ursulina
|
pozdravljene! se še jaz pofočkam, sva s Karlino od ponedeljka doma in od včerajšnjega tehatnja ima v 4ih dneh že 320g več!! me ne bolijo zastonj bradavice... tudi meni so že v P bradavice zakrvavele, pa se zdaj kar v redu dojiva z nastavki, je dosti lažje, uporabljam Lanolin kremo in komprese Multi Mam, tako, da zaenkrat še gre... za več mleka veliko piti, 3-4 l na dan, čeprav jaz zelo težko pridem do te količine, polenta, pivo, Galex čaj za dojenje...in pristavljanje, če ne vleče zadosti... mi podnevi tudi veliko več in dalj spimo kot ponoči, upam, a se to porihta čimprej, čeprav je mala že zdaj veliko bolj "pridna" kot ta prvi, kjer prvih 5 mesecev dejansko nisem spala več kot 2 uri skupaj. mi je kar žal gledati ta lepi sonček zunaj, samo bova še kak dan počakali s sprehodom. če kašlja, ga jaz ne bi vozila za dolgo ven! pri našem fantu je vedno slabše če gre ven ko kašlja... jaz sem naročila kapljice proti krčem v Lekarni Deteljica - lahko naročiš preko spleta, ker so pri prvem zelo pomagale, pa tudi kuminin sirup na dudi, čeprav je tisto bolj zaleglo zaradi tega ker je sladko ko lepo se crkljajte in upam, da se vsem predvsem poštimajo bolečine, da bomo uživale in ne jambrale :)