zirafa76
|
pozdravček še od mene.. no, tudi pri nas je podobno, malo več spi zadnje čase, ima malo zamašen nos, to je verjetno pokasiral od naše tavečje, ampak pumpica zaenkrat pomaga in kapljice za novorojenčke...ponoči še vedno na tri ure, upam, da kmalu ujame ritem, ker čez dan pa res večinoma spi ..bi si želela, da je obratno , da bi tako spal ponoči.. bradavice.. Meni osebno za bradavice najbolj leži krema od Aventa , sem jo uporabljala že v prvi in nisem nikoliimela težav z bolečinami, tokrat sem v porodnišnici pridelala ostro skoraj brazgotino od elekt.črpalke , da sem videla zvezde, ko je potegnil, ki pa je po dveh dneh izginila, krema je res super, vsaj zame.. Je pa res tudi pomembno pristavljanje, ker se lahko zgodijo ravno te boleče in krvave bradavice...priporočam branje o dojenju, je objavljeno nekaj dobrih člankov tukaj na ringaraja, pod temo dojenje... sprehodi mi smo bili par dni po rojstvu zunaj, tukaj so mi povedali v p., da lahko grem takoj, če je zdrav, donošen,če je sonček, samo da ne piha ali sneži in podobno..je pa res, da je moj malo pretiraval in prišel čisto zmrznjen domov..ampak je kar zdržal... tudi danes smo bili zunaj, je bilo prijetno, no nad 0 stopinj, pa sonček, pa smo šli okoli... no, pozdravček