|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: FEBRUARČKI 2010
10.3.2010 13:12:20   
bili83
he he, moje citiranjeuser posted image

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 426
10.3.2010 13:18:40   
Jada82
Še nekaj: naša ima pa ritko vneto ... so že kar razjedice ... mažem s posebno kremico  Sudocrem ... pa zaenkrat ni še nič bolje ... pojavilo pa se je včer ... kaj priporočate?

Kdaj pa lahko začnem ritko z vlažnimi robčki brisat - npr. Nivea, Pampers? Zenkrat jo samo z vodo ... pač krpico pomočim v vodo pa gremo ...

Hvala in lp!

Aja, kdaj priporočate da zaštartam igralni center? Stara je 17 dni? Thx! user posted image

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 427
10.3.2010 13:32:42   
Kati81
Jada za vneto ritko je super praška pasta, jo dobiš v lekarni al pa mustela stelactiv, zelen napis ne roza. Pa riboderm oz ribje mazilo naj bi bilo super sam nisem sprobala.

Igralni center je ponavadi od 3 mesecev, sam moj že zdej leži v njem, ker je na kavču in je tko označen prostor sam njegov, pa ko bo začel gledat igračke pač bo, zdaj sam leži tam.

Ležalnik - naš je tudi v njem in se mi zdi čist ok, ga nesem v kuhinjo in lohk kuham zraven, pa tud včasih spi not, k je v takem položaju lunce, in se pol fino sprdi.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 428
10.3.2010 13:37:54   
brcko2
JADA: ne vem jaz nič ne kompliciram glede tega, jaz mu brišem odkar sva prišla domov že z vlažnimi robčki in nima nobenih težav-HB. Kremo imam jaz isto, vendar jo uporabljam samo takrat ko ima malo rdečkasto, drgače imam od Makre hladilno mazilo in nam je OK. Mogoče jo pusti malo brez pleničk da se ji posuši rdečina samo pokrij jo s tetra pleničko, da te ne polula in da ji ne bo hladno. Potem jo pa fajn namaži,čeprav to kremo daš malo gor ker naredi sloj zaščite in jo pač večkrat na dan previješ in prezračiš ritko. Tak bi jaz to naredila.

No jaz sem od pregleda in mi reče G. da sploh niso znaki, da sem pred 6 tedni postala mamica, maternica je v odličnem položaju kot da ne bi imela ne dolgo nazaj noter user posted image . Vprašal me je ali zaščita ja/ne, pa sem rekla da zaenkrat ne, ker bi rad moj imel še, samo da nisem še za, bom pa premislila, pa se je nasmejal in rekel no naj se mami in telo malo spočijeta in potem spet naj poskusiva:))) Edino to me moti ker bom čez 3 tedne že 37 pa se mi zdi da je kar malo pozno.user posted image user posted image user posted image za tretjega user posted image . Noja bomo vidli.

Ko sem prelezla domov me je prvo vprašal kolikokrat na dan ti je rekel G. ta lahkouser posted image user posted image user posted image user posted image . Hahahaha sem rekla, kdaj pa bova če pa mali gre spat po 22 pol pa še mene zmanjka user posted image user posted image user posted image user posted image .

Kakorkoli lep zasneženi dan in se beremo

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 429
10.3.2010 13:38:19   
mucica2

mene pa zanima koliko pojejo vaši user posted image ? moja je danes stara 18 dni, pa se mi zdi da je tak požerušček. Včeraj sem ji zvečer dala flašo da se meni naredi mleko pa je pojedla 150ml. Zdej sva se pol ure dojili (15 minut na vsaki dojki) pol pa je pojedla še 60 ml, pa se mi zdi da je še kar lačna, jaz pa ji ne upam več dat. Sm pa naročila tehtnico da vidim koliko poje pri meni. Čakam zdej da mi je pripeljejo, upam da bo vsaj do jutri. Koliko ji naj pustim da poje mleka? A ji naj potem pa dam prekuhano vodo ali čaj al kaj? Kaj mi svetujete?

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 430
10.3.2010 13:47:14   
Jada82
Mucica, blagor tebi, da ti veliko poje ... pomoje to ni panike ... meni pa noče ... je bolj problem ... če 100 ml poje, smo že vsi veseli! user posted image
Kaj pa patronažna pravi? Mah če je lačna ji pomoje kar dajaj .... če prej ne, zgubijo takrat, ko začnejo hodit user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 431
10.3.2010 13:55:21   
tasa3
js mu brisem ritko ze od prvega dne iz P kar z robčki, pampers al tuseve smo celo imeli, pa nima nic rdece rite, ze trkam
tudi v prvo si nisem upala - v materinski soli so nam izrecno prepovedaliuser posted image

nas tudi poje zvecer 150, pa se bi, sam mami nardli le 150 user posted image se mi zdi zadosti za take male

nas pa danes nece spat v kosku - je lepse pri mamici na trebuhu user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 432
10.3.2010 14:09:16   
Nattasha
Oj!

No v našem dispanzerju zgledajo posvetovalnice takole

1. mesece - prva posvetovalnica (tehtanje, merjenje, obseg glavice, obseg prsnega koša-to naredi MS. Pri meni so dojenčki nagi ko jih tehtam, tud pleničko prej znuliram na tehtnici. Nekaj standardnih vprašanj. Vse ostalo vpraša pediatrinja, pregleda celega otroka, oči, ušesa, srček, pljučka, pregleda če so stopala zaležana, pa preveri reflekse. Pol pa pogovarjanje)

2.mesec - namenski pregled (tehtanje, merjenje, obseg glavice, obseg prsnega koša - k zdravnici se ne gre, razen, če je kaj narobe)

3.mesec - druga posvetovalnica (tehtanje, merjenje, OG, OPK, standardna vprašanja. Pregled pri pediatrinji in prvo cepljenje. Prva doza DI-TE-PER-POLIO+HIB. Laboratorj)

4 - 5 mesec - namenski pregled (tehtanje, merjenje. Pregled pri pediatrinji, doza DI-TE-PER-POLIO+HIB)

6.mesec - tretja posvetovalnica (tehtanje, merjenje, OG, OPK. Pregled pri pediatrinj, tretja doza DI-TE-PER-POLIO+HIB)

9.mesec - četrta posvetovalnica (tehtanje, merjenje, OG, OPK. Pregled pri pediatrinji)

12.mesec - peta posvetovalnica (tehtanje, merjenje, OG, OPK, denwerski presejalni test. Pregled pri pediatrinji, prva doza ošpice-mumps-rdečke)

18. mesec - šesta posvetovalnica(tehtanje, merjenje, OG, OPK, Denwerski presejalni test. Pregled pri pediatrinji in četrta doza DI-TE-PER-POLIO+HIB)

3.leto - sistematski pregled (tehtanje, merjenje, OG, OPK, pregled oči, Denwerski presejalni test. Pregled pri pediatrinji.)

5.leto - sistematski pregled (tehtanje, merjenje, OG, OPK, pregled oči, Denwerski presejalni test. Pregled pri pediatrinji.)

V prvo posvetovalnico prineseš materinsko in vse izvide (pri nas prosimo če so kopirani, da ostanejo v kartoteki), če otrok nima kartice ali potrdila je treba dat potrjeno kartico od tistega starša po katerem bo otrok zavarovan.

Pri dvanajstih mesecih (če ne rabite prej) se naredi še pregled pred vstopom v vrtec. V MB so obvezna potrdila.

Vneta ritka je problem zto, ker so skoz v plenicah in so skoz na vlažnem. Tako da je treba med vsakim previjanjem ritko posušit do suhega in šele potem namazat gor Sudocream, pa še to v zelooo tankem sloju. Starši so praviloma res bolj navdušeni nad praško pasto, ribodermom in mustelino kremico. Drugače pa naše pediatrinje v prvi posvetovalnici napišejo recept za negovalno kremico z olivnim oljem, ki jo zmešajo v lekarni. Tista je baje zakon.

Midve sva danes ponoči imele žurko. Ob dveh, ob treh ob pol petih pa do osmih, pa spanje do destih in jok do enajstih, potem pa sem jo spakirala v kopalnico in jo skopala sredi opoldneva. Potem sem jo nahranila in zdaj spi. Jaz pa štejem svoje blagoslove. Utrujena v glavnem...

Papa

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 433
10.3.2010 14:41:20   
slomak
ojla,

no naša je pri 18 dneh starosti težka 4220g...v enem tednu 200g. To je kar v redu pravi patronažna glede na to da mi non stop visi na dojki. Sm misnla da si bom začela črpat al pa dodajat, ker do zdaj se samo dojiva ampak ne bom, vsaj še ne. Bom že potrpela boleče bradavice...user posted image . Če že imam mleko. Je pa ratala zaspanka in mi hitro zaspi med dojenjem. Zato pa je non stop priklopljena. Ampak smo se dons zmenil da jo stehtam pred in po dojenju da vidim ali res poje kar mora in se potem samo še crklja.
Kopali smo se danes prvič in je mala uživala, niti malo ni zajokala. user posted image

Ležalnik: naša je podnevi kar v ležalniku ko spi ali pa tudi če je zbujena in če je pri volji da ni po rokah. Ima trdo podlago pa tud patronažna nič ne reče.
HB je ful prjazna tale naša patronažna.

Ima pa mala še vedno težave z noskom in smrkanjem. Ji dajem fiziološko pa s pumpico ven, upam da bo kamlu bolje ker ponoč ful težko diha in zato slabo spimo.user posted image

lp in upam na sonček kmalu...

življenje je lepše z našo zvezdico doma (20.02.2010)

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 434
10.3.2010 15:19:03   
valentinčica30
Ola!

Tut pri nas lepo rastemo.

Ja za vneto rito je najboljši zrak, tak da Jada najbolje, da jo pustiš malo razvito in naj brca. Seveda pa moraš met malo bolj toplo. Eni pravijo, da je fajn tut ene par racmank met za tak primer in jih pol v te pralne planičke zaviješ.
Sicer pa probi planice zamenjat, lahk da ji planice, ki jih uporabljaš ne odgovarjajo. Pri nas je to dvakrat funkcioniralo.

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 435
10.3.2010 16:11:47   
Kati81
JT v pestunji

user posted image

user posted image

Ko zaspi ga pa tkole odložim na posteljo

user posted image

Takole pa kraljuje v ležalniku ki ga je podedoval od sestrice:

user posted image

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 436
10.3.2010 16:15:33   
Kati81
To naj bi bila druga slika, pa je pršlo do napake, pa je zdajle:
user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 437
10.3.2010 16:58:23   
punsha
kati, kak lep fant user posted image . pa še spomnila si me na pestunjo, moram poskusit toleuser posted image . Super.
Aha, saj šele sedaj vidim, da ga imaš ti v pestunji...sem mislila da jo imaš napeljano čez posteljo. Jaz jo bom kar na posteljo napeljalauser posted image

Vneta ritka So že druge napisale:veliiiko zračenja. Ritka mora biti vedno čisto suha, preden jo na novo namažeš in zaviješ. Glede krem pa ne vem katera je dobra. V vrtcu imamo praško pasto iz lekarne in je vredu. Doma pa na srečo še nisem nič rabila (sedaj trkam).

Robčki. No jaz sem proti njim. Vedno ga umivam le z vodo in je super. Robčki bodo prišli na vrsto le mogoče kdaj ko bomo kje na poti oz ni zraven vode. Tudi v vrtcu jih imamo, a jih uporabljamo res zelo zelo redko (ja, spet vrtec aneuser posted image ). Le kadar je rita zelo pokakana, toliko, da blato dol obrišemo. Jaz pravim čim manj kremic in stvari kot so robčki... S tem rito le še bolj občutljivo narediš. No seveda pa vsak dela kot mu paše aneuser posted image .

< Sporočilo je popravil punsha -- 10.3.2010 17:09:08 >

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 438
10.3.2010 17:02:21   
punsha
Danes pa ne vem kaj je z našim malim. Crkljal bi se na prsih. Pa mu nikoli nisem pustila, da bi to počel, vedno je pojedel in to je bilo to. Danes me pa že prav fest bradavice bolijo. Mislim da je lačen, ga pristavim, on me ima pa za dudo. Halo user posted image . No potem ga pač odstavim. In kako je potem bogiuser posted image , on kar v jok. No kaj takega do sedaj še ni počel, pa upam da ga tud sedaj mine.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 439
10.3.2010 17:07:30   
Kati81
Robčkov tudi jaz ne uporabljam, jih bom samo kje na poti, pa jih še ni bilo potreba. Doma imam od negasoft krpice ter Toto tosamine in to lepo pod pipo zmočim in obrišem, nato pa še fino posušim.
Sem pa sprobala Moltex plenice in mi niso všeč, čist vsaka mu skor spuša, pa ga previjem max na tri ure, bom kar na pamperskah premium care ostala.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 440
10.3.2010 17:20:21   
niwci
potem poje
IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika

Živijo punce...
Mam kar slabo vest, ker se nič ne javljam... no, tukaj sem, le da imam sedaj polne roke dela

Sploh vas niti ne uspem prebrati za nazaj... Upam da ste vse ok.

Mi se še navajamo eden na drugega in na nov sistem...

Črt je še kar priden, le včeraj ga je nekaj dajalao... pa mi niti približno ni jasno kaj bi bilo - ni zgledalo da bi bili kaki krči .
In tudi jaz ne znam prebrati zakaj joče.... ahhh se bomo že navadile.

Ne morem si pa zamislit da bi imela zdej še 2 otroka zraven ... Kako vam to uspe? Jaz sem si vedno želela vsaj 3 otroke, ma nisem več tako prepričana ...

Ponoči sva se dojila na vsaki 2 h, tko da sem sedaj kot kak zombi, pa grem kar nazaj pod dekco, še eno kitico ...

hihi...jaz sem tudi zmiraj govorila, kako bi imela 3 otroke, pa sem trenutno malo v dilemi... Moj pa je en dan za hec in hoče še bratca, drugi dan pa jezen ko in pravi da bo to edinka

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 441
10.3.2010 17:21:26   
t*e*j*k*a
Tudi mi zaenkrat uporabljamo tosamine baby soft krpice, ki jih pod vodo zmočim in rito obrišem. Bomo pa sčasoma prešli na navadne robčke, tako kot smo to naredili pri starejšemu.

Igralni center-mi ga imamo še v škatli, ne vem mogoče ga obmo sprobali čez kak mesec, takrat bosta stara 2m in 10dni. Upam, da bom spravila oba notri.user posted image

LP

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 442
10.3.2010 17:24:06   
ČikaPika
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

A ima še katera probleme s tem, da ima preveč mleka? Meni kar samo izteka že, če samo pomislim na user posted image . Patronažna je rekla, da naj si viške kar lepo črpam ... ampak kaj je pa s tistim ponudba-povpraševanje user posted image . Meni ni nič več jasno.
Včeraj sem si probala nekaj izčrpat, pa sem si s tisto neumno črpalko ranila kolobar in me zdaj poleg tega, da vse teče, še fajn boli user posted image user posted image user posted image .

Kaj naredite / bi naredile ve? Bom hvaležna za vsak nasvet...

Predlagam da si izčrpaš, a ne vsega...npr polovico... prav zaradi "ponudba-povpraševanje" - s tem ko boš malo izčrpala pa boš preprečila mestitis...
Jz mam pač isti problem, pa ga rešujem tko...

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 443
10.3.2010 19:53:41   
slomak
kati a se ti kej cocochanel oglasi?

življenje je lepše z našo zvezdico doma (20.02.2010)

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 444
10.3.2010 20:00:11   
Kati81
slomak, ne nič, sem ti že včer hotla rečt, pa sem pozabla. Od P naprej čist nič.

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 445
10.3.2010 21:24:15   
Aja1
Jaz pa občasno uporabljam robčke, občasno vodo in vatko/krpice. Zaenkrat ni problemov.

Sem pa pozabila omenit - tudi pri Živi deluje refleksna masaža stopal. Se je fejst poakala. user posted image Še 1x hvala za nasvet. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 446
11.3.2010 9:38:53   
Lara73
pri nas nekako ne moram izvajati refleksne masaže, ker ji ni všeč in mi nogice izmika. Očitno ne delam pravilno.. Pomaga pa, da jo slečem in televadiva z nogicami. Jih fino na trebušček pokrčim, pa malo krožim,..pa gre. Dons sva to izvajale ob 5h zjutraj, ker jo je tako zvijalo. Pa deluje.

ritka: mani je patronažna rekla naj damo na ritko, če bo vneta, kar gazico. Prej pa fino umit in posušit pa namazat. Potem pa še pleničko čez. Mogoče ni slabo, ker je bombaž. Za probat.

robčki: jih včasih uporabljam. Večinoma  pa ji rito kar pod pipo vtaknem. Jo položim na trebušček na roko in lepo pod tekočo vedo. Ji zelo paše, pa še umita je orenk.

nosek: tudi mi imamo težave. zaenkrat samo fiziološko dajem, pa malo jo z vatko požgečkam v nosek, da sve skiha ven.

Naša po flaški ne poje več kot 60ml. Kolk dobi pri meni pa ne vem. Hranim pa eno ali drugo.

nattasha: lepo si opisala tele preglede. V katerem kraju pa je to tako?

brcko2: a ste zdaj končno user posted image ? Tudi jaz bom letos 37 in verjetno zaključujemo to obrt. Zdaj bomo samo še fušali user posted image . Za moje pojme nisi prestara. Jaz se ne počutim tako user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 447
11.3.2010 10:11:58   
cocochanel
ojla, punce!

Ker vas od rojstva naše Maše nisem imela časa brat in spremljat,najprej čestitke vsem za vaše štručke!!! Ta mesec sem imela kar "živčno vojno". No, ampak prejšni teden sem nardila zadnji izpit in sedaj se vam lahko spet posvetim :) .
Vas moram mal za nazaj prebrat, da vidim, če vaši malčki tut nč ne spijo(razen na rokah), tako, kot moja. No, ampak ponoč smo pa kr uredu. Le vsake toliko časa se zgodi, da smo kakšno noč zaradi krčkov pokonc.

No, lepo se imejte, pa upam, da bo kaj kmalu lepo vreme, da se kej dobimo.

Slomak, drugač sm bila pa zdele že parkrat v vašem koncu in sem mislila nate, kako se pedenate.

Pozdravček!

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 448
11.3.2010 10:19:35   
Jada82
Hoj hoj!

Evo, pri nas se že dela sonček in upam, da bo sneg čim prej pobralo user posted image user posted image user posted image user posted image
Drugač pa hvala za nasvete glede ritke .... jaz jo tudi umivam samo z vodo pa z gazicami ali vato. Pa mažem zdaj s Sudokrem, nekako ni nič kaj bolje. Vedno ji tudi pustim ritko nekaj časa odvito, ampak ji sploh ni všeč ... user posted image Kar kmalu začne jokat, čeprav jo mam pokrito s tetra plenico in dekico, če je treba .... joj ti otroci.

Mava še vedno probleme s hranjenjem. Patronažna je težila, da kupiva Novolac AC proti krčem, pa ni nič kaj bolje ... se mi zdi, da še manj rada je ... kar davit se začne al pa jo začne zvijat ... groza. user posted image user posted image user posted image Vsako hranjenje je borba, res. Pa ta naš user posted image tudi spi nič kaj. Včer je čez dan spala samo v času kosila ene 2,5 ure, potem pa še vmes po kakšno urco, če mi je v naročju zaspala, ko sem jo dala v postljico se je po max. 15 minutah zbudila in jok. No ja, ponoči je kar nekako spala, čeprav ob 5h, ko smo jedli je potem kar nekaj časa jokala. Skoz bolj joka, pa ne vem zakaj. Res ne vem. Je previta, je sita, je stisnjena h meni, gledam, da ji je fajn toplo ... tko po rokicah in to je ok ... kaj user posted image bi še lahko bilo.
Se mi zdi, da veliko premalo spi. Da tisto, kar poje, potroši za opletanje in jokanje. Da zato bolj slabo pridobiva na teži ... pomoje bo tak aktiven otrok al kaj. A je možno da je pri 18 dnevih že scrkljana?

Oh ja.
No, včer sva z mojim pogledala film Mlada luna ... končno. user posted image user posted image user posted image user posted image Sicer smo imeli presledke zaradi Izabelinega joka ... ampak je šlo. Itak sem že knjigo prebrala, tako da ni blo take panike. Pa 1. film mi je bil velik boljši! user posted image

Aja, drugač sem se pa res že malo navadila na to neprespanost. Moram priznat, da sploh nisem več toliko zaspana čez dan .. v soboto pa začnem že sama kuhat. Po svoje že komaj čakam ... da bom spet gospodinja v lastni kuhinji ... jupiiii. Čeprav bo naporno, pa vseeno! user posted image

Aja, pa zdaj vsak večer vzamem 1 Persen ... jah klinc user posted image , še Pušenjak mi je napisal, naj ga user posted image user posted image

Lepo bodite, jaz računam, da gremo v roku parih dni spet ven ... z vozičkom, jupi!

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 449
11.3.2010 10:21:44   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: cocochanel

Vas moram mal za nazaj prebrat, da vidim, če vaši malčki tut nč ne spijo(razen na rokah), tako, kot moja. No, ampak ponoč smo pa kr uredu. Le vsake toliko časa se zgodi, da smo kakšno noč zaradi krčkov pokonc.

Cocochanel, evo, sva na istem .... naša tud na rokah ... kako rešuješ situacijo?

(odgovor članu cocochanel)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?