bili83
|
S seboj rabiš DOKUMENTACIJO - odpustnici iz porodnišnice (tvojo in otrokovo), njegovo zdravstveno izkaznico in mislim da še nekaj (davčno ali rojstni list ). Vzami še rezervna oblačila (bodije, žabice... če se pokaka, polula), pleničko za previt, tetra pleničke (če ti bruhne, da ga zaviješ...). Jaz sem vedno imela s seboj še malo dekico, da sem ga zavila vanjo, ko smo čakali na pregled in je bil že slečen (da ga ni zeblo). Pri sestri ga slečeš do pleničke (ga stehta in izmeri), pediatrinja ga sleče čisto do nagega, ker pogleda še spolovila. Mislim da še preveri osnovne reflekse, ki jih imajo dojenčki. Naslednji pregled s cepljenjem je pri 3. mesecih, takrat dobiš še knjižico za cepljenja. IZVIRNO SPOROČILO: zimska IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika Tiste ki ste to že odpravile... kako to izgleda - prvi pregled z dojenčkom pri pediatru? A ste vzele s sabo mleko? Dale flaške v termosko? A je treba na pregled vzeti tudi dodatno pleničko za previt? A tam otroka čisto slečejo? Kaj delajo na prvem pregledu??? Koliko časa traja pregled? Glede mleka - mi imamo pediatra blizu in nisem vzela s sabo mleka. Preden smo šli sem jo podojila in to je to. Tam smo bili pa cca 30 minut. Dodatno pleničko sem vzela za vsak slučaj. Ja, našo sem mogla čist slečt. Naši je pogledala ušesa, poslušala srčka, pogledala v usta. Preverila sluh in vid, potem teža/višina, obseg glave. Mogoče še kakšno malenkost. To je to. Te pa kar precej izpraša. S seboj rabiš DOKUMENTACIJO - odpustnici iz porodnišnice (tvojo in otrokovo), njegovo zdravstveno izkaznico in mislim da še nekaj (davčno ali rojstni list ). Vzami še rezervna oblačila (bodije, žabice... če se pokaka, polula), pleničko za previt, tetra pleničke (če ti bruhne, da ga zaviješ...). Jaz sem vedno imela s seboj še malo dekico, da sem ga zavila vanjo, ko smo čakali na pregled in je bil že slečen (da ga ni zeblo). Pri sestri ga slečeš do pleničke (ga stehta in izmeri), pediatrinja ga sleče čisto do nagega, ker pogleda še spolovila. Mislim da še preveri osnovne reflekse, ki jih imajo dojenčki. Naslednji pregled s cepljenjem je pri 3. mesecih, takrat dobiš še knjižico za cepljenja. mi imamo pa še en pregled pri drugem mesecu... zgleda da je spet odvisno od pediatra. pa izvid kolkov (iz porodnišnice) ne pozabi vzeti.
|