dskubin
|
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2 dskubin: zanima me samo kakšne so kej cene avtosedežev romer tam v Angliji, če mogoče veš Ah, ful manj, kot v celinski Evropi. Jaz sem sicer za tavelika 2 še z Nemčije naročala, zdej bi pa sigurno tu. Povej kakšnega imaš v mislih, navaden king plus trendline 2010 je okoli 135 funtov, če mal pogledaš akcije in ti je vseeno za barvo (navadno itak pol kupiš prevleko za čez, tko da je čist vseeno, kaj je spodaj)m ga lahko novega dobiš že za okoli 100 funtov, pa kakih 15 pošnine (v Anglijo). Po moje je za EU okrog 40 poštnine. nahrbtnik - pri nas je bil to en najboljših nakupov EVER, ker se taprva 2 niti pod razno nista hotela vozičkat (jok, jok jok). Res je, naj bi jih dal not, ko samostojno sedijo, tavelik je bil od nekje 6,5 mescev, tamala pa od 5,5. Če boste dosti hodili, se sigurno splača, jaz sem ga imela tudi za po mestu, je bil v uporabi ma skoraj vsak dan (namesto vouička). Si veliko bolj mobilen, kot z vozičkom (čez robnike, klance, stopnice, krajšnjice), pa skoz veš, kje maš otroka (npr. v trgovini). Naša 2 sta ga oboževala, sem tudi že skor naročla Deuterja pri Boštjanu, sam smo še dost bolj ugodno pol dobili Vaude jolly IV. Ta je primerljiv z Deuterjevo dvojko. Imamo strehco za sonček in dežno prevleko, to ti v hribih gotovo nuca! Zdej, če maš glih za krajše turce al pa za po mestu , je tale vaudejev al pa deuter 2 čisto dovolj, če pa misliš resno hodit v visokogorje (kot Boštjan npr.), je 3ka varnejša, ker ima hrbtišče čez otrpkovo glavo (to je za primer, da padeš). Jaz vsekakor priporočam enega od teh nahrbtnikov z dobrim hrbtiščem in krasno oporo za otroka, res da so nekej dražji, ampak sem tudi jaz otroka lahko nosila tam do 1 leta čisto komot, kar sem pri teh mehkih kengurujih obupala že po prvih nošenjih (pa so bli otroc komaj par kilc težki).
< Sporočilo je popravil dskubin -- 10.7.2010 18:36:31 >