vaney
|
valentinčica, vi ste pa hitri glede komentarjev; Daše ne komentira noben v smislu predebela, razvajena...tudi če bi jo, bi povedala svoje nazaj ali pa preslišala (odvisno, kdo bi to bil). Mi grejo pa zadnje čase vse bolj na živce komentarji o meni...po 2 otrocih so mi ostale namreč 3(!) kile in s tem se vsi drugi obremenjujejo bolj kot jaz. V zadnjih 3 tednih sem dobiila 4 komentarje na to temo (od sosed, od katerih sem jaz še najbolj suha); če sem spet noseča, da sem prišla k sebi, ena je razlagala stari mami od moža (sem bila 3 metre stran in sem sama slišala), da kaj jamra, da ne jem skoraj nič mesa, saj me je vseeno precej skupaj, danes pa me je prav pogrel en komentar (posredoval mi ga je mož, da mi kao dokazal, kake glupe eni mečejo ven, ampak je kmal pogruntal, da je bila slaba ideja), da sem se "razguzila". Mislim, pa halooo, kaj je folku? Prej ni bilo nikdar prav, ker sem bila kao presuha, zdaj ni prav, ker imam 3 kile več...pa mene sploh ne motijo (ok, ne bi se branila mišic na trebuhu, ampak konec koncev imam 2 otroka, bom malo telovadila, pa bo boljše), ampak očitno druge pa ful. In sem bila danes prav jezna.... Zadnjič me je en precej obilen kolega od moža hecal, da kaj imam pa to (sedela sem in mi je en šlaufek čez rob kavbojk spredaj pogledal ) in sem mu rekla "dva otroka, kak izgovor imaš pa ti?" Je bil samo tiho. Mislim pa, dajte mi mir...a se to še kateri dogaja ali samo jaz dobivam take neumnosti na ušesa? Al pri vas opazijo samo mišelinke od Moram začet bolj pitat Dašo, da se bodo vanjo vtikali Spet smo bili na Kolpi, jutri imam ortodonta, bo ati varuška, popoldne pa spet k vodi...je lažje preživljat vročino