mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82 IZVIRNO SPOROČILO: punsha Ujej, tele vetrnice pa so . Naj se čimprej zaceli 3sonček3 dobrodošla med nami Tudi pri nas imamo 31 stopinj . Bi mi mogoče lahko katera povedala, no tista, ki ima klimo , koliko to zviša račun za elektriko. A to je ful al kako? Mene že prav resno zanimajo klime, tale vročina pa res ni za zdržat. Hvala za vsako informacijo. Danes smo bili spet v Avstriji, sem vejkala, možek in Enej pa sta se crkljala . Je bilo super. Enej je enkrat vmes sicer jokal, ko me ni bilo zraven (pa mislim da tudi zaradi te vročine )...joj, kako sem občutljiva, ko nisem navajena da on joka, oz se ni čisto takoj potolažil (beri: kakih 5 min)...meni se otrok tako smili, sem imela še jaz solzne oči. Res si ne predstavljam, da bi jokal pogosto in po več časa. Pomoje bi kar zraven jokala. Ja, pretiravam, samo pač...čustva Sedaj ga grem pa malo dol pogledat, sem ga spet dala spat v spodnje nadstropje, je hladneje. Punsha, če bi ti več jokal, se pomoje ne bi tolk sekirala, ker se navadiš ... a veš. Tko da, če ti pa ne joka, pol pa sam včasih, pa verjamem, da je hudo ... men ni nič hudo, ko Iza joka .... razen če vidim, da jo kaj boli al pa tko. Če pa iz trme, dolgčasa ... to pa je pač pri nas normalno. Je bolj jokav otrok ... uh, ko bo govorila bo pa lahko vse povedala, kaj jo moti, heheheh ja Manja tud malo joka, tako ko pa joka zdej če je lačna al pa zaspana razumem pa mi ni bad, če pa kr tko neki k se ustraš al pa kaj pa mi je hudo