnega pristopa...

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 73
19.2.2010 19:44:12   
valentinčica30
Tut našemu mišu najbolj paše spat na kavču ali najini postelji, podnevi mu ni problem spat tut v svoji postelji. Tut naši dve veliki sta to počeli. Sama se ne obremenjujem s tem, pač rabijo malo več topline in bližine. Med 3-6 meseci ko bo začel spati bolj v kosu pa sledi privajanje na posteljico. Sedaj pa je tut zame lažje.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 74
19.2.2010 22:23:21   
punsha
Še nekaj me zanima glede spanja. Kdaj jih dajete spat za ponoči, se pravi v sobo oz. v posteljico (kakor pač imate)? Pri meni je kakor kdaj, kakor pač pride. Tam nekje okoli 9 oz. malo čez. In potem ko se prvič zbudi in poje, grem pa tudi jaz spat.
In pa še... ali jih preoblačite za spat v pižamico? No jaz ga zaenkrat še ne. Sem sicer na začetku to počela, potem sem pa nehala. Tako je vsak dan ne vem kolikokrat preoblečen zaradi bruhanja, enako ga preoblačim tudi kdaj ponoči in se mi ne zdi smiselno še nekaj s pižamo težiti. Bom začela malo kasneje, ko bo tudi ritem malo ujet.
Sedaj pa šibam pod tuš, potem pa še jaz malo pocrkljati user posted image
Lepo spiteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.