|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 2010
11.7.2010 9:39:58   
mucica2

Jada82: kako je bilo pa spanje pri vas? Je že bolje a ne?

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
11.7.2010 11:16:39   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

No mi smo tud danes prvič plavali s Fredovim obročem in je mali užival full, tko da jutri ponovimo.

Grem spat.

Noč

Mi smo tudi danes prvič plavali. Mu je bilo všeč, samo sem ga mela v vodi le 5min, ker se mi je vseeno zdela malo hladna. Danes bo dljeuser posted image . Kje si pa bila na plaži?

Posedanje: jaz ga imam malodvignjenega v vozeku, ampak le občasno. Drugače pa v naročju vedno sedi in sicer ne tako, da bi bil čisto na hrbtenico naslonjen, ampak malo naprej, da je v bistvu naslonjen na mojo roko s trebuhom. Mu nočem preveč hrbtenice obremenjevat, ker še ne sedi sam.

Jaz bi tudi še nekaj vprašala
- a katera ve od kdaj naprej se jih lahko vozi v prikolici za na kolo?

Spanje - Matej spi v tankem pajacku s kratkimi in danes ga celo nisem nič pokrila, ke rje bilo toplo ponoči. se je pa pol ure drl preden je zaspal - po moje od vročine. Vsaj upam, da je od tega, ker se mi bo sicer zmešalo,če bo zsaj skozi takouser posted image

Sicer je res, da bi mogla to jaz že znat, pa se ne spomnim več - koliko lahko sedaj pojejo naenkrat? Zvečer je ful dosti riževe kašice pojedel, ziher 150ml, pa se mi zdi malo prevečuser posted image No, kljub temu se je zbudil 3 ure po prvem spanju, torej 4 ure po tem obilnem obrokuuser posted image

Joj, spet alarm...

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
11.7.2010 11:36:28   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

No mi smo tud danes prvič plavali s Fredovim obročem in je mali užival full, tko da jutri ponovimo.

Grem spat.

Noč

Mi smo tudi danes prvič plavali.

Sem hotla rečt, včerajuser posted image . Včeraj popoldne je 1. plavaluser posted image

Aja, glede srečanja pa res žal, da se nismo nič pofotkale. Pa drugič. Sej se bomo še dobile. A poleg mene, zimske in lare73 ni nobena iz Lj?

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
11.7.2010 11:53:28   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

SEZNAM MORJE :

KOPANJE - NEGA:
- velike brisače s kapuco - to sem tudi črtala, ker zavijem tamalega kar v navadno brisačo, ki jo običajno dobimo v sobi/apartmaju/pri tašči...
- tetra plenice velike in male (30x30cm)
- milo - jaz vzamem kar tamali šampon in milo v enem. tako imam samo eno stvar za telo in lase. In še oba otroka lahko to uporbljata
- šampon za Lase (Lan)
- ga ne vzamem, ker imam milo in šampon v enem
- čebriček - to sem še pri Juliji s sabo nosila, sedaj pa ne nosim nič - tamalo stuširam, tamalega pa tudi. Ga mož drži pod tušem v naročju, jaz ga pa z nežnim tušem stuširam. Al pa umijem s to-to krpicami. Samo zdaj, ko je vroče, ga raje malo osvežim s tušem.
- termometer - ne uporabljam več, ker kar na oko vodo pripravim. Sej je toplo in ni več potrebe, da ima voda točno 37 stopinj

PREVIJANJE:
- previjalna podloga / prenosne podloge
- plenice (dnevne, nočne - cca 7/dan)
- čistilni robčki
- vrečke za umazane plenice
- kahlica (Lan)

MINI LEKARNA:
- hladilno mazilo, krema za ritko
- praška pasta
- bepanten in
bepanten plus
- sudocrem
- ribodermin, mandeljnovo olje
- razkužilo oz. alkohol

- palčke za ušesa (pa z njimi ne čistim ušesa, ampak za popek, kako ranico ipd)
- kamagel
- fiziološka (literska), injekcije (5ml), male fiziološke (za v previjalno torbo)
- termometer (digitalni, navadni)
- zobna ščetka (Lan)
- glavnik, krtačka, škarjice
- aspirator za nos / babyvac
- maska + ventolin
- AD3
- sapsimplex, vetrovne kapljice
- daktarin gel
- svečke (paracetamol in voltaren)

- calpol
- calgel
- otroški obliži
- gazice (male)

- maže za sonce
Pozabila: Fenistil (za kakšne alergične izpuščaje, komarje ipd.)

Jaz vzamem samo kar ni pobarvano z rdečo. Ker ostalo lahko na licu mesta kupiš, če rabiš. Fiziološko lahko tudi sam skuhaš (0,5 litra vode + žlička soli)

PLAŽA - igrače: (večinoma za Lana)
- rokavčki, Fredov obroč
- čoln za napihnit, mali bazenček
- igrače za na pesek (kantica, lopatke...) in za v vodo (ladjice, žogice...)
- igrače za v stanovanje (lončki, kocke, baloni, avtki, barvice, knjigice...)
- igračke za Vida (stonoga, ropotuljice, grizike...)

Mi smo v toplice vzeli le 3 knjige, bavice + dojenčka igračko in kanglico. Pa ni skoraj nič uporabljala, ker smo bili itak cel dan zunaj in se je zunaj sama igrala brez pripomočkov. Pa kopali smo se. Za mateja pa seveda par grizalic in ropotuljic.

HRANA:
- stekleničke, črpalka za mleko
- magic lonček (Lan)
- plastični krožnik, posodica (Lan)
- palični mešalnik
- Aptamil (Vid), čokolino/rižolino (Lan)
- čaj Lumpi, sokovi (Lan), voda...
(kasneje pa še frutki, kašice, plastične žličke...)

Hm, mi smo vzeli le lonček za Julijo in plastično žličko za Mateja. Ostalo že tam nabaviš. Pa Julija je jedla iz navadnih posod, ker se mi ni dalo zraven še njenih plastičnih vlačit...
A Vidu tudi dodajaš, da imaš Aptamil s sabo?

OSTALO:
- voziček
- senčnik Pepeny
- senca za na plažo (pol šotor)
- odeja / ležalke (za na tla)
- tanke odejice (bombažne)
- torba za na voziček
- prenosna varuška (baterije)
- zložljivi stolček (Lan)...
Še to si pozabila (upam, da nisem jaz spregledala user posted image )
-Fredov obroč,
-rokavčki,

-neoprenske copatke za starejšega otroka (Julija ne mara kamenčkov...)

Mi vzamemo s sabo še odejico oz. spalno vrečo za Mateja, prenosno posteljico in ograjico za Julijo
.

Zimska, vsaka čast za seznamuser posted image user posted image Jaz sem pa bolj lene sorte in ker smo dosti na poti, ker sem jaz iz Izole, mož iz Polzele (no, sej si zato najbrž tudi ti dosti na relaciji...), sem seznam kar precej skrčila. Ker najbolj dosadno mi je, ko pridem domov in moram vse pospravljat nazaj na svoje mesto. Sem kar po tvojem seznamčku pokomentirala, upam, da ne zameriš user posted image .

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
11.7.2010 12:53:00   
niwci
anje
zofy ne vem, po moje more vsaj samostojno sedet, čeprav se mi zdi vseeeno še prezgodi, ker ga le nimaš skozi na očeh, če kolo voziš...

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
11.7.2010 13:04:04   
Kati81
Zofy jaz hodim k Delfinu se kopat.  Mali je tud dons užival 100/uro, gremo popoldan spet, tam okol 17h-18h. Če boste dol kar pokliči.

Verjetno me pa drgač ne moreš falit, k moram skoz mojo KAjo klicat k je naspidirana, dons pa še sitna da je joj.

Aja, pa drgač sem tud jaz iz Lj - Vič.

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
   [Brisano sporočilo]
11.7.2010 14:31:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Zofy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4032
   [Brisano sporočilo]
11.7.2010 14:34:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4033
   [Brisano sporočilo]
11.7.2010 15:08:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4034
   [Brisano sporočilo]
11.7.2010 15:13:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4035
11.7.2010 16:07:10   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

Jada82: kako je bilo pa spanje pri vas? Je že bolje a ne?

Haha, to noč jo je mel moj na čez, jaz sem v dnevni spala. Moram rečt, da sem se vseen fulkrat zbudila ... enkrat so bili eni pijani in so naglas govorili, enkrat v wc, pol vroče ... ah, grozna sem jaz. Moj jo je baje okol 2h pa okol pol 5h nahranil. Pa zjutraj ji je mogel parkrat dudo dat. Vstali smo pa ob pol 9h. Ne vem, bom dons vidla, sem spet jest na vrsti user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
11.7.2010 16:12:05   
Jada82

Vid ima spet bronhiolitis. Inhalacije na 4 ure, včeraj zvečer sva bila na Metelkovi. Saturacija je bila pod 90, po inhalaciji se je dvignila na 95, sva šla lahko domov. Sicer pa je dobre volje, nič ne sitnari...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da le ne bi bilo hujšega!

Neposredna povezava do sporočila: 4037
11.7.2010 19:38:45   
vaney

SEZNAM MORJE :

KOPANJE - NEGA:
- velike brisače s kapuco - nisem vzela sabo, samo navadne
- tetra plenice velike in male (30x30cm)
- milo - imam malo flaškico milo in šampon 2v1 za oba otroka
- šampon za Lase (Lan) - imam 2v 1
- čebriček - ne jemljem sabo nikamor za nobenega, ju samo stuširam
- termometer - ne uporabljam več 

PREVIJANJE:
- previjalna podloga / prenosne podloge; samo podloge za 1x uporabo, ki ful dolgo zdržijo, vzela sem 2
- plenice (dnevne, nočne - cca 7/dan); imamo iste za podnevi in ponoči
- čistilni robčki
- vrečke za umazane plenice; koš dnevno praznemo, smo metali v običajni koš in ga dali na balkon do praznjenja
- kahlica (Lan); ne uporbljamo, Anže lula na školjki

MINI LEKARNA:
- hladilno mazilo, krema za ritko
- praška pasta ;
- bepanten in bepanten plus
- sudocrem
- ribodermin, mandeljnovo olje
- razkužilo oz. alkohol
- palčke za ušesa (pa z njimi ne čistim ušesa, ampak za popek, kako ranico ipd)
- kamagel
- fiziološka (literska), injekcije (5ml), male fiziološke (za v previjalno torbo)
- termometer (digitalni, navadni)
- zobna ščetka (Lan)
- glavnik, krtačka, škarjice
- aspirator za nos / babyvac
- maska + ventolin
- AD3
- sapsimplex, vetrovne kapljice
- daktarin gel
- svečke (paracetamol in voltaren)
- calpol
- calgel
- otroški obliži
- gazice (male)
- maže za sonce; samo 1 kremo v spreju za Anžeta 
Pozabila: Fenistil (za kakšne alergične izpuščaje, komarje ipd.)

Jaz vzamem samo kar ni pobarvano z rdečo. Ker ostalo lahko na licu mesta kupiš, če rabiš. Fiziološko lahko tudi sam skuhaš (0,5 litra vode + žlička soli)

PLAŽA - igrače: (večinoma za Lana)
- rokavčki, Fredov obroč
- čoln za napihnit, mali bazenček
- igrače za na pesek (kantica, lopatke...) in za v vodo (ladjice, žogice...)
- igrače za v stanovanje (lončki, kocke, baloni, avtki, barvice, knjigice...)
- igračke za Vida (stonoga, ropotuljice, grizike...); vzeli smo 1 kanglico, lopatko, grabljice in 1 mali traktro s prikolico...uporabljal je samo kanglico z lopatko in prazne embalaže od vode, sladoleda...

Mi smo v toplice vzeli le 3 knjige, bavice + dojenčka igračko in kanglico. Pa ni skoraj nič uporabljala, ker smo bili itak cel dan zunaj in se je zunaj sama igrala brez pripomočkov. Pa kopali smo se. Za mateja pa seveda par grizalic in ropotuljic.

HRANA:
- stekleničke, črpalka za mleko
- magic lonček (Lan)
- plastični krožnik, posodica (Lan)
- palični mešalnik
- Aptamil (Vid), čokolino/rižolino (Lan)
- čaj Lumpi, sokovi (Lan), voda...
(kasneje pa še frutki, kašice, plastične žličke...)

Hm, mi smo vzeli le lonček za Julijo in plastično žličko za Mateja. Ostalo že tam nabaviš. Pa Julija je jedla iz navadnih posod, ker se mi ni dalo zraven še njenih plastičnih vlačit...
A Vidu tudi dodajaš, da imaš Aptamil s sabo?

OSTALO:
- voziček (mi 2 vozička)
- senčnik Pepeny
- senca za na plažo (pol šotor)
- odeja / ležalke (za na tla)
- tanke odejice (bombažne)
- torba za na voziček
- prenosna varuška (baterije); smo imeli sabo, pa nismo niti prižgali
- zložljivi stolček (Lan)...
Še to si pozabila (upam, da nisem jaz spregledala user posted image )
-Fredov obroč,
-rokavčki,

-neoprenske copatke za starejšega otroka (Julija ne mara kamenčkov...); Anže je imel sandale a la Teva in crokse, ki so ga ful ožulili, tako da je bil potem bos ali v sandalih

Mi vzamemo s sabo še odejico oz. spalno vrečo za Mateja, prenosno posteljico (mi še jogi za posteljico) in
ograjico za Julijo.

Zimska, vsaka čast za seznamuser posted image user posted image Jaz sem pa bolj lene sorte in ker smo dosti na poti, ker sem jaz iz Izole, mož iz Polzele (no, sej si zato najbrž tudi ti dosti na relaciji...), sem seznam kar precej skrčila. Ker najbolj dosadno mi je, ko pridem domov in moram vse pospravljat nazaj na svoje mesto. Sem kar po tvojem seznamčku pokomentirala, upam, da ne zameriš user posted image .

Se strinjam, seznam je res super narejenuser posted image bi ga morala pokazat možu, da vidi, da sem res malo stvari vzela, ko mi skoz očita, da preveč krame vlečemo sabo

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
11.7.2010 19:39:18   
vaney
aja, sabo ne jemljem vijoličnih stvariuser posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
11.7.2010 20:26:46   
vaney
Drugače ga je pa danes ponoči (oz. včeraj) Daša takooo srala, da se nama je skoraj zmešalo. Vsakih 10 minut je jokcala, pa ne da bi prav jokala, ampak samo težila...za pop*** Celo noč smo prečuli. Jaz sem se vmes preselila v dnevno sobo, da se vsaj eden malo naspi, pa ni pomagalo. Ob 4h sem boupala in šla gledat, kaj ji je. Bila je pokakana do vratu (pa mož niti pogruntal ni), sem jo previla, potem sem ji za probo naredila mleko in je zmazala 200ml mleka in spala ko ubita do 8h. Zdaj pa ne vem, mogoče ni spala, ker je bila pokakana, ali jo je mlaj dajal ali pa se nam približuje kakšen poskok v rasti z pogostimi nočnimi hranjenji...

Danes smo bili na Kolpi, Anže je užival v vodi, Daši pa so bili najbolj zanimivi psi, ker se oglašajo in premikajouser posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
11.7.2010 20:40:18   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Vid ima spet bronhiolitis. Inhalacije na 4 ure, včeraj zvečer sva bila na Metelkovi. Saturacija je bila pod 90, po inhalaciji se je dvignila na 95, sva šla lahko domov. Sicer pa je dobre volje, nič ne sitnari...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da le ne bi bilo hujšega!

user posted image user posted image user posted image user posted image

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
12.7.2010 7:58:01   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Jutro!

Naša Iza je pa včer popoldne spala potem 3,5 ure, zgleda jo je zdelalo, je mogla enkrat nadoknadit. Pa sta prišla še moja ati in mami, pa smo malo nazdravili, ker mam rojstni dan .... sem bla kar fajna, no, dons mam pa kar mal enga blagega mačka ... user posted image
Ampak bo že!
Popoldne greva z mojim na kosilo in pa gledat Mrk. Super, že komaj čakam! user posted image user posted image user posted image user posted image

Spet eno vprašanje: kdaj se lahko začne uporabljat nahrbrnik za nošenje dojenčkov, pa katerega priporočate, če je kera kej bolj obveščena? Mi bi namreč radi šli mal v hribe user posted image user posted image user posted image

Lep dan vam želim, jaz čakam, da nam priklopijo vodo spet, neki delajo ....

nahrbtnik lahko začneš uporabljat, ko otrok čisto smaostojno sedi - brez kakršnekoli opore - običajno okrog 8 oz. 9m. mi imamo deuter kid confort III, smo ful zadovoljni. res kvaliteta, dejansko težo bočutiš pol manj, pa nikjer nič ne tišči,, reže ali kaj podobnega. priporočam, da si prebereš članek od b. hauptmana na netu (http://otrocarije.blogspot.com/2008/07/nahrbtniki-za-noenje-otrok-planinski.html), tud pri nakupu se lahko obrneš na njega, zrihta precej ceneje - tak sem jaz lani nardila.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
12.7.2010 8:02:14   
MATEJKA_

Grem spat.

Noč

Jaz bi tudi še nekaj vprašala
- a katera ve od kdaj naprej se jih lahko vozi v prikolici za na kolo?

odvisno kako prikolico imaš - ta dražje - tam okrog 400€ -1000€ imajo običajno možnost dokupa neke vrste "sedeža - nastavka, kamor lahko daš že dojenčke od začetka. ostali pa te možnosti nimajo, moraš počakat, da otork samostojno sedi - oz. zaradi vibracij, podobno kot pri sedeću za kolo, najbolje šele ko se začne postavljat na nogice. nahrbtniki pa lahko, ko otrok samostojno sedi.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
12.7.2010 8:03:49   
MATEJKA_
to noč je prespal od 20h -3h, kar je že 7h :)
v petek ponoči pa je bil cirkus - ga je tista jačka, ki sem jo dopoldne pojedla, ful napenjala, se je zbujal na 1,5-2h in se ni umiril drugače kot na zizi. sem bila v soboto ko mesečnik...  

Neposredna povezava do sporočila: 4044
12.7.2010 8:05:14   
MATEJKA_
najkasneje do srede pa morava v laboratorij skočit, imava naslednji teden pregled za 6m. mu vzamejo kri in vodo.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
12.7.2010 8:11:22   
MATEJKA_
aja, če bo katera mogoče iskala knjigico Medo Jaka v vrtcu, imajo še zadnje izvode na www.rolan.si
v drugih knjigarnah je žal razprodana. jaz sem jo že dalj časa hotela za ta starejšo kupit, pa je ni bilo za dobit. septembra pa menja vrtec, pa bo spet prav prišla...

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
12.7.2010 8:39:10   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

Drugače ga je pa danes ponoči (oz. včeraj) Daša takooo srala, da se nama je skoraj zmešalo. Vsakih 10 minut je jokcala, pa ne da bi prav jokala, ampak samo težila...za pop*** Celo noč smo prečuli. Jaz sem se vmes preselila v dnevno sobo, da se vsaj eden malo naspi, pa ni pomagalo. Ob 4h sem boupala in šla gledat, kaj ji je. Bila je pokakana do vratu (pa mož niti pogruntal ni), sem jo previla, potem sem ji za probo naredila mleko in je zmazala 200ml mleka in spala ko ubita do 8h. Zdaj pa ne vem, mogoče ni spala, ker je bila pokakana, ali jo je mlaj dajal ali pa se nam približuje kakšen poskok v rasti z pogostimi nočnimi hranjenji...

Danes smo bili na Kolpi, Anže je užival v vodi, Daši pa so bili najbolj zanimivi psi, ker se oglašajo in premikajouser posted image

Ojej! No ja, vsaj da je potem zaspala. Upam, da niste bili preveč utrujeni. A ni user posted image ko ne moreš pogruntati, kaj jim je ... ajej.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
   [Brisano sporočilo]
12.7.2010 8:53:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4048
   [Brisano sporočilo]
12.7.2010 8:53:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4049
12.7.2010 9:32:41   
bili83
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

najkasneje do srede pa morava v laboratorij skočit, imava naslednji teden pregled za 6m. mu vzamejo kri in vodo.

hmmm... pri nas to naredijo pri devetih mesecih... pa samo kri...

Nace- 1.2.2010
rojstvo: 4020 g, 54 cm
2.3.2010: 5200 g, 58 cm
1.4.2010: 6160 g, 63 cm
4.5.2010: 7150 g, 67 cm
8.6.2010: 8150 g, 70 cm
6.7.2010: 8810 g, 73 cm
2.11.2010: 10700 g, 80 cm

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?